Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 16:54:33
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: banini popovi....uh...... vidjala sam ih kako pevaju u kafanama...pijani ko letve....a to im je najstroze zabranjeno da pevaju nesto sto nije liturgija ili molitva... al zato za krstenje i ne daj Boze sahranu znaju da odalame po novcaniku ma i pop je zivo bice... Nećemo ovdje o popovima imamo za njih posebnu temu KAKVI SU DANAŠNJI POPOVI
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 16:55:30
|
|
|
|
ivaj
|
E jeste opicene! Ismejah se za prababu
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 16:59:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Nećemo ovdje o popovima imamo za njih posebnu temu KAKVI SU DANAŠNJI POPOVI SORRY....obrisite post pa ga prebacite u temu
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 16:59:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ivaj E jeste opicene! Ismejah se za prababu to ih ja orodi,a?
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 17:01:34
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: choopa choops BubaMiro ja razumijem sta hoces da kazes. Ima ljudi koji se boje Boga. A onda vjerovatno imaju i razlog zasto, jelte? Ja ga se ne bojim, jer mislim da sve sto radim, radim srcem i zeljom za najboljim. Ali ako pogrijesim, ''ocekujem'' odnosno nadam se da ce mi on oprostiti. I znam da i hoce. Jer on je mnogo dobar cova i sigurna sam da ON ne kaznjava. On prasta svima i sve. A mi ''obicni smrtnici'' se bas zbog te njegove nemjerljive ljubavi i trebamo ponasati tako da mu udovoljimo. Ja bi ga uporedila sa majkom. Koliko puta je iznerviramo, razljutimo, rasplacemo, a ona nam sve oprosti i na kraju se mi zbog te njezine ljubavi ponasamo sve bolje i bolje i trudimo se da joj vratimo istom mjerom. eto tako nekako... Tako je Osjetila sam radost vjere u najgorim trenutcima mog života, ne mogu o tome da pišem niti želim dokazivati išta, (opet stvar vjere)! Ali i bez ovoga, smatram da se dobro dobrim vraća, da trebamo voljeti i praštati, da ne činimo drugima ono što ne želimo da se nama čini i naravno VJEROVATI i u najgorim trenutcima da će biti bolje, to su po meni najveće životne i vjerske vrijednosti! Patnja, bol,razočarenje... oni su sastavni dio životnog puta i ako se tu na jednom kamenu spoticanja zaustavimo i kažemo pa Bože zašto baš meni, nisi pravedan...ostaćemo tu u gorčini i mržnji bez svog cilja umjesto da nastavimo dalje da gradimo svoj život i prihvatimo to kao iskušenje, ohrabrenje, za daljni put...jer Bog kaže pomozi sam sebi i ja ću ti pomoći!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 17:06:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Vi još ovde?! Ala se Bog naštucao danas.....
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 17:09:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Vi još ovde?! Ala se Bog naštucao danas..... E neka i on malo štuca , da vidi kako je nama smrtnicima
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 18:35:04
|
|
|
|
lothroniell
|
IZVORNA PORUKA: banini popovi....uh...... vidjala sam ih kako pevaju u kafanama...pijani ko letve....a to im je najstroze zabranjeno da pevaju nesto sto nije liturgija ili molitva... al zato za krstenje i ne daj Boze sahranu znaju da odalame po novcaniku ma i pop je zivo bice... ??? Zasto bi im bilo zabranjeno? Ne kazem da treba da pevaju u kafani, to je naravno neumesno... Ali da pevaju nesto drugo sem liturgijskih pesama im nije zabranjeno i nema razloga da bude.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 20:47:18
|
|
|
|
maslinica
|
uuuuuu..ovde se opasno rasplamsalo kad sam otisla da nunam petra trco...dolazak na svet..pa cuj, nije da mi se veruje da sam od majmuna nastala, ali nekako mi jos cudnije zvuci da sam nastala od rebra...elem, ja ni na nebu ni na zemlji verujem u boga, ali ne na nacin kako na se propoveda o veri, ja imam neku svoju viziju..a tumacenje biblije i vere je ionako individualno i mislim da ce savki pojedinac da sebi protumaci na svoj nacin.. zakomplikovat cu mnogo, neka ovako ostane
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 21:50:45
|
|
|
|
dunja RR
|
jednom sam ovo napisala ali evo da ponovim: "u avionu koji pada svi veruju u Boga i svi se mole da prežive"
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 21:55:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Pokušavam da kažem poentu - 99 procenata ljudi neće raditi na verski praznike ne zato što poštuju taj praznik nego iz straha da im se ne bi nešto loše desilo !!! To je poenta , strah !!! Plašimo se da će nas taj isto Bog kazniti ! I meni to nije jasno ... hm, ovo mi nikada nije na pamet palo, zar neko stvarno to misli sorry nisam iz te priče, u mojoj porodici se poštuje oduvek crveno slovo, ne iz straha, hvala Bogu.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 21:56:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR jednom sam ovo napisala ali evo da ponovim: "u avionu koji pada svi veruju u Boga i svi se mole da prežive" Svaka cast Dunja
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 21:59:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Verujem da postoji neko ko nam kroji zivote...nisam neki zaludjenik,uglavnom idemo svake druge nedelje u crkvu ali ne na liturgiju jer je uglavnom prespavamo,neznam nijednu pesmu koju tamo pevaju ali se mnogo bolje osecam kad izadjem odande...i moram da priznam i jako se zbog toga ali verujte mi nemam vremena da se molim sem kada sam u wc-u(neka mi Bog oprosti) nije uvek tako bilo ali sad u poslednje vreme
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 22:00:26
|
|
|
|
maslinica
|
dunja..kad radjas, kad umires i..ima jos nesto bemu, ne mogu da se setim...svaki pojedinac, ali svaki se pomoli bogu, to je tacno!!!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 24.7.2010 22:01:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram da vam ispricam nesto na ovu temu o praznicima... Za Svetu Trojicu bili smo u CG mV i ja i ja skrooooz zaboravila za taj praznik,tj.uvek je bio oko dvadeset__ i nekog juna a sada ranije,i ja prala ves neki i to na ruke i samo se otkaci peskir i pade dole,ja prekinula, vratila ga i posle nekog vremena pade drugi u trpezariju sa sve onom kukicom... i tad sam se set__ila za praznik i digle mi se sve moguce dlake i ostavila sam pranje i izasla iz apartmana! I ja se slazem da se ti dani postuju i slave al eto...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 24.7.2010 22:05:25 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 25.7.2010 11:45:32
|
|
|
|
buhla
|
iz teme o krstenju, da se ne bi ponavljala: IZVORNA PORUKA: buhla Ja mogu da kazem za sebe da sam vernik - verujem u Boga, povremeno odem na litirgiju i da zapalim svece u crkvu, ali ne zbog toga da bi bila vidjena ili sto osecam neku obavezu, vec jednostavno sto se tako tad osecam i imam potrebu. U nekim crkvama sam se osetila nepirjatno, bas zbog nekih stavova i situacija, ali zbog toga ne mogu da kazem da ne verujem u crkvu i nikada zbog ponasanja ljudi u njoj necu i ne mogu da prestanem da verujem u Boga.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.7.2010 13:18:58
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ma perem, cistim, usisavam kad je crveno slovo. nema naviku da gledam u kalendar uopste. Nije mi se do sada nista lose desavalo zbog toga Ali ako vdidm ili se sjetim da je taj dan crveno slovo, onda ipak odlozim rad za neki drugi dan cisto iz nekog postovanja prema svecu koji se slavi taj dan, a ne zbog straha Evo pominjali smo Ognjenu Mariju nedavno i naravno da se nisam sjetila danas. Tako da sam ja koja inace lezim cijelu trudnocu danas prala bazen I sad vidim da je danas Ognjena Marija. Kaze ovako: Ognjena Marija Na ovaj dan slavi se spomen na svetu mučenicu Marinu, u narodu poznatiju kao Ognjena Marija. Kao i praznici svetiteljki koji za njom slijede: Blage Marije (4. avgust) i Trnove Petke (8. avgust), ni Ognjena Marija u crkvenom ka...lendaru nema "crveno slovo". Ipak, sva tri spadaju u veoma poštovane praznike u narodu, posebno medu ženama, tako da se ova tri dana ništa se ne radi u ruke, niti u polju. Ognjena Marija, sveta mučenica Marina, bila je rodom iz Antihije. Krstila se u 12 godini i zbog vjere u Isusa Hrista stradala je u vrijeme cara Dioklecijana. Dio moštiju svete Marine čuva se u svetogorskom manastiru Vatoped, kao i u manastiru posvećenom ovoj svetiteljki koji se nalazi iznad albanske strane Ohridskog jezera.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.7.2010 18:09:30
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: dunja RR jednom sam ovo napisala ali evo da ponovim: "u avionu koji pada svi veruju u Boga i svi se mole da prežive" Svaka cast Dunja moj muz je svedok ovoga....leteli su prtljazi po avionu....takve su turbulencije bile iznad atlantika da su se one pregrade za rucni prtljag sve otvorile.....SVI SU SE MOLILI...SVI...super je primer ..bas smo nesto ovakoo slicno komentarisali kada su nama bile "male turbulencije"i to iznad kopna
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 31.7.2010 12:40:55
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Moram da vam ispricam nesto na ovu temu o praznicima... Za Svetu Trojicu bili smo u CG mV i ja i ja skrooooz zaboravila za taj praznik,tj.uvek je bio oko dvadeset__ i nekog juna a sada ranije,i ja prala ves neki i to na ruke i samo se otkaci peskir i pade dole,ja prekinula, vratila ga i posle nekog vremena pade drugi u trpezariju sa sve onom kukicom... i tad sam se set__ila za praznik i digle mi se sve moguce dlake i ostavila sam pranje i izasla iz apartmana! I ja se slazem da se ti dani postuju i slave al eto... I meni se uvek tako nesto desi da me opomene.. Poslednji put bila je nedelja + neki praznik i radila sam mnogo.. mala je vristala ceo dan nisam znala zasto jer nikad nije takva.. i onda pogledam u kalendar..... Sva sam se najezila i ostavila sve... Vise ne radim nedeljom ni praznicima.....
|
|
RE: Verujete li u Boga? 31.7.2010 13:20:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Vise ne radim nedeljom ni praznicima..... ni sutra ni u ponedelajk ne radim ništa...sutra sveta nedelja, u ponedeljak Sveti Ilija.....
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 31.7.2010 13:58:05
|
|
|
|
Mishica 77
|
Zar već Sv. Ilija? Ala vreme leti...
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.9.2010 14:34:09
|
|
|
|
anuksunamun
|
Verujem u Boga celim srcem i dusom.Bog je ljubav, zivot, mudrost i radost...ja sam srecno Bozje dete!!!
< Poruku je uredio anuksunamun -- 30.9.2010 14:36:31 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.9.2010 14:36:02
|
|
|
|
pepino
|
Au anuk sta cini taj post!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.9.2010 14:38:18
|
|
|
|
anuksunamun
|
sto vise srce dajem to vise volim !!!ucim svakog dana....ucim ljubav...
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 30.9.2010 15:02:30
|
|
|
|
liliana
|
Da, verujem. Svi moji veruju. Familija MM je komplet ateistička, što mene užasno nervira. Mislim, nervira me u smislu da oni mene pokušavaju ubedit u neke stvari o kojima ja ne želim ni da razmišljam, a kamo li da polemišem. Ja njih ne pokušavam da promenim, pa ne dozvoljavam ni oni moje verovanje da menjaju. Par puta sam im na to , indiskretno, skretala pažnju, no kad sam videla da ne vredi, rekla sam glasno i jasno. Od tad su me ostavili na miru! MM je počeo da veruje nakon što nam se sve ono izdešavalo sa bebom. Čak je izrazio želju da se krsti. I krestio se isti dan mkad i naša beba.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.