|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
4.2.2011 9:24:51   
Lu
IZVORNA PORUKA: darurvumar

Ljudi!!!!
Genijalne su, udobne i tople!!!
Moja deca ih obozavaju, a ja sam prvi put siguran da im neće biti mokre noge.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 401
6.2.2011 11:37:36   
bebać
Ja sam Sergeju kupila patike jesenas,krajem septembra...i jedva čekam da prodje ovaj snijeg da ih obučem opet mu...dijete nosi mali broj skroz...i ove mu opet mogu...a broj je 22...nogica mu je kao u bebe...

ali su patikice predivne,druge nisam ni vidjela ni razgledala...ove su mi nekako frajerskeuser posted image

adidas patikice

p.s. samo su bijele sa plavim

< Poruku je uredio bebać -- 6.2.2011 11:39:01 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 402
6.2.2011 11:43:38   
bebać
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Visina - 82 cm (recimo)
Broj cipela - 23-24.

Ja bih rekla da je nogat user posted image

Lu, i ti si u klubu!

Ali evo, peckam samu sebe, ovo je već chat priča, evo spamujemo temu, Lilianu niko ne vidi od nas user posted image

@liliana - na nekoj od prethodnih strana je neko pisao o Froddo obući i hvale ih user posted image

allex ja ne znam onda u šta bi svrstala svoje dijete...

visina je 94cm..a broj obuće 22-23user posted image user posted image ...a dobro spram 13,5kg to onda i odgovarauser posted image

p.s. juče sam razgledala FRODDO obuću,jesu kvalitetne i kožne ali skupe ko vrag...recimo proljetne cipelice 125km(62,5 eura)user posted image user posted image

< Poruku je uredio bebać -- 6.2.2011 11:45:18 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 403
6.2.2011 12:12:35   
gagana83
62.5 euser posted image To je bas mnogo.
Mi imamo Froddo cizme i cipelice,ali su kostale dosta manje,ne secam se tacno ali mislim da su i jedne i druge bile nesto preko 4000 dinara(40e)

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 404
6.2.2011 12:23:15   
Lu
To su cijene i cicibana i bambi.user posted image
Najbolje je kupovati prošlogodišnje modele, oni znaju biti oko 20 eura manje, a kao da djetetu nešto znači da li je model od ove ili prošle godine.
Mada sam ja možda dva puta do sad uspjela naći prošlogodišnji modeluser posted image
Sad na proljeće moram uzeti R., cipele, patike i papice (patofne) i do zime je miran, osim sandalica i papučicauser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 405
6.2.2011 12:24:59   
Anoniman
Bebać, kako su lepe patikice, ja sam htela takve Neši da uzmem, zaljubila sam se u njih!Ali on ne može nijedne osim onih nike na čičak jer ima debelu nogu pa ne može da je ugura u taj prednji deouser posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 406
6.2.2011 12:27:17   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Lu RR

To su cijene i cicibana i bambi.user posted image
Najbolje je kupovati prošlogodišnje modele, oni znaju biti oko 20 eura manje, a kao da djetetu nešto znači da li je model od ove ili prošle godine.
Mada sam ja možda dva puta do sad uspjela naći prošlogodišnji modeluser posted image
Sad na proljeće moram uzeti R., cipele, patike i papice (patofne) i do zime je miran, osim sandalica i papučicauser posted image

Verovatno su kod vas skupljeuser posted image
Ja sam kupovala ovogodisnje modele za nekih 40-45 evra.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 407
6.2.2011 12:30:31   
Lu
Jesu Gagana, to su regularne cijene, na sniženju budu opet oko 50 eurauser posted image
A ja se sad dvoumim oko patikica, da ne kupujem ove neke sportske marke nego ciciban pošto imaju uložak i nekako su mi udobnije, savitljivije....mada nema ciciban nešto izbor modela a adidas, nike i dr. baš znaju biti slatke na nogici, evo ove što je bebać postavila preslatke suuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 408
6.2.2011 12:30:48   
bebać

IZVORNA PORUKA: Nedja

Bebać, kako su lepe patikice, ja sam htela takve Neši da uzmem, zaljubila sam se u njih!Ali on ne može nijedne osim onih nike na čičak jer ima debelu nogu pa ne može da je ugura u taj prednji deouser posted image

Nedja a moj opet ima malenu i sitnu nogicu,čudo Božije...doduše sav je takav...ne znam kako da očekujem da ima veću sa toliko kg...tako da on stane u svake patikice i cipelice...nemam problema sa tim hBuser posted image

patikice su novi model od ljetos,i ja sam 'pukla' na prvu,još kad mu obučem ih na gole nogice plus one 3/4 pantalonice džins,blijedi džins...ma mamin frajer maliuser posted image

a GAGANA,cijene su zaista 62,5 eura tih FRODDOVIH,nemam pojma,meni je to baš previše(a uzimam mu inače kvalitetne i cipele i patike i sandalice...nema puno...ali šta ima je kvalitetno i skuplje)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 409
6.2.2011 12:32:30   
majathegreat
Nehodajuće smo dobili od deda mraza. Zaista ne znam koliko koštaju, ali anatomski đon i prelepe su. Naše su ove model 10603 samo ljubičaste. Obuća Pavle. Sve preporuke. Imaju naravno i za stariju decu.

< Poruku je uredio majathegreat -- 6.2.2011 12:35:22 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 410
6.2.2011 12:33:24   
Lu
Bebać u njega onda sporo raste nogica, mom R raste 2 broja godišnje, sad ću mu morati uzeti 31 ili 32user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 411
6.2.2011 12:35:11   
Anoniman
Ma meni je odlazak u kupovinu obuće za jega trauma. Ako nađem jedan model koji mu odgovara, ne gledam ni da li je lep, a ni cenu, samo da mogu da mu nataknem na one ćevapeuser posted image Inače mu je sve trenutno 25/26, a visok je oko 96 i ima oko 15kg, pošto ga je izmučila ova upala ušiju, imao je 16,5 pre toga.

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 412
6.2.2011 12:45:48   
bebać

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Bebać u njega onda sporo raste nogica, mom R raste 2 broja godišnje, sad ću mu morati uzeti 31 ili 32user posted image

LU on sav sporo rasteuser posted image user posted image

a jesenas sam kupila neke mu pape za vrtić,odlična kopija cicibana,svi su pitali jesul ciciban,neka Hrvatska marka MILA MI...mad je cijena nidža od cicibana za 3 eura,tako da sam mogla i cicibanuser posted image ..

evo linkić,samo su naše plave sa bež medama..

PAPE

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 413
10.2.2011 22:23:14   
Anoniman
Marko je urastao u Lukine nehodajuće cipelice! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 414
10.2.2011 22:28:32   
lenaa
Tash bas su vam lepe cipelice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 415
10.2.2011 22:29:53   
Nensi*
Bas su cakane user posted image

Imam pitanje,Vuk je poceo da ustaje i nekad bas dugo bude na nogama,kad bi trebalo da mu kupim cipelice?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 416
10.2.2011 22:29:55   
Anoniman
Meni su jako drage, ništa specijalno, kupila sam ih Luki pre 4,5 god u Beba Kidsu za celih 200din! user posted image
Imamo još jedne koje sam kupila Marku, ali nisam slikala. Sutra ću pa ću vam staviti i tu sliku.

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 417
10.2.2011 22:31:51   
Anoniman
Nensi, mislim da su mišljenja podeljena. Neki kažu da deca treba da prohodaju bosa, a neki da treba da prohodaju u cipelicama. Ja nisam za bosu decu. Luka je u ovim nehodajućim cipelicama ušao u hodalicu, ali čim je počeo da se oslanja na celo stopalo, kupila sam mu cipelice. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 418
10.2.2011 22:33:34   
Nensi*
Pa ne znam ni ja sta da mislim...Sacekacu jos 20-tak dana kad idemo na kontrolu pa cu pitati dr...A od kad je provalio da moze da stoji,nece da sedi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 419
10.2.2011 22:35:29   
Anoniman
Moj još ni ne zna da sedi, pa neće da sedi samo da stoji! user posted image Te sreće kad ga stavim na zemlju pored Luke, još ako mu Luka da ruku! Samo vrišti! user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 420
10.2.2011 23:17:03   
pepeljuga
Moj još ni ne zna da sedi, pa neće da sedi samo da stoji!

e, tako je kod nas bilo, mislim da vuk vec dva meseca stoji bez prestanka, osim kad spava user posted image
prvo se lepo ispraksao da se uhvati za sta god, stoji, skakuce...a tek onda da cvrsto sedi.
ja takodje cekam do kontrole da vidim za hodajuce cipelice, do tada nosi nehodajuce patikice.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 421
10.2.2011 23:31:47   
Nensi*
Ja ne znam kako cu Vuka da naviknem na cipele,on nista ne trpi na nogama,i carape skida...

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 422
11.2.2011 17:42:35   
Anoniman
Evo ih i druge:

user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 423
18.2.2011 22:27:59   
IVA 11
Evo i nasih prvih cipelica 

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 424
18.2.2011 22:30:18   
anajid
Iva 11 cipelice su prelepe!Ja se sad odlucujem samo z onu varijantu lepljenja!Izludjuje me to vezanje a jos pogotovo sto Andrija sam non-stop odvezuje!user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here