|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja
18.3.2011 16:02:53   
Anoniman
Mislim da pahuljice mogu sa voćem, ja jedem voće samo - grickam celo prepodne 3-4 voćkice, sa pauzama. Voće se nikad ne jede neposredno pre ili posle obroka, jer se onda predugo zadržava u želucu. Jedeš belanca, i onda za užinu jedeš voće.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 451
18.3.2011 16:04:58   
Verus
To za voce mi je rekla drugarica davno=u fazonu da prakticno napravi vrenje u zelucu ako je tu sa drugim namirnicama...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
18.3.2011 16:07:20   
Anoniman
Pa da, i onda nema funkciju voća uopšte, nego truli tu bezvezeuser posted image Belanca su super, možeš praviti omlet od belanaca sa šampinjonima, možeš sa mladim sirom, čak i malo šunke da dodaš, jeste da je kalorijski jaka, ali se uklapa u kombinovanjeuser posted image

I polako, meni je trebalo dosta vremena da sve pokapiram i da ne moram pred svaki obrok da gledam "puškice" koje sam sebi napravilauser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 18.3.2011 16:08:18 >

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 453
18.3.2011 16:32:17   
Verus
Hvala Nedjouser posted image  Odlucila sam da skroz dajem sansu ovome, sve dok ne budem gladna i ono: da nemam mantranja u glavi, mucninu itd.  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 454
18.3.2011 16:38:12   
Anoniman
U najgorem slučaju-nećeš smršati, nemaš šta da izgubišuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 455
18.3.2011 16:39:21   
Verus
basuser posted image  al se nadam da hocu, dosta mi vec stomaka, MADA od kada radim trbusnjake svaki dan smanjio se: jedino salo nije otopljeno....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
18.3.2011 16:44:07   
Anoniman
Od ovoga je meni brzinski otišlo svo ono mekano salo sa stomaka, ono gadno što je kao testouser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 457
18.3.2011 16:46:17   
JMPM
Eve i mene user posted image !Vec neko vreme sam na ovom rezimu,ali mi se kilaza ne menja.Uskoro krecem i na trcanje i mackanje kojekakvim kremicama,pa se nadam da ce biti efekta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 458
18.3.2011 16:47:17   
Verus
E to to !user posted image   Mada H voli da se igra sa njimuser posted image
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Od ovoga je meni brzinski otišlo svo ono mekano salo sa stomaka, ono gadno što je kao testouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 459
18.3.2011 17:54:37   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR
Belanca su super, možeš praviti omlet od belanaca sa šampinjonima,

Opet moj omiljeni recept.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 460
18.3.2011 19:06:08   
Anoniman
Čudno mina da volimo iste stvari, na stranu što smo rođene istog dana, al' što si me ti učila većinu ovih recepatauser posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 461
18.3.2011 19:40:05   
minavb
Master and apprentice. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
18.3.2011 19:45:12   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 463
18.3.2011 21:07:58   
isidora88
IZVORNA PORUKA: indy_25

A jel smijem ja ovako da se hranim s obzirom da mi je stitna poremecena ?

indi i meni je stitna zlezda poremecena i dr mi je rekla da nikako ne smem dijete a ni da budem preterano aktivna.nije mi dala nikakav rezim ishrane i kako ja sad da smrsam kad nista ne smem? user posted image
moram otici ovih dana da vidim sta da radim,ne mogu vise da se gledam user posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 18.3.2011 21:08:53 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 464
18.3.2011 21:13:40   
indy_25
IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: indy_25

A jel smijem ja ovako da se hranim s obzirom da mi je stitna poremecena ?

indi i meni je stitna zlezda poremecena i dr mi je rekla da nikako ne smem dijete a ni da budem preterano aktivna.nije mi dala nikakav rezim ishrane i kako ja sad da smrsam kad nista ne smem? user posted image
moram otici ovih dana da vidim sta da radim,ne mogu vise da se gledam user posted image

Pa moja Isi pa sta sad mi da radimo nas dvije sadauser posted image user posted image . dobro sada bas nisam ni debela al sta ako se udebljam. Moja stitna radi ubrzano pa tako da se trenutno ne debljam a sta kad pocnem da pijem lijekove ? Bojim se da se ne pocnem debljati od tableta i sta cu onda. ne mogu sebe da podnesem debelu a nemogu ni protiv zdravlja user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 465
19.3.2011 17:40:06   
Verus
Indy samo nastavi da jedes zdravo: voce, povrce, meso.  Kloni se slatkog i tih stvari koje goje (puno testa itd) i pocni da setas, ili kupi biciklo kucno pa vozi svaki dan 20min.  Ne mora se biti na dijeti da bi se lepo izgledalo!  Bice sve to ok draga!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 466
19.3.2011 17:42:52   
Verus
Dorucak: belanca sa sampinjonima i sunkaricom
Uzina: 2 kriske dinje
Rucak: supa i dinstano povrce sa testom od rize (ovo je iz restorana od sinoc, nisam pravila tako da ne znam sta jos ima od "dodataka")
Vecera: salata (radim veceras tako da videcu sta budu nudili u kafeteriji...obicno uzmem mesanu iceberg sa romano, plus chickpeas (to su garbazo pasuljcici, ne znam kako mi to zovemo), paradajz, krastavac, suncokretovo seme...)

Eto, tako nekako danas...

Shame on me: regresija sinoc: mm kupio sladoled od crne cokolade i maline.  Pojela 2 kugle!  Sta cu, slaba sam na to kad mi je omiljeno a nisam smela jesti dok sam dojila...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 467
19.3.2011 17:44:33   
Ana RR
mmmmmmmmmm sladoled od čokolade i maline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Verka, pošalji neki Fedex-om user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 468
19.3.2011 21:01:34   
*Alexx*
Ja zgresih danas user posted image Bili smo kod kumova, kumice pravile palacinke, nisam mogla da ne pojedem. Videcemo sta sutra ujutru kaze vaga user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 469
19.3.2011 21:03:04   
Verus
Ma Alexx, neces se udebljati od jednog obroka.  Neki ti to bude cheat day.

Ana-to je TAKO dobar sladoled da ga je recima ne mogu opisati. Nazalost, ne mogu mu reci ne!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 470
19.3.2011 21:03:38   
Verus
A i sada sedim (na poslu) pokusavam da ucim, a samo razmisljam o Snickers sladoledu uz kafu!

Uzasna sam!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 471
19.3.2011 21:04:14   
Ana RR
Uh Verka , mogu da zamislim user posted image to je tako dobra kombinacija user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 472
19.3.2011 21:15:41   
indy_25
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Indy samo nastavi da jedes zdravo: voce, povrce, meso.  Kloni se slatkog i tih stvari koje goje (puno testa itd) i pocni da setas, ili kupi biciklo kucno pa vozi svaki dan 20min.  Ne mora se biti na dijeti da bi se lepo izgledalo!  Bice sve to ok draga!

Imam ja i kucni steper a imam i biciklo normalno za vani al ne znam jel smijem da vjezbam. u ponedeljak cu kod doktora pa cu da je pitam smijem li da vjezbam. A slatko mene i tjesto i deblja. doduse sada ne mogu ni da se udebljam i pored toga sto jedem i slatko i svasta nego mene strah da se ne udebljam od tableta kad pocnem da pijem.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 473
19.3.2011 21:21:28   
Verus
Ti zato sad vec se polako odvikni od puno slatkog i hleba=i meni je to JAKO slaba tacka.  Sigurna sam da mozes u lagane setnje, nista preterano, ali zamoli doktora da ti da listu namirnica koje je dobro jesti, koje da izbegavas itd.  I bice to sve ok videces!  Vratice se to u normalnu, cim telo malo zaceli.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 474
19.3.2011 21:21:53   
Verus
joj jeste!
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Uh Verka , mogu da zamislim user posted image to je tako dobra kombinacija user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here