Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 12.3.2011 20:19:26
|
|
|
|
Jeca*
|
u temi BOLNICKA DIJETA: IZVORNA PORUKA: Klarita Dva kruga zavrsena ove nedelje samo 1kg gladna saaaaaaaaaaaaaaam A, pricalo se da je sve oko zelene kafe bio marketinski trik Mozda ce na mene delovati ( autosugestivno) zelena kafa....mozda....moram da probam...kad se setim koliko sam para bacila na slatkise i grickaalice da dobijem ovih 30kg viska ima bre da bacim jos toliko samo da smrsam
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 13.3.2011 0:06:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Joj ima i mene (tj moga muza ) Bubo bleso jedna
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.3.2011 0:21:47
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Što se varijante bez šiški tiče - imala sam razdeljak sa strane , ali mi friki reče da mi se baš napravio zalizak tu gde sam imalam razdeljak , pa sam ga zato pomerila po sred tikve . u temi "Frizura"!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.3.2011 0:24:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Opet JA ? Ijuuu , sad već počinjem da se brinem
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.3.2011 10:54:34
|
|
|
|
Nensi*
|
U temi Spisak i razgovori mama IZVORNA PORUKA: choopa choops Mada nekad sam imala celo 3cm, a sada ima 13 cm. Jos koju godinu i imacu kose 13cm, a sve ostalo ce biti celo Jedino brchitje da pustim pa da ih teram na gore
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.3.2011 10:56:15
|
|
|
|
Anoniman
|
LeĐenda
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.3.2011 10:58:23
|
|
|
|
anajid
|
Hahahhahhahah
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.3.2011 22:12:17
|
|
|
|
marija32
|
Olga RR -> RE: BOLNICKA DIJETA (4.2.2011 11:08:50) joj Mihi moja devojacka tezina je 47 kila, morala bih da budem mrtva bar sest meseci da bi ponovo dosla do nje.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.3.2011 22:13:50
|
|
|
|
moja ciklama
|
e, ova gore je legendarna!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.3.2011 22:13:52
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 21.3.2011 14:32:08
|
|
|
|
Lu
|
Eni26, u temi mama je žensko a tata je muško a zasto kazemo deci "koka" , mislice dete da je to nesto povezano sa "kokoskom" ,pa ce pitati gde je perje..
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.3.2011 22:00:18
|
|
|
|
anajid
|
Versus u temi Kombinovanje namirnica A imam osecaj da ako konacno prdnem sa oprostenjem, ima da skinem jos pola kile!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.3.2011 15:49:58
|
|
|
|
lanajelena
|
Hahahaha , već zamišljam scenu - ti i ja u staračkom domu čukamo na nekom kršu od računara , tresu nam se ruke od parkinsona , i pričamo : "Eeee , moja Jelo , ni danas se ne javišeeeee " ... Buba Mira u temi:nedostaje mi
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 29.3.2011 14:21:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Vukosava , autorski rad u "negativnoj" IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: BubaMira Idem da pevam mom sinčini Bubi - imam jednu autorsku: "Dobili smo sina, zovemo ga Nina"
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 29.3.2011 14:27:41
|
|
|
|
viking
|
Olga, carice! IZVORNA PORUKA: marija32 Olga RR -> RE: BOLNICKA DIJETA (4.2.2011 11:08:50) joj Mihi moja devojacka tezina je 47 kila, morala bih da budem mrtva bar sest meseci da bi ponovo dosla do nje.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 29.3.2011 20:17:51
|
|
|
|
Olga75
|
eto i mene u citatima
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 30.3.2011 21:39:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Sashica82 u prvom tromesecju III deo Isao sa mnom i muz i potpuno se pogubio. Kad sam pocela da se skidam za pregled i pre nego što mi je doktorka rekla da se skinem, kaze on meni: "šta to radiš?", a ja cu ti njemu: "pa nisam došla kod očnog!"
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.3.2011 0:07:39
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Olga RR -> RE: BOLNICKA DIJETA (4.2.2011 11:08:50) joj Mihi moja devojacka tezina je 47 kila, morala bih da budem mrtva bar sest meseci da bi ponovo dosla do nje. Opicena sto gradi
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.4.2011 9:49:59
|
|
|
|
Anoniman
|
. Ponekad se osecam kao Kinez koji govori turski na srpskom podrucju Verolino,u temi Zivot ljubavnice! Kraljica!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 7.4.2011 21:30:16
|
|
|
|
Lu
|
Šta ću Bubice kad su tvoje izjave legendarne Bubamira u temi život ljubavnice Dokle god vam je muž razlog za disanje vazduha - sretni biti nećete!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 7.4.2011 21:31:46
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Vukosava , autorski rad u "negativnoj" IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: BubaMira Idem da pevam mom sinčini Bubi - imam jednu autorsku: "Dobili smo sina, zovemo ga Nina" moj muz to peva nini najozbilnije
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 7.4.2011 21:35:54
|
|
|
|
jovicaa
|
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.4.2011 14:02:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga u temi Prostitucija-legalizovati ili ne o prostitutkama ciji zanat nije zaveden fiskalnom kasom Marija , te koje se ne registruju bi bile podvedene pod sivu ekonomiju
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.4.2011 7:48:35
|
|
|
|
Snelle
|
Olga, u temi "Kako zamišljamo ostale forumašice" IZVORNA PORUKA: Olga RR obrve su deo frizure , bar kod mene
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.4.2011 12:05:49
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lenaa ... i otvorimo posebno temu Minavb - Verolino , koja je pametnija, pa nek cure tamo nastave da filozofiraju a moze neko i da napravi anketu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?