|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
6.4.2011 16:02:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Iwana87

Nedja to relano i jeste tako,ako ga pricuva ja se i odmorim i prihvatim krpe,onda on odmori,celu noc kad se godimana nismo videli,ujutru svi nasmejani i zadovoljno,bockamo se glupostima od predhodne noci.

Al i to zavisi od muskarca, odnosno od onoga kako je vaspitan i kakav je covek. Ako je on bezosecajna konjina kakvih ima, ni jedna mu zena nece biti dovoljno dobra.
Treba misliti na to da s tom osobom delimo i lepo i ruzno i kad omatorimo, kad poruznimo, kad se otromboljimouser posted image

(odgovor članu Iwana87)
  Direktna veza do poruke: 551
6.4.2011 16:02:39   
Verus
user posted image
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pa da ... Samo je meni krivo što dosta žena prvo potegne sebe da preispitava . Ok je to , ali nije sve u tome da si ga TI oterala drugoj . Oterao se sam . Dosadno mu , puk'o ga klimaks , moderno je , ma šta ti ja znam . A zaista mali broj žena danas ima vremena i živaca da izigrava dvorsku ludu i animatora svom mužu , samo da on ne bi pojurio za mlađom guzicom . Treba negovati brak , naravno , ali ne mogu ga ja negovati ako ga onaj drugi upravo skida "sa aparata" . A pritom ćuti . A pritom meni recituje poeziju . A pritom se trudi da ništa ne saznam . A pritom - nije nikad takav bio .
Trebamo da svatimo da su svi ti tuđi muževi koji sada varaju nekad bili jedni od onih "ma nije on takav" . Svi su oni bili nekada jedno , pa se promenili , jer inače , koja bi se ludača udala za nekoga a da zna da joj je muž svaštojeb ? Zato potpisujem ono nikad ne reci nikad , ne možemo znati šta nosi dan a šta nosi noć , možda za koju godinu naši savršeni muževi odlepe pa čoporativno počnu da naskaču na omladinke . A niko ne bi rek'o , fin čo'ek . I to baš onaj sa finom ženicom , lepom , nasmejanom , sexipilnom . Džaba . Njemu se izblajhana ponavljačica iz poljoprivredne škole više dopala , i jbg .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 552
6.4.2011 16:02:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ma ne mina, zena treba da bude zrtva i jede govna, a muz da radi sta hoce, i pri tom ona bude kriva
IZVORNA PORUKA: minavb

Na kraju ispade da muz treba da se uhvati krpe i sve ce biti ok.user posted image

juuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 553
6.4.2011 16:03:49   
Verus
sorry-ja sam malo vise na strani zena nego muskaraca. Poznajem sebe, i nikad mu  necu oprostiti varanje niti misliti da sam ja kriva.  Ako mu ne valja: jednostavno je, nadji bolje.  I ja cu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 554
6.4.2011 16:04:00   
Anoniman
Evo , da se vratimo na život ljubavnice . Neke žene to jednostavno VOLE . Zašto i ne bi volele ? One dobiju tog muškarca sređenog , opranog i ispeglanog , uzmu sve što im treba i vrate ga . Ne razmišljaju o tome ima li mesa u frižideru , da li su uplatili ratu za kredit i da li je dete popilo sirup . Briga je . Ona uživa da dobija selektivno samo ono što želi . Sex , poklone , pažnju . A ne usrane gaće i prljave čarape u korpi za veš . Ne brige i probleme - da vikend relaksacije u nekom hotelčiću na periferiji . Lep je to život . I ona ga voli . ONA je PROFI jubavnica , i jako se razlikuje od nesretne žene koja se zaljubila čekajući u redu da plati račune . Profi ljubavnice biraju , i ostaju ljubavnice do kraja života , operisane od savesti i morala .
Druga vrsta , "ljubavnica nesrećnim slučajem" je upravo ona iz reda za plaćanje računa , iz kafića , iz salona nameštaja , ma nebitno . Ona je jedna od onih nadvijenih nad korpom za veš i sa brigama o sirupu . I onda se pojavi neko ko je napokon primetio da se ona ofarbala . Neko je primetio da su njene oči zelene , a ne plave . Neko ko se , eto , našao u pravo vreme na pravom mestu , da joj kaže da ona nije samo multipraktik koji se "poštuje" sa mužem da bi brak i deca bili ok . I tako ... A imamo i "ljubavnice - slobodne letače" , koje su toliiiiiko širok pojam , da bi dobila reumu dok njih opišem .

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 555
6.4.2011 16:04:18   
Anoniman

sorry-ja sam malo vise na strani zena nego muskaraca. Poznajem sebe, i nikad mu  necu oprostiti varanje niti misliti da sam ja kriva.  Ako mu ne valja: jednostavno je, nadji bolje.  I ja cu.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 556
6.4.2011 16:05:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Evo , da se vratimo na život ljubavnice . Neke žene to jednostavno VOLE . Zašto i ne bi volele ? One dobiju tog muškarca sređenog , opranog i ispeglanog , uzmu sve što im treba i vrate ga . Ne razmišljaju o tome ima li mesa u frižideru , da li su uplatili ratu za kredit i da li je dete popilo sirup . Briga je . Ona uživa da dobija selektivno samo ono što želi . Sex , poklone , pažnju . A ne usrane gaće i prljave čarape u korpi za veš . Ne brige i probleme - da vikend relaksacije u nekom hotelčiću na periferiji . Lep je to život . I ona ga voli . ONA je PROFI jubavnica , i jako se razlikuje od nesretne žene koja se zaljubila čekajući u redu da plati račune . Profi ljubavnice biraju , i ostaju ljubavnice do kraja života , operisane od savesti i morala .
Druga vrsta , "ljubavnica nesrećnim slučajem" je upravo ona iz reda za plaćanje računa , iz kafića , iz salona nameštaja , ma nebitno . Ona je jedna od onih nadvijenih nad korpom za veš i sa brigama o sirupu . I onda se pojavi neko ko je napokon primetio da se ona ofarbala . Neko je primetio da su njene oči zelene , a ne plave . Neko ko se , eto , našao u pravo vreme na pravom mestu , da joj kaže da ona nije samo multipraktik koji se "poštuje" sa mužem da bi brak i deca bili ok . I tako ... A imamo i "ljubavnice - slobodne letače" , koje su toliiiiiko širok pojam , da bi dobila reumu dok njih opišem .

To ide po sistemu - nas'o lonac poklopac, svasta u bozijoj basti pa nek svako birauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 557
6.4.2011 16:05:48   
Verus
Cekaj, kako je moj problem ako sam toliko umorna i izradjena a on ne moze sam da pita ili uvidi da mi treba pomoc?  Sama kazes da je brak zajednicki rad i zajednicki tim.  Ne znam, moguce da Jeca i mina imaju toliko divne muzeve, ali ja definitivno mom moram reci sta i kada i cesto, on to sam ne uvidja.  Mislim da im je uvek laksi izbor da ne pomognu.
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Ali to je opet problem zene, koja ne ume da kaze svom muzu da to trazi od njega, da mu kaze sta je muci, da se zauzme da joj bude bolje. MA daaaaj...gomila zena se u braku opusti, ne lici ni na sta...to nije izgovor. Da se razumemo, bila sam prevarena i znam o cemu pricam. Taj covek je rekao da mu je to najveca zivotna greska, ali dzabe, ja sam se okrenula i otisla i hvala mu. Prvo, stavio mi je do znanja da je on moj pogresan izbor, drugo shvatila sam da se nikad ne smes opustiti i biti siguran ni u sebe ni u partnera

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 558
6.4.2011 16:05:49   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: zoća

smatram da je nedostatak seksa samo glupi izgovor koji su izmislile žene.Ko ima sklonosti od muškaraca to će uraditi pa makar imao i onih Bubinih 18 orgazama dnevno.Dosta stvari se nosi iz porodice.Naši stari kažu gledaj majku biraj ćerku a može da se preformuliše i za suprotan pol

Onda kod mene nema brige moj svekar okrece glavu na sexy scenu na filmu a kad mu spomenemo njegovu prvu devojku nece vise da prica sa nama user posted image user posted image (ni on ni svekiuser posted image )

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 559
6.4.2011 16:06:46   
Anoniman
Verka, postoje i ljubavnici, i žene varaju user posted image
Bubo, slažem se za kategorije, i treba malo da se vratimo na temu, makar spomenite ljubavnice u postovimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 560
6.4.2011 16:08:20   
*Alexx*
Život ljubavnice me uopšte ne interesuje. Zašto bih ulazila u tu filozofiju? Meni ona ama baš ništa nije kriva. Ja ne smatram da treba da se borim za muža ako me vara. Putuj, igumane user posted image Ta žena će izvući deblji kraj.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 561
6.4.2011 16:08:24   
Verus
Bravo Nedjo!  Ne znam jel mm skontao ili ne, ali svaki put kad uvece ocisti kuhinju i sve izglanca: dobije sex.  Pa nek sam racuna sta mu valja cinitiuser posted image
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Na kraju ispade da muz treba da se uhvati krpe i sve ce biti ok.user posted image

Pa pogledaj realno, makar u slučajevima gde su u priči sitna deca:
mm mi pomaže po kući / to vreme ja koristim da se isfeniram i našminkam / posle nisam premorena, pa prošetamo gradom / imam samopouzdanja i nije me sramota, jer nisam zapuštena / uživam i opuštena sam / mm to oseća / ludo se seksamo pola noći  / on ujutru ustaje i čuva dete da ja odmorim. On nema vremena za drugu, a ja nemam potrebe za drugimuser posted image A sve je počelo od krpeuser posted image
Ja ovako super funkcionišem, jeste da nije tako svaki dan, ali mi se kvalitet života znatno poboljšao otkako mm ima vremena da mi pomogne po kućiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 562
6.4.2011 16:10:00   
Iwana87
da se svrstam u nesrecne slucajeveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 563
6.4.2011 16:10:54   
*Alexx*

Bravo Nedjo!  Ne znam jel mm skontao ili ne, ali svaki put kad uvece ocisti kuhinju i sve izglanca: dobije sex.

E, vidiš, ja to ne posmatram tako. On treba da učestvuje u poslovima nezavisno od toga da li će dobiti sex ili ne. Ja ne mogu da funkcionišem tako što ću reći: sad je pospremio kuhinju, dobiće sex. Dobiće sex onda kad sam raspoložena (ovo zvuči malo fašistički, ali znate na šta mislim).

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 564
6.4.2011 16:10:57   
Iwana87

Bravo Nedjo!  Ne znam jel mm skontao ili ne, ali svaki put kad uvece ocisti kuhinju i sve izglanca: dobije sex.  Pa nek sam racuna sta mu valja cinitiuser posted image

Pa pogledaj realno, makar u slučajevima gde su u priči sitna deca:
mm mi pomaže po kući / to vreme ja koristim da se isfeniram i našminkam / posle nisam premorena, pa prošetamo gradom / imam samopouzdanja i nije me sramota, jer nisam zapuštena / uživam i opuštena sam / mm to oseća / ludo se seksamo pola noći  / on ujutru ustaje i čuva dete da ja odmorim. On nema vremena za drugu, a ja nemam potrebe za drugimuser posted image A sve je počelo od krpeuser posted image
Ja ovako super funkcionišem, jeste da nije tako svaki dan, ali mi se kvalitet života znatno poboljšao otkako mm ima vremena da mi pomogne po kućiuser posted image

pocinjem da primenjujem od ponedeljka,tj cim mm bude kuciuser posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 565
6.4.2011 16:11:30   
Verus
Evo da spomenem ljubavnicu: rekoh ranije, ako zna za mene, za dete kriva je koliko i on.  Ako ne zna, nije nista kriva, jos jedna budala u nizu.  Ne bih mogla da nastavim normalan zivot, posle njegov, ili moje afere.  Ne bi stvari bile iste...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 566
6.4.2011 16:12:37   
Anoniman
BubaMira, zoća, moja ciklama, bojana86, Nedja RR, lanajelena, M@rty, Sanjica26, jabudic, mati, Rivana, Jeca*, minavb

Jaaaao , što volim kad se vako lepo druuuuuuužimo user posted image user posted image

(odgovor članu Iwana87)
  Direktna veza do poruke: 567
6.4.2011 16:13:49   
Anoniman
Nije to Alexx sistem nagrade. Ja želim seks, i voljna sam uvek, ali imam previše posla uveče kad Neša zaspi. Ako mi mm pomogne, imamo vremena za seks. Nije nagrada, nego srećan splet okolnosti, da on pospremi kuhinju, a OBOJE dobijemo seksuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 568
6.4.2011 16:14:48   
Anoniman
Neđo , ovo treba da ide u temu "saveti za domaćice" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 569
6.4.2011 16:15:14   
*Alexx*

Nije to Alexx sistem nagrade. Ja želim seks, i voljna sam uvek, ali imam previše posla uveče kad Neša zaspi. Ako mi mm pomogne, imamo vremena za seks. Nije nagrada, nego srećan splet okolnosti, da on pospremi kuhinju, a OBOJE dobijemo seksuser posted image

To sam htela da kažem, ali ne umem da se "odrazim" kako valja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 570
6.4.2011 16:15:22   
Anoniman
A ne svadjamo! user posted image
Ne znam da li sam ja neki izrod zenskog roda, ali ZAISTA mi ne bi smetalo da se zbog sexa vidja s nekom drugom ako je sve ovako kako je, odnosno ako imam druga, glavu porodice, zastitnika, dobrog oca deteta. NAravno, ne bi mi bilo svejedno da to radi naocigled svih koji bi me pri tom sazaljevali i sablaznjavali se.
Kako li bi bilo zeni koja bi dobila samo sex, a nista od onog ostalg gore - ne znam.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 571
6.4.2011 16:16:06   
Verus
user posted image  jaoj Nedjo, pa zivimo iste zivote!  Salim se-slazem se sa tobom u potpunosti. Brak, deca sve to treba da bude podeljen posao.  Ocinstvo se ne zavrsava na donaciji sperme.  A mama uz malu pomoc tate, ima vremena da bude i ljubavnica (svom muzu), strastvena zena, sexi, lepa-a ne da samo bude-mama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 572
6.4.2011 16:17:03   
Iwana87
Ja opet kazem,nisam bila ljubavnica jer nismo imali aferu ali sve drugo jesmo pa su "oni" u braku imali probleme zbog mene.Vidis Verus,ja sam saznala tek posle nekog vremena da je ozenjen.Jbt ja sam 16 godina nisam ni gledala prstenje na ruci niti mi je tako nesto palo na pamet.Ja sam stvarno volela i nikad nisam zelela da mu stvaram probleme,i ni jednom mi nije palo na pamet da on ostavi nju zbog mene,zbog dece,ne toliko zbog nje.Zamisljala sam razne scene u glavi da mi budemo zajedno do kraja zivota i nikao nije bilo izvodljivo,ako deca budu sa njim,nece biti majka pored njih,ako deca budu sa majkom nece biti otac pored njih,ja jednostavno nisam takav tip da rasturam porodicu daleko bilo,a to sto sam ja njega volela,pa dovolljno mi je bilo da ga vidim,ili cujem nekad da mi srce bude na mestu.Meni je kriv on,on je taj koji odlucuje,ako vara.Koliko god ja da sam zelela on je presudio hoce li imati nesto samnom ili ne,ne ja.A krive mi jesu one koje po cenu svoje srece rasturaju trudju porodicu,to da .

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 573
6.4.2011 16:17:03   
Verus
Alexx: on kad to sve uradi, a jos ga vidim da to radi....khm khm ja se sva uzrujam, napalim, uzbudim-hocu ga bre odmah na radnom stolu, sve sa krpomuser posted image
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Bravo Nedjo!  Ne znam jel mm skontao ili ne, ali svaki put kad uvece ocisti kuhinju i sve izglanca: dobije sex.

E, vidiš, ja to ne posmatram tako. On treba da učestvuje u poslovima nezavisno od toga da li će dobiti sex ili ne. Ja ne mogu da funkcionišem tako što ću reći: sad je pospremio kuhinju, dobiće sex. Dobiće sex onda kad sam raspoložena (ovo zvuči malo fašistički, ali znate na šta mislim).

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 574
6.4.2011 16:24:10   
Anoniman
Neko je spomenuo i to - mnogo zavisi od muževa . Naravno . Ako je muž muflon koji bi povalio bilo šta - leka ti nema user posted image . Ali , ako ti je muž mozgalo - neće moći da povali šta bilo , i neće prevariti radi reda , već radi nečeg većeg (htedoh napisati "dubljeg" pa se sama sebi nasmejah user posted image ) .
Pričala sam puno sa drugarima o tome , imam ih i ovakvih i onakvih - oni mozgavi kažu da ne bi prevarili s bilo kim , jer jednostavno moraju sa tom nekom drugom da osete neki mnogo jak klik da bi im uopšte i palo na pamet da reskiraju svoju ušuškanu vezu . Znači - za'eb , ako klikne s tom drugom - otkliknuo je s tobom i zdravo . A ovi svaštojebi su davno zaboravili na kliktanje , njima je bitna samo ona dubina user posted image . E ako je neka izabrala takvoga - nemoj da mi se pojavljuje na oči sa "kuku lele" .

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here