|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
15.3.2011 20:02:22   
nina26

IZVORNA PORUKA: mejvis

U pravu je Nina....

Ma Mejvis, nebitno je ko je u pravu a ko nije, niti ciji je Dr bolji, ovde sakupljamo informacije razmenjujemo savete, u sustini kao da imas svoje virtualne Dr...e sad, neko ce reci jedno neko drugo, zato hvala bogu postoji net, pa proveris sam :) I mnogo pre mene su pisali devojke ovde isto to..

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1951
15.3.2011 21:51:06   
sandrina 85
Ovde je svaka informacija dobro dosla, sve mi puno pomazete, a svako ima svoj neki sistem analiza... mislim od doktora... user posted image user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1952
16.3.2011 11:00:13   
1111a
makii gde si. evo mene u sudanu opet. danas mi je 13 dc. ovaj mesec bez klomifena. imala sam ovulaciju 11 dan ciklusa. tako sam je lepo osetila, imala sam onu ovucisku sluz, ma gacice mi bile mokre skroz. taj dan nisam mogla da stojim koliko mi je grlic bio osetljiv. ma prave simptome ovulacije. sto sa klomifeni=om nisam ni slucajno imala. ma klomifen je glupost. jedino je dobro sto ti brobudi jajnike ...vise verujem u ovulacije posle klomifena. mi smo muckali taj dan na ovulaciju.   samo ako ne bude na desnom jajnku gde mi je kanal zapusen.....zelim vam srecu, svakoj koja ceka user posted image .

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1953
16.3.2011 11:03:25   
sandrina 85
user posted image Ajde neka uspe sada!!! Zelim ti ubrzo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1954
16.3.2011 11:12:15   
1111a
desni jajnik me ziguca. verovatno je bila ovulacja na njemu. tako da se necu mnogo nadati ovaj mesec

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1955
16.3.2011 11:27:26   
tvigy
1111a-ne mora da znaci obicno ako te boli desna strana ovulacija je iz levog jajnika i obratno!

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1956
16.3.2011 12:01:21   
Merimica
IZVORNA PORUKA: 1111a

makii gde si. evo mene u sudanu opet. danas mi je 13 dc. ovaj mesec bez klomifena. imala sam ovulaciju 11 dan ciklusa. tako sam je lepo osetila, imala sam onu ovucisku sluz, ma gacice mi bile mokre skroz. taj dan nisam mogla da stojim koliko mi je grlic bio osetljiv. ma prave simptome ovulacije. sto sa klomifeni=om nisam ni slucajno imala. ma klomifen je glupost. jedino je dobro sto ti brobudi jajnike ...vise verujem u ovulacije posle klomifena. mi smo muckali taj dan na ovulaciju.   samo ako ne bude na desnom jajnku gde mi je kanal zapusen.....zelim vam srecu, svakoj koja ceka user posted image .

draga, pa gde si ti, nikako se ne javljaš?
opet si u Sudanu, user posted image

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1957
16.3.2011 13:28:36   
1111a
evo me merimice opet u sudanu. ili cu da zatrudnim ili da bankrotiram. resila sam svaki mesec da putujem u vreme ovulacije ...nosim neku kozmetiku da prodam ovde da bi malo pokrila troskove puta.... sve moram da uklapam... zamisli ja stigla u ponedeljak ujutru i taj dan mi bila ovulacija...11 dan ciklusa. tako sam je osetila....bol u stomaku...sluz... osetljiv  grlic..ma sve... samo ako je na levom jajniku...ali me bolucka desniuser posted image ....nema veze ovaj put cu opusteno. primetila sam kad god stavljam onaj luk..pisala sam vam recept da imam ovulaciju....sta se kod tebe desava merimice

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1958
16.3.2011 13:31:14   
Merimica
ma ima da user posted image , kakvo bankrotiranje, ja navijam svim srcem.
kod mene ništa novo, user posted image mi kasni dva dana, videćemo...

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1959
16.3.2011 13:36:28   
1111a
jesu li ti inace redovni ciklusi... uradi test, nemoj se stresati. ja cu da uradim test 10 dan posle ovulacije...i sta je tu je...idemo dalje. ajde uradi test
navijam za user posted image ....imas li simptome

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1960
16.3.2011 13:38:34   
Merimica
ciklusi su mi redovni, sačekaću do petka pa ću tada uraditi test, za svaki slučaj da se ne razočaram

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1961
16.3.2011 13:41:49   
1111a
jesi li ovaj mesec na klomifenu?
zelim ti user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1962
16.3.2011 13:44:58   
Merimica
pa prošlog meseca sam pila klomifen i primila pregnil, sada čekam da vidim šta će biti, neću ni da se nadam da se po 100. put ne razočaram.

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1963
16.3.2011 13:48:48   
*Maki*
Ninocka, ja ne kazem da ti nisi u pravu,jesi.Svaki dodatni nalaz je dobro uraditi.Nego kazem da se stanje folikula moze proceniti i na osnovu ultrazvuka.Meni je dr par puta gledao jel folikul kvalitetan,ukljucivao je tamo nesto sto je prikazalo boje...i onda je rekao evo vidis ovo ukazuje da je folikul kvalitetan.Nista drugo ne kazem.
Koliko sam ja upoznata Pregnyl ne moze da naudi strasno,vec da samo koristi da se jajna celija sto bolje sazri i oslobodi se na vreme,a to je najbitnije,zar ne?

1111,a ja u nekoj guzvi mila moja user posted image Mislila sam na tebe.Drzim ti fige i navijam,opusti seuser posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1964
16.3.2011 15:05:50   
nina26

IZVORNA PORUKA: *Maki*

Ninocka, ja ne kazem da ti nisi u pravu,jesi.Svaki dodatni nalaz je dobro uraditi.Nego kazem da se stanje folikula moze proceniti i na osnovu ultrazvuka.Meni je dr par puta gledao jel folikul kvalitetan,ukljucivao je tamo nesto sto je prikazalo boje...i onda je rekao evo vidis ovo ukazuje da je folikul kvalitetan.Nista drugo ne kazem.
Koliko sam ja upoznata Pregnyl ne moze da naudi strasno,vec da samo koristi da se jajna celija sto bolje sazri i oslobodi se na vreme,a to je najbitnije,zar ne?

1111,a ja u nekoj guzvi mila moja user posted image Mislila sam na tebe.Drzim ti fige i navijam,opusti seuser posted image

Ok, Maki ako tvoj dr tako kaze, onda je 100% tako user posted image
onda verovatno svi dr sto rade vto, nemaju pojma,sto mere E2 tokom stimulacije....jer kad nivo E2 poraste(znaci j.celija je vec sazrela) i da se pregnyl ili druga inekcija( ne znam da li ti je to rekao dr da postoje i druge stop inekc.)ne dolazi do blokade O jel tako?
da ne bi pravili debatu dalje i smarali ljude,prihvatam misljenje tvog dr.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1965
16.3.2011 15:26:42   
nina26
I da se samo nadovezem na moj post od gore, da ne bude da pricam bzv, 7 odgovor pod nickom Jaca : KLIK

< Poruku je uredio nina26 -- 16.3.2011 15:29:35 >

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1966
16.3.2011 17:37:13   
bebica30
ja nikada nisam vadila hormon u toku stimulacije recimo....istina je da preko vadjenja hormona moze da se dobije odokativna slika o stanju folikula ali kvalitet folikula se inace najbolje mikroskopskim putem.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1967
16.3.2011 18:04:29   
*Maki*
Nina,ni ja ni ti nismo studirale medicinu.Ja ne poricem to o cemu ti pises nego ti pisem sta moj dr.kaze. Tako da necu da komentarisem tvoj sarkazam,al od mene vise nijedan odgovor neces da dobijes. Ne zelim da se raspravljam,nego da pomognem dr.zenama ovde. Pozdrav

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 1968
16.3.2011 18:08:33   
*Maki*
IZVORNA PORUKA: 1111a

desni jajnik me ziguca. verovatno je bila ovulacja na njemu. tako da se necu mnogo nadati ovaj mesec

Draga, ja i ti funkcionisemo skroz isto,samo se par dana masimo sto se tice ciklusa,meni je 17dc,ako sam dobro izracunala.I bio je fenomenalan folikul na desnom jajniku 17x17mm kad smo ga merili...skroz pravilnog oblika i bas kvalitetan. Ljubim te i obavestavaj sta se desava user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1969
16.3.2011 18:13:46   
mejvis
Evo šta ja sa sigurnočću znam jer sam 2 godine imala problem sa neplodnošću i proučavala sam sve to. E2 se radi 11. DC i on tada treba da je oko 200 po zrelom folikulu. Ovo potvrđuje da je folikul koji je lepo narastao i "dobar" tj da je u njemu zdrava jajna ćelija koja se može oploditi.
Obično 3. dc se rade hormoni LH, FSH, prolaktin, testosteron, E2 a mogu i SHBG, Inhibin B idr, svaki od ovih hormona na 3. dan ciklusa govori nam nešto, da ne širim priču sada....E2 3. DC treba da je što manji, 30-50 jer tada su folikuli u nastajanju i oni ne mogu stvarati veliku količinu E2 pa se može posumljati da je visoki E2 3. dana ciklusa posledica policističnih jajnika, cisti i drugih hormonski aktivnih tkiva.
21 dc se radi progesteron.
Nadam se da sam nekome pomogla....

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1970
16.3.2011 18:18:07   
nina26

IZVORNA PORUKA: *Maki*

Nina,ni ja ni ti nismo studirale medicinu.Ja ne poricem to o cemu ti pises nego ti pisem sta moj dr.kaze. Tako da necu da komentarisem tvoj sarkazam,al od mene vise nijedan odgovor neces da dobijes. Ne zelim da se raspravljam,nego da pomognem dr.zenama ovde. Pozdrav

Ja ni jednog trenutka nisam bila sarkasticna, samo sam cinjenicama odgovorila na tvoju prvu poruku, posto si cvrsto branila svoje stavove i nisi dala mesta drugom misljenju. Kako god i ja sam htela da pomognem, ucinilo mi se da si me prozvala, pa nisam htela da ispadne da lupam gluposti ovde i da lazem ljude. Ako sam zvucila sarkasticna, izvinjavam se, u svakom slucaju ne moramo vise da komuniciramo.
Pozdrav i tebi.

Izvinjavam se adminu za off topic.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1971
16.3.2011 18:20:41   
mejvis
Ajde žene, ne svađajte se, sve istu muku mučite a za glupost da se raspravljate....Doktori imaju različite metode, sve ste u pravu....user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1972
16.3.2011 18:23:49   
nina26

IZVORNA PORUKA: mejvis

Evo šta ja sa sigurnočću znam jer sam 2 godine imala problem sa neplodnošću i proučavala sam sve to. E2 se radi 11. DC i on tada treba da je oko 200 po zrelom folikulu. Ovo potvrđuje da je folikul koji je lepo narastao i "dobar" tj da je u njemu zdrava jajna ćelija koja se može oploditi.
Obično 3. dc se rade hormoni LH, FSH, prolaktin, testosteron, E2 a mogu i SHBG, Inhibin B idr, svaki od ovih hormona na 3. dan ciklusa govori nam nešto, da ne širim priču sada....E2 3. DC treba da je što manji, 30-50 jer tada su folikuli u nastajanju i oni ne mogu stvarati veliku količinu E2 pa se može posumljati da je visoki E2 3. dana ciklusa posledica policističnih jajnika, cisti i drugih hormonski aktivnih tkiva.
21 dc se radi progesteron.
Nadam se da sam nekome pomogla....

Mejvis bolje nije moglo da se objasni user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1973
16.3.2011 18:35:43   
bebica30
rade nam hormoni hihihihihi sve je to oki doki, samo neka folikuli rastu...cinjenica je da svaki doktor ima neke svoje marsute koje prati, i takodje svaki slucaj je zaseban....ono po knjizi ne pali uvek...sve i da proverite sve i da se utvrdi da je sve ok, a opet nema bebe, sta onda?
zelim svima ono sto i sebi user posted image user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1974
16.3.2011 20:14:52   
1111a
je li e2 estrogen. meni je 3 dan ciklusa bio 200..sta sad to znaci.
maki koliko se secam tebi je desni jajovod prohodan tako da ovej mesec stvarno imas sanse. meni je desni jajovod neprohodan a boluckao me je desni jajnik, tako da mislim da je ovulacija bila na njemu pa se ovaj mesec i ne nadam.

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Ime za naseg decaka
Zoka81

Ime za naseg decaka

Aleksandar (33%)

Milan (13%)

Dejan (8%)

Filip (39%)

Danijel (7%)

Ukupan broj glasova: 303

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here