|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
14.3.2011 19:05:18   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: ksena

sto se tice termina, i kraj avgusta je ok, posle 20og se polako rasciscavaju guzve. mozes proveriti vremensku prognozu pre nego sto definitivno odlucis.
vidi HOTEL u kom smo bili. user posted image

ja bih iskreno pre taj kraj avgusta, to je nekako "moje vreme" za more;

koje su cene hotela nisam našla na sajtu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 201
14.3.2011 19:16:55   
Anoniman
mi smo u junu placali 50 e nocenje, a u avgustu 75 (prosle godine su malo spustili cene, ranije je u avgustu bilo jos skuplje). skiatos nije bas jeftino ostrvo, u smislu smestaja i restorana i izlazaka. dolazi dosta i poznatih, mi smo te prve godine sreli kurta rasela i goldi hon.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 202
14.3.2011 20:54:07   
Snelle
Koju destinaciju u Grčkoj mi preporučujete za letovanje s obzirom da imam dete koje će kada odemo na more imati nešto više od godinu dana? Uslov je da nije previše daleko, da ima dosta zelenila i da ima peskovite plaže (odgovara nam nešto kao što je Tasos, ali bismo ove godine da odemo negde drugde, jer smo poslednji put bili baš tamo)?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 203
14.3.2011 21:09:32   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Snelle

Koju destinaciju u Grčkoj mi preporučujete za letovanje s obzirom da imam dete koje će kada odemo na more imati nešto više od godinu dana? Uslov je da nije previše daleko, da ima dosta zelenila i da ima peskovite plaže (odgovara nam nešto kao što je Tasos, ali bismo ove godine da odemo negde drugde, jer smo poslednji put bili baš tamo)?

Skiatos je savršen za porodice, ali je onako - srednje-puno daleko, 15 sati busom + trajekt, kolima sigurno brže, još bolje avionom user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2011 21:14:09 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 204
14.3.2011 21:12:04   
dunja RR
Moram da priznam da sam se oduševila plažama Skiatosa, nisam imala pojma da neko ostrvo koje nije u Jonskom moru može imati plaže lepe, možda čak i lepše od Zakintosa i Lefkade, mada je Kefa ipak i dalje moja najveća ljubav user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2011 21:14:29 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 205
14.3.2011 21:20:16   
dunja RR
Skiatos sa napomenom da su plaže na maloj udaljenosti jedna od druge (65 prelepih plaža) jer je ostrvo malo, i većina plaža je jako pristupačna, čak i pešaka, ali naravno i busom, kolima........

user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 206
14.3.2011 21:43:16   
Anoniman
da, lepe su i pescane plaze. i ima dosta zelenila. a posto ima i aerodrom, pristupacno je.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 207
14.3.2011 21:55:31   
dunja RR
A jel ste bili na Skopelosu, prekoputa Skiatosa, ima izlet čini mi se? joj i ono je fantazijaaaa

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2011 21:56:35 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 208
14.3.2011 21:56:15   
dunja RR
Na Skopelosu je sniman "Mama mia" user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 209
14.3.2011 22:08:19   
Snelle
Dunjice, hvala na odgovoru user posted image I meni je u glavi bio Skiatos, a sad kad sam videla ovu divnu fotku + 65 plaža  user posted image (ja sam avanturista u duši i smorila bih se na jednoj ili 2-3 user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 14.3.2011 22:11:32 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 210
14.3.2011 22:14:32   
dunja RR

Dunjice, hvala na odgovoru user posted image I meni je u glavi bio Skiatos, a sad kad sam videla ovu divnu fotku + 65 plaža  user posted image (ja sam avanturista u duši i smorila bih se na jednoj ili 2-3 user posted image

mila nema na čemu....samo eto baš mi juče drugarica pričala da je bila tamo sa baš malom bebom i da je super za tu varijantu.....

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 211
14.3.2011 22:16:07   
marija32

Snelle, Skijatos je fenomenalan, bas zbog velikog br plaza. Uzivacete.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 212
14.3.2011 22:18:04   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

mila nema na čemu....samo eto baš mi juče drugarica pričala da je bila tamo sa baš malom bebom i da je super za tu varijantu.....

zaboravih da kažem - ona je išla avionom

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 213
14.3.2011 22:24:55   
marija32
Mi smo isli kolima pa na trajekt, moze i avionom, ali onda obavezno da se uzme rent-a-car

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 214
14.3.2011 22:31:00   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marija32

Mi smo isli kolima pa na trajekt, moze i avionom, ali onda obavezno da se uzme rent-a-car

sa decom da ali ako se ide bez dece bus je super dovoljan jer ide do većine plaža (stiže i do onih najdaljih za 20-ak minuta a do bližih za 5-10 minuta sve zavisi gde ste smešteni); pa čak i pešaka može se do većine plaža - koleginica bila sa 2 drugarice......ali u principu gde god da je smeštaj u blizini ima neka dobra plaža.

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2011 22:32:46 >

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 215
14.3.2011 22:51:42   
Jele

Ja kada sam tražila tako nešto prošle godine, izbor je pao na Sitoniju, pa biraj, kažu Lagomandra plaža da je dobra za klince a ima odmah tu i hotel, onda Vurvuru koji je selendra ali ima lep smeštaj sa prirodnom hladovinom u ogromnim dvorištima i blizu je lepe Karidi plaže - da se razumemo glavni kriterijum mi je pri izboru bilo blizu, prirodna hladovina, peskovite plaže, velika dvorišta kod apartmana za klince, a ne nešto što bih odabrala da idem bez dece.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 216
15.3.2011 10:24:04   
viking
Dunja, gde si beše pisala u Krfu? Jel u temi Letovanje 2010? Za sada nam je Krf u najužem izboru...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 217
15.3.2011 10:29:10   
dunja RR

Jeste, tamo sam pisala, ali verujem da je jako rasuto....ali možeš ovde pitati sve što ne nađeš tamo; e baš mi je drago za Krf što idete user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 218
15.3.2011 10:34:03   
viking
Nije još sigurno, ali trenutno ima najviše izgleda :) Videćemo, ima još vremena.

Danas u Blicu predstavljaju Tasos, koga zanima.

< Poruku je uredio viking RR -- 15.3.2011 10:41:29 >

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 219
15.3.2011 10:46:21   
Jele
Viking, tri put Ura za Krf user posted image user posted image , prelep je nećete se pokajati....
Ako ti treba dodatna pomoć, reci, mogu da pomognem, letovali smo tamo 2008. godine.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 220
15.3.2011 10:50:17   
viking
Hvala Jele, mislila sam pogledam u staroj temi šta ima, ali ako te ne mrzi, slobodno napiši svoje utiske/preporuke ovde :) Sigurna sam da će još nekome koristiti.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 221
15.3.2011 15:47:05   
dunja RR
Vidite što je dobro za putovanje sa decom user posted image

KLIK

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 222
20.3.2011 20:22:19   
coka11
Koliko je vaša beba imala meseci kada ste je prvi put vodili na more? Ne znam da li postoji još neka tema za ovo pitanje.

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 223
20.3.2011 20:28:49   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: coka11

Koliko je vaša beba imala meseci kada ste je prvi put vodili na more? Ne znam da li postoji još neka tema za ovo pitanje.

Mila imaš ovu temu, ne znam da li ti je od pomoći:

Putovanje sa detetom

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 224
20.3.2011 20:37:20   
coka11
Hvala, odoh tamo!!

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here