Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.9.2010 16:37:41
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: liliana Da, verujem. Svi moji veruju. Familija MM je komplet ateistička, što mene užasno nervira. Mislim, nervira me u smislu da oni mene pokušavaju ubedit u neke stvari o kojima ja ne želim ni da razmišljam, a kamo li da polemišem. Ja njih ne pokušavam da promenim, pa ne dozvoljavam ni oni moje verovanje da menjaju. Par puta sam im na to , indiskretno, skretala pažnju, no kad sam videla da ne vredi, rekla sam glasno i jasno. Od tad su me ostavili na miru! MM je počeo da veruje nakon što nam se sve ono izdešavalo sa bebom. Čak je izrazio želju da se krsti. I krestio se isti dan mkad i naša beba. svaka cas_t...100 je nevera a jedna jedina vera!!!zivi bili svi!!!
< Poruku je uredio anuksunamun -- 30.9.2010 16:38:00 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.9.2010 17:32:47
|
|
|
|
Malecka074
|
Da, verujem u Boga!
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.9.2010 18:16:52
|
|
|
|
jance
|
mislim da sam ovde vec i pisala, ali da ponovim, naravno da verujem! Bez Boga bi ceo ovaj moj zivot bio bas tezak i besmislen.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 1.10.2010 15:14:34
|
|
|
|
viking
|
hehe, ovo sam ja IZVORNA PORUKA: dunja RR "u avionu koji pada svi veruju u Boga i svi se mole da prežive"
|
|
RE: Verujete li u Boga? 17.11.2010 14:01:52
|
|
|
|
moja ciklama
|
Ja verujem. Znam i zašto.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 14.1.2011 10:28:00
|
|
|
|
majathegreat
|
Ne verujem u boga. Verujem u ljude...
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 12:07:19
|
|
|
|
nencydrew
|
Ranije sam verovala u Boga. Sada verujem u "nešto"-više kao neka sila, ravnoteža, balans...
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 12:08:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Ranije sam verovala u Boga. Sada verujem u "nešto"-više kao neka sila, ravnoteža, balans... Je l' mogu da nastavim ovde sa tobom????
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 12:10:53
|
|
|
|
minavb
|
Verolino, pobegla si od mene. Ja ovde necu da pisem.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 12:11:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Verolino, pobegla si od mene. Ja ovde necu da pisem. Pa ne daju nam tamo da se igramo u pesku...
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 12:11:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahahahahaha , VI NISTE NORMALNE , spržiće vas neka munja ozg'o! Sad da l' kosmička il' bradonjina - odlučiće ravnoteža !
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 12:13:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: minavb Verolino, pobegla si od mene. Ja ovde necu da pisem. Pa ne daju nam tamo da se igramo u pesku... Zajedno smo piskile u pesku.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 12:14:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako smo To je javno decije igraliste... A sad sledi antologijska: Govori tiho i nosi psa sa sobom
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 12:18:50
|
|
|
|
Ana007
|
Verujem da posto neka visa sila.Nisam pobozna,ali volim nekad da svratim do crkve da zapalim svecu.Ali npr kad smo se mm i ja vencavali,nismo se vencavali u crkvi.Oboje nismo bili za to.Samo opstina.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 15:00:49
|
|
|
|
jelenadunja
|
Da
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 19:09:18
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: nencydrew Ranije sam verovala u Boga. Sada verujem u "nešto"-više kao neka sila, ravnoteža, balans... Je l' mogu da nastavim ovde sa tobom???? Može.Al ajmo neke primere!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 9.4.2011 19:12:40
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 10.4.2011 16:22:07
|
|
|
|
nencydrew
|
Jel na primer verujete da ako je neki vaš predak mnogo zgrešio, da to može imati uticaj kasnije na njegovo potomstvo?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 10.4.2011 16:57:14
|
|
|
|
Olga75
|
ne ne verujem da je moj Bog osvetoljubiv
|
|
RE: Verujete li u Boga? 10.4.2011 17:31:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Jel na primer verujete da ako je neki vaš predak mnogo zgrešio, da to može imati uticaj kasnije na njegovo potomstvo? Što Njegoš reče: "Kada roditelji jedu kiselo grožđe, deci trnu zubi" Verujem da u tome ima istine, ali isto tako verujem i da DOBRO pobeđuje svako zlo. Trudimo se da budemo ljudi i sve će biti OK.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 10.4.2011 17:49:35
|
|
|
|
indy_25
|
vjerujem u Boga svim srcem i evo i da ovdje napisem Molim te Boze samo da nemam rak na pregledu kad budem isla na skeniranje stitne zlijezde uslisi mi moju zelju i molitvi. Ako vec moram da bolujem od odtih opakih bolesti nek to bude kad budem imala 70 jer sad imam dvoje dijece i mlada sam jos tek mi je 28 godina .
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 10.4.2011 17:51:46
|
|
|
|
anajid
|
Draga Indy ne daj se,nemoj unapred da mislis,znam da si uplasena.Ja verujem da ce to sve biti ok.Evo saljem ti ,da sve bude dobro i da dobro prodje!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 10.4.2011 17:52:51
|
|
|
|
indy_25
|
hvala Anajid ja ne spavam nocima samo mislim o tome i pronalazim svasta na internetu
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 10.4.2011 17:55:47
|
|
|
|
jelenadunja
|
bice sve dobro
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 10.4.2011 17:58:58
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 hvala Anajid ja ne spavam nocima samo mislim o tome i pronalazim svasta na internetu To što radiš je najveća greška. Batali internet, tu ćeš naći samo loša iskustva a sebi činiš loše čitajući ih.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.