Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 13:18:37
|
|
|
|
Trudnicica83
|
Takodje imam sve pohvale za Pufies, koristim 4 od pre 7 dana i prezadovoljna sam. Napokon sam pronasla prave pelene..
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 14:59:23
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Ne znam sta vise da radim. Coops, ja sam ubjedjena da sam vidjela DM u Trbinju, tamo preko puta pijace, tj ona ulica sa semaforima, gdje imaju kineske radnje. A ko zna, mozda sam i umislila, permutovala sa Dubrovnikom. Ako ih nadjem, javljam ti. Jos ako budu dobre, javljam ti prvoj Gotovo ti je sad, mora postojat DM u trebinju. Ja svima razglasila da ima Salim se. Ajde bas javi ako nadjes, imam neku priju koja cesce ide gore, pa mopzda da mi nabavi... A je li istina da su i DM proizvodi kod nas losiji nego u Njemackoj? Tako mi rece jedna cura, pa kao i pelene nisu bas tako dobre A kakve su vam te Puffies? Ima li ko sliku pakovanja? To kod nas sigurno nema Trco ja imam Lumpi broj4 (8-18kg). Ne znam kako idu brojevi dalje. Diabla i ja sam nasla u Mercatoru (Da l' je i njih sad uzela Roda???)manja pakovanja, ali samo 3ka ili 2ka cini mi se. Mada i ovo je nesto jeftino bilo...Cini mi se oko 9eura, a imaju 50komada. Tako da ti bar nije zao da probas...
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 15:35:56
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops A je li istina da su i DM proizvodi kod nas losiji nego u Njemackoj? Tako mi rece jedna cura, pa kao i pelene nisu bas tako dobre ne bih rekla, jer se isto proizvode u njemačkoj, ali sve je moguće, kao lošiji kvalitet za jugoistočnu evropu
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 9.2.2011 8:10:25
|
|
|
|
Diabla
|
E ovako! Nismo kupovali DM-ove, jer nismo isli za Trebinje. Pd nedelje ujutro se ne budi mokar. Opet sam uzele Pampers 6, ali sam ih ovaj put DOBRO zategla, trakice do slicice, i jedan prst lufta. Mislim da je ipak bio problem u (ne)zatezanju. Hvala bogu, sad spava do 8, ne budi se vise prije 7. Uf kako osjetim tih sat vremena.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 9.2.2011 8:14:53
|
|
|
|
jabudic
|
Moj sin se uglavnom budi mokar, makar malo sa strane, nebitno koje pelene da koristimo, i zakljucila sam da je to zbog tecnosti koju popije pred spavanje, bilo to mlijeko ili voda, ujutro mu je pelena kao bomba, ima 2kg... Kad je operisao krajnik nije smio da pije na flasicu, a na casu mu nije bilo zanimljivo, sva 3 dana nam je pelena bila skoro suva... Sad opet bomba
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 9.2.2011 8:58:21
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Diabla E ovako! Nismo kupovali DM-ove, jer nismo isli za Trebinje. Pd nedelje ujutro se ne budi mokar. Opet sam uzele Pampers 6, ali sam ih ovaj put DOBRO zategla, trakice do slicice, i jedan prst lufta. Mislim da je ipak bio problem u (ne)zatezanju. Hvala bogu, sad spava do 8, ne budi se vise prije 7. Uf kako osjetim tih sat vremena. Drago mi je da ste riješili problem A mi čitavu flozofiju razvile oko ovoga
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 31.3.2011 22:06:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo šta ja zameram Huggies pelenama: Dakle, ja ne pravim problem kada procuri pored pelene, desi se, ali Huggies propušta kroz sebe! Ovo je slikano nepunih 3 sata nakon menjanja pelene!
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 31.3.2011 22:13:10
|
|
|
|
magnetic
|
A jel' vam se to desi kada je prenapunjena ili nema pravila kada propusti?
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 31.3.2011 23:47:03
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tash Evo šta ja zameram Huggies pelenama: Dakle, ja ne pravim problem kada procuri pored pelene, desi se, ali Huggies propušta kroz sebe! Ovo je slikano nepunih 3 sata nakon menjanja pelene! ovo se nama nikad nije desilo sa Huggies? Nije mi jasno kako... Inace mi smo sada na Lumpiju 5-ici (koja je inace od 12kg ) i najmanje nam propustaju od svih. Mislim propustaju, ali ne tako kao ove ostale, jer se nekada desi da se probudi suv ujutru (mislim na suvu robu, ne pelene) Ali necu se smirit dok ne probam te iz DMa, samo nikako da nadjem zrtvu da mi ih kupi
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 31.3.2011 23:50:14
|
|
|
|
Snelle
|
Nama su pufies par puta propustile, ali i pampers par puta kad smo ostali bez pufies. Ne znam u čemu je problem Do sada pelene nikada nisu propuštale.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 31.3.2011 23:51:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Mi smo od rodjenja koristili Pampers active baby. Ali otkad koristimo peticu pocele su da propustaju ali nisu velike, jednostavno mi nisu iste kao prethodni brojevi Pampersa. Kupili smo sinoc Violeta pelene, malo su tvrdje nego Pampers ali od 19 i 30 do 7 i 30 nisu propustile i sve je ostalo tamo gdje treba.
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 31.3.2011 23:57:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Iteresuje me u kom uzrasty deteta su počele da vam propuštaju pelene ? Je l' određene pelene propuštaju od prvog dana , ili to počne da se dešava kada beba dostigne određeni uzrast ?
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.4.2011 0:04:45
|
|
|
|
dacica
|
nama su krenule krajem 4mes,mislim na pampers..probali smo svasta-ali..uglavnom sve propuste..
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.4.2011 0:08:09
|
|
|
|
Snelle
|
Nama tek sa 9,5 meseci, a do tada sve je bilo ok
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.4.2011 0:08:52
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Iteresuje me u kom uzrasty deteta su počele da vam propuštaju pelene ? Je l' određene pelene propuštaju od prvog dana , ili to počne da se dešava kada beba dostigne određeni uzrast ? ja se uopste ne sjecam, ali cini mi se da se od samog starta borimo sa propustanjem Znam da je od broja 3 vec uveliko propustalo, do tada je i moglo da prodje...
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.4.2011 0:09:47
|
|
|
|
IVA 11
|
Tek sad sa 9 i po mjeseci. Presli na druge i gotova stvar.
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.4.2011 0:10:03
|
|
|
|
lesica
|
Nama samo pampers active baby ne propustaju,i guza joj se samo u njima ne ojede. Jedino nismo probali te babylove,pa me zanima da li i one kao pampers imaje rastegljive samolepljive trake?
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.4.2011 0:22:19
|
|
|
|
AndreaK
|
Ja sam skontala da to ima veze sa uzrastom, dok Andrej nije napunio godinu pelena nam nijednom nije propustila...kako je veci, iako ga redovno presvlacimo cesto se budio mokar... najcesce smo koristili Pampers,ali smo isprobali i druge vrste...Zbog razlike u ceni preko dana koristimo Pampers sleap & play ...a za noc active baby...zategnem dobro trakicu i nema vise curenja...ali isto tako zadnjih mesec dana ne pije mleko nocu pred spavanje....doduse to smo ukinuli zbog zubica... IZVORNA PORUKA: BubaMira Iteresuje me u kom uzrasty deteta su počele da vam propuštaju pelene ? Je l' određene pelene propuštaju od prvog dana , ili to počne da se dešava kada beba dostigne određeni uzrast ?
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.4.2011 8:13:35
|
|
|
|
zoća
|
Mihajlu su propustile u par navrata kada je bio manji mada smo kupili pelene na drugom mestu od onog gde obično uzimamo možda su bile i bofl.. IZVORNA PORUKA: BubaMira Iteresuje me u kom uzrasty deteta su počele da vam propuštaju pelene ? Je l' određene pelene propuštaju od prvog dana , ili to počne da se dešava kada beba dostigne određeni uzrast ?
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.4.2011 7:51:12
|
|
|
|
Anoniman
|
sto se uzrasta tice, mislim da je u prvi mah vezano za izbacivanje nocnog obroka. Ti trakice zategnes na relativno pun stomak, a onda se trba skroz isprazni do jutra, zalepi se za ledja :) i pelena pusti oko struka. Sto se tice huggies-a nema veze sa prepunjenosti pelene, propusti za 2-2,5h, piskio puno ili ne. Nekada jedva da piski u nju i ja osetim da je trenerkica vlazna, nekada bez tih mokrih flekica, nego prosto bude vlazan i bodic i trenerkica. :(
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.4.2011 7:58:36
|
|
|
|
zoća
|
drugim rečima Tash loše su.Mada i pampers nekada propuste
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.4.2011 18:45:28
|
|
|
|
Ana007
|
Nama su pampers drugi put propustile,ali samo zato jer joj je svekrva naopacke stavila pelenu kako je to uspela to samo ona zna
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.4.2011 21:31:46
|
|
|
|
nencydrew
|
Heh, i meni se to desilo, tj mojoj sveki
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.4.2011 21:36:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Oh svašta, kako li ga zalepe na leđima???
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.4.2011 22:35:57
|
|
|
|
Diabla
|
Ja moram da pohvalim Merkatorove "Lumpi" pelene. Sami znate koliko sam kukala zbog pelena. 2 puta u mjesec dana se probudi mokar, ali smo ako je kasno pio tecnosti, tipa 200 ml soka pred spavanje, i onda mlijeko. Probajte, one su jedine kojima sam potpuno zadovoljna.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
trudnocaicika26koliko vremena vam je trablo da ostanete u drugom stanju0-3 meseca (
51%)
3-9 meseci (
15%)
godinu dana (
12%)
dve godine (
5%)
vise od dve.... (
17%)
Ukupan broj glasova: 343Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!