|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
24.2.2011 10:36:52   
*Alexx*
Wow! Super fora user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 176
24.2.2011 10:38:48   
Anoniman
Jele , nikada nismo isli na duze od vikenda, tacnije u subotu ujutru se krece prespavamo i u nedelju uvece se vracamo . Takav nam je posao da nemamo vise slobodnog vremena .. Jedini put koji smo ostali 5 dana tj vikend i tri radna dana je bio  pre dve godine kada smo isli u  Belu crkvu na jezera tj na jedno jezero koje je na suprotnoj strani kampa i mestani ga zovu sljunkara .. Fenomenalno cisto jezerce sa malo ljudi uglavnom mestana imaju veliku kafanuuser posted image prostor za decu koji je na plazi, plaza je peskovita i mesana sa onim sitnim kamencicima , ima lezaljke suncobrane , ljuljaske klackalice penjalice i slicno , oni imaju svoje prostorije sa tusevima koje su ciste , kupas se naravno u papucamauser posted image Mi smo ih zamolili da bas tu kampujemo i oni su nam dozvolili , super ekipa , mladi sa svojom decom bilo nam je stvarno lepo , u njihovoj kafani smo jeli pili i ziveli , Aki je bio sve vreme sa gomilom decurlije na sigurnom user posted image
WC inace kad kampujemo resavamo kad idemo na klopu sto puta dnevno ili na pice , za to ti ne treba nikakvo trajno resenje a kupanje ne znam sta da ti kazem mi cemo ove godine ako sve bude po planu ici u kamp za koji se odlucimo pa cemo tamo gde i svi , verujem da su njihovi kampovi dosta bolji od nasih po svim pitanjima pa necemo imati problem , nasi su bas krs , bili smo u par kampova i uvek je to bilo razocarenje pa smo se prebacivali na neka druga mesta za taj dan .. Ako i njihovi kampovi budu bezveze ici cemo u neki hotel i odustati od kampovanja na duze user posted image
Eto i nisam ti neka pomoc user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 177
24.2.2011 22:28:19   
Jele
Hvala draga na odgovoru!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
25.2.2011 9:33:09   
viking
Da li je neko išao na Sajam turizma? Juče je otvoren, čula sam da je bolji i veći nego prošle godine?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 179
9.3.2011 9:27:10   
maja19
Drage mame moze li jedna preporuka za letovanje sa malom bebom i sincicem od tri ipo godina..da bi svako bio zadovoljan..mi smo dve godine uzastopno isli u Becice ali mi se nesto ne ide vise tamo..

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 180
10.3.2011 22:47:42   
dunja RR
Ah ta Kefalonija, kako mi se samo ide - lepo je neko rekao, a to kod mene BAŠ važi - kada se spoji Srbija i Grčka dobije se srčka .......

< Poruku je uredio dunja RR -- 10.3.2011 22:48:39 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 181
11.3.2011 10:31:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ah ta Kefalonija, kako mi se samo ide - lepo je neko rekao, a to kod mene BAŠ važi - kada se spoji Srbija i Grčka dobije se srčka .......

user posted image
Mi odustali od kampovanja duzeg od vikenda , ponelo me uzbudjenje medjutim to bi bilo bas neodgovorno da se stvarno i desilo .. Bice sledece godine user posted image
I sad ne znamo ni gde cemo ni sta cemo za odmor

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 182
11.3.2011 10:37:04   
Dora
IZVORNA PORUKA: maja19

Drage mame moze li jedna preporuka za letovanje sa malom bebom i sincicem od tri ipo godina..da bi svako bio zadovoljan..mi smo dve godine uzastopno isli u Becice ali mi se nesto ne ide vise tamo..

Petrovac. Blizu plaže ima dobrih apartmana, a mi smo prošle godine iznajmili veliku kuću na samom šetalištu, 5m od plaže...
Ko voli, dobro je i na Plavim horizontima, za decu dušu dalo, samo što ja više volim grad :)

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 183
11.3.2011 10:38:47   
Olga75
Dora , da li mozda znas cene ili ako ti nije problem da mi pustis pp
hvala user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 184
11.3.2011 10:38:50   
Jele
Mi još nismo odlučili da li jun ili septembar... Ja više volim jun, ali tada more ume da bude hladno, sećam se da je i pesak još bio hladan i vlažan jedne godine, a opet u septembru su kraći dani i ne volim ga, ali opet, more je toplije, a što je najvažnije biće obojica stariji, tj. Strahinja 10 meseci što mi je važno...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 185
11.3.2011 10:45:17   
Dora
Pa sad, cene su različite... nama su za kuću tražili 80E (kuća ima prizemlje i dva sprata,mogu 2 porodice komotno da stanu ili čak 3) a na kraju su je dali za 60E. Pretprošle god. apartman isto blizu mora uzeli smo za 40E (četvorokrevetni sa lepim dvorištem) a prošle god je taj isti apartman bio 60E...tako, zavisi kako nađeš.Mi obično idemo u avgustu, posle 25. su niže cene ali tad mogu početi kiše...ne znam...

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 186
13.3.2011 21:24:04   
dunja RR

Da li je neko bio na Skiatosu i ako jeste, molim za mali opis? user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 187
13.3.2011 21:29:22   
isidora88

IZVORNA PORUKA: maja19

a gde ste bili u becicima,u hotelu ili privatno,mozes li mi dati preporuku i cene na pp?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 188
14.3.2011 9:10:33   
gagana83
Uplacena Parga za 12.08 user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 189
14.3.2011 9:14:12   
Jele

IZVORNA PORUKA: gagana83

Uplacena Parga za 12.08 user posted image

user posted image user posted image Blago vama, rešili ste pitanje letovanja user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 190
14.3.2011 15:30:45   
mika79
user posted image user posted image user posted image Gagana mi smo uplatili Pargu za 16.07. jedva čekamuser posted image user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 191
14.3.2011 16:35:28   
Anoniman

Da li je neko bio na Skiatosu i ako jeste, molim za mali opis? user posted image

Savrseno, malo ostrvce. user posted image  najbolje je ici krajem juna, pocetkom jula, jer tad jos nema velikih guzvi. na svakih 15 min ide autobus od "grada" ka plazama. od grada do poslednje (i najpoznatije) plaze koukounaries autobusom treba manje od pola sata. postoje i plaze mala i velika banana do kojih se moze samo kolima ili peske od koukounaries, ali sto se mene tice - ne vredi truda. te plaze su poznate samo po tome sto ima i nudista, a voda je ista kao na koukounaries.
obavezno otici brodicem do ostrvceta tsoungria (cungrija), ide brod na svakih pola sata mislim i uvek moze tamo da pristane. ako si za izlete brodom, pazi na prevarante - prvo pogledaj da li se u toj staroj luci vije zastava, tj. da li ima vetra. ako ima - ne idi ni slucajno brodom, jer nece moci da pristanu na te plaze. ako je zastava mirna, slobodno idi i bice ti super.
mi smo boravili u preslatkom hotelcicu u samom gradu (5min peske od luke), u stilu je studija, znaci imas i frizider i mali sporet, cak i aparat za filter kafu :) i lepu basticu, i bas su lepo sredjene sobe. ako ides u sopstvenoj reziji i interesuje te - reci da ti posaljem ime hotela user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 192
14.3.2011 16:38:10   
viking
Ima danas u Blicu (čitala na netu) o Skiatosu

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 193
14.3.2011 17:38:04   
dunja RR
Ksena hvala na super opisu user posted image , javiću ti kada odlučim u kojoj verziji idem

Viking hvala, sada ću da pogledam Blic user posted image

Jedna poznanica je bila sa bebom pretprošle godine i kaže da je idealno za miran odmor uz doziranje aktive po želji, a lepo je i za decu...plaže su fantastine, nisam ni znala da u Egejskom moru mogu biti tako dobre..........

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2011 17:43:30 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 194
14.3.2011 18:14:06   
dunja RR
Ksena mila, da li znaš možda početkom juna kakvo je vreme tamo; da li se isplati rizikovati (nikada ne idem na more u junu pa ne znam) ili da čekam moj omiljeni tremin - kraj avgusta?

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2011 18:17:22 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 195
14.3.2011 18:49:12   
marince1

ja sma šprosle godine gledala Skiatos,alije trajekt bio mnogo skup,akoplaniraskolima raspitaj se i o tome

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 196
14.3.2011 18:56:43   
Anoniman
mi smo isli dva puta, prvi put sredinom juna (mm je dobio 5 dana slobodno zbog vencanja), a drugi put u avgustu. meni je u junu bilo sto puta bolje. u junu smo stalno odlazili na koukounaries, bila je divna i cista plaza, cist wc, cak nismo placali u jednom kaficu ni lezaljke. u avgustu smo dosli i taj prvi dan odemo odmah na koukounaries. bilo je katastrofa! u 7 poslepodne prepuna plaza, naplatili nam lezaljku, prljav wc i jos je bilo i nekih pcela, osa, sta li su...i pritom je bilo toliko ljudi da ako dodjes kolima nemas gde da parkiras, a ako dodjes autobusom pitanje je da li ces moci da udjes u njega. tako da tamo vise nismo odlazili, ali smo istrazili i nasli druge mirne plaze do kojih se ide brodicima, jedna je ahladies, nista posebno, ali sasvim ok i nije pretrpana. nazalost, na tsougria smo otisli tek poslednji dan, a stvarno bi je trebalo bar jos jednom posetiti, skroz je divlja, tj. ima samo neka kantina i lezaljke, voda je fantasticna. srecom, taj drugi dan kad smo otisli na ahladies, ja sam ispitala decka koji vozi taj brodic i on mi je rekao da ne idemo na te ekskurzije dok ne stane vetar, jer prevaranti pokupe pare i tek kad se otisnu iz luke, onda kao "joj, ipak necemo moci ici tamo zbog vetra", kao da to nisu znali pre nego sto krenu. user posted image  a vredi otici i na taj izlet, mnogo je lepa i ta plaza sa belim kamencicima. inace, sve ostale plaze su pescane.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 197
14.3.2011 18:58:48   
Anoniman
sto se tice termina, i kraj avgusta je ok, posle 20og se polako rasciscavaju guzve. mozes proveriti vremensku prognozu pre nego sto definitivno odlucis.
vidi HOTEL u kom smo bili. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 198
14.3.2011 18:59:29   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marince

ja sma šprosle godine gledala Skiatos,alije trajekt bio mnogo skup,akoplaniraskolima raspitaj se i o tome

to sam pročitala ali nemamo kola, tako da busom najverovatnije-hvala ti u svakom slučaju user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 199
14.3.2011 19:02:29   
dunja RR
A voda/vreme inače kakvo je u junu - početkom?

za početak juna 5-15.6. sam našla nekoliko ponuda za 135 eura prevoz + smeštaj (baš lepe vile) a svakako u junu moram da iskoristim ostatak odmora od prošle godine;

ako ne odem u junu išla bi krajem avgusta/početkom septembra - čitala sam da ni tada nema gužve u tim busevima, šta misliš jel tako?

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2011 19:03:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here