|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
9.4.2011 13:01:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Cindarella

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Samo se smiri . Polako . Nemoj da ti praćenje ćaleta bude sad jedina preokupacija . Eto , analiziraj ga onako , dok razgovarate , opušteno . Prati šta se dešava , al' nemoj sad da izgoriš od jeda i radoznalosti . Razmisli dobro o svemu i ne igraj ishitreno .

Znas sta je najgore?Ja sada NE ZNAM kako da razgovaram sa njim!

Ja te razumemuser posted image Tesko je govoriti jedno, a osecati drugo. Ja bih uradila sledece-stavila bih je na ignore na Fejsu..Kad je zablokiras, ona ce telefonom pitati tvoga oca sto je to uradio, a on ce znati da neko iz kuce zna...I to ce ga uplasiti, ako vec nije dovoljno poludeo...
Sta mislite zene?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 826
9.4.2011 13:01:13   
Olga75
Cind , kazem ti polako , jos se nista nije desilo , mozda i nece
on je mlad a dugo je u braku , nije opravdanje ali muskarci su skotovi
to ti tetka kaze , da sam se malo potrudila mogla sam imati dete skoro tvojih godina
samo polako , budi mami podrska , sto kaze Ivanka ( generacija ) probaj mami da kazes da ti se cini da bi tata voleo da budu malo nasamo i samo njih dvoje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 827
9.4.2011 13:01:31   
bokicans

IZVORNA PORUKA: bokicans

19.

Uuuuu bre ,pa ti si tako mlada.Ja 10 god starija od tebe ,juuuuu.
 user posted image
Mlada mamika

Jesam,jesam,i ponosna!

user posted image user posted image user posted image Ja bih rekla i dosta zrela.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 828
9.4.2011 13:02:14   
bebać
Šta je sad bilo,kakva je ono slikauser posted image

nečija ljubavnica iliuser posted image

i dokle dodje ova tema,mislim da smo pretjerale malouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 829
9.4.2011 13:02:49   
Ivanka 75
Cind, saberi se!
Ne zaleci se previse, smiri se i dobro razmisli sta ces!
Danas ni slucajno nemoj da potezes tu temu, jos su ti osecanja sveza i uzburkana. Pamet u glavu, za i protiv svega, razmisli, promisli dobro i temeljno!!! Pomisli na proslost a i na buducnost koja ti u ovom trenu izgleda prilicno krhko.
Ponasaj se normalno (potrudi se)!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 830
9.4.2011 13:03:05   
Anoniman
Znace da sam ja,jer niko drugi ne zna lozinku sem mene.Strah me je da i gore ne napravim!
Bokice,preterano zrela.

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 831
9.4.2011 13:04:30   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Cind, saberi se!
Ne zaleci se previse, smiri se i dobro razmisli sta ces!
Danas ni slucajno nemoj da potezes tu temu, jos su ti osecanja sveza i uzburkana. Pamet u glavu, za i protiv svega, razmisli, promisli dobro i temeljno!!! Pomisli na proslost a i na buducnost koja ti u ovom trenu izgleda prilicno krhko.
Ponasaj se normalno (potrudi se)!

Trudicu se iz petnih zila!

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 832
9.4.2011 13:05:03   
Anoniman

Znace da sam ja,jer niko drugi ne zna lozinku sem mene.Strah me je da i gore ne napravim!

Mnogo si mlada...Ne znam kako da te savetujem. Ja bih znala sta bi uradila kad bi mi prebacio. Liferovala bih ga po usima da mu vise nikad na pamet ne padne da napravi budalu od mene ili majke..
Ali, ako se ti plasis reakcije, nemoj to da radis...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 833
9.4.2011 13:05:04   
Anoniman
Polako . Doći će momenat kada ćeš moći normalno da razgovaraš s njim . A druga stvar - šta ako bi mu tvoja mama sve oprostila ? Šta ako ona zna , a ćuti ? Mislim - treba i o tome misliti ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 834
9.4.2011 13:05:23   
Ivanka 75
Bas zbog svoje zredlosti nemoj da uradis nista nepromisljeno, dobro znam o cemu govorim, (iskustvo!) pamet u glavu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 835
9.4.2011 13:07:30   
jelena038
Joj, mene stvarno mrzi da citam sve ispocetka, pa se unapred izvinjavam ako gresim, ali ako sam dobro shvatila, da ovde neko nekome pretura po privatnim stvarima i smatra da ima pravo da utice na neciji zivot, moram da izrazim uzasno razocarenje. I zbog preturanja i zbog istresanja toga po internetu. Eto. Pustite ljude da vode svoje zivote, aman! Ma koliko ih voleli i koliko vas bolelo!

Toliko od mene.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 836
9.4.2011 13:07:45   
Anoniman

Polako . Doći će momenat kada ćeš moći normalno da razgovaraš s njim . A druga stvar - šta ako bi mu tvoja mama sve oprostila ? Šta ako ona zna , a ćuti ? Mislim - treba i o tome misliti ...

I to mi je proslo groz glavu,ali poznavajuci nju,a znam je preterano dobro,prevaru nikada,ali nikada ne bi oprostila.Licno bi ga ona spakovala!
Verolino,ne plasim se ja reakcije da ce meni nesto uraditi,boze sacuvaj,nego da ne napravim gore,promenice sifru,itd,i necu znati sta se dalje desava.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 837
9.4.2011 13:09:49   
Anoniman

I to mi je proslo groz glavu,ali poznavajuci nju,a znam je preterano dobro,prevaru nikada,ali nikada ne bi oprostila.Licno bi ga ona spakovala!
Verolino,ne plasim se ja reakcije da ce meni nesto uraditi,boze sacuvaj,nego da ne napravim gore,promenice sifru,itd,i necu znati sta se dalje desava.

Ja sam mislila da se plasis da ce se naljutiti na tebe...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 838
9.4.2011 13:11:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelena038

Joj, mene stvarno mrzi da citam sve ispocetka, pa se unapred izvinjavam ako gresim, ali ako sam dobro shvatila, da ovde neko nekome pretura po privatnim stvarima i smatra da ima pravo da utice na neciji zivot, moram da izrazim uzasno razocarenje. I zbog preturanja i zbog istresanja toga po internetu. Eto. Pustite ljude da vode svoje zivote, aman! Ma koliko ih voleli i koliko vas bolelo!

Toliko od mene.

Imam pravo,cerka sam mu! U startu sam rekla da je to jako ruzno sto sam uradila!
Ali NE DOZVOLJAVAM da me neko vuce za nos! Ne,ne i ne! Ne samo mene,vec sve oko sebe!Pogotovo svoju zenu,moju majku!

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 839
9.4.2011 13:12:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: verolino

Ja sam mislila da se plasis da ce se naljutiti na tebe...

I toga se plasim! Otac mi je,volim ga! Ne zelim da nas odnos-savrsen odnos cerke i oca zahladni,ili zastrani zbog druge zene!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 840
9.4.2011 13:14:25   
jelena038

IZVORNA PORUKA: jelena038

Toliko od mene.

Imam pravo,cerka sam mu! U startu sam rekla da je to jako ruzno sto sam uradila!
Ali NE DOZVOLJAVAM da me neko vuce za nos! Ne,ne i ne! Ne samo mene,vec sve oko sebe!Pogotovo svoju zenu,moju majku!
onda je postenije da o tome razgovaras sa njim. da se tvoj tata tebi upetljao s kim ces da budes, kako i zasto, rekao bi tebi i ne bi ti pravio smicalice. ne znam da li bi mislila da on bolje od tebe zna sta zelis i zasto. nije fer prema njemu, ma kolika greska bila. ja sam za fer plej, uvek. ne ljuti se na mene, samo sam iskrena. i moja iskrenost ide dotle da bih ja svoje roditelje podrzala u svemu, jer to isto ocekujem od njih. user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 841
9.4.2011 13:14:27   
Anoniman
Iskreno, ja, nažalost, verujem u to što sumnjaš. Zreo čovek u tim godinama takve poruke sme da razmenjuje samo sa suprugom, sve dalje od toga mi je prevara. čak  da je samo na rečima, to kad-tad preraste u stvarnost.

Iščeprkaj, i uveri se da li je istina ili nije. Ako jeste, kaži mu da znaš, i nateraj ga da to reši.

Ja bih ti prva rekla da se ne mešaš, to su tvoji roditelji, i treba da pustiš to...i onda se stavim u tvoju kožu, ma ne bih izdržala, morala bih da znam, i morala bih da isteram to do kraja. Ja bih mom tati rekla da izabere, i da odluči sam sa kojom će ostati. U suprotnom, ako i najmanje posumnjaš, reći ćeš mami. Ali ja joj ne bih odmah govorila...ne znam, ne bih mogla da je gledam dok joj to saopštavam, mislim da vbih ga pre pustila da radi šta hoće nego da mami slomim srceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 842
9.4.2011 13:16:38   
Anoniman
Da moji odluče da žive u otvorenom braku - podržala bi ih. Da tata ode sa drugom, da mama ode sa drugim, podržala bih. Ali da jedno vara drugo, a to drugo nema pojma...a pritom to sasvim sigurno zna i neko iz okoline...ne bi moglo. Tu bih se umešala sigurno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 843
9.4.2011 13:18:57   
Anoniman
Jelena,ne ljutim se! Rekla sam da cu se potruditi da razgovaram sa njim,ali danas ne mogu! Stvarno ne mogu! A majci ne planiram da kazem,jer mislim da bih je samim tim i ubila,zena boluje od visokog pritiska!Ali da cutim i da se pravim da ne znam,ni to ne mogu,razgovaracu sa njim,necu udariti odmah u paljbu,jer mozda se varam!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 844
9.4.2011 13:24:44   
Anoniman
"Tata , ja moram nešto da ti kažem . Ok , možda ćeš biti ljut na mene , ali pokušaj da me razumeš i da pokušamo o ovome zaista iskreno i opušteno da porazgovaramo . Desilo se to i to . Videla sam na Fb tvoje poruke . Eto , znam za NJU. Ne osuđujem te , ne želim da misliš da je treći svetski rat na pomolu . Samo želim da mi objasniš o čemu se radi i da mirno o svemu popričamo . Da li voliš tu ženu ? Da li ti zaista znači ? Koliko ti znači ? (možda je tvoj otac zaista zaljubljen , i možda zaista planira da bude fer prema tvojoj mami , samo mu treba vremena user posted image ) . Bio si uz mene kada sam ja donosila bitne životne odluke , sada se u tvom životu dešava nešto vrlo bitno , i želim da porazgovaramo koliko će to dešavanje da utiče na osobe oko tebe , na osobe koje te vole . Ja verujem da ćeš biti fer i da ćeš se poneti onako kako je ispravno , kako si me i samu vaspitao . Molim te , dozvoli da razgovaramo o tome . "

Eto , ja bih ovako rekla ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 845
9.4.2011 13:27:12   
Anoniman
Lepo je sroceno Bubo,jako lepo.Ali mislim da i koliko god planirala sta da mu kazem,sve ce se desiti spontano,i doci iz srca.Verovatno cu i plakati,poznavajuci sebe,ali se svadjati necu.Zamolicu da mi objasni,pa kud puklo da pukne.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 846
9.4.2011 13:29:52   
Anoniman
Ma da , znaćeš ti to . Emocije kad udare - reči klize . Budi čovek i očekuj od njega isto . Učini da se ponosite jedno drugim . Srećnooo . user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 847
9.4.2011 13:29:56   
jelena038
Bubin pristup je super! Podrzavam! user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 848
9.4.2011 13:34:27   
Dada81
Da ,naravno ,kao i uvek ,Buba je to na lep način rekla ,ti to trebaš na svoj i da ne zastaješ ,da u tvojim očima vidi poverenje .Tako bih i ja svom rekla da je živ ,jer ga jaako volim, a volim neizmerno i svoju požrtvovanu majku ,pa te razumem kako se osećaš . Nekako se nadam da je sve to ,sa tvojim ocem i dotičnom ,tek na saamom početku i da se još ništa nije desilo..

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 849
9.4.2011 13:51:46   
nencydrew
On će verovatno reagovati defanzivno, braniće se, možda i biti ljut, i šta onda?

< Poruku je uredio nencydrew -- 9.4.2011 13:52:06 >

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here