|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
23.3.2011 10:31:36   
Anoniman
Preko kojih agencija vi idete na odmor ? 

(odgovor članu coka11)
  Direktna veza do poruke: 226
23.3.2011 10:48:40   
*Alexx*
Ja sam do sada išla preko Kontikija i Jolly-ja. 

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
23.3.2011 11:09:51   
marija32
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja sam do sada išla preko Kontikija i Jolly-ja. 

I mi kada koristimo usluge agencija idemo samo preko te dve agencije. Grcku uvek sami nadjemo na netu.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 228
23.3.2011 11:11:11   
viking
Mi uglavnom idemo u solo aranžmanu, ali išli smo npr. preko Odeon World Travel u Kneza Miloša i super su bili.
Kon Tikijem sam išla dva puta i oba puta sam bila nezadovoljna. Uvek su mi hoteli bili lošiji nego što su izgledali na brošuri.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 229
23.3.2011 14:17:54   
New Mom
Obično idemo solo, a preko agencija do sada Kalodoukas (za grčka ostrva sjajni su). Sad smo preko Travel House-a uplatili.
KLIK <- tema o agencijama

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 230
23.3.2011 19:44:41   
Dora
IZVORNA PORUKA: ribizla

Mi ne idemo preko agencija. Krenemo pa usput odlučimo gde ćemo...mogu da zamislim situaciju gde uplatimo letovanje i kad se približi taj dan-meni deca bolesna!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
24.3.2011 9:38:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

IZVORNA PORUKA: ribizla

Mi ne idemo preko agencija. Krenemo pa usput odlučimo gde ćemo...mogu da zamislim situaciju gde uplatimo letovanje i kad se približi taj dan-meni deca bolesna!user posted image

Sa decom tako user posted image Mozda se i ja odvazim ali samo u krajnjoj nuzdi , odlucili smo se za Tasos , cekam Didy i Maju da mi daju instrukcije za smestaj, ako ima jos neko neke kontakte ili slicno neka napise  user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 232
24.3.2011 9:47:17   
Lu
Ja se nikad ne bi usudila krenuti na more sa bebom- djetetom a da nemam obezbjeđen smještaj!
Jel iko ide na more početkom 6. mjeseca?user posted image
Jel se tad može kupatiuser posted image
Ja sam uvijek išla u 8. mjesecu i nisam fulala vrijeme, jel postoji šansa ikakva da je u 6. more za kupanje (Jadransko more).?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 233
24.3.2011 9:51:19   
Anoniman
Pa i meni je to malo nezgodno , s obzirom da je daleko i da je sezona user posted image
Sve zavisi od vremena ali kapiram da moze da se kupa , ljudi idu i ranije pa se kupaju pa predpostavljam da je u 6 vec opusteno toplo user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 234
24.3.2011 10:03:20   
Didy

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja se nikad ne bi usudila krenuti na more sa bebom- djetetom a da nemam obezbjeđen smještaj!
Jel iko ide na more početkom 6. mjeseca?user posted image
Jel se tad može kupatiuser posted image
Ja sam uvijek išla u 8. mjesecu i nisam fulala vrijeme, jel postoji šansa ikakva da je u 6. more za kupanje (Jadransko more).?

Ovo je pitanje koje mene muči već neko vreme. Ja u junu ulazim u 7. mesec i to mi je krajnje vreme da negde otputujemo. Mislim da je Jadran u to vreme igra na sreću i nama je otpao kao varijanta. Čak i sever Grčke nam nije baš siguran na samom početku juna. Najbliži smo Turskoj. E, sad, ne možemo unapred mnogo da planiramo, jer mm često putuje službeno i to se nikad ne zna 3 meseca unapred, a ja sam prijavila za juni CAE iz engleskog i još ne znam datum usmenog... Sve nešto mislim da ćemo hvatati neki last minute.
Ni ja se ne bih usudila sa detetom na neviđeno da krenem. U poslednjem momentu da odlučim, to mi nije problem, treba mi dva dana najviše da se spakujemo, ali baš da nemam smeštaj... Nisam toliki avanturista.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 235
25.3.2011 15:49:05   
Nensi*
Mi cemo ove godine na Perućac...Jel bio neko tamo? Kakva su iskustva?
Odlucili smo tako jer preko sindikata u firmi gde radi mm placam samo ja 12000 na 6 rata,7 dana,a doplaticemo jos 5 dana da ostanemo duze ili ako bude moglo da spojimo 2 ture...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 236
25.3.2011 16:13:52   
Didy
Evo malo naših sličica Tasosa, prvo za Ribizlu, a onda i za ostale koje zanima.user posted image
Skala Sotiros
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Pahis plaža
user posted image
Aliki plaža

user posted image

user posted image
Dionisov teatar u Limenasu i panorama grada
user posted image
Selo Panagia u unutrašnjosti ostrva
user posted image
"Divlja" plaža s ležaljkama i suncobranima koje niko ne naplaćuje. Bili, videli, kupali se...
user posted image
Plaža Makriamos
user posted image
Osveženje prilikom obilaska ostrva
user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 25.3.2011 16:21:46 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 237
25.3.2011 16:16:13   
Ana RR
Jao Didy, kad bih sad mogla da se teleportujem na Tasos user posted image divno, divno user posted image selo Panagia mi je prelepo, oduševilo me!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 238
25.3.2011 16:18:27   
Didy

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jao Didy, kad bih sad mogla da se teleportujem na Tasos user posted image divno, divno user posted image selo Panagia mi je prelepo, oduševilo me!

I mene. A sad sam tek shvatila da nemam baš mnogo slika odatle. Valjda me je očaralo, pa sam zaboravila da slikam.user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 239
25.3.2011 16:33:15   
moja ciklama
Bila na Tasosu, 2008 i nisam oduševljena, osim što smo se tamo veriliuser posted image .

Plaže su OK, ali se do njih ili mnogo pešači ili ide autom, to nikako ne volim, ja preferiram da se samo sa peškirom, šeširom i kupaćem spustim na plažu..
Paradiso – na Tasosu ja meni najlepša plaža..ali prilično nedostupna..
Makriamos je ok, uslugom sa bila zadovoljna, sada sam pregledala fotke..kad bolje pogledam, ipak reba da se vidi ovo ostrvo..dakle..samo otplovite..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 25.3.2011 16:40:15 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 240
25.3.2011 16:35:29   
Ana RR
Ciklama, mi smo letos bili na Lefkadi, tamo bez auta ne funkcionišeš user posted image ali zato su plaže bogovske user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 241
25.3.2011 16:40:59   
moja ciklama
ja mrzim auto na odmoru, baš mrzimuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 242
25.3.2011 18:08:57   
marija32
Jaoj mi kada smo bili na Lefkadi, talasi su bili po 2 m na skoro svakoj plazi, tako da su nam vratili novac u hotelu i produzili smo na Skijatos. Naravno, dan posto smo otisli, nestali su i talasi.

Mi vec 3 god unazad letujemo na Sitoniji, i ove godine takodje idemo tamo, a vec sledece planiramo da osvajamo Italijansku obalu, a kada deca porastu...egzotikauser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 243
25.3.2011 18:36:10   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marija32

Jaoj mi kada smo bili na Lefkadi, talasi su bili po 2 m na skoro svakoj plazi, tako da su nam vratili novac u hotelu i produzili smo na Skijatos. Naravno, dan posto smo otisli, nestali su i talasi.

Mi vec 3 god unazad letujemo na Sitoniji, i ove godine takodje idemo tamo, a vec sledece planiramo da osvajamo Italijansku obalu, a kada deca porastu...egzotikauser posted image

i kakav je? meni je trenutno u najužem izboru, ukoliko budem išla na letovanje, mada nije sigurno.

Kefalonija po meni ima najlepše plaže, ali je ogromna, kada kupim kola, tamo idem. Za Zakintos kažu da ima plaže po lepoti kao Skiatos, možda malo lepše ali da je u kompletu Skiatos lepši jer je Grčkiji od Zakintosa, sam grad Skijatos je lepši od glavnog grada Zakintosa; ima 65 divnih plaža....sve sam iščitala, mnogo me privlači user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.3.2011 18:41:26 >

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 244
25.3.2011 19:17:25   
marince1
IZVORNA PORUKA: viking RR

Nije još sigurno, ali trenutno ima najviše izgleda :) Videćemo, ima još vremena.

Danas u Blicu predstavljaju Tasos, koga zanima.

Viking malo kasnim,ako jos planirate na Krf trazite mesto Agios Gordis,nemaju g nase agencije,ali je prelep.
Po meni lepsa je juzna strana ostrva

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 245
25.3.2011 21:45:19   
marija32
Dunja, Skiatos je fenomenalno ostrvo i neces pogresiti ako odes tamo na letovanje. Plaze, more, taverne,klopa, ljudi, sve je super.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 246
25.3.2011 22:49:28   
dunja RR

Dunja, Skiatos je fenomenalno ostrvo i neces pogresiti ako odes tamo na letovanje. Plaze, more, taverne,klopa, ljudi, sve je super.

Hvala draga, ako budemo išle negde ove godine onda na Skiatos user posted image
Samo još razmišljam da li da smeštaj bude u gradu (što je ne bih) ili blizu neke od plaža, možda je dobra pozicija Vromolinos, Kanapitsa ili čak Trulos. Ne idemo kolima pa bi smo gradskim busom u grad (kažu da je odličan za zujanje po ostrvu - južnoj strani, čak i do Mandrakija mogu sa njim, sve sam ispitala, samo presečem od Kukunarije i da - kažu da nema gužve krajem avgusta).

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.3.2011 22:54:29 >

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 247
25.3.2011 22:55:09   
marija32
Dunja, mi smo letovali ovde 2 godine.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 248
25.3.2011 22:59:59   
dunja RR
Ne kasniš darag, hvala na savetu... Mada, ne znam, nekako me ne vuče taj Krf baš toliko, a mrzi me da tražim gde bih išla pa sam rekla Debelom - evo, ti odluči. Nemam živaca da mesec dana pretražujem internet, naročito što su mi posle Lefkade sve plaže bez veze, a i ne volim toliko da mesta gde svi idu. Ja bih npr. na Amorgos plus još jedno ostvro u blizini, ali je to prevelika organizacija za Debelog. Do Krfa može kolima, a ovo je i avion i trajekt, pa noćenja na jednom i drugom ostvrvu... Pametna nisam...

IZVORNA PORUKA: marince

IZVORNA PORUKA: viking RR

Nije još sigurno, ali trenutno ima najviše izgleda :) Videćemo, ima još vremena.

Danas u Blicu predstavljaju Tasos, koga zanima.

Viking malo kasnim,ako jos planirate na Krf trazite mesto Agios Gordis,nemaju g nase agencije,ali je prelep.
Po meni lepsa je juzna strana ostrva

< Poruku je uredio viking RR -- 28.3.2011 15:15:28 >

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 249
25.3.2011 23:01:40   
dunja RR

Dunja, mi smo letovali ovde 2 godine.

i šta mi preporučuješ, da smeštaj izaberem blizu neke plaže? koje?

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here