|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
25.3.2011 23:09:50   
marija32
Nama je ovo odgovaralo, jer je blizu grada, pa smo uvece u grad isli pesaka. Preko dana smo kolima isli na plaze, a na ovoj smo se ponekad kupali predvece. Nemoj daleko od grada da ne bi morala i uvece da ganjas bus. I nemoj nista uzbrdo(ala objasnjavamuser posted image ), muku muce sa vodom- slab pritisak i cesto nema vode u hotelima i kucama i na malim uzvisenjima, znaci sa donje strane putauser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 251
25.3.2011 23:24:07   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marija32

Nama je ovo odgovaralo, jer je blizu grada, pa smo uvece u grad isli pesaka. Preko dana smo kolima isli na plaze, a na ovoj smo se ponekad kupali predvece. Nemoj daleko od grada da ne bi morala i uvece da ganjas bus. I nemoj nista uzbrdo(ala objasnjavamuser posted image ), muku muce sa vodom- slab pritisak i cesto nema vode u hotelima i kucama i na malim uzvisenjima, znaci sa donje strane putauser posted image

hvala na ovom savetu user posted image

znači bili ste blizu grada; baš pored neke plaže ili? ako budem smeštena u gradu, da li ću morati busom do neke lepe plaže baš svaki put ili ima neka bliže gradu koja je ok?

mada nekako ja sam više za opciju da čim ustanem odem do plaže, pa ako budem blizu neke dobre, samo se sjurim, a neki put ćemo busom do neke druge; do grada  ne bih ni išla svako veče, pa kada mi se bude išlo uzeću bus??

jao nemam pojmaaaa, što ne mogu da se teleportujem, što nema krilaaaa user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 252
25.3.2011 23:35:36   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Lu RR
Jel iko ide na more početkom 6. mjeseca?user posted image
Jel se tad može kupatiuser posted image
Ja sam uvijek išla u 8. mjesecu i nisam fulala vrijeme, jel postoji šansa ikakva da je u 6. more za kupanje (Jadransko more).?

Pretprosle godine sam isla sa L prvi put na kupanje u maju (svibnju user posted image ), a ona je tad imala 8 mjeseci. Znacio moze, samo sve zavisi. Nekad pocne kupanje bas rano, a nekad bude kise i u junu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 253
25.3.2011 23:42:53   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Mi cemo ove godine na Perućac...Jel bio neko tamo? Kakva su iskustva?
Odlucili smo tako jer preko sindikata u firmi gde radi mm placam samo ja 12000 na 6 rata,7 dana,a doplaticemo jos 5 dana da ostanemo duze ili ako bude moglo da spojimo 2 ture...

Niko nije bio?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 254
26.3.2011 0:56:59   
gagana83

Odlucili smo tako jer preko sindikata u firmi gde radi mm placam samo ja 12000 na 6 rata,7 dana,a doplaticemo jos 5 dana da ostanemo duze ili ako bude moglo da spojimo 2 ture...

Niko nije bio?

Mi planiramo sledeceg meseca na Taru ili Zlatibor,pa mozda svratimo i tamouser posted image

Dunja,ja preporucujem Zakintosuser posted image

user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 255
26.3.2011 8:40:23   
Anoniman
Didy user posted image
Prelepo , moracemo tamo da idemo user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 256
28.3.2011 15:16:58   
viking
Ne kasniš draga, hvala na savetu... Mada, ne znam, nekako me ne vuče taj Krf baš toliko, a mrzi me da tražim gde bih išla pa sam rekla Debelom - evo, ti odluči. Nemam živaca da mesec dana pretražujem internet, naročito što su mi posle Lefkade sve plaže bez veze, a i ne volim toliko da mesta gde svi idu. Ja bih npr. na Amorgos plus još jedno ostvro u blizini, ali je to prevelika organizacija za Debelog. Do Krfa može kolima, a ovo je i avion i trajekt, pa noćenja na jednom i drugom ostrvu... Pametna nisam...

IZVORNA PORUKA: marince

IZVORNA PORUKA: viking RR

Nije još sigurno, ali trenutno ima najviše izgleda :) Videćemo, ima još vremena.

Danas u Blicu predstavljaju Tasos, koga zanima.

Viking malo kasnim,ako jos planirate na Krf trazite mesto Agios Gordis,nemaju g nase agencije,ali je prelep.
Po meni lepsa je juzna strana ostrva

< Poruku je uredio viking RR -- 28.3.2011 16:03:56 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 257
2.4.2011 16:43:32   
marince1
Jel bio neko u Sarisakliju ili Ajvaliku?Preciznije me zanima ono malo ostvrvce Dzunda user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 258
2.4.2011 16:54:39   
MarijaBg

Niko nije bio?

Ja bila, savrseno je user posted image user posted image user posted image
Nisam bila u onom EPS-ovom hotelu, iznajmljivali smo vikendicu...
Jezero je veliko, imas super kafic na pontonima, stvarno je zivo, uma dosta ljudi i uglavnom su mladi...
Imate da iznajmite pedaline, pa predjete preko na bosansku stranu na cevape i sarajevsko pivo user posted image user posted image user posted image

Jos ako idete kolima, obidjite Taru obavezno!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 259
2.4.2011 18:09:37   
gagana83

Jel bio neko u Sarisakliju ili Ajvaliku?Preciznije me zanima ono malo ostvrvce Dzunda user posted image

Nista ja tebe ne razumemuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 260
12.4.2011 19:07:18   
marince1
IZVORNA PORUKA: gagana83

Nista ja tebe ne razumemuser posted image

To je u Turskoj,taj kraj je kategorisan kao vazdusna banja,ima mnogo nisku vlaznost vazduha.
Meni je bas zelja da odem tamo,malo mi je skuplje,al mi se baaas ide user posted image
Ako je neko bio,nek se javne

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 261
12.4.2011 19:11:22   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Niko nije bio?

Ja bila, savrseno je user posted image user posted image user posted image
Nisam bila u onom EPS-ovom hotelu, iznajmljivali smo vikendicu...
Jezero je veliko, imas super kafic na pontonima, stvarno je zivo, uma dosta ljudi i uglavnom su mladi...
Imate da iznajmite pedaline, pa predjete preko na bosansku stranu na cevape i sarajevsko pivo user posted image user posted image user posted image

Jos ako idete kolima, obidjite Taru obavezno!

Nista od naseg Prućca,nema u ponudi ove godine,a bas sam se ponadala...user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 262
14.4.2011 22:34:59   
viking
Mi uplatili 15 dana u Dassiji na Krfu, pošto smo u fazonu da se vozikamo po ostrvu i svaki dan idemo na drugo mesto, procenili smo da nam je Dassia najbolja baza.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 263
14.4.2011 22:39:29   
marija32
@Viking, jeste li bili na Sithoniji u Grckoj kada vec volite vozikanjeuser posted image ?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 264
14.4.2011 22:40:25   
dunja RR

slažem se, pošto ćete se već vozikati, odlična polazna tačka user posted image

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mi uplatili 15 dana u Dassiji na Krfu, pošto smo u fazonu da se vozikamo po ostrvu i svaki dan idemo na drugo mesto, procenili smo da nam je Dassia najbolja baza.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 265
14.4.2011 22:41:10   
marija32
Dunja, jel jos Skijatos u igri?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 266
14.4.2011 22:44:21   
dunja RR
Jeste mila; malo me zabrinulo što mi je danas neko na jednom drugom sajtu napisao da iako ne ideš kolima plaća se 50 eura po osobi preko cene aranžmana, zbog trajekta-agenciji. Ja to nisam videla u aranžmanima pa me malo kopka; u svakom slučaju čekam avgust da spuste cene; tako uvek radim, pa se nadam da ću naći nešto interesantno i povoljno user posted image

Dunja, jel jos Skijatos u igri?

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 267
14.4.2011 22:44:53   
viking
Nismo, ali naši prijatelji sa kojima često putujemo su uplatili smeštaj u Toroniju, izgleda super!

@Viking, jeste li bili na Sithoniji u Grckoj kada vec volite vozikanjeuser posted image ?

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 268
14.4.2011 22:46:14   
marija32
Pa zovi agenciju pa pitaj za te doplate, i koliko se secam da je nama jedan mestanin rekao da je najbolje tamo u avgustu, jer vec od 1.9. moze da krene lose vreme.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 269
14.4.2011 22:47:07   
marija32
Sitonija je prelepa, milion super plaza, nije guzva, ma milinauser posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 270
14.4.2011 22:47:39   
Brana
Svake godine idemo u Grcku i super se provedemo,i ove planiramo ako tamo ne budu neki nemiri ili tome sl..

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 271
14.4.2011 22:49:20   
dunja RR

Pa zovi agenciju pa pitaj za te doplate, i koliko se secam da je nama jedan mestanin rekao da je najbolje tamo u avgustu, jer vec od 1.9. moze da krene lose vreme.

ja bih kraj avgusta - početak septembar, to je moje vremei  idem na rizik (što se tiče vremena), ali baš uvek tada letujem; do sada je uvek bilo fino vreme pa se nadam tome i u budućnosti user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 272
14.4.2011 22:50:09   
marija32
IZVORNA PORUKA: Brana

Svake godine idemo u Grcku i super se provedemo,i ove planiramo ako tamo ne budu neki nemiri ili tome sl..

Ma nece biti nemira, pogotovu ne u turistickim mestimauser posted image  Grci su prave lencuge, i zao mi je sto Turska nema bolju obalu i sto nije blize, jer je Grckih 5 zvezdica, turske 2.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 273
14.4.2011 22:56:18   
Brana
user posted image
verovatno je tako,ali ja nekako obozavam Grcku prirasla mi je srcu..a i ove godine idemo kolima tako da ce biti super,planiramo negde sredinom jula..
marija gde ti planiras?user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 274
15.4.2011 8:59:05   
Anoniman
Kraj avgusta, Spanijaaaaaaaaaaaaaaaa, Ljoret del maruser posted image user posted image user posted image
Samo sto idem preko Argusa, a rekla sam da necu vise nikaduser posted image , ali sad daju najbolje uslove-390 evra, ukljucen put i polupansion. Idemo sa mojim bratom i njegovom devojkom, a mozda nam se prikljuci jos jedan par...
Ali vise od Ljoreta, zelim da vidim Barselonuuser posted image

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here