|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
12.4.2011 15:04:34   
Anoniman
miting ili zbor ženauser posted image

A da sve zaboravim da napisem i ja bih sigurno imala tako odbramben stav prema tamo nekoj koja je tamo nekoj "ukrala" muza.

To moze da se desi svakoj od nas ,naravno i meni.Ali ne zato da bi mi se vratilo nesto u zivotu ili da bi moj muz potvrdio da ko jednom vara uvek ce .
Muskarci a i zene u vecini slucajeva varaju svoje partnere onda kad im u vezi nesto nedostaje.
Bio to poljubac,dodir,razgovor ili sex.

Ne varaju zato sto im se moze ili imaju priliku za to.
Naravno izuzimam onaj mali procenat ljudi koji varaju iz razonode da se tako izrazim.

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 901
12.4.2011 15:06:43   
eni26
Zena ili ne uziva kad je supruga, ili uziva kad je ljubavnica i nema nikakav status. user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 902
12.4.2011 15:07:13   
Anoniman
Meni se svidja kod tebe to sto si pismenauser posted image  Bravouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 903
12.4.2011 15:10:34   
lenaa

IZVORNA PORUKA: Anoniman

A najbolji su mi ovi prorocnicki komentari u smislu :zadesice to i tebe,ista sudbina te ceka ,ne gradi se sreca na tudjoj nesreci ,sve se vraca...

Ima ovde i Kasandre i Kleopatre, Baba Vange, sve pogadjaju sreca pa ne mogu u dlan da ti gledaju, ovako samo gledanje u pasulj user posted image user posted image user posted image , karte i ostala pomagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 904
12.4.2011 15:10:46   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: verolino

Meni se svidja kod tebe to sto si pismenauser posted image  Bravouser posted image

Meni se svidja sto nikad ne pogresis...ja bi vec sto puta ubacila svoje ime umesto anoniman user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 905
12.4.2011 15:11:05   
Brana
IZVORNA PORUKA: eni26

Ne moze muskarac varati zenu onoliko koliko se zena moze praviti da mu je verna.

znaci bravo za ovu recenicuuser posted image ipak je tacan onaj post sto si postavila da se Bog ipak zaje..ao sto je stvorio zenu!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 12.4.2011 15:12:39 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 906
12.4.2011 15:11:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Meni se svidja sto nikad ne pogresis...ja bi vec sto puta ubacila svoje ime umesto anoniman user posted image

Hahahahhahahahahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam jauser posted image  Krsta mi casna.
Ali dobro ti zapazanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 907
12.4.2011 15:13:16   
Brana
IZVORNA PORUKA: lenaa

A najbolji su mi ovi prorocnicki komentari u smislu :zadesice to i tebe,ista sudbina te ceka ,ne gradi se sreca na tudjoj nesreci ,sve se vraca...

Ima ovde i Kasandre i Kleopatre, Baba Vange, sve pogadjaju sreca pa ne mogu u dlan da ti gledaju, ovako samo gledanje u pasulj user posted image user posted image user posted image , karte i ostala pomagala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 908
12.4.2011 15:15:18   
eni26
Jedna anonimna koristi z sa zakackom a druge je nemaju !user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 909
12.4.2011 15:15:53   
Anoniman
Ja vam lepo kazem da su to godine ljubavnickog staza pa naucis svasta user posted image .

A i "znamo se " pa je ovako lakse

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 910
12.4.2011 15:15:53   
Anoniman

Jedna anonimna koristi z sa zakackom a druge je nemaju !user posted image

Ima ih vise...Kao i uvekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 911
12.4.2011 15:16:58   
Olga75
a da se vratimo zivotu ljubavnice ili da se razilazimo u alapacarrenje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 912
12.4.2011 15:17:00   
Anoniman
A što ove nove članice neće ni da beknu ? Samo pomno prate ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 913
12.4.2011 15:18:37   
Anoniman
user posted image
Evo ja ću kao znak raspoznavanja da stavim crveni karanfil user posted image  ustvari ružu

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 914
12.4.2011 15:18:56   
Anoniman

Ja vam lepo kazem da su to godine ljubavnickog staza pa naucis svasta user posted image .

A i "znamo se " pa je ovako lakse

E, sad, da nisi bila ljubavnica nikad se ne bi opismenila????Nemoj me jesti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 915
12.4.2011 15:20:28   
lesica
O zene,dokle vise user posted image Ne mogu bre sve da iscitamuser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 916
12.4.2011 15:21:26   
Anoniman
Znas sta, "svalerko", kad stavim na stranu moja uverenja, cak mi se i dopadas...Ali stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 917
12.4.2011 15:21:48   
eni26

Muskarci a i zene u vecini slucajeva varaju svoje partnere onda kad im u vezi nesto nedostaje.
Bio to poljubac,dodir,razgovor ili sex.

Ne varaju zato sto im se moze ili imaju priliku za to.
Naravno izuzimam onaj mali procenat ljudi koji varaju iz razonode da se tako izrazim.

zasto je tvoj varao? sta si ti u tom trenutku mislila kad si pristala na to? neko je skoro pomenuo ovde da li je to zbog toga sto se osecas bolje kad znas da si ispred zene,dece i da si uvek prioritet?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 918
12.4.2011 15:23:33   
Anoniman

Znas sta, "svalerko", kad stavim na stranu moja uverenja, cak mi se i dopadas...Ali stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tad se i ti dopadas meniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 919
12.4.2011 15:23:48   
Anoniman
Pitanje za sve žene : pod kojim uslovima bi ste bile ljubavnice ? I nemojte sad da mi se prenemažete "iajaaaao , pa meni to ne može da se deeeeesiii , pa gde ću jaaaaaa" . Bljuc . Dajte malo mašte , vilinskog praha , bilo čega . U kojim uslovima bi ste pristale da budete ljubavnica ?

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 920
12.4.2011 15:28:13   
Brana
Iskreno nema tog uslova pod kojim bi ja pristala da budem ljubavnica tj.druga, necu mog muskarca da delim ni sa kim ili ce da bude samo moj ili neke se goni tri lepe..takodje ja sam verna do smrti....jel hocemo razlaz, lepo popricamo ko ljudi i cao a to varanje sa strane i zivljenje dvostrukog zivota nije moj stil,plus da ne pricam o deci i o tome koliko su ljudi sebicni i ne misle na njih .
Ovo je moje misljenje ne osudjujem nikoga samo iznosim svoj stav na postavljeno pitanje.user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 12.4.2011 15:32:30 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 921
12.4.2011 15:39:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pitanje za sve žene : pod kojim uslovima bi ste bile ljubavnice ? I nemojte sad da mi se prenemažete "iajaaaao , pa meni to ne može da se deeeeesiii , pa gde ću jaaaaaa" . Bljuc . Dajte malo mašte , vilinskog praha , bilo čega . U kojim uslovima bi ste pristale da budete ljubavnica ?

Bila sam druga, nije bio oženjen, ali u ozbiljnoj vezi. Nije bilo spektakularnog razloga, samo velika ljubav. Ustvari...i on je bio drugi...pa smo bili prvi, pa opet drugi...i tako 5 godinauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 922
12.4.2011 15:42:31   
lenaa
Anonimna je rekla nesto zbog cega mislim da znam ko je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 923
12.4.2011 15:43:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ne bas ljubavnica, ali uopste mi ne bi smetalo mnogozenstvo po serijatskom sistemu gde svaka zena mora da ima isto sto i ostale. Na momente pomislim da stvarno nisam normalna sto mi to ne bi smetalo, ali eto , da odgovorim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 924
12.4.2011 15:47:15   
Anoniman

zasto je tvoj varao? sta si ti u tom trenutku mislila kad si pristala na to? neko je skoro pomenuo ovde da li je to zbog toga sto se osecas bolje kad znas da si ispred zene,dece i da si uvek prioritet?

Nisam nista  mislila bila sam zaljubljena do ušiju.
A moj muž nije imao dece sa prvom ženom ,da ih je imao ja sigurno ne bih mogla da budem sa njim.
Jer ipak imam malo srca user posted image  ,ne bih ga "krala" od rodjene dece.

A varao je jer je prestao da je voli i da je želi kao ženu.
A prestao je da je voli zato što se čim se udala zapustila i prestala da vodi računa o sebi.
Kad je prestala da brije noge jer je "našla" muža, prestala da se sredjuje jer je našla muža i mislila da je time završila posao.
Njena lenjost i neurednost ga je ustvari ubijala u pojam.
Onda se izgubi i svaka volja za bilo kakvim razgovorom.

Mislim da je do svega ovoga došlo usred nedostatka ljubavi u startu.
Ovo sve znam uglavnom od njegovih prijatelja ,jer su oni svedoci njegovog prvog braka.

On mi je samo jednom rekao da je najveća greška koju žena  može da uradi u braku je da se zapusti i da prestane da vodi računa o sebi i fizički i intelektualno.

Drago mi je što nikad za nju ništa ružno nije rekao jer bi to bila više njegova slika nego njena.

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here