|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pelene propustaju!!!
7.4.2011 11:50:28   
Mala Loojka
Nedo Bog da ja stavim sliku sa pampers pelenom, mali bude mokar do guse user posted image
Kako spava na strani, i ta strana na kojoj spava, ceeeeela mokra, od nogice pa skoro sve do ispod miske, uzaaaaaaaas!!!!

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 76
7.4.2011 16:33:31   
meyo
dakle meni su pampers pelene ubjedljivo najlosije na nasem trzistu od kad je imao 6 mjeseci pocele su da propustaju i sada mi se desilo par puta da ih uzmem na komad ako ne stignem kupiti nase pelenice naprosto sve iscuri..
koristim Daipers i Baby Lino pelene sada sam probala Libero i one su mi ok.
Hugies i Boni su mi isto uzasne ... tako da od mene preporuku za pelene imaju gore pomenute

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 77
25.4.2011 20:31:47   
Mala Loojka
Huggies su extra pelene... Za razliku od drugih nikad se beba ne potpari... I cini mi se da u njima koza vise dise nego u drugima...

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 78
23.3.2012 22:10:28   
Tammara
Pozdrav! Mi koristimo lumpi pelene (samo u Rodi ih ima) i jako sam zadovoljna sa njima što se tiče upijanja i imaju rastegljive trakice i super su, ali imamo mali problem. Beba ima tek 3 i po meseca, 6,7kg i lumpi 3 za 4-9 kg ga stežu oko nogica, sve se ocrtaju linije, pa smo uzeli 4 ali one su preširoke oko nogu user posted image , pa se desi da kad leži na strani iscuri. Mislila sam da probam i pufies jer su i one povoljne, ali sad ne znam da li da uzmem 3 ili 4. Ako bi neko, ko ih koristi, mogao da izmeri obim nerastegnute pelene oko noge pa mi javi, ne bih da se zeznem pa da uzmem 3 a da mu budu male.
Hvala unapred.

"Držimo se jedno drugog, dok oluja besni oko nas..."

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 79
23.3.2012 22:16:12   
Sanchy
Sta mislite o pufies pelenama(nisam sigurna da se tako pise),cula sam da nemaju miris i onaj gel koji kao nije dobar za bebe a pampers ga ima i da su papirne a ne plasticne?Ustvari koje su po vama najprirodnije pelene ,bez mirisa bez tih gelova i slicno?

(odgovor članu Tammara)
Direktna veza do poruke: 80
23.3.2012 22:29:38   
ana77
Bas sam htela i sama da napisem koju rec o puffies :)!
Nama je ostala nocna pelena i koristili smo iskljucivo pampers kad smo koristili i danju i nocu i sad kad mi je ostala ova jedna dnevno i kupujem manja pakovanja, rekoh, hajde da malo eksperimentisem i uzmem te puffies.

Super su, pravo da ti kazem. Prvo, vece su od pampers-a iako su isti broj, onako komotnije. Drugo, stvarno su mekse i ne mirisu toliko i sto je jos bolje - uopste ne propustaju. Kad nije bilo tih u Aksi, uzmem pampers i u tri noci - dva puta je propustio.

A puffies su jos i jeftinije :)!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 81
23.3.2012 22:37:29   
ana77
Vece su puffies. U odnosu na pampers za jedno 20-30%, ne znam tacno oko noge posto mi koristimo peticu i totalno su joj komotne, a ona ima 14kg. Tako da pretpostavljam da ce trojka za 6-7kg biti Ok. Uzmi manje pakovanje - ona su oko 420din.

IZVORNA PORUKA: Tammara

Pozdrav! Mi koristimo lumpi pelene (samo u Rodi ih ima) i jako sam zadovoljna sa njima što se tiče upijanja i imaju rastegljive trakice i super su, ali imamo mali problem. Beba ima tek 3 i po meseca, 6,7kg i lumpi 3 za 4-9 kg ga stežu oko nogica, sve se ocrtaju linije, pa smo uzeli 4 ali one su preširoke oko nogu user posted image , pa se desi da kad leži na strani iscuri. Mislila sam da probam i pufies jer su i one povoljne, ali sad ne znam da li da uzmem 3 ili 4. Ako bi neko, ko ih koristi, mogao da izmeri obim nerastegnute pelene oko noge pa mi javi, ne bih da se zeznem pa da uzmem 3 a da mu budu male.
Hvala unapred.

(odgovor članu Tammara)
Direktna veza do poruke: 82
23.3.2012 22:39:36   
Nensi*
Ok su Pufies,jako su prijatne na dodir,ali mi ne mozemo da ih koristimo jer mu je petica mala,a nema sestice user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 83
23.3.2012 23:51:14   
ana77
Kako su mu male? Onda je to veliki decko :D :D :D!

Mislim, poredim sa ovom mojom debelom guzom od 14kg kojoj je 5 skroz OK :D :D :D!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 84
24.3.2012 0:19:30   
Lilla
H skoro svakog jutra osvane mokar. Probala sam masu razlicitih pelena, ali uvijek ista stvar tako da sam odustala od trazenja.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 85
24.3.2012 8:38:22   
Tammara
Hvala na odgovoru. Kod nas ima pufies jedino u Liliju, pa ću prvom prilikom kad budem prolazila kupiti. Javiću vam kako nam se pokažu.

"Držimo se jedno drugog, dok oluja besni oko nas..."

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 86
24.3.2012 22:24:55   
Anoniman
Mi smo koristili te pufies nekoliko meseci onda sam skapirala da su mi huggies mekse , lakse i nekako prirodnije od svih .. pufies nisu bile lose ..

(odgovor članu Tammara)
  Direktna veza do poruke: 87
25.3.2012 12:17:38   
cockic
e nama huggies su jako lose tj.propustaju koristila sam jedno pakovanje za sina
kad je bio manji i jako su se lose pokazale.

a sad sam za cerku dobila huggies 2 i one mi bas propustale i kaku.
tako da cu ih sad potrositi i sigurno ih necu uzimati,a pufies cu da probam.

za sad sam jedino zadovoljna pampersom premium i aktiv beby,to mi je provereno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 88
25.3.2012 12:39:02   
zivka
Nama su DM-ove super user posted image Desava se ponekad ako nocu vise piski da prousti ali sta sad ...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 89
25.3.2012 12:51:59   
slavica.
Da li neko koristi ili je koristio Chicco pelene? Ne znam kakve su,a mozda bi ih za pocetak uzela...

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 90
25.3.2012 14:17:07   
oxy7
Mi smo isprobali sve što se može naći kod nas, najbolje su se pokazale Lumpi, a i cijena im je ok, 10 eura za pakovanje od 50 kom. (četvorka) i 40 kom. (šestica).

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 91
7.5.2014 16:45:29   
Diabla
Da li bebi od skoro mjesec dana mijenjati pelene po noci na svaka tri sata, iako nije kakio? Opet se ne sjecam kad sam Davidu prestala mijenjati. Jer znam da im je moc upijanja 12h. Dvije noci pokusavam da od 1 uvece pa do 8 ujutru ne mijenjam, ali propusti. I to se samo gore natopi, zadnji dio kod guze je suv. Ne podizem pisu put gore, nego je dolje. Da mu mozda nije mala pelena? Presli smo na Pampers 2 i Huggies 2. Na njima pise od 3-6 kg. Beba ima oko 4.5 kg. Da probam sa 3? Vec sam je kupila..

A kad se prelazi na broj veci? Kad dostigne minimalnu kilazu koju zahtjeva taj broj, ili kad dodje do maksimalne kilaze trenutnog broja? Nadam se da ste me skontali? Znaci sad smo na 2, i da li da predjem na 3 kada predje gornju granicu 2? Ili dostigne minimalnu granicu 3?

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 92
7.5.2014 17:00:40   
Ivanka 75
Diabla, ja kad sam shvatila da pelene propustaju odmah sam presla na br vece i resila problem. I. imala 3,5kg na rodjenju, Pampers 1 nisam ni koristila u startu joj bio nekako mali i stezalo je mnogo oko nogica (dala mu drugarica nekoliko komada sto joj ostalo od sina pa znam), odmah pampers 2 (i to samo 1 pakovanje) pa presli na DM-ove. Mislim da je imala 5-6 meseci kad smo presli sa 2 na 3 (iako je imala oko 7kg ne secam se za koju su kilazu).
Da ne duzim, probaj br vece, mislim da ce da ti resi problem.

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 93
7.5.2014 17:10:07   
Sanjica26 RR
Diabla mi smo prestali da presvlacimo cim je prestala da kaki nocu. Cini mi se da je imala manje od mesec dana.
Sto se tice velicine u pravu je Ivanka slobodno pocni sa vecim brojem. To ce vam resiti problem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 94
7.5.2014 17:24:08   
dijana1*
Diabla i mi smo nocu prestali da presvlacimo kada je prestao da kaki
Slazem se sa Sanjicom, probaj sa trojkom.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 95
10.3.2015 15:07:21   
acalukic
manje tecnosti i sigurno da su mu male pelene

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 96
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Nezgoda
video
Autor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

Anketa

Najlepse ime
LJuBiP

Koje Vam je ime lepše?

Emilija (46%)

Helena (54%)

Ukupan broj glasova: 100

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here