Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 15.12.2010 19:22:05
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Jele ''Gde jednom dečja glava prođe, k.... više slave nema'' A za ovo drugo Zato zene idu na CR
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 15.12.2010 21:31:35
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ovo nije izreka nego...ne znam sta je: Budza Marijanova! Ko je taj Marijan i sto bas njegova budza? Joj Shishi,odgovor ne znam ali sam se upiskila od smeha!!!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 16.12.2010 8:36:18
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman ovo mi je od moje bake ostalo i to kad nešto tražim što je pravo jednostavno (recimo majicu bez slike natpisa i sl pa nema) kažem : "KO DA TRAŽIM ABUZENZE" a pojma nemam šta je abuzenze, a nema bake više da je pitam živjela sekretarica mog direktora - svašta zna rodila je majka Abuzenze je izvor ak sam je dobro shvatila ili zapamtila u Meki ili Medini, al koji često presuši, a ta voda je ljekovita i nikad ne znaš kad će poteći
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 16.12.2010 19:24:29
|
|
|
|
Alexis79
|
Mm ima obicaj da kaze ako je nesto dobro "Bice to majka Mara" Stalno ga zezam ko je bre ta majka i sto se bas zove Mara
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 16.12.2010 19:27:02
|
|
|
|
Alexis79
|
A kad neko mnogo davi u nekoj prici obicno kazem da sere kao trudna foka Inace naucno je dokazano da trudne foke cesce i vise i imaju veliku nuzdu pa je ova izreka naucno potkovana
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 16.12.2010 19:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 16.12.2010 19:32:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja volim da kažem za ljude koji su cicije "dinar mu je k'o poklopac od šahte"
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 17.12.2010 12:25:18
|
|
|
|
Shishica
|
Sedi ko zdrav zalogaj...
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 17.12.2010 12:57:04
|
|
|
|
viking
|
Moj drug ume da kaže "dobra je k'o zdravlje"
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 17.12.2010 13:03:43
|
|
|
|
Anoniman
|
MM i njegov kolega komentarišu neku ribu što je prošla , i kaže kolega , "ju , vidi kakva KOPAČKA"
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 17.12.2010 13:25:19
|
|
|
|
Olga75
|
Cula sam i da je nesto "ljuto k'o majmun "
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 17.12.2010 14:55:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nije šećer o glavu (šta god to značilo ) Kod nas se kaže NIJE ŠEĆER U VODU što znači... neće se istopiti, neće nestati za par sekundi. IZVORNA PORUKA: lothroniell Kovaceva kobila nikad nije potkovana? To je isto kao, kod stolara vrata uvek škripe ili kod mehaničara vazda auto pokvaren :) IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Omiljena mog brata : " A jesam se smorio ko detlic na betonskoj banderi! " Moj muž kaže SMORIO SE KAO PLOVAK U BUNARU IMA DA TE POCEPAM K'O NEPISMEN NOVINE! IMA DA TE STUČEM K'O SELJAK PIVO ISPRED ZADRUGE! Blago onom ko rano poludi ceo mu život u veselju prodje. Svaka budala svoje veselje ima. Ludima i deci malo treba da budu srećni. Ja najčešće koristim: KO NE PLATI NA MOSTU, PLATI ĆE NA ĆUPRIJI! A ova mi je nekako najdraža: Ako misliš na jednu godinu,posej seme,ako misliš na deset godina unaprijed, posadi drvo,a ako misliš sto godina unaprijed,odgoji čoveka!!!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 17.12.2010 15:01:10
|
|
|
|
Pretty78
|
besan ko cvrčak (nisam znala da su cvrčći besni ) otpo ko malter puko ko zvečka ( zvečke pucaju ??? ) ili kad vide neku cicu : pocepao bi je ko svinja mastan papir??? fakat su tu oni svinje??? ne ??
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 20.12.2010 11:36:48
|
|
|
|
Shishica
|
Ovo sam cula sada u crtacu: Nemoj da juris kao majmun sa pcelama u zadnjici!
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 20.12.2010 12:21:36
|
|
|
|
ika979
|
he, he... slatko se ismejah Pre neki dan isto u crtacu cujem: "Nemoj da te poručam ko ćurka kukuruz!" Ili kad se malom detetu "tepa": " Bem ti miša maloga" ! U Leb ti kiseo! Zreeelo! Zajebo krivinu!......
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 20.12.2010 14:33:35
|
|
|
|
liliana
|
A meni je jedna od najboljih: Čega se pametan stidi-time se budala ponosi!
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 20.12.2010 14:34:12
|
|
|
|
viking
|
Oooo, kako je to istinito! IZVORNA PORUKA: liliana A meni je jedna od najboljih: Čega se pametan stidi-time se budala ponosi!
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 20.12.2010 14:35:02
|
|
|
|
liliana
|
Da, da... Neverovatno, ali-istinito!
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 20.12.2010 15:09:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: liliana A meni je jedna od najboljih: Čega se pametan stidi-time se budala ponosi!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 12.3.2011 19:51:08
|
|
|
|
eni26
|
što se kaže "e ne''š majci!"? i .. zasto se kaze idi u 3 pm, a ne, npr. u idi 5 pm, 7 pm, 4 pm ili, na kraju krajeva, u samo jednu pm.?
< Poruku je uredio eni26 -- 12.3.2011 19:56:52 >
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 12.3.2011 20:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
e nećeš ga majci je izvedeno od majčin sine... tu se misli na nekoga ko je razmažen, ko misli da sve može kako on hoće ko da mu je rođena majka to rodila itd. a ovo drugo oko pm... kad kažeš nekom idi u 3pm... kontam da je 3 srećan broj znaš kako kažu... treća sreća, pa ako ne uspe prvi i drugi put onda je treći zagarantovan i srećan put u pm tako bar ja kontam
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 12.3.2011 20:19:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo jedna iz mog kraja : Jel ti tu tatko ?? Misli se odnsono odnosi se na dete koje pravi nevolje. Tj cacka ono sto ne treba
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 12.3.2011 20:31:59
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. e nećeš ga majci je izvedeno od majčin sine... tu se misli na nekoga ko je razmažen, ko misli da sve može kako on hoće ko da mu je rođena majka to rodila itd. a ovo drugo oko pm... kad kažeš nekom idi u 3pm... kontam da je 3 srećan broj znaš kako kažu... treća sreća, pa ako ne uspe prvi i drugi put onda je treći zagarantovan i srećan put u pm tako bar ja kontam Hahah Rado bravo za objasnjenje Za ovo drugo , moje objasnjenje je mozda kad neko nekog salje tamo u 3 pm ,bitno je samo da se skloni daleko od vidokruga onoga ko ga tamo "salje".
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 12.3.2011 22:20:10
|
|
|
|
eni26
|
sto se kaze da je nekoga uhvatila "zuta minuta"?
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 12.3.2011 23:15:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa valjda kad pobesni kad mu nije nista potaman
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.