Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:38:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja htedoh da pitam jel svi upisujete svih 10 slobodnih mesta ili samo ona koja Vam odgovaraju
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:39:56
|
|
|
|
JMPM
|
Kazu da nije lose popuniti i svih 10,jer kada udje u neki vrtic lakse je posle prebaciti nego "ubaciti" u bilo koji od vrtica...ja licno pisem 2,a ici cemo u "Bambi" u Karadjordjevoj ulici,taj nam je najblizi
< Poruku je uredio JMPM -- 11.4.2011 22:40:34 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:42:14
|
|
|
|
lanajelena
|
Onda cu i ja tako...mada sam ja Lanu prebacivala 5 meseci ali ajd inace BM je postavila pitanje na prethodnoj strani pa pogledajte ko zna
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:43:21
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Mame Novosađanke (Detelinara i Novo Naselje - možete li mi reći koji sve vrtići u tom kraju imaju JASLICE ? Treba da upišem na listu a ne znam . Znam da imaju Jaslice u Majke Jevrosime (Cvrčak i mrav) tu bi nam bilo EXTRA , e sad , da li imaju jaslice u Janka Čmelika 110 (Vesli vozić) ? Kakva je situacija sa vrtićima u ulicama Braće Dronjak i Seljačkih buna ? Nem' pojma za taj kraj,ali da prebacim pitanje na ovu stranu,da se ne zaturi
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:44:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Miro, koliko sam ja razumela spisak slobodnih mesta, pravljen je po generacijama. Za generaciju 31.8.2009.-31.8.2010. su mesta u jaslenom. Po tom spisku gledaj.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:46:46
|
|
|
|
Maya21
|
ja sam prosle godine sve popunila pa mi ni to nije pomoglo da krene na vreme...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:47:56
|
|
|
|
Lilly*
|
Znam da su pre imali jaslice u Čmelikovoj, valjda ih još uvek imaju
< Poruku je uredio Lilly RR -- 11.4.2011 22:48:21 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:48:13
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Tash Miro, koliko sam ja razumela spisak slobodnih mesta, pravljen je po generacijama. Za generaciju 31.8.2009.-31.8.2010. su mesta u jaslenom. Po tom spisku gledaj. Tash,jel ono bese ti ne mozes zbog par dana da predas?Mislim zato sto je Marko rodjen u septembru?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:50:00
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Mame Novosađanke (Detelinara i Novo Naselje - možete li mi reći koji sve vrtići u tom kraju imaju JASLICE ? Treba da upišem na listu a ne znam . Znam da imaju Jaslice u Majke Jevrosime (Cvrčak i mrav) tu bi nam bilo EXTRA , e sad , da li imaju jaslice u Janka Čmelika 110 (Vesli vozić) ? Kakva je situacija sa vrtićima u ulicama Braće Dronjak i Seljačkih buna ? bubi oba vrtica u janka cmelika znaci u 87 i 110 imaju jasleno odelenje, isto kao i u majke jevrosime, ima ih i u jase tomica, na naselju u ovom novom koji je prakticno odmah posle pruge, mislim da je ulica stojana novakovica, seljackih buna sigurno i brace dronjak takodje :) ne mogu sad da nadjem listu od prosle godine za upis, mislim da ti otprilike odgovaraju oni vrtici koji su i meni odgovarali sutra cu malo da preturim papire pa ti pisem pp
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:50:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Na spisku koji se zove "DECA ROĐENA OD 01.03.2010. – 31.08.2010" mogu biti navedene samo jaslene grupe, zar ne? Prva stranica spiska.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:52:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: Tash Miro, koliko sam ja razumela spisak slobodnih mesta, pravljen je po generacijama. Za generaciju 31.8.2009.-31.8.2010. su mesta u jaslenom. Po tom spisku gledaj. Tash,jel ono bese ti ne mozes zbog par dana da predas?Mislim zato sto je Marko rodjen u septembru? Pa nisam bila u upravi da proverim, ali svakako nemam potvrdu iz DZ, neću ni preavati. Niko neće da mi izda papir o odloženom vakcinisanju.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:52:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Aha , ok , da znam po kojem se spisku ravnam . Znači , taj za 2010 . Sad sam gledala , ima po 12 slobodnih mesta u prva 3 vrtića koja nas zanimaju . I šta sad ?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:53:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Aha , ok , da znam po kojem se spisku ravnam . Znači , taj za 2010 . Sad sam gledala , ima po 12 slobodnih mesta u prva 3 vrtića koja nas zanimaju . I šta sad ? Pa kontam da po tom spisku gledaš. Ne bi trebali biti mentoli da mešaju stvari. Sad lepo ta 3 staviš na prva 3 mesta. A onda ostale popunjavaš kako ti dalje odgovara (po spisku slobodnih mesta).
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash , možeš da predaš papire , oni ne uzmu u obzir sada , ali će ga staviti u fioku čekanja , baš kao i Ninu , i čim napune godinu ulaze "u razmatranje" i imaju prednost jer su na čekanju . Valjda mogu da krenu sa god. dana ako ima mesta , jbg nikako da skontam
< Poruku je uredio BubaMira -- 11.4.2011 22:56:21 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:56:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, ali predajete potpunu dokumentaciju, s tim da ćete dogodine donositi novu potvrdu o vakcinisanju. A ja ne mogu da dobijem potvrdu o vakcinaciji, Marko nije vakcinisan. Primio je samo 2x hep i 1x Infanrix.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 23:05:59
|
|
|
|
Anoniman
|
A smuljaža neka ?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 23:13:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam koliko je pamtno. JBG, nije da muljam nešto bezze, nego je u pitanju zdravlje deteta. Ne znam kada će ga vakcinisati.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 23:16:14
|
|
|
|
JMPM
|
Tash,mislim da je ipak najbolje zbog Markeca da se ne mulja sad nista,pa kad primi vakcinice da krene .Ali to ces ti vec svakako da odlucis
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:39:42
|
|
|
|
VVVV
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Kazu da nije lose popuniti i svih 10,jer kada udje u neki vrtic lakse je posle prebaciti nego "ubaciti" u bilo koji od vrtica...ja licno pisem 2,a ici cemo u "Bambi" u Karadjordjevoj ulici,taj nam je najblizi A da li se u toku 'prebacivanja' placa ? I da li dete u toku prebacivanja mora da pohadja vrtic? Ja nemam auto i ne bih mogla da vodim dete u vrtice koji su daleko, tako da mi odgovaraju samo 3 mesta. Da li da popunim onda samo ta tri ili svih 9? Sta mislite da je bolje?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:42:38
|
|
|
|
lanajelena
|
vvvv to je i moj problem zaista ne mogu da se maltretiram busom a mm stalno radi i vozi sluzbeni auto koji nazad nema sedista,ja sam L prebacivala podnela sam zahtev i isla kod direktora on mi je rekao bice sredjeno i ja dete povukla iz vrtica medjutim to je trajalo citavih 5 meseci u medjuvremenu sam pisala i gradonacleniku i dete je primljeno sad da li redovnim putem ili zbog pisma G nemam pojma E da ne placa se nista
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:42:48
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja htedoh da pitam jel svi upisujete svih 10 slobodnih mesta ili samo ona koja Vam odgovaraju Ja sam popunila svih 10, deo toga mi je u mom komšiluku, a deo na Linamu kod svekijevaca, pa kontam da se to da odraditi.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:45:57
|
|
|
|
JMPM
|
Ne placa se prebacivanje,mi smo naveli tri vrtica.U Karadjordjevoj,Zlatne Grede i Bul. Jase Tomica .E sad,trebalo bi da idemo u taj prvi.Predali smo danas papire i cekamooo
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:46:56
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam isla u jaslice u Zlatne grede
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:50:25
|
|
|
|
New Mom
|
Meni su prioritet Palčica (Branimira Ćosića) i Zlatna ribica (Marodićeva).
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:52:31
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja sam isla u jaslice u Zlatne grede Kakve su vaspitacice ?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.