Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.4.2011 12:52:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakve su ankete otvarane nista me ne bi cudilo
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.4.2011 12:08:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Olga, u temi "Kako zamišljamo ostale forumašice" IZVORNA PORUKA: Olga RR obrve su deo frizure , bar kod mene
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.4.2011 13:20:05
|
|
|
|
jovicaa
|
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 14.4.2011 12:00:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Popadija na crticama: Ali doci ce i mojih pet minuta ima odma da me proglase za nimfomajku
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 14.4.2011 12:49:41
|
|
|
|
Lu
|
Proleće u temi alapačarenje (nek se vidi da nije samo alapačarenje ) Moram da se pohvalim. Juče sam uz pomoć neke devojke sprečila džeparenje u 83-jci. Mm mi kaže sinoć: "Ti, baš, tražiš da ti neko razbije glavu." Briga me, nisam mogla da dozvolim da na moje oči ukrade čoveku novčanik, a ja da sedim i gledam. BRAVOOO
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.4.2011 21:15:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanka 75 u Temi za istresanje negativne energije: Ne treba deliti na one sa severa i sa juga... To me cini pogotovu sto sam ja sa zapada
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.4.2011 22:18:10
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ivanka 75 u Temi za istresanje negativne energije: Ne treba deliti na one sa severa i sa juga... To me cini pogotovu sto sam ja sa zapada
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.4.2011 22:19:50
|
|
|
|
jelena038
|
jbt, i ja mu sad dodjem sa zapada
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.4.2011 23:55:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Na temi Voda IZVORNA PORUKA: magiNS Mi pijemo cesmusu, nadam se da nemam gradjevinski materijal u bubrezima...
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.4.2011 9:12:36
|
|
|
|
prolece
|
Tek sad vidim da si me ovde ubacila.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 17.4.2011 11:48:46
|
|
|
|
Anoniman
|
klistir se radi kod ljudi koji imaju problema sa opstipacijom ali da mi neko bez preke potrebe ulije u guzicu 2 - 3 litre vode , neka hvala Olga u Temi-Klistir dijeta!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 30.4.2011 8:39:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo će se uskoro zvati Olgini citati, oplakala sam od ranog jutra IZVORNA PORUKA: Olga RR matori gleda debelog sefa a paznju mogu da mu privucem samo ako se oblozim slaninom
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 30.4.2011 10:02:25
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 22.5.2011 23:55:43
|
|
|
|
jelena038
|
BubaMira u Istresanju negativne energije: Ja sam toliko puta sebe zamišljala kako foliram plakanje na mm sahrani
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.5.2011 0:01:36
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella klistir se radi kod ljudi koji imaju problema sa opstipacijom ali da mi neko bez preke potrebe ulije u guzicu 2 - 3 litre vode , neka hvala Olga u Temi-Klistir dijeta! IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ovo će se uskoro zvati Olgini citati, oplakala sam od ranog jutra IZVORNA PORUKA: Olga RR matori gleda debelog sefa a paznju mogu da mu privucem samo ako se oblozim slaninom IZVORNA PORUKA: jelena038 BubaMira u Istresanju negativne energije: Ja sam toliko puta sebe zamišljala kako foliram plakanje na mm sahrani Niste normalne
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.5.2011 0:13:07
|
|
|
|
lelaigor
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.5.2011 9:54:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Popadija mara u crticama: Ajde zene vrlo povoljno karte za prvo tromesecje, Jos malo pa nestalo. naftalin, naftalin, Sincokret semenke gimnastika za zubi
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.5.2011 13:12:41
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: verolino Popadija mara u crticama: Ajde zene vrlo povoljno karte za prvo tromesecje, Jos malo pa nestalo. naftalin, naftalin, Sincokret semenke gimnastika za zubi
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.6.2011 15:38:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Ali ja MOOORAAAMMM da ,čekajte da se izvičem aaaaaaaaaaaaaaaaaa ,dobro je... Ne mogu da verujem da je MM pojeo bebinu mixovanu hranu Alo bre čoveče,alooo,pa seti se kad si zadnji put jeo mixovano,aha...ne sećaš se,epa ni ja se ne sećam!!! Ostavim na šporetu posudicu sa mixovanim povrćem i piletinom...i neeemaaaa........čovek pojeo mislio da je to krompir pire ,pa dobro slažem se da krompir pire izgleda kao kaša,ali otkad je krompir pire braon boje i otkad ga serviram u šarenu posudicu na pepu prase ....................................no coment!!! Daca88 u temi istresanje negativne energije
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.6.2011 15:59:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj zabole me glava od smeha i suze mi krenule. Sve ga zamisljam kako joj se pravda
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.6.2011 16:02:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Oink, oink!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.6.2011 16:59:22
|
|
|
|
jovicaa
|
HAHAHAHA, pa on to voli kasice, pa se pravi lud
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.6.2011 17:04:14
|
|
|
|
liliana
|
Joj, i MM je pre neki dan uzeo Kašicu od jabuke i plazme i mazao na keks!!!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.6.2011 17:10:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: liliana Joj, i MM je pre neki dan uzeo Kašicu od jabuke i plazme i mazao na keks!!!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.6.2011 17:20:54
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: liliana Joj, i MM je pre neki dan uzeo Kašicu od jabuke i plazme i mazao na keks!!! mmmm kasica od plazme..... jovicaa voli plazmu..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?