|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
12.2.2011 12:21:31   
Lu
Ma Olga, ja se to salim na racun nekih koji meni kazu, lako je tebi, tvoj muz super zaradjujeuser posted image
Pa jest, super zaradjuje a znas kako, sto radi 10 sati dnevno vrlo tezak i opasan posao, osim nedjelje...ne vidjamo se nekad i po dva i po mjeseca, pa ajde draga posalji i ti svog, natrpaj mu kofer i sutni ga u guzicu nek ide nek zaradi umjesto sto sjedi po kaficima, pametuje i nada se dobitku u kladionici a za sve mu je kriva drzava!!!
Ne kazem da nije, jeste kriva, kriva je sto ja moram zivjeti rastavljena od svog muza, sto moje dijete gleda tatu preko skypa i tako se igra i mazi s njim, kriv je onaj ko je izmislio rat i dao nam ove grozne drzave u kojima ni nasa djeca nece uzivati,...
Ali..sta vrijedi sjediti i kukati...NISTAuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 12.2.2011 12:22:38 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 401
12.2.2011 12:29:55   
minavb
IZVORNA PORUKA: olga75

Mina , izgleda da svi imamo razlicito vidjenje etike user posted image .

Ovo je najveci problem u Srbiji.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 402
12.2.2011 12:45:25   
Crvenkapa85
ja sam svu sicu koju sam skupljala od kusura sad odnela u prodavnicu da pazarim.....tuga i jad....ne smem da pipnem onu crvenu jer znam ako je nacnem nece dugo trajati...mleko,hleb,kraj!!!strasno......plata katastrofa....mm radi vec dva meseca za dzabe po 12 sati dnevno,ove nedelje u nocnu....vec dva dana nemamo grejanje.....ko eskimi obuceni....katastrofa.....drndaju to grejanje cim se sunce pojavi oni gase radijatore....ma nosite se bre ja to cele godine placam!!!!da bi mi vi kad grane sunce gasili!!!!eto sta ste sad uradili,pokvarili,2 dana celi grad bez grejanja....a vikend je ,i sigurno ce tako do ponedeljka!!!!jadna nasa deca!!!!i rodjena i nerodjena,sta ih samo ceka u ovakvoj drzavi....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 403
12.2.2011 15:11:15   
LillyT
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

IZVORNA PORUKA: dijana1
Zasto bi drzava ista menjala kada se niko i ne buni, znaci svima je dobro, sem prosvetarima i zdr. radnicima koji su sto posto upravu.
Ljudi umesto sto ih pljuju treba da im se pridruze i da svi zajdeno strajkujemo i da dignemo drzavu na nog da se pod hitno standar u Srbiji mora promeniti.

Slazem se sa ovim skroz, posebno ovo boldirano...

imamo jednosoban stan i tu smo nas cetvoro, i to zato sto moji nisu bili muvatori i sl. Nego su radili u fabrikama bez plate ko zna koliko i ko je tu kriv?

Moja mama je predavala srpski u srednjoj školi punih 36 godina. Sada je na njenu veliku sreću u penziji. Ona kaže da je prosveta degradirana, da je strašno ko sve danas tamo radi. I nikako ne podržava štrajk. Izvini, za skoro 40000, ti imaš 20 časova nedeljeno. Nije ti dovoljno, izvoli drži privatne časove. Pola njih kasni na časove po 15 min, hej, 15 min, a nastava ukupno traje 45. Šta to znači, jedna trećina radnog vremena se provede u tračarenju i kafici. Lepo je Mina napisala, nije dovoljno doći na posao i zaraditi platu.
I još nešto, ni moj tata nije bio muvator, radio je i on u fabrici i bio na poziciji, pa imamo veliki stan. Nisu svi koji imaju nešto muvatori, ne kažem da su tvoji lenji ili neradnici, ali većina ljudi jeste. Posle su im svi krivi što nemaju. Pomozi se, pa će ti i bog (ili ko već) pomoći.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
12.2.2011 15:17:16   
Olga75
LillyT , kazi mi samo ko uzima casove istorije , geografije ili bioligije . Ja nisam cula do sad da neko placa profesore za te predmete

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 405
12.2.2011 15:25:40   
LillyT
Veruj mi da ima dijabola koji uzimaju. Moja drugarica je počela da drži časove matematike, pa je krenula i sa fizikom, da bi posle jedno godinu dana, imala par đaka kojima drži sve moguće časove (po potrebi). Tokom studija je baš dosta zarađivala na taj način. Postoje ljudi koji nemaju vremena ili ne znaju ili ne žele da se bave time, pa plate lepo svojoj deci.
Ne kažem ja da je sve sjajno ovde, ali ljudi treba da shvate da nisu ni oni sjajni i da moraju da rade da bi i imali.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 406
12.2.2011 15:28:56   
Olga75
Naravno da covek mora da radi i da niko nije bogom dan ali je strasno sto moras da se rascepis na sto strana da bi pokrio troskove. Kad svi rdili ono sto znaju i za to bili placeni adekvatno deo problema bi se resio user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 407
12.2.2011 15:46:10   
Snelle
Uh, šta bih ja sve pisala na ovoj temi, ali ne mogu......
Samo nešto, što se države i vlasti tiče, mm radi u jednoj Bg opštini....vi ne možete da shvatite kako se novac od naroda uzima, da ne kažem neku drugu reč, a narod gladuje.....user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 12.2.2011 15:48:24 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 408
12.2.2011 16:28:43   
Iwana87
Ne volim da upadam u bunar bez dna,i ovako me niko nista i ne pita.Hocem da kazem sledece,Pricamo moj negde spomenuti drug slavkouser posted image i ja o poslu,i zakljucimo sledece,nama je sve malo,svi bi platu bar 1000 evra a da sede u fotelji i ne rade nista,i tad bi se bunili,verovatno bi trazili da ne dolazimo na posao.Ima ljudi koji govore iskreno,redak broj ali ima.Ti ljudi ce pricati sa puno nade o buducnosti.Ovde draza daje traktore,placa setvu,djubrivo pa jedno 80 posto troskova,i onda kad dodje do prodaje cega vec zemljoradnik se zali,jer mu ne daju 1,5 evro po kg neceg vec 1,4 evra.I sta onda.O prosvetarima ne zelim da komentarisem,i ja sam isla u neku skolu,gde alkoholicara drze na posao iako svakodnevno dolazi pijan,jer nemaju navodno drugog,deca sve to treba da trpe,a oni strajkuju zbog plate.Sto se nekad ne pobune zbog neceg drugog u prosveti.Dodje na cas i kaza moramo da preskacemo malo vi to kuci odradite gradivo je preobilno.Pa izadji na ulicu ako volis svoj posao onda treba da se boris za tu decu a ne samo za svoje d***Stanje je takvo kakvo je,i jos dugo se nece promeniti.Ja sam bila dete kad se "obarao" Milosevicev rezim,i dobro pamtim tu euforiju,godinu ili dve posle kao da je sve otislo u vraga,jednostano mislim da ljudi optimisti nemaju vise zelje ni vere da se bore.
Veci je problem to sto je vecina izgubila dusu,sto za upis u vrtic moras da se uclanis u stranku,da bi otisao da se porodis potezes veze,ili debelo placas da bi bio siguran.Tesko je svugde,oni koji su radili ili rade u inostranstvu znaju da je i tamo isto u neku ruku.Sto 90%posto mama iz sr sedi kuci 6 meseci do god dana od porodjaja,jel Verus bilo lako posle 6 nedelja da se vrati na posao.Hocu da tamo mozda ima vise para ali se odrice nekih drugih stvari

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 409
12.2.2011 16:34:55   
minavb

IZVORNA PORUKA: Snelle

Samo nešto, što se države i vlasti tiče, mm radi u jednoj Bg opštini....vi ne možete da shvatite kako se novac od naroda uzima, da ne kažem neku drugu reč, a narod gladuje.....user posted image

Zato sto je budzet prazan! Otud dodatni porez na kombi vozila, otud veci porez na voce, bebi opremu,PRaZAN! I sta sad, treba narod da placa sve to da bi te pare dali prosvetarima da decu i dalje nista ne uce? E pa sipak! Lekarima pa da opet uzimaju plave koverte da bi operisali, dali epidural? E ne moze! Ni cvonjka im ne treba dati!!!

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 410
12.2.2011 16:46:12   
Olga75
a sta kazete o tome sto su letos dosli iz elektrovojvodine sa sve klestima da mi iseku struju za 200 dinara duga . Da za usranih 200 dindzi duga user posted image a znam da je moja strina koja zivi u Kragujevcu duzna preko 20000 . To je diskriminacija i bezobrazluk drzave prema pokrajini user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 411
12.2.2011 16:53:36   
Iwana87
u automojiu se ne mesam,nikad nisam bila tamo pa ne znam puno kako se ponasaju,ali znam da je i ovde isto,pisala sam da su nama skoro iskljucili struju iz slicnog razloga,dok se racuni u muslimanska sela ne nose,ali ne zelim da zalazim dalje u te gluposti

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 412
12.2.2011 16:54:19   
minavb
Dug je dug,tako i treba. Nama su za 15 sinara razlike iskljucili telefon, i neka su kad moj blesavi muz ne gleda sta upisuje na on line nalog. Strini su verovatno ponudili placanje duga urate, zato joi nisu cvikali zicu. Zar to nije oepo?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 413
12.2.2011 16:56:13   
Olga75
Mina , slazem se dug je dug ali 200 i 20000 je velika razlika. Volela bih da vidim kako tamo idu sa klestima za 200 dinara 

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 414
12.2.2011 16:58:30   
minavb
Gde tamo?
Ne slazem se. Dug je dug i svi treba jednako da se cvikaju.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 415
12.2.2011 16:58:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: olga75

LillyT , kazi mi samo ko uzima casove istorije , geografije ili bioligije . Ja nisam cula do sad da neko placa profesore za te predmete

E, moja Olga, ako mi verujes, placaju i za casove likovnog, i to ne zato sto zele da im se deca umetnicki uzdignu...I za mene je debilizam, ali 'ajde...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 416
12.2.2011 17:00:50   
Iwana87
to jeste,ali kad bi oni isti dosle posle 5 poziva da nam zamene sat koji ne radi.zamenili ga tek kad su nam iskljucili struju uz konstataciju da je neispravan.Red je red i to treba postovati ali treba uzajamno postovanje nda postoji

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 417
12.2.2011 17:04:11   
Snelle
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Snelle

Zato sto je budzet prazan!

Mina ne radi se uopšte o budžetu i porezu, već o drugim stvarima....bolje da ne lajem više!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 418
12.2.2011 17:06:31   
Iwana87
ajd sad pod anoniman pa pisiuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 419
12.2.2011 17:06:54   
minavb
E pa laj sad kad si mi bacila kosku!user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 420
12.2.2011 17:10:05   
lanajelena
Budzet je mozda prazan ali ne i njihovi dzepovi za razliku od nasih user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 421
12.2.2011 17:11:25   
minavb
Tacno je to LJ,ali tako je svuda,ne samo kod nas. Uvek bilo i uvek ce biti.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 422
10.4.2011 10:47:14   
eni26
Tuga na sve strane , samo sirotinja Srbiju spaja

Pa ljudi ,ja ovo citam i ne verujem,zar je tako stvarno u Srb? :((

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 423
10.4.2011 11:06:33   
marijajo
MM ne moze da nadje posao vec 2 godine.Radio je u narodnoj banci 2 god.Njegovoj mami obecaju ako ona ode u penziju ranije da ce njega ostaviti tamo da radi,ali morgen malo.Dobio je otkaz kada je ona otisla i primili su nekog drugog.Od tada ne moze da nadje drugi posao.Ja sam primala 39 000 platu,a stiglo mi je resenje da mi je nega deteta bruto 35 000,kad oduzmu poreze i ostalo ja primim 25 000.E od toga zivimo!!!Pritom,nemam mleko od samog pocetka,pa mi samo na njega mesecno ode 7 500.Moje koleginice su ljute sto sam na trudnicko otisla u cetvrtom mesecu trudnoce,jer sam morala da je odrzavam.Pa,vi videte.Primljena sam za stalno,ali me verovatno nece primiti na posao!Ovi iz Bg-a zele da se ja vratim,ali moja sefica ne zeli.Muz joj se druzi sa gazdom,mogu da zamislim sta me ceka ako se vratim!!!Iako sam bila najbolji radnik!!!Nisu me pozvale da me pitaju kako sam,a kamoli kad sam se porodila da pitaju kako je dete!!
Mm razmislja da ode u Ameriku da radi,da nam obezbedi nekakvu buducnost!!I kakav ce to brak biti,on tamo mi ovde????
E,Srbijo,propasti nasa!!!!

< Poruku je uredio marijajo -- 10.4.2011 11:07:51 >

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 424
10.4.2011 11:06:36   
Olga75
Eni , sto se SU tice tako je user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here