Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.2.2011 11:40:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
Po ovome mi se čini kao da mu spadne pelena pa se on upiški van pelene (tako nekako). Probaj da bolje zategneš, pa javljaj rezultate. Da mu nisu prevelike pelene? Kad ste prešli na 6?
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.2.2011 11:45:38
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
a da uzmes broj veće pelene...nama je to pomoglo...
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.2.2011 11:46:54
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
jel si probala one pamper gacice...mislim da su i one super...
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.2.2011 11:48:01
|
|
|
|
Lu
|
Nema većih od 6 Sad kad je Alexx napomenula, možda su mu velike, pa on ima 1,7 god, koliko kg Diabla? Moj R. je nosio 5 pampers sa 15 kg.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.2.2011 11:54:35
|
|
|
|
usamljena
|
Mi zadnjih par dana muku mucimo sa pelenama! Otkako smo kupili novi paket presvlacim je u kompletu skoro svaka 3-4 sata, znaci bodic, trenerkica. Kupili isti broj (4+, koristimo BL) koje su od 9-20 kg. Bas mi glupo da kupujem 5, Una mislim da nema ni 12 kg, a one su bas za vecu decu. Do sada nismo nikakvih problema imali sa pelenama
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 1.2.2011 12:08:23
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
MI SMO NA 4, ALI MORACEMO DA PREDJEMO NA 4+...NE MOGU DA UPIJU DOVOLJNO...KORISTIMO PUFIES PELENE,CENA IM JE PRISTUPAČNA...A JAKO SU MEKANE I UDOBNE ZA BEBIRONA...17 MESECI I 11-12KG...
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 2.2.2011 23:31:32
|
|
|
|
sonja021
|
jaoooo i mi smo muku mucili sa pelenama...traje vec mesec dana isprobavanje proizvodjaca. koristili smo dugo vremena Pampers Active Baby 4+. medjutim, pocele su da propustaju nocu. probali smo 5, medjutim, velike su mu. okese mu se bezveze. probali smo huggies-ista prica, libero-takodje. Pampers-pelene/tj. gaice su skroz ok. nosimo 5. one nisu propustale. odlicne su mi i prakticne za stavljanje ali su mi vise za leto jer ovako kad ga presvlacim moram i hulahopkice da mu skidam. njih sad kombinujem sa Pampers Premium Care 4 i zadovoljna sam. 4+ izgleda ne postoji, mada su mu i ove super. probijanja vise nema
< Poruku je uredio sonja021 -- 2.2.2011 23:32:56 >
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 2.2.2011 23:33:34
|
|
|
|
lenaa
|
Mojoj bebici pelena propusti samo kad je mm presvuce
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 2.2.2011 23:39:20
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.2.2011 0:11:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja imam isti problem sa M, ali je on dosta manji Ali ja mislim da je o zbog pisolina, jer njemu stoji put gore...Trenutno koristimo Lumpi do 17kg (dosta su jeftine ) i OK su...Kao Pampers Active baby koje su nam do sada bile najbolje, tj. propusti 6 od 10komada. Jesi probala bijele Pampers? One su nama imale isti skor, ali mu od njih ostaje mrezasto po guzi pa ih ne koristim...Imas u Cosmeticsu jos i Diapers, ja ih koristim za L, zato jer je alergicna na Pampers, ali su i one pocele da joj propustaju...I imas jos i Baby Lino, ali su slicne kao Diapers... Imas DM i u Du, ne znam da li znas. Kontam da si tamo cesce zbog posla. I ja se kanim da podjem tamo samo radi pelena
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.2.2011 0:13:30
|
|
|
|
sneza24
|
Isti slucaj i kod nas. Mi vec mesecima koristimo Boni suprims i od pre mesec dana su pocele da propustaju i sad sam za noc uzela Pampers 5 ali i one nekad propuste. I da,pratila sam i uopste nema neko pravilo kad ce propustiti.Recimo nekad pije vise tecnosti i pelena ne procuri a nekad pije manje i ujutru se probudi skroz mokar.
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 3.2.2011 22:46:53
|
|
|
|
Diabla
|
Pelene i dalje propustaju, ali ubjedjena sam da je zbog erekcije Naime, svako jutro se budi u 6.45 placuci. S' obzirom da mu je kozica jos zaljepljena, predpostavljam da ga to boli. Tada se probudi, place i upiski. Zaboravila sam napisati da mu 6 nije mala,jos od ljeta je koristimo nego taman jer je krupne gradje, a 5 mu dodje na pola guze, jedva je i zalijepim. Chups, icicu za Trebinje mozda u subotu, pa cu tamo u DM da trazim pelene. Ne radim zimi kao vodic, pa ne idem u Dbk. Bas sam gledala u "Rodi" te LUMPI pelene, ali nisam imala koga da pitam da li valjaju. Kontam, Pampers se proizvode u Poljskoj, pa zasto bi Slovenacke bile gore? Cak mi se i Violeta svidja. Jos mi ostaju one gacice da isprobam... Ne znam koliko su cvrste, a nasla sam Huggies 6 u jednoj apoteci. Puna nam je kuca pelena
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 0:20:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Nisam znala da ima u Trebinju DM. Javi ako sta nadjes. I nama je puna kuca pelena tako da te razumijem. Rado bi ti dala da probas, ali ja uzimam sad 4 (od Violete imam 4+ i 5 cini mi se), zato jer M odgovaraju po velicini, a ako mu bas mnogo propustaju, onda ih ja stavim L jer su kao do 18kg, a ona ima 13kg Ako nam budu odgovarale ima da otkupim od tebe polovne u pola cijene E da, jos imaj u cosmeticsu nekakve Flufsan ili tako nekako??? Izgledaju potpuno 'medicinske', bez boje, bez mirisa...Da nije neko te koristio????
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 7:06:31
|
|
|
|
Diabla
|
Mi smo od 6 budni, opet se mokar DO GRLA probudio Ne znam sta vise da radim. Coops, ja sam ubjedjena da sam vidjela DM u Trbinju, tamo preko puta pijace, tj ona ulica sa semaforima, gdje imaju kineske radnje. A ko zna, mozda sam i umislila, permutovala sa Dubrovnikom. Ako ih nadjem, javljam ti. Jos ako budu dobre, javljam ti prvoj Joj bas sam umorna, neispavana. A sve smmo probali, da mu smanjimo mlijeko, da manje tecnosti pije... Mislila sam da mu stvaljam duple pelene, prvo 5, pa 6 nego se bojim da mu ne bude vruce, neugodno, pa onda mi dodje isto.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 7:12:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Pelene i dalje propustaju, ali ubjedjena sam da je zbog erekcije Naime, svako jutro se budi u 6.45 placuci. S'' obzirom da mu je kozica jos zaljepljena, predpostavljam da ga to boli. Tada se probudi, place i upiski. Zaboravila sam napisati da mu 6 nije mala,jos od ljeta je koristimo nego taman jer je krupne gradje, a 5 mu dodje na pola guze, jedva je i zalijepim. Chups, icicu za Trebinje mozda u subotu, pa cu tamo u DM da trazim pelene. Ne radim zimi kao vodic, pa ne idem u Dbk. Bas sam gledala u "Rodi" te LUMPI pelene, ali nisam imala koga da pitam da li valjaju. Kontam, Pampers se proizvode u Poljskoj, pa zasto bi Slovenacke bile gore? Cak mi se i Violeta svidja. Jos mi ostaju one gacice da isprobam... Ne znam koliko su cvrste, a nasla sam Huggies 6 u jednoj apoteci. Puna nam je kuca pelena Valjaju! Ja ih stavljam ani i kapiram da su super za dečaka jer sa prednje strane nije ravna štrafta (onaj sloj što upija) kao kod pampersa već kao slovo T (tako je i na guzi) Probaj, nama još ni jednom nisu propustil, znam da ih je i Eugi hvalila (eto ona ima dečaka)
< Poruku je uredio Trcosava -- 4.2.2011 7:13:51 >
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 7:15:54
|
|
|
|
Diabla
|
Hvala Trco. Bas cu da ih probam. Trazila sam manje pakovanje, ali nije bilo 6, samo 5. Ustvari, cak nisam ni velike vidjela 6. Moracu opet da pogledam. A bas mi je prodavacica rekla da odlicno prolaze.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 7:23:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni ih je Eugi hvalila.A jeftinije su od pampersa i nisu debele. Ani se dešavalo da propusti pamers noću jer se naliva vodom, ali evo još namove nisu propustile. Uzimam joj 4 + čini mi se. OD 9-18kg. Ana je dugačka, 4od pamersa joj je mala i useče joj se u nogicu onaj lastiš
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 7:24:01
|
|
|
|
Diabla
|
Dakle ostaju mi da probam: Lumpi, DM-ove, gacice i Pampers premium care Odlicno! Pelena za izvoz.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 7:26:37
|
|
|
|
Diabla
|
David se isto negdje oko godinu dana navece nalivao sokom, ali NIKADA nisu pustile. Sneza je bila u pravu gore u svom postu- sto manje tecnosti uzima, pelene propuste. Kad se nalije, nista! A zaista je tako kod nas.
|
|
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 7:34:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Gledaj, Anapopije od 750ml - 1l tečnosti. posle večere (oko pola 8) pa do spavanja slisti jednu flajku od 260ml tečnosti i oko 22 popije 270ml mleka. Nije propustilo. Do duše njoj kad je propuštalo je propuštalo sa strane, na guzovima i čak i vreća za spavanje bude mokra.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 8:06:25
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Diabla Pelene i dalje propustaju, ali ubjedjena sam da je zbog erekcije Naime, svako jutro se budi u 6.45 placuci. S'' obzirom da mu je kozica jos zaljepljena, predpostavljam da ga to boli. Tada se probudi, place i upiski. Zaboravila sam napisati da mu 6 nije mala,jos od ljeta je koristimo nego taman jer je krupne gradje, a 5 mu dodje na pola guze, jedva je i zalijepim. Chups, icicu za Trebinje mozda u subotu, pa cu tamo u DM da trazim pelene. Ne radim zimi kao vodic, pa ne idem u Dbk. Bas sam gledala u "Rodi" te LUMPI pelene, ali nisam imala koga da pitam da li valjaju. Kontam, Pampers se proizvode u Poljskoj, pa zasto bi Slovenacke bile gore? Cak mi se i Violeta svidja. Jos mi ostaju one gacice da isprobam... Ne znam koliko su cvrste, a nasla sam Huggies 6 u jednoj apoteci. Puna nam je kuca pelena Valjaju! Ja ih stavljam ani i kapiram da su super za dečaka jer sa prednje strane nije ravna štrafta (onaj sloj što upija) kao kod pampersa već kao slovo T (tako je i na guzi) Probaj, nama još ni jednom nisu propustil, znam da ih je i Eugi hvalila (eto ona ima dečaka) A ja?!?! Trco, a ja što sam ti ih nahvalila na sva usta?! Ja ih koristim za oboje djece i super su nam. Viku puste nekada sa strane malo, ali to samo kad se ukaki "do za vrat" Veće su od Pampersa, što nama i odgovara.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 8:12:01
|
|
|
|
Trcosava
|
Izvini Sneška, ja totalno zaboravila. Sa Eugi sam se dopisivala na skype i to mi je ostalo u glavi. Po forumu spabo pamtim Izviiiiiiniiiii (oš da idem i u temu pomirenja da je se javno izvinim )
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 8:22:20
|
|
|
|
snješka
|
Obavezno. Bez toga neću da se igram.
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 12:24:38
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Mojoj bebici pelena propusti samo kad je mm presvuce
|
|
RE: Pelene propustaju!!! 4.2.2011 12:30:24
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
mi smo uzeli sad 4+ i super su ne propustaju...sve pohvale za puffies
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
RodbinaDiablaKako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?Ignorisati ih (
27%)
Sasuti paljbu (
5%)
Sa stilom im odgovoriti (
68%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!