|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
5.2.2011 9:31:55   
gabrijelaaa
mi smo se zaleteli i kupili na brzaka kolica...
zadovoljni smo njima ali mi je krivo sto nisam jos procunjala...chipolino klica su me odusevila kasnije...a i krivo mi sto nisam uzela da drska moze da se pomera da mogu da gledam bebu...user posted image
evo nasih kolica...
user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1351
5.2.2011 13:48:25   
limunada
IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa

zadovoljni smo njima ali mi je krivo sto nisam jos procunjala...chipolino klica su me odusevila kasnije...a i krivo mi sto nisam uzela da drska moze da se pomera da mogu da gledam bebu...user posted image
evo nasih kolica...
user posted image
gabrijela i mi smo kupili slicna kolica i isto nemogu drsku napred da stavim,al nema veze nesmeta mi,jeste lepse da vidim bebu al jbg.i mi se zaletali.Lepa su ti kolica

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 1352
5.2.2011 15:21:09   
gabrijelaaa
meni je bas krivo...al nema veze...odlicna su ovako...hvalauser posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 1353
5.2.2011 21:18:33   
coka11
Meni se bas svidjaju tvoja kolica!! Nama je jos rano da kupimo kolica, pa samo razgledam. MI cemo od marta.  Mada sam na garderobicu navalila kao blesava.user posted image

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

Direktna veza do poruke: 1354
5.2.2011 21:23:20   
maja19
Ma super su ti kolica i mi imamo slicna i super su me sluzila za prvo iako se nije pomerala drska..nadam se da ce i za ovo drugo posluziti...

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1355
8.2.2011 14:45:39   
gabrijelaaa
ona su super...stvarno ..laka su,imaju sve od dodataka,i onaj najlog za kisu i navlaku za noge...ma sve...i jako su malecka...ali ja obozavam ona sa rotirajucom drskom...jbg...user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 1356
8.2.2011 16:33:04   
nala
IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa

zadovoljni smo njima ali mi je krivo sto nisam jos procunjala...chipolino klica su me odusevila kasnije...a i krivo mi sto nisam uzela da drska moze da se pomera da mogu da gledam bebu...

Bejbe, pa zar nemas Lenina kolica? user posted image Mislim, zasto si kupovala druga? user posted image Lepa su ti kolica, mada ne znam kakvih su performansi. user posted image Sve jedno, ovako, kad sledeci put nesto kupis prestani gledati tu stvar po gradu jer onda uvek nadjes manu onoj vec kupljenoj. Veruj mi, ja to iz iskustva. user posted image

Direktna veza do poruke: 1357
8.2.2011 16:41:48   
Anoniman
Moja apsolutna preporuka su chicco C1 kolica - mi smo ih pozajmili od brata cije je dvoje dece dobrano iskoristilo sve delove (nosiljku/AS, deo za bebe do 6 meseci (onaj samo lezeci) i sportski deo). Kako snajka rece - mi smo ta kolica bas koristili i nismo ih stedeli, ni po ravnom ni po brdovitomuser posted image . evo mi ih sad koristimo, verujte da ima ma bas nista ne fali! Fantasticna su! Jedini problem je taj sto su sve tako u kompletu oko 500e. Kad bih znala da cu imati vise od 1 deteta, sigurno bih se odlicila bas za njih.

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 1358
8.2.2011 17:34:51   
gabrijelaaa
IZVORNA PORUKA: nala
Bejbe, pa zar nemas Lenina kolica? user posted image Mislim, zasto si kupovala druga? user posted image Lepa su ti kolica, mada ne znam kakvih su performansi. user posted image Sve jedno, ovako, kad sledeci put nesto kupis prestani gledati tu stvar po gradu jer onda uvek nadjes manu onoj vec kupljenoj. Veruj mi, ja to iz iskustva. user posted image

pa to su lenina kolica...user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 1359
13.2.2011 18:27:15   
coka11
Zna li neko, da li as maxi cosi ono bas malo, moze da se uglavi u ram bubu kolica sa tri tocka?

i ako celog sebe damo,

Direktna veza do poruke: 1360
13.2.2011 19:00:33   
mejvis
Evo gledam baš turbolimačev katalog i tu piše da se uz trokolicu "Bubu Jazzy" dobijaju i adapteri za maxi cosi cabriofix autosedište. Dakle, trebalo bi da može, najbolje da se raspitaš još u turbolimaču.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1361
14.2.2011 10:10:26   
coka11
Hvala puno!!

i ako celog sebe damo,

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1362
17.2.2011 11:34:29   
coka11
Da li su ta sedišta koja se montiraju na kolica za bebu od rodjenja? Nešto mi je to čudno jer nisu skroz ravna. Možda se neki dodatak stavlja? Dr je mojoj drugarici rekla da ne drži bebu u sedištu dugo. A kako ću onda da ga vozim u kolicima, biće lepo vreme kad se porodim?user posted image

i ako celog sebe damo,

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1363
17.2.2011 11:36:16   
Ana RR
Coko, ako kupuješ kolica 3 u 1, tu imaš onu nosiljku za male bebe i u njoj je možeš šetati koliko hoćeš.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1364
17.2.2011 13:13:33   
coka11
Ne kupujem nego dobijam od drugarice kolica na koja ide samo ono maxi cosi sediste ili sinteza kako je neki zovu. Nemam sad pojma, ona nije imala tu nosiljku. Ovako to izgleda

user posted image

i ako celog sebe damo,

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1365
17.2.2011 13:20:00   
Ana RR
Ovo na prvoj slici je u stvari auto sedište, jel tako? Negde sam čitala da beba ne bi trebala da bude duše od sat, dva u njemu.

Tebi bi trebala nosiljka KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1366
17.2.2011 13:21:03   
bojana86
Mati kolica su ti predobra.... ja imam neka pozajmljena kolica,al trebace mi za drugu bebu jednog dana,pa samo da te pitam kako si ih narucila i koliko kostaju,bas su me odusevila.Ovde kod nas u Banja Luci i nije neki izbor kolica,tj. skoro nikakav...
veliki pozdrav

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1367
17.2.2011 13:24:51   
Nensi*
Mi treba da uzmemo kisobran kolica,a nemam pojma koja a da nisu mnogo ni skupa...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 1368
17.2.2011 13:54:08   
coka11
U pravu si Ana, treba mi ta nosiljka. Ne znam kako moja drugarica to nije imala, user posted image .

i ako celog sebe damo,

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1369
17.2.2011 16:33:10   
maslachak
mi smo uzeli kolica peg perego on track 3 u 1 i jako smo zadovoljni kolicima..
korpa za bebu cak moze da sluzi kao kolevka do nekih 5 meseci,moze da se ljulja,a ima i nozice da stoji cvrsto..podize se unutrasnji naslon i deo gde su nogice..uhvatili smo neki popust novogodisnji i super prosli sa cenom..

e,sad..u medjuvremenu smo dobili chicco kolica koja stoje neotpakovana jer nam apsolutno ne trebaju..razmisljala sam da ih prodam,ali nemam ideju kako..ostavicu link kolica ovde,pa ako eventualno nekom trebaju nek mi posalje pp,jer ne znam sta cu sa njima,ne trebaju nam,ali uopste..
chicco simplicity

Direktna veza do poruke: 1370
17.2.2011 17:03:02   
Ana RR
Maslachak, jesu to kišobran kolica? Ne razumem se pa pitam.

Nensi27 reče da im trebaju kišobran kolica.

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 1371
17.2.2011 17:24:58   
maslachak
evo ovakva su..pise da su od 0+,moze i lezeci polozaj i sedeci..nisu klasicna kisobran kolica..

user posted image
user posted image

ne znam sta je u pakovanju jer ih nisam ni otvorila,ali mogu da pogledam ako nekog interesuje..
jos uvek su zalepljena user posted image user posted image

< Poruku je uredio maslachak -- 17.2.2011 17:25:48 >

Direktna veza do poruke: 1372
17.2.2011 17:28:06   
maja19
A koje su boje Maslacak, bas bordo..

Direktna veza do poruke: 1373
17.2.2011 17:35:29   
maslachak
crvena pise na kutiji,a ovo na slici je jedina varijanta crvene koja postoji,znaci da su takva

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 1374
17.2.2011 17:37:30   
maja19
E pa sad ce da se jave mame koje imaju devojcice..da je neka malo neutralnija boja pa da se dogovaramo..ovako, neki drugi put..

Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here