|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
15.3.2011 16:20:11   
isidora88
ja bih najvise volela stokke,buzz3 ili muru 3 ali bilo mi je malo previse da dam 700 eura za kolica li oko 1000 za stokke user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1401
15.3.2011 20:01:47   
Dora
IZVORNA PORUKA: M@rty

Evo mi cemo ova Graco kolica, samo sto imaju jos i dodatke koji nisu postavljeni na slici... Videla sam ih uzivo i odusevila sam se, jer su i za tek rodjenu bebu zato sto imaju 4 polozaja...
user posted image
Graco kolica Trekko completo Gerard

Graco Trekko kolica
• Prikladna su za duge šetnje po prirodi
• Imaju sportski dizajn sa velikim točkovima i jakim amortizerima
• Sedište je udobno i ima četiri položaja naslona, od ležećeg do sedećeg
• Sklapanje je jednoručno za jednu sekundu
• Kompaktna su kada se sklope
• Točkovi i torba se jednostavno skidaju
• Visina ručke može da se podešava
• Sadrže i zaštitu od kiše, vreću za spavanje i torbu za točkove
• Namenjena deci od rođenja do oko 3 godine (do 15 kg)
Napomena:
• Dimenzije rasklopljenih kolica: 124×75×107cm
• Dimenzije sklopljenih kolica: 106×45×57cm
• Težina: 13.8kg

Ja imam ovakva, obožavam ih! Tako su laka za upravljanje i više nego udobna za bebu. Dovoljno su velika i kad beba bude veća, a zimus nam je zimska navlaka (kao džak) i kišna navlaka koja prekrije bukvalno cela kolica, bila od velike koristi! Nikad bebi nije bilo hladno, neudobno, nije se bunila...Za naše potrebe savršena, evo 10 meseci već, nisam im našla manu...

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1402
15.3.2011 23:17:00   
M@rty
Dora, bas super da mi neko ko ih je vec isprobao potvrdi da su odlicana... sad nema sumnje da nisu dobra... user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1403
15.3.2011 23:21:10   
New Mom
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Žene , da li ima da se kupi (i da li uopšte to postoji user posted image posebno držač za čašu ili slično pa se to zakači na bilo koji model kolica ? Zna li neko nešto o tome ?

Da, znam ja!user posted image
Za moja kolica (Peg perego) sam iskopala broj telefona servisa za kolica i od njih poručila držač kao rezervni deo.
A pre par dana sam videla na sajtu justclik-a da postoji i univerzalni držač (za bilo koja kolica). Nešto mi ne radi sajt, pa ne mogu da ti ostavim link, ali vidi pod "dodaci za kolica" u grupi "kolica".

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1404
15.3.2011 23:37:14   
Anoniman
Mom , LEGENDO ! user posted image Idem da vidim!

Edit :
Videla . Nema više u ponudi (ili ja nisam našla među dodacima , imaju samo suncobrane i navlake) user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 15.3.2011 23:40:28 >

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1405
15.3.2011 23:47:03   
Anoniman
KLIK

Mom , jel ' si na ovo mislila ? Neema user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1406
15.3.2011 23:49:39   
New Mom
*bem li ga, pogrešila sam gde sam videla.user posted image
Evo -> KLIK

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1407
22.3.2011 12:09:52   
NadaR
IZVORNA PORUKA: marica a

Zamolila bih da mi neko ko koristi ova kolica kaže kakva su njegova iskustva i da li vredi kupiti ova relativno jeftina kolica!!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1408
23.3.2011 13:04:49   
Anoniman
Mame , koje se još nisu odlučile za kolica , a cena im je bitna , postaviću vam ovde sliku ... Videla sam ova kolica pre neki dan i zaista mi izgledaju super ... Ovakva kolica , alii stariji model imamo Snelle i ja , samo što su naša sa "manama" - korpa ispod je jaaaako nedostupna , a vidim na ovom novijem modelu je ta mana ispravljena . Cena je 8 000 dinara , što je zaista super cifra . Eto , postaviću sliku .

user posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1409
23.3.2011 13:08:09   
bubulence
bubamiro bas sam ih gledala na sajtu i cena je vise nego povoljna... znaci vi ste zadovoljne (ako zanemarite korpu)? ne znam da li nam je rano da ih uzimamo ali mi se ovako na slici jako svidjaju, a i cena mi je simpaticna...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1410
23.3.2011 13:16:12   
Anoniman
Ja sam mozak ispirala svim članicama foruma sa mojom kupovinom kolica user posted image .

Ja sam uzela ovakva , samo Chipolino ultra , i ok su . Imaju 2 mane : 1) korpa je skroz "poklopljena" kada je naslon u ležećem položaju , i 2) kada se ručka okrene , rotirajući točkovi su ti ispred nogu pa je malo usko za hodanje , a i nezgodno je upravljati tako kolicima , naopačke . Međutim , ja ručku nisam nešto posebno ni okretala , a kada je naslon u ležećem , samo ga malo izdignem i ubacim stvari , a Ninu ni ne probudim . Mada , jaaaako me je nerviralo u početku ...

Hm ... gledam sad ... ova nova kolica imaju kočnice na sva 4 točka , korpa je , koliko vidim , izvučena , ručka se i dalje rotira , dobijaš torbu za mamu , navlaku za kišu i navlaku za hladnoću . A cena super . Odma mi sumnjivo user posted image .
I na kraju , moj savet : zamoli ove sa tog sajta da prvo POGLEDAŠ kolica , pa tek onda da kupiš . Ja sam tako uradila sa mojim . Otišla kod njih , tamo ih zagledala , pa se odlučila .

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1411
23.3.2011 13:21:24   
Sanjica26 RR
Ja sam kupila takva kolica samo u zelenoj bojiuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1412
23.3.2011 13:22:48   
Anoniman
Ova nova , Sanjice ? I kakva su ?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 1413
23.3.2011 13:24:03   
bubulence
bubamiro hvala na informacijama, ovih dana idem u Madjarsku pa ako tamo ne nadjem nesto sto mi se vise dopada sigurno cu ici da vidim ova kolica..

Direktna veza do poruke: 1414
23.3.2011 13:30:31   
Sanjica26 RR
Super su, user posted image osim sto su meni malko teska da ih iznesem napolje. Ali za sada cekam muza da dodje sa posla i u setnju

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1415
23.3.2011 13:41:13   
Didy
Ako živite u zgradi bez lifta ili ako iz bilo kojeg razloga morate da nosite kolica, moj savet je da uzmete što laganija. Mi smo prvo kupili ekstra kolica, udobna, ogromne gume i točkovi, ali preteška. Kao, to im je bila jedina mana, pa smo ih uzeli. Posle sam shvatila da je ta jedina mana najveća u poređenju sa svim ostalim, jer mi se dešavalo da idem u šetnju i po 3-4 puta u toku dana, a to znači samo jednom kad je mm tu. Onda sam posle 3 meseca odlepila i ušla u prodavnicu i uzela najlakša kolica koja imaju i koja mogu u ležeći položaj i samo njih smo koristili do nedavno. Jesu ova prva bila super, povoljna i sve ostalo, ali meni je bio problem da ih nosim na 2. sprat nekoliko puta u toku dana, pogotovo kad je Stefan bivao sve teži i teži, pa ja još natrpam sve s pijace u korpu.user posted image
Kad se sabere cena ovih dvoje kolica, papreno. Zato, ne zanemarujte težinu kolica, makar i platili koju hiljadu više.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 1416
23.3.2011 13:59:32   
MarijaBg
Ja sam trazila BubaMirino misljenje u vezi Ultra kolica user posted image Stvarno mi je pomogla user posted image
Gledala sam razna kolica uzivo... I meni su se ova Leo jako dopala... Stvarno su super, pa sam zamolila u jednoj radnji u Piramidi da mi objasne zasto su jeftina. Ljubazni prodavac mi je sve pokazao user posted image Razlika je u detaljima, neki delovi su plasticni, krov se cuje- malo klikce kad se razvlaci... U principu on kaze da su odlicna, niko ih nikad nije reklamirao, a bas se prodaju. Meni je problem samo rucka koja je preblizu tockovima kad se okrene.
U katalogu imaju vrlo slican model - Flora- ima duzu drsku, 2-3 hiljade su skuplja, ali nigde ih nisam videla uzivo. Taj momak u Piramidi mi je ponudio da me odvede u veleprodaju da na licu mesta vidim sve modele, ali ja sad moram da lezim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1417
23.3.2011 14:09:38   
ivaj
IZVORNA PORUKA: ivaj

IZVORNA PORUKA: mati

Za one mame koje nemaju dovoljno para za kolica, videla sam u subotu u tempu Bertone kolica, za oko 5000, bila su na akciji, ovako su mi se cinila dobra ali nisam ih zagledala, jer nam nisu potrebna. Ali kkako sam ih odgledala onako u prolazu, dobra su.

Mi imamo ova kolica i stvarno su odlicna za te pare!
Jedina mana im je sto se rucka ne prebacuje pa ne moze da se gleda u bebu.

Ostalo sve super!

Moram da citiram samu sebe i da kazem da je bilo sve super dok smo kolica vozali po kuci,cim smo izasli napolje utisci su bili promenjeni.

Stvarno mora dosta toga da se gleda kod kupovine kolica,jer sve mislimo ajde nema veze,a posle bude problem.
Prvo ta rucka je veliki problem-Jeleni kad ide sunce u oci pocne da place.Pa setamo samo tamo gde joj odgovara dok ne kupimo suncobran.
Druga,i najveca mana,jeste naslon,koji kad se podigne na prvi klik padne cim naidjemo na rupuuser posted image Tako da celim putem gledam da li je Jeca pala dole ili nijeuser posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1418
23.3.2011 16:52:13   
MarijaBg

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Mame , koje se još nisu odlučile za kolica , a cena im je bitna , postaviću vam ovde sliku ... Videla sam ova kolica pre neki dan i zaista mi izgledaju super ... Ovakva kolica , alii stariji model imamo Snelle i ja , samo što su naša sa "manama" - korpa ispod je jaaaako nedostupna , a vidim na ovom novijem modelu je ta mana ispravljena . Cena je 8 000 dinara , što je zaista super cifra . Eto , postaviću sliku .

user posted image

Upravo sam zvala uvoznika Chipolino opreme user posted image user posted image user posted image
Sve sam ga zivo ispitala, svaka mu cast kad je imap strpljenja za mene ovako ludu. Pukla sam potpuno od odrzavanja trudnoce . u krevetu sam vec 20 dana...
Elem, zakljucak : Posle visemesecne potrage, najverovatnije uzimam ova kolica!
Ljubazni cika kaze:
1. to im je najprodavaniji model
2. super su kolica
3. imaju sve funkcije koje trazim
4. za chipolino kolica postoji servix i svi rezervni delovi se mogu nabaviti lako
5. nisu mnogo teska i glomazna, staju u lift, depek...

E, sad kaze i da su npr. Dakota udobnija za bebu, ali su ogromna i teska, pa ako neko nikad ne koristi lift, ima jake ruke i ogroman gepek, to je verovatno bolji izbor...
Cak sam bila bezobrazna i pitala da li bih mogla direkno kod njih da porucim sve sto zelim, ali cika kaze - Nema sanse user posted image poruci preko neke od internet radnji...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1419
25.3.2011 17:04:31   
coka11
Marija, imas Chipolino kolica u Kalisi u Zemunu i u Enjubu prodavnica Panda. Oni i naručuju modele. Pa probaj.  

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1420
26.3.2011 18:15:25   
*boka*
Evo mi smo izabrali ova. Privuklo me je sto su puuuuuna cirkona user posted image Trodelna su, znaci dobijes veliku korpu (koja ima tri polozaja lezeci, polulezeci i polusedeci i kada je stavis na pod, onda je kao kolevka, mozes da ljuljas bebu levo-desno), sediste za kola od 0-6 meseci, koje se montira na tockove, pa prvih par meseci u tome guras bebu i klasican sic kad beba malo poraste, u kome kuras bebu od sestog meseca. Tockovi su super, jako se lako guraju i upravlja se njoma savrseno. Sa klasocnim sicem i sa korpom su teska oko 10 kg. Rucke se podesavaju po visini i jako se lako sklapaju, Bebica moze da bude okrenuta prema tebi i prema napred i to se u jednom potezu okrene. Vrlo su laka za sklapanje. Evo slicica kompleta u teget boji, a mi smo izabrali roze. Uz kolica ide i torba.
user posted image

Inace sto se boja tice, imaju u crvenoj, teget, beloj, roze i krem boji. Krem uopste nije losa. Mi se u stvari dvoumimo izmedju krem i roze... Mada ni teget nije losa za devojcicu, lepo se kombinuje sa roze i lila i na njima cirkoni najvise dolaze do izrazaja.
user posted image

Hajde da cujem komentar, kako se vama dopadaju?

< Poruku je uredio *boka* -- 26.3.2011 18:18:32 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1421
26.3.2011 18:16:54   
Ana RR
Hvala Boko što si ovde prebacila user posted image

Jako su lepa, koja je marka?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1422
26.3.2011 18:18:40   
Olga75
kolica su preslatka , mozda krem ali treba razmisliti o pranju jer je , bar moja zvercica , bila ekspert u zamazivanju i prljanju istih user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1423
26.3.2011 18:21:15   
M@rty
boko, vrh su kolica, koja im je cena?

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1424
26.3.2011 18:22:43   
*boka*
Anci user posted image

Marka je CAM, a sto se pranja tice, sve se skida jako lako i moze da se pere. Prodavacica je bila preljubazna i nije joj bilo tesko da nam sve poskida, montira, objasni i pokaze kako se skidaju presvlake.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here