|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
9.4.2011 13:55:42   
Anoniman
Ništa , mirno kažeš - ok , razgovaraćemo kad se smiriš .

(odgovor članu nencydrew)
  Direktna veza do poruke: 851
9.4.2011 15:31:29   
Verus
user posted image i ja sam sanjala slicne stvari nekoliko puta...tj. sanjam da me je prevario, a u snu ne mari sto me je povredio, bas ga briga, a ja da poludim od bola i tuge.  Porbudim se pa me jos drze osecanja i hocu da ga ubijem!  Mada je i on sanjao isto,i kaze da u snu, mene nikada nije briga za njega...Interesantno, proizvodi nasih ludih mozgova!
IZVORNA PORUKA: minavb

Negooo, htedoh sa vama nesto da podelim. Valjda od ove silne price ovde, sanjala sam pre neku noc da moj muz u nekoj tajnoj sobi i stanu, pod kljucem cuva ljubavnicu. Ja sam je nasla i ona je bila preplasena jer nije znala ko sam ja, i preplaseno se scucurila uz njega. u snu sam bila ljuta na nju sto je dozvolila da je muskarac tako obmani, da je cuva zatvorenu i laze je, a njega sam mrzela toliko da sam htela da ga zadavim i kad sam se probudila. O sebi u snu nisam razmisljala, nisam stigla posto sam se probudila kad sam pocela da ga tucem.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 852
9.4.2011 15:34:45   
Verus
Slazem se.  Ne zaleci se da ne napravis srnj u njihovom braku oko necega sto mozda i nije nista.
IZVORNA PORUKA: minavb

Da ti kaze teta mina nesto, tata ti je mlad i u najboljim godinama. AKo sumnjas da vara mamu, ne izleci se, sacekaj i dobro prati sta se desava. I dobro razmisli, ako je i vara, zelis li da joj kazes i rizikujes da se razidju, ili samo njega napicis i nateras da sacuva svoj brak. Ti moras da odlucis sta ti je vazno ali ne zaleci se, mozda je u pitanju samo bezazleni flert. Doooobro prati, i dooobro izanaliziraj.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 853
   [Obrisana poruka]
9.4.2011 15:34:48   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 854
9.4.2011 15:38:09   
Verus
Jeste, utripovacemo svi da se nesto desava-kod nas ili drugih!user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 855
9.4.2011 15:38:34   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Iskreno, ja, nažalost, verujem u to što sumnjaš. Zreo čovek u tim godinama takve poruke sme da razmenjuje samo sa suprugom, sve dalje od toga mi je prevara. čak  da je samo na rečima, to kad-tad preraste u stvarnost.

Iščeprkaj, i uveri se da li je istina ili nije. Ako jeste, kaži mu da znaš, i nateraj ga da to reši.

Ja bih ti prva rekla da se ne mešaš, to su tvoji roditelji, i treba da pustiš to...i onda se stavim u tvoju kožu, ma ne bih izdržala, morala bih da znam, i morala bih da isteram to do kraja. Ja bih mom tati rekla da izabere, i da odluči sam sa kojom će ostati. U suprotnom, ako i najmanje posumnjaš, reći ćeš mami. Ali ja joj ne bih odmah govorila...ne znam, ne bih mogla da je gledam dok joj to saopštavam, mislim da vbih ga pre pustila da radi šta hoće nego da mami slomim srceuser posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Da moji odluče da žive u otvorenom braku - podržala bi ih. Da tata ode sa drugom, da mama ode sa drugim, podržala bih. Ali da jedno vara drugo, a to drugo nema pojma...a pritom to sasvim sigurno zna i neko iz okoline...ne bi moglo. Tu bih se umešala sigurno.

Ja razmisljam isto ovako...

Cind uz tebe smo user posted image Jako mi je zao sto prolazis kroz ovo user posted image Nadam se da ce se sve rijesiti kako treba...

Jesi li probala da vidis da li je Wall od te zene dostupan za citanje ili ne? Mislim mozda joj je pisao nesto i na zidu? user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 856
9.4.2011 15:47:16   
madre
IZVORNA PORUKA: verolino

Ma mozda je to neka teta sa fejsa koja ga je virtuelno zapalila....I to je prevara, ali blaaaaaaaaagi oblik...

i ja mislim da je ovo u pitanjuuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 9.4.2011 16:02:34 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 857
   [Obrisana poruka]
9.4.2011 15:52:37   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 858
9.4.2011 16:37:30   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Cindarella

Tata je '67 a doticna '77.

Uh, pa moj bivši je '67..

Ja ne znam kako da te posavetujem jer ni sama ne znam šta bih uradila. Možda bih rekla mami i pustila da njih dvoje to reše, ali bih sačekala da sakupim prave dokaze.. ma ne znam, lupam. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 859
9.4.2011 22:31:39   
nencydrew
Ti ipak najbolje znaš i tvoju mamu i tatu, kako će reagovati, i kako je najbezbolnije da rešite to.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 860
9.4.2011 23:00:21   
marijajo
Cind,nemoj nista da pricas mami!!!
Razgovaraj prvo sa njim.Ja mu ne bih rekla da si usla na njegov profil,naljutio bi se.Bolje mu nabaci,da ne znas mozda tu i tu (pa kazes njeno ime),kazi da je drugarica neke tvoje drugarice.Reci da se hvalila kako je bila kod tvojih u firmi,da vidis njegovu reakciju.Nabaci i da si cula kako je opasna i da kibicuje na ozenjene,kao to ti je rekla drugarica.Da vidis kako cvikaju,kad im se tako nesto spomene.
A ako hoces da znas sifru i ako je promeni,da bi malo pratila sta radi,napisacu ti u pp user posted image

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 861
10.4.2011 16:47:45   
Iwana87
Cind sta bi sa vama?Ja sam nasla pre par godina poruke u caletovom telefonu,tad nisam valjda imala svoj ili nisam imala kr pa slala neke poruke sa njegovog.Ne bi on to dozvolio nego ja nacekala mob i iz gluposti ceprkala po porukama,inace to ni mm ne radim,ne volim ja te stvari,i nadjem skontam celu pricu,ali nisam nikad nikom pricala o tome,po porukama sam povezala da je ona otisla negde iz naseg grada sta je tu bilo,ili se nastavilo pojma nemam.E onda sam razmisljala kako sto kaze cind kad on ne ide nigde nikad sam se na posao do dva?Nemam pojma.On drzi svoju radnju i sad ima komsiku koja ga zadnjih godina spopada,majki i meni je to zezanje,ali nisam sigurna da je samo to.Ali nikad nisam ulazila u te price,jer valjda moja majka zna sa kim zivi.

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 862
10.4.2011 17:08:45   
indy_25
Mojje tat imao ljubavnicu pricala sam vam i isla sam kod nje i mama je znala za tu ljubavnicu ali moji su imali problema. I dosla ja kod tate prije 4 godine u posjetu u njemacku i pocela da mu cistim stan i nadjem veru od neke zenske i puno slika on i ona zajedno . Ona je onako bas lijepa zenskica ne da nisam rekla mami nego nisam nikom ni rekla osim vama. Ako tvoj tata nije sretan sa tvojom mamom pusti ga neka radi sta hoce mama ce da sazna kad tad sama i nek rijesavaju sami. Ali ako se oni slazu a on je malo zenskaros onda njemu samo reci da si vidjela poruke i nek pripazi malo na svoj brak.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 863
10.4.2011 18:21:54   
nencydrew
Juče gledala "Sex and city"-Kaže Samanta-Zašto varaju?A zašto pas l... j...?
Zato što može!user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 864
10.4.2011 18:33:10   
Verus
indy=mislim da si ti najstalozenija na ovom forumu.  Jbt blago tvom muzu!  Puna si razumevanja za te lude muskeuser posted image
IZVORNA PORUKA: indy_25

Mojje tat imao ljubavnicu pricala sam vam i isla sam kod nje i mama je znala za tu ljubavnicu ali moji su imali problema. I dosla ja kod tate prije 4 godine u posjetu u njemacku i pocela da mu cistim stan i nadjem veru od neke zenske i puno slika on i ona zajedno . Ona je onako bas lijepa zenskica ne da nisam rekla mami nego nisam nikom ni rekla osim vama. Ako tvoj tata nije sretan sa tvojom mamom pusti ga neka radi sta hoce mama ce da sazna kad tad sama i nek rijesavaju sami. Ali ako se oni slazu a on je malo zenskaros onda njemu samo reci da si vidjela poruke i nek pripazi malo na svoj brak.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 865
10.4.2011 18:46:14   
indy_25
pa razumijem ih zato sto se isto to moze i meni desiti. Imala sam dosta muskaraca u svom zivotu pa znam tacno kako funkcionisu. Ne kazem da ja bi oprostila prevaru naprotivostavila bi ga cini mi se ma ne znam ni sama :) Bas neki dan pricam s muzem o ovoj temi i o razvodima i kaze on meni kao kad bi ja njega ostavila da bi mi on uzeo Saru kazem ja njemu da mu je ne bi ni uzimala jer znam koliko je on divan otac i da bi joj bilo dobro i sa njim .Kaze on ali ja bi se najverovatnije ponovo ozenio i sta Sara bi voljela tu drugu mamu. Onda ja njemu kazem pa nek je voli meni to ne smeta isto kao sto moj Deni voli tebe a nisi mu pravi otac. On ostao bez rijeci user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 866
10.4.2011 18:55:18   
nencydrew
Indy, bravo za "širinu"

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 867
10.4.2011 20:54:32   
eni26

IZVORNA PORUKA: indy_25

pa razumijem ih zato sto se isto to moze i meni desiti. Imala sam dosta muskaraca u svom zivotu pa znam tacno kako funkcionisu. Ne kazem da ja bi oprostila prevaru naprotivostavila bi ga cini mi se ma ne znam ni sama :) Bas neki dan pricam s muzem o ovoj temi i o razvodima i kaze on meni kao kad bi ja njega ostavila da bi mi on uzeo Saru kazem ja njemu da mu je ne bi ni uzimala jer znam koliko je on divan otac i da bi joj bilo dobro i sa njim .Kaze on ali ja bi se najverovatnije ponovo ozenio i sta Sara bi voljela tu drugu mamu. Onda ja njemu kazem pa nek je voli meni to ne smeta isto kao sto moj Deni voli tebe a nisi mu pravi otac. On ostao bez rijeci user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 868
12.4.2011 11:16:52   
Anoniman
Ćutanje me ubilo, zavet Bogu dan
Pobegnem u ludilo,
tek ponekad dolutam
Jer volim te, al ne diram
I ljubim ali ne pričam
Ko da razume to

Moja dusa pusta ostace
Vecno tvoju sliku grliće
Ti se vraćas u svoj dom
A ja lažem srcu svom
Da bez tebe ipak ću preživeti

Ova pesma mi se često vrtela po glavi za vreme mog "ljubavničkog staža".
Tesko je biti ona druga kad ga volis.

Sigurno je drugačije kad se tu radi o interesu ,finansijskom ili bilo kom drugom.
Ljudi uglavnom povezuju starije imućnije muškarce sa lepuškastim mladjim devojkama.
To se zove sponzoruša .
Ili ono kad su oboje u "srećnom" braku ,ali se nadju "da potvrde gradivo" i svako svojoj kuću.
To je vec švalerka.

Ja sam bila ljubavnica ,slobodna mlada poslovna žena sa 3-4 propale veze iza sebe.
I tražila sam normalnu vezu i ljubav....(uostalom kao i većina devojaka).
I desio se ON i tu su sva moja moralna uverenja pala u vodu.
Postala sam ono od čega sam se gnušala.
Verujte mi to zna da izjede dušu.

Fragmenti sreće pa mali fragmenti tuge su se smenjivali .
Ko nije kroz to prošao nikad neće da razume ,jer reči su nemoćne.

I nije reč samo o sexu već o pravoj bliskosti i povezanosti.
Neverovatno ,ali njemu je bilo dovoljno da me celog dana drži za ruku .

Šta se njemu motalo po glavi za sve to vreme tad nisam znala.
(Sad znam jer smo već skoro 10 god. u braku.)
Nikad mu nisam tražila da je ostavi ,jer sam smatrala da on to treba sam da odluči.
To njemu nikad nije bilo jasno.

Posle više od  2 godine ja sam ostavila njega jer sam ga volela a više nisam mogla da podnesem tu činjenicu da nije samo moj.

Sad mi se plače kad se samo prisetim tog perioda i tog osećaja.
Izgubila sam bila samopouzdanje i veru u sebe ,ali sam čvrsto rešila da istrajem i da mu se više ne vraćam.
Svaki kontakt smo prekinuli.

Posle 5-6 meseci me je pozvao na kafu kod njega u novi stan.
Ispričao mi da je sve ispričao sad već bivšoj ženi i to 2-3 dana pošto smo mi raskinuli da je za ovo vreme bez mene dobro razmislio,da se sredio i da bi želeo da počnemo iz početka.
I polako smo i počeli i evo nas posle toliko godina.

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 869
12.4.2011 11:34:29   
Anoniman
Zar ne mislis da muskarac koji jednom prevari prevari ce opet? Zar se ne plasis da se tebi desi kao njegovoj bivsoj? Pitam cisto iz radoznalosti, mene bi proganjalo to, kako je prevario bivsu zenu pa i mene ce jednog dana!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 870
12.4.2011 11:40:11   
lanajelena
Sve anonimusi user posted image ...moze i ne mora da znaci ...drugarica je imala vezu sa ozenjenim,on se u medjuvremenu razveo ja sam ga videla kako koketira sa nekom drugom devojkom(stvarno voli moju drugaricu)ali to je izgleda jace od njega,rekla sam joj on je porekao i evo od tada je proslo nekoliko godina oni su jos uvek zajedno ali nemaju poverenja jedno u drugo jer je i ona dok su varali bila u dugoj vezi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 871
12.4.2011 11:42:31   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Zar ne mislis da muskarac koji jednom prevari prevari ce opet? Zar se ne plasis da se tebi desi kao njegovoj bivsoj? Pitam cisto iz radoznalosti, mene bi proganjalo to, kako je prevario bivsu zenu pa i mene ce jednog dana!

to uopste ne mora da znaci bila sam s momkom u vezi 4 i po godine varala sam ga na svakom coku a evo muza ne bi prevarila jer ga volim bas puno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 872
12.4.2011 11:43:50   
eni26
user posted image žiška je bačena !

< Poruku je uredio eni26 -- 12.4.2011 11:44:34 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 873
12.4.2011 11:44:55   
indy_25

IZVORNA PORUKA: eni26

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 874
12.4.2011 11:46:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eni26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here