|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li verujete u babske priče?
10.3.2011 22:41:40   
minna
Mi nemamo koncic ni na levoj ni na desnoj... Ranije su me puno smarali, kako ko vidi da nema - obaaaaaavezno da ste mu stavili crveni konac... toliko su bili dosadni i uzasno me nerviraliuser posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 651
10.3.2011 22:44:20   
magnetic
Ma ja ni ne verujem u te crvene konce,urokljive oci..............ali eto nista me ne kosta da stavim,pa sam joj stavilauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 652
10.3.2011 22:44:21   
Nensi*
Ni ja Vuku ni jednom nisam stavila crveni konac...Od kad smo ga krstili,oko vrata nosi mali drveni krstic i to je sve...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 653
10.3.2011 22:51:49   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Ni ja Vuku ni jednom nisam stavila crveni konac...Od kad smo ga krstili,oko vrata nosi mali drveni krstic i to je sve...

user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 654
10.3.2011 22:52:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marija32

Moja komsinica je mlada devojka i mlada mama i toliko je sujeverna da je u problemu mucenica. Uzasno je sve to, mrzim paganiju, strahove bez osnova, izmisljanje da se narod ogranicava i zastrasuje, to nigde u svetu nema osim kod nas!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 655
10.3.2011 22:54:02   
Anoniman
Ni ja ne verujem, Luka nije imao, ali kako je sa Markom sve krenulo bilo naopako, i crven konac sam mu stavila. Ustvari, u pitanju je gumirani konac, da mogu da mu skinem dok se kupamo, da mu ne ostaje mokro na ruci. user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 656
10.3.2011 23:30:37   
Olga75
mi nit' smo stavljali konac niti nosi krstic , samo jos treba da se obesi na nesto koliko je nemoguca
ko da ce crveni konac rasiriti stit
kad bi pazili na sva ta sujeverja gde bi nam kraj bio user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 657
10.3.2011 23:51:29   
janajana
Ja muku mucim sa mm oko unosenja stvari i kupovine user posted image
Rekoh mu da me to ne zanima i da ja hocu da namestim detetu kako ja zelim i da mu kupim sta ja volim, a ne da se sve na brzinu kupuje kad se porodim. I rekoh mu da ode u Crkvu i nek pita u vezi toga, pa da vidim sta ce mu Svesteno lice na to reci.

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 658
10.3.2011 23:57:20   
Iwana87
e jana strasno je sto bi ti kod mene svestenik rekao upravo to sto ne treba.Ja toliko bezim od toga da cu jednog dana pustiti nekog da "baje " mom detetu samo da bude malo "normalnije"Lazem.necu ali mi dolaze takve stvari na pamet

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 659
11.3.2011 0:01:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mi nit' smo stavljali konac niti nosi krstic , samo jos treba da se obesi na nesto koliko je nemoguca
ko da ce crveni konac rasiriti stit
kad bi pazili na sva ta sujeverja gde bi nam kraj bio user posted image

E ženo ti si luda skroz . user posted image
Šta te briga , ako imaš krst na retrovizoru , njegov radius zaštite je 100 m pa gledaj da se parkiraš blizu kuće user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 660
11.3.2011 12:27:09   
Anoniman

user posted image bravo. samo mi reci da li beba sme da nosi krstic oko vraca, da se ne prekolje ili udavi? mi cemo ako da Bog dete da odmah krstimo, 40. dana i da stavimo krstic da nosi, ako bude moglo.
a crveni konac bolje da mi niko ne pominje, jer to ne dolazi u obzir moje dete da nosi!!!!

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 661
11.3.2011 12:29:42   
Olga75
ja detetu od 11 meeci nisam smela da stavim krst oko vrata da se ne nnatakne na nesto
edit : zvercicu smo krstili sa 11 meseci ali i pre toba nije imala nikakvih urocnih problema user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 11.3.2011 12:30:33 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 662
11.3.2011 12:31:48   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Ma begaj detetu da stavljam krst pa sebi da istera oko user posted image user posted image
Sveta vodica ima da radi protiv uroka. user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 663
11.3.2011 12:33:34   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Macaki

user posted image bravo. samo mi reci da li beba sme da nosi krstic oko vraca, da se ne prekolje ili udavi? mi cemo ako da Bog dete da odmah krstimo, 40. dana i da stavimo krstic da nosi, ako bude moglo.
a crveni konac bolje da mi niko ne pominje, jer to ne dolazi u obzir moje dete da nosi!!!!

Krstis ga nakon cetrdeset dana samo gledaj da nije u zimskom periodu nije bas prijatno u crkvu zimi pogotovo ne za bebu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 664
11.3.2011 12:34:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: janajana

Ja muku mucim sa mm oko unosenja stvari i kupovine user posted image
Rekoh mu da me to ne zanima i da ja hocu da namestim detetu kako ja zelim i da mu kupim sta ja volim, a ne da se sve na brzinu kupuje kad se porodim. I rekoh mu da ode u Crkvu i nek pita u vezi toga, pa da vidim sta ce mu Svesteno lice na to reci.

evo ti draga informacija iz prve ruke. pre 2 dana sam pitala naseg svestenika koji je jedan super covek sta se o tome misli i ima li istine u tome. on mi je rekao da su to price iz naroda i da Crkva nikakve veze sa tim nema!!
onda posto je video da sam ja zabrinuta pitao me je jel imas mamu, ja rekoh imam, pa kaze sta se brines, spremice ti ona sve sto je najlepse, nece nista da fali. ma ja rekoh ne brinem se da ce nesto da fali, svakako i necemo moci bas sve ranije da nabavimo, ali volim i sada da kupim ono osnovno, ne zelim odmah da razmsiljam kako ce nesto poci po zlu, ne daj Boze.
posto verovatno necemo znati pol do kraja, necemo ni moci sve da kupimo i da hocemo. meni je najbitnije da namestimo sobu ranije: sredimo krevetac, kupimo dusek, napravimo komodu, kupimo podlogu za presvlacenje, pelene, kozmetiku . .to je ono sto mi je najneophodnije bio decak ili devojcica. posteljinicu i ogradicu cu otici da izaberem, pa posle neka oni samo kupe, jer se bojim da se ne zeznem oko boje, kao i jos neku garderobicu. a ja mogu da kupim ponesto neutralno belo, zuto. ..  

(odgovor članu janajana)
  Direktna veza do poruke: 665
11.3.2011 12:34:13   
Olga75
IZVORNA PORUKA: popadija Mara

user posted image user posted image user posted image Ma begaj detetu da stavljam krst pa sebi da istera oko user posted image user posted image
Sveta vodica ima da radi protiv uroka. user posted image user posted image

ma daj , bilo sta okaciti malom detetu oko vrata je lutrija

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 666
11.3.2011 12:36:09   
Anoniman
Kad napuni 3god mozemo da se dogovorimo oko kacenja. Brojanica moze to ne moze da pojede nikako moze bar da cese zube ako nista. user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 667
11.3.2011 12:37:12   
Anoniman
Macaki covek ti je lepo reko. Kupi sta zelis i sta ti se svidja ne obracaj paznju jer je istina to nema veze sa crkvom. Jedino sto ima veze je da ne mozes u crkvu da ides pre cetrdeset dana od porodjaja i to je to.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 668
11.3.2011 12:37:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Macaki

Krstis ga nakon cetrdeset dana samo gledaj da nije u zimskom periodu nije bas prijatno u crkvu zimi pogotovo ne za bebu.

da, cetrdesetog dana se i meni citaju molitve za ulazak u hram i beba se krsti. nece biti hladno, bice avgust, najdalje septembar, a i ne moze se nikako razboleti od krstenja.
sto se tice krstica, videcu kakva ce mi user posted image biti i kako ce se ponasati. . .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 669
11.3.2011 12:41:06   
Anoniman
More znam ja mnoge koje su navukle upalu pluca. Meni je termin tamo 4-og oktobra i pre proleca ne planiram da ga krstavam jedino ako stave podno grejanje u crkvu kao sto se dogovaraju. Inace mnogo je hladno kod nas ja sam prosli put navukla prehladu nisam mogla da se ocitavim.
Tebi je bas dobar period user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 670
11.3.2011 12:45:15   
Trcosava

Kad napuni 3god mozemo da se dogovorimo oko kacenja. Brojanica moze to ne moze da pojede nikako moze bar da cese zube ako nista. user posted image user posted image

Razmisli i o brojanici pre nego je staviš - šta ćeš kad se okupa pa ostane mokro? Pa kad krene da balavi i žvaće pa opet mokro pa krene da skuplja svu moguću prašinu po kući....

Rekla sam već da u bapske priče ne verujem niti malo, nije mi nosila nicven končić, sve je kupljeno, oprano, opeglano i raspoređeno mnog pre nego što se rodila. Mnogo sam se sa mojima kačila oko toga. Dete mi nije kršteno niti će biti - može da se krsti kad odraste i nek sama izabere veru - muž mi je katolik, ja sam pravoslavka - neću dete da ''silim'' ni ovde ni tamo.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 671
11.3.2011 12:45:19   
Anoniman
e mi imamo podno grejenje u crkvi i nije hladno. ali tada svakako nece raditi, pa cemo iskoristiti priliku da odmah krstimo dete, nema razloga da cekamo. . 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 672
11.3.2011 12:47:03   
Trcosava
p.s. moram da dodam još ovo

po meni vera se nosi u srcu, a ne oko vrata

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 673
11.3.2011 12:47:19   
Anoniman
Trso zaboravljas da sam ja popadija i da imam brojanice za izvoz user posted image user posted image Necu ja njemu od pocetka da je stavljam tek malo kasnije kad cu moci da mu je skinem pre kupanja. Ovako i ne bi jer znam ja koliko sam osetljiva kad se namokri a ja je ne skinem.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 674
11.3.2011 12:47:45   
Nensi*
Ne smeta mu krstic oko vrata,ne moze da se zadavi jer je koncic na kome visi dugacak do pupka user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here