|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
10.3.2011 9:32:17   
Anoniman
 Pusticu je , pusticu user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 451
10.3.2011 9:33:56   
Jeca*
Neno i tebi je, mislim rano, za cipelice. Ma sta rekao pedijatar, veruj mi. Ali svakako mu kupi neke meke, zatvorene. Otvorene inace nisu dobre pogotovo ako su otvoreni prsti, jer deca stalno nogicama udaraju i mogu da povrede prstice, a da ne pominjem sto ulaze kamencici user posted image  znaci, prvo skroz zatvorene, moje misljenje i iskustvo

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
10.3.2011 9:34:08   
caca81
Nensi, ako će da ide napolje u njima, naravno zatvorene, još je hladno, a nosiće ih 2-3 meseca, taman do leta, kada ćeš mu već kupiti neke sandalice...user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 453
10.3.2011 9:47:08   
isidora88
evo i nasih patikica koje smo kupili user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 454
10.3.2011 9:52:55   
Lu
Joj starkice su zakonuser posted image

A ove plave platnene Isidora, jesu ciciban?

< Poruku je uredio Lu RR -- 10.3.2011 9:53:28 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 455
10.3.2011 9:57:33   
majathegreat
Evo naše starke user posted image

user posted image

i još jedne nehodajuće, ali sa anatomskim đonom

user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 456
10.3.2011 9:59:30   
*Alexx*
Sve što je Jeca rekla, ja se slažem user posted image Eto, da dam svoj doprinos user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 457
10.3.2011 10:00:53   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Lu RR

nisu u kanzu sam ih kupila user posted image sve su nehodajuce najmanji brojevi user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 458
10.3.2011 10:01:55   
Lu
Joa što su medene, Majathegreatuser posted image
Kako meni nedostaju ove male cipejice, ja sam kad uzmem R. 31 broj ne mogu da vjerujem kolika mu je noga...a nije davno nosio ove maleneuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 459
10.3.2011 10:03:26   
Lu
IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: Lu RR

nisu u kanzu sam ih kupila user posted image sve su nehodajuce najmanji brojevi user posted image

Takve iste je moj R. imao od ciciban sa uloškom, samo nisu imale krzno a to su baš malene nehodajućeuser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 460
10.3.2011 11:55:50   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Jeca*

Neno i tebi je, mislim rano, za cipelice. Ma sta rekao pedijatar, veruj mi. Ali svakako mu kupi neke meke, zatvorene. Otvorene inace nisu dobre pogotovo ako su otvoreni prsti, jer deca stalno nogicama udaraju i mogu da povrede prstice, a da ne pominjem sto ulaze kamencici user posted image  znaci, prvo skroz zatvorene, moje misljenje i iskustvo

Nisam mislila na skroz otvorene,naravno prsti da su zatvoreni,ali imaju neke koje imaju par otvora,probacu da nadjem neku sliku...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 461
10.3.2011 12:01:21   
Jeca*
znam, znam, ali bezobzira mislim da dok ne prohoda stabilno treba da ima skroz zatvorene, da mu nesto ne bi ulazilo u cipelicu

Robin Sharma

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 462
10.3.2011 12:03:47   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Jeca*

znam, znam, ali bezobzira mislim da dok ne prohoda stabilno treba da ima skroz zatvorene, da mu nesto ne bi ulazilo u cipelicu

E, sa ovim se baš i ne slažem user posted image Mislim da može da ima otvore sa strane, takve da noga ipak ne može da mrdne, i da budu duboke, zbog zgloba.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 463
10.3.2011 12:08:36   
Nensi*
E sad ste me bas zbunile user posted image
Doboke ce biti u svakom slucaju zbog zgloba...A sta recimo da prohoda u julu ili avgustu,pa skuvale bi mu se noge...user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 464
10.3.2011 12:24:29   
*Alexx*
Ja mislim da su ovakvi otvori za leto sasvim OK, jedino što konkretno ove nisu dobre za prohodavanje jer nisu duboke (Lu, citiram ti sliku, izvini user posted image ).
user posted image

Što se sandalica tiče, znam da Ciciban imaju one sa otvorima na vrhu cipele, a sa strane su zatvorene. Imaj na umu da on neće biti stalno u cipelicama, samo kad hoda. user posted image Kod kuće je bolje da bude bos, tj. u čarapicama, po mom skromnom mišljenju, i to pod uslovom da je dovoljno toplo.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 465
10.3.2011 12:34:42   
Nensi*
Evo na ovakve mislim

user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 466
10.3.2011 12:37:03   
*Alexx*
Te su skroz OK za prohodavanje, ali to nisu sandale, imala sam utisak da pričamo o sandalama user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 467
10.3.2011 12:38:10   
Nensi*
Nisam mislila na sandale,nego cisto da nisu skroz zatvorene,nego da se malo luftiraju user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 468
10.3.2011 12:46:59   
*Alexx*
Recimo ovo (Ciciban):
user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 469
11.3.2011 8:51:44   
Nensi*
Pa da,nesto tako user posted image

Jel ima neko iskustva sa Polino decijom obucom? Kakva je razlika izmedju njih i Cicibana?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 470
11.3.2011 9:02:09   
Jele
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Jel ima neko iskustva sa Polino decijom obucom? Kakva je razlika izmedju njih i Cicibana?

Mi smo imali Pollino za prohodavanje poluduboke zatvorene i imamo i patofne i meni su Pollini super. Ove što smo mi imali su možda od malo čvršće kože, tj. možda su malo tvrđe.. Ciciban za prohhodavanje su sami po sebi čini mi se veći kalupi...
Ja bih na tvom mestu pravac Ruma i Naturino - pristupačnije, a super. Ciciban su preskupe, a brzo će ti prerasti, Pollino su jeftinije i super su meni, pa ti sad vidi.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 471
11.3.2011 9:03:45   
Nensi*
Koja crna Ruma kad nemamo kola user posted image
Opstina gde radi mm ima sklopljen ugovor sa Polinom pa ima neke pogodnosti,zato pitam kakve su...

< Poruku je uredio Nensi RR -- 11.3.2011 9:04:05 >

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 472
11.3.2011 9:04:24   
Jeca*
Iskreno, ja sam Luki samo jednom kupila ciciban cipele (sandale) i patofne i ne vise. Mnogo su tvrde. Previse! Kupili smo mu bili cipele, prohodao je u njima, onda smo kupili patikice, dete uzivalo i kupimo nakon toga patofne, padao je non stop, dusa me bolela. Bas stegnu nogu i ne savija se djon, a ja mislim da je to bzvz jer dete treba da ima stabilnu obucu, ali opet treba da bude najpribliznije bosom stanju da bi se stopalo lepo savijalo.
Moj predlog je ona pediped obuca, chicco (imas i chicco outlet u Bgu), onda neke dobre patikice kad nauci da hoda. Imas recimo geox outlet u city pasazu, imaju super cene a obuca im je za medalju.  A za polino nemam iskustvo sem jednih cizmica, ali cini mi se da su jednako tvrde.
Eto, sad sam obrazlozila sve svoje stavove o decijoj obuci user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 473
11.3.2011 9:11:02   
Jele
Mi smo imali Ciciban sandalice za prohodavanje sa prorezima, tj. otvorima, nosio ih je stvarno, naše su bile od prevrnute kože, mekane kao duša i veoma savitljivog đona, znači varira od modela do modela. E sad, posle sam videla da se i Pollinu za jeftinije novce može lepo pazariti i ne verujem da ću više Ciciban kupovati.... Mi imamo kola pa furamo za Rumu, isplati nam se, 1900 din su cipelice pa...
a što se tiče Chiccovih, videla sam da imaju preterane i nama je ortoped i savetovao ili njihove, ili nešto najsličnije njihovim... Mi ovde nemamo outlet, a cene su nenormalne 6, 7, 8 hiljada user posted image Ja svom detetu želim najbolje, ali ne i da me deru kao ovcu. Kada smo bili sad na kontroli za kukove strahinji pregledao je i Uroša i rekao da nosi dobre cipelice (na sebi je imao Naturino)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 474
11.3.2011 9:20:33   
Lu
Ciciban ima naravno raznih modela a ako hoćete baš baš mekane cipelice onda su to softy.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here