|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Verujete li u Boga?
24.7.2010 16:54:33   
Lu
IZVORNA PORUKA: banini

popovi....uh......user posted image

vidjala sam ih kako pevaju u kafanama...pijani ko letve....a to im je najstroze zabranjenouser posted image da pevaju nesto sto nije liturgija ili molitva...

al zato za krstenje i ne daj Boze sahranu znaju da odalame po novcanikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma i pop je zivo bice...user posted image user posted image user posted image

Nećemo ovdje o popovima imamo za njih posebnu temuuser posted image
KAKVI SU DANAŠNJI POPOVI

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 326
24.7.2010 16:55:30   
ivaj
user posted image user posted image user posted image  E jeste opicene! Ismejah se za prababuuser posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 327
24.7.2010 16:59:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nećemo ovdje o popovima imamo za njih posebnu temuuser posted image
KAKVI SU DANAŠNJI POPOVI

SORRY....obrisite post pa ga prebacite u temuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 328
24.7.2010 16:59:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivaj

user posted image user posted image user posted image  E jeste opicene! Ismejah se za prababuuser posted image

to ih ja orodi,a?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 329
24.7.2010 17:01:34   
smeško
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: choopa choops

BubaMiro ja razumijem sta hoces da kazes. Ima ljudi koji se boje Boga. A onda vjerovatno imaju i razlog zasto, jelte? Ja ga se ne bojim, jer mislim da sve sto radim, radim  srcem i zeljom za najboljim. Ali ako pogrijesim, ''ocekujem'' odnosno nadam se da ce mi on oprostiti. I znam da i hoce. Jer on je mnogo dobar cova user posted image i sigurna sam da ON ne kaznjava. On prasta svima i sve. A mi ''obicni smrtnici'' se bas zbog te njegove nemjerljive ljubavi i trebamo ponasati tako da mu udovoljimo. Ja bi ga uporedila sa majkom. Koliko puta je iznerviramo, razljutimo, rasplacemo, a ona nam sve oprosti i na kraju se mi zbog te njezine ljubavi ponasamo sve bolje i bolje i trudimo se da joj vratimo istom mjerom. eto tako nekako...user posted image

Tako jeuser posted image
Osjetila sam radost vjere u najgorim trenutcima mog života, ne mogu o tome da pišem niti želim dokazivati išta, (opet stvar vjere)!
Ali i bez ovoga, smatram da se dobro dobrim vraća, da trebamo voljeti i praštati, da ne činimo drugima ono što ne želimo da se nama čini i naravno VJEROVATI i u najgorim trenutcima da će biti bolje, to su po meni najveće životne i vjerske vrijednosti!

Patnja, bol,razočarenje... oni su sastavni dio životnog puta i ako se tu na jednom kamenu spoticanja zaustavimo i kažemo pa Bože zašto baš meni, nisi pravedan...ostaćemo tu u gorčini i mržnji bez svog cilja umjesto da nastavimo dalje da gradimo svoj život i prihvatimo to kao iskušenje, ohrabrenje, za daljni put...jer Bog kaže pomozi sam sebi i ja ću ti pomoći!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 330
24.7.2010 17:06:39   
Trcosava
Vi još ovde?! Ala se Bog naštucao danas.....

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 331
24.7.2010 17:09:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava

Vi još ovde?! Ala se Bog naštucao danas.....

E neka i on malo štuca , da vidi kako je nama smrtnicima user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 332
24.7.2010 18:35:04   
lothroniell

IZVORNA PORUKA: banini

popovi....uh......user posted image

vidjala sam ih kako pevaju u kafanama...pijani ko letve....a to im je najstroze zabranjenouser posted image da pevaju nesto sto nije liturgija ili molitva...

al zato za krstenje i ne daj Boze sahranu znaju da odalame po novcanikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma i pop je zivo bice...user posted image user posted image user posted image

???

Zasto bi im bilo zabranjeno? Ne kazem da treba da pevaju u kafani, to je naravno neumesno... Ali da pevaju nesto drugo sem liturgijskih pesama im nije zabranjeno i nema razloga da bude. user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
24.7.2010 20:47:18   
maslinica
uuuuuu..ovde se opasno rasplamsalo kad sam otisla da nunam petrauser posted image user posted image user posted image

trco...dolazak na svet..pa cuj, nije da mi se veruje da sam od majmuna nastala, ali nekako mi jos cudnije zvuci da sam nastala od rebra...elem, ja ni na nebu ni na zemljiuser posted image user posted image user posted image verujem u boga, ali ne na nacin kako na se propoveda o veri, ja imam neku svoju viziju..a tumacenje biblije i vere je ionako individualno i mislim da ce savki pojedinac da sebi protumaci na svoj nacin..

zakomplikovat cu mnogo, neka ovako ostaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 334
24.7.2010 21:50:45   
dunja RR
jednom sam ovo napisala ali evo da ponovim:

"u avionu koji pada svi veruju u Boga i svi se mole da prežive"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
24.7.2010 21:55:20   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pokušavam da kažem poentu - 99 procenata ljudi neće raditi na verski praznike ne zato što poštuju taj praznik nego iz straha da im se ne bi nešto loše desilo !!! To je poenta , strah !!! Plašimo se da će nas taj isto Bog kazniti ! I meni to nije jasno ...

hm, ovo mi nikada nije na pamet palo, zar neko stvarno to misli

sorry nisam iz te priče, u mojoj porodici se poštuje oduvek crveno slovo, ne iz straha, hvala Bogu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
24.7.2010 21:56:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Svaka cast Dunja user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 337
24.7.2010 21:59:44   
lanajelena
Verujem da postoji neko ko nam kroji zivote...nisam neki zaludjenik,uglavnom idemo svake druge nedelje u crkvu ali ne na liturgiju jer je uglavnom prespavamo,neznam nijednu pesmu koju tamo pevaju ali se mnogo bolje osecam kad izadjem odande...i moram da priznam i jako se user posted image  zbog toga ali verujte mi nemam vremena da se molim sem kada sam u wc-u(neka mi Bog oprosti) nije uvek tako bilo ali sad u poslednje vremeuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 338
24.7.2010 22:00:26   
maslinica
dunja..kad radjas, kad umires i..ima jos nesto bemu, ne mogu da se setim...svaki pojedinac, ali svaki se pomoli bogu, to je tacno!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
24.7.2010 22:01:59   
Anoniman
Moram da vam ispricam nesto na ovu temu o praznicima...
Za Svetu Trojicu bili smo u CG mV i ja i ja skrooooz zaboravila za taj praznik,tj.uvek je bio oko dvadeset__ i nekog juna a sada ranije,i ja prala ves neki i to na ruke i samo se otkaci peskir i pade dole,ja prekinula, vratila ga i posle nekog vremena pade drugi u trpezariju sa sve onom kukicom... i tad sam se set__ila za praznik i digle mi se sve moguce dlake i ostavila sam pranje  i izasla iz apartmana!

I ja se slazem da se ti dani postuju i slave al eto...

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 24.7.2010 22:05:25 >

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 340
25.7.2010 11:45:32   
buhla
iz teme o krstenju, da se ne bi ponavljala:

IZVORNA PORUKA: buhla

Ja mogu da kazem za sebe da sam vernik - verujem u Boga, povremeno odem na litirgiju i da zapalim svece u crkvu, ali ne zbog toga da bi bila vidjena ili sto osecam neku obavezu, vec jednostavno sto se tako tad osecam i imam potrebu. U nekim crkvama sam se osetila nepirjatno, bas zbog nekih stavova i situacija, ali zbog toga ne mogu da kazem da ne verujem u crkvu i nikada zbog ponasanja ljudi u njoj necu i ne mogu da prestanem da verujem u Boga.

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 341
30.7.2010 13:18:58   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ma perem, cistim, usisavam kad je crveno slovo. nema naviku da gledam u kalendar uopste. Nije mi se do sada nista lose desavalo zbog toga user posted image Ali ako vdidm ili se sjetim da je taj dan crveno slovo, onda ipak odlozim rad za neki drugi dan cisto iz nekog postovanja prema svecu koji se slavi taj dan, a ne zbog strahauser posted image

Evo pominjali smo Ognjenu Mariju nedavno i naravno da se nisam sjetila danas. Tako da sam ja koja inace lezim cijelu trudnocu user posted image danas prala bazen user posted image user posted image I sad vidim da je danas Ognjena Marija. Kaze ovako:

Ognjena Marija

Na ovaj dan slavi se spomen na svetu mučenicu Marinu, u narodu poznatiju kao Ognjena Marija. Kao i praznici svetiteljki koji za njom slijede: Blage Marije (4. avgust) i Trnove Petke (8. avgust), ni Ognjena Marija u crkvenom ka...lendaru nema "crveno slovo".

Ipak, sva tri spadaju u veoma poštovane praznike u narodu, posebno medu ženama, tako da se ova tri dana ništa se ne radi u ruke, niti u polju. Ognjena Marija, sveta mučenica Marina, bila je rodom iz Antihije. Krstila se u 12 godini i zbog vjere u Isusa Hrista stradala je u vrijeme cara Dioklecijana. Dio moštiju svete Marine čuva se u svetogorskom manastiru Vatoped, kao i u manastiru posvećenom ovoj svetiteljki koji se nalazi iznad albanske strane Ohridskog jezera.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 342
30.7.2010 18:09:30   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: miljanaM

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Svaka cast Dunja user posted image

moj muz je svedok ovoga....leteli su prtljazi po avionu....takve su turbulencije bile iznad atlantika da su se one pregrade za rucni prtljag sve otvorile.....SVI SU SE MOLILI...SVI...super je primer ..bas smo nesto ovakoo slicno komentarisali kada su nama bile "male turbulencije"i to iznad kopnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
31.7.2010 12:40:55   
Shishica

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Moram da vam ispricam nesto na ovu temu o praznicima...
Za Svetu Trojicu bili smo u CG mV i ja i ja skrooooz zaboravila za taj praznik,tj.uvek je bio oko dvadeset__ i nekog juna a sada ranije,i ja prala ves neki i to na ruke i samo se otkaci peskir i pade dole,ja prekinula, vratila ga i posle nekog vremena pade drugi u trpezariju sa sve onom kukicom... i tad sam se set__ila za praznik i digle mi se sve moguce dlake i ostavila sam pranje  i izasla iz apartmana!

I ja se slazem da se ti dani postuju i slave al eto...

I meni se uvek tako nesto desi da me opomene.. Poslednji put bila je nedelja + neki praznik i radila sam mnogo.. mala je vristala ceo dan nisam znala zasto jer nikad nije takva.. i onda pogledam u kalendar.....user posted image Sva sam se najezila i ostavila sve... Vise ne radim nedeljom ni praznicima.....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
31.7.2010 13:20:40   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Shishica

Vise ne radim nedeljom ni praznicima.....

user posted image
ni sutra ni u ponedelajk ne radim ništa...sutra sveta nedelja, u ponedeljak Sveti Ilija.....

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 345
31.7.2010 13:58:05   
Mishica 77
Zar već Sv. Ilija? Ala vreme leti... 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 346
30.9.2010 14:34:09   
anuksunamun
Verujem u Boga celim srcem i dusom.Bog je ljubav, zivot, mudrost i radost...ja sam srecno Bozje dete!!!

< Poruku je uredio anuksunamun -- 30.9.2010 14:36:31 >

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 347
30.9.2010 14:36:02   
pepino
Au anuk sta cini taj post!user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 348
30.9.2010 14:38:18   
anuksunamun
sto vise srce dajem to vise volim !!!ucim svakog dana....ucim ljubav...

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 349
30.9.2010 15:02:30   
liliana
Da, verujem. Svi moji veruju. Familija MM je komplet ateistička, što mene užasno nervira. Mislim, nervira me u smislu da oni mene pokušavaju ubedit u neke stvari o kojima ja ne želim ni da razmišljam, a kamo li da polemišem. Ja njih ne pokušavam da promenim, pa ne dozvoljavam ni oni moje verovanje da menjaju. Par puta sam im na to , indiskretno, skretala pažnju, no kad sam videla da ne vredi, rekla sam glasno i jasno. Od tad su me ostavili na miru! MM je počeo da veruje nakon što nam se sve ono izdešavalo sa bebom. Čak je izrazio želju da se krsti. I krestio se isti dan mkad i naša beba.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here