|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
1.12.2010 14:43:39   
Jeca*
khm khm...zene, bitna je visina user posted image
moram da premerim Luku danas ali on je sigurno vec negde oko metar visok user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 326
1.12.2010 14:45:53   
Lu
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Alex moj  R. je sa tri godine nosio 28, sada 30...jel nogatuser posted image user posted image

Pa ne znam, koji je broj nosio sa dve godine, ovo tri mi je mnogo daleko user posted image

Pa 26, svake godine po dva broja mičemouser posted image
Recimo, u proljeće mu kupim patike i cipele 28 a u jesen-zimu, gležnjerice i čizme 30, ljeti sandalice i papuče međubroj, etouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 327
1.12.2010 14:47:16   
*Alexx*
Visina - 82 cm (recimo)
Broj cipela - 23-24.

Ja bih rekla da je nogat user posted image

Lu, i ti si u klubu!

Ali evo, peckam samu sebe, ovo je već chat priča, evo spamujemo temu, Lilianu niko ne vidi od nas user posted image

@liliana - na nekoj od prethodnih strana je neko pisao o Froddo obući i hvale ih user posted image

< Poruku je uredio Alexx RR -- 1.12.2010 14:48:07 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 328
1.12.2010 14:48:42   
liliana
Hvala , Alex! Taman sam htela, po 3. put, da citiram samu sebe!!!user posted image Prosto se osetih kao u monodrami!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 329
1.12.2010 14:53:00   
*Alexx*
Liliana, evo šta je gagana83 pisala, možeš pitati nju kako su se pokazale user posted image

IZVORNA PORUKA: gagana83

Danas sam u gradu naletela na deciju obucu marke Froddo i odusevljena sam.

Modeli su im prelepi.Svidja mi se sto su bas mekane i fleksibilne a opet ojacane na peti.
Po meni puno bolje od marke Pollino i Pavle ali su i skuplje.
Mi smo kupili ovakve

KLIK

Broj 20 user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 330
1.12.2010 14:54:30   
Lu
Liliana, moja kuma kupuje djeci froddo stalno i zadovoljna je, imaju malo niži ort. uložak nego ciciban ili bambi, uglavnom nisu neki škart, kvalitetne su e sad svako nađe neke nijanse.
Cijena im je skoro kao ciciban ja mislim, jesi gledala cijene?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 331
1.12.2010 14:58:22   
liliana
Alex, hvala!

Lu, Kupili smo joj te Frodo, ako na Gaganinoj slici, one 3. dole, samo bež boje. Lepe su, a cena je kao i kod Cicibana. Ja sam stvarno biser: iz Slovenije došla u Srbiju i kupila cipele bebi koje nisu Ciciban!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 332
1.12.2010 16:20:55   
choopa choops
L sa 2g i 3mj nosi jedva 22 user posted image (visoka 90cm).

Mishice mi dobili iste takve samo broj 23, od prijateljice koja ih je obula samo jednom prosle godine, a starija je od L samo 3mj user posted image A L su jos uvijek velike user posted image

Gumene cizme od broja 21
KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 333
1.12.2010 16:23:17   
choopa choops
Cizme za djecake od broja 19
KLIK
I od broja 20
KLIK

< Poruku je uredio choopa choops -- 1.12.2010 16:26:22 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 334
1.12.2010 17:15:46   
Anoniman
Lu, mislila sam na one duboke cipele za zimu, ima gumene cizme, a obicne ne moze jer mu je noga siroka, a one su sve na cibzar. On moze samo na pertlanje, i to tek par modelauser posted image

Jeco, i Nesa je blizu metar, mislim da ima oko 96-98, ne znam vise ni sama...a da su nam velika deca, jesuuser posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 335
1.12.2010 17:37:02   
ivana.stosic
Naturino se ne proizvodi u italiji vec made in trgoviste, Vranje svi modeli
IZVORNA PORUKA: Jele

Kupili ove Urošu u Rumi, marka Falcotto by Naturino, 1900 dindži, kožne, anatomski uložak, boja još lepša uživo. Sad nam trebaju zimske postavljene

user posted image

Nista nije onako kako izgleda............

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 336
1.12.2010 18:25:43   
Mishica 77
Ja moram da budem malo OFF. Sorry. user posted image
Vi se čudite kolika su vam deca... ja sam sa godinu dana imala 98cm, a rođena sam sa 55.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
1.12.2010 19:05:29   
Anoniman
Jeste se nekad sreli sa bebecom obucom marke LIVE?

Ja videla kod nas takve cipelice....nisam zagledala...spolja su skroz sherene...i vidim da su ojachane...ali nisam gledala unutra...a ono shto me shokira je cena... 400 din!!! user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
  Direktna veza do poruke: 338
1.12.2010 21:33:36   
gagana83
IZVORNA PORUKA: liliana

Alex, hvala!

Lu, Kupili smo joj te Frodo, ako na Gaganinoj slici, one 3. dole, samo bež boje. Lepe su, a cena je kao i kod Cicibana. Ja sam stvarno biser: iz Slovenije došla u Srbiju i kupila cipele bebi koje nisu Ciciban!!!user posted image

Liliana,ja sam prezadovoljna.Ne planiram da menjam Froddouser posted image

Stvarno su odlicne,udobne,lepe i lagane.Una u njima hoda kao bosa.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 339
2.12.2010 9:49:13   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Jeste se nekad sreli sa bebecom obucom marke LIVE?

Ja videla kod nas takve cipelice....nisam zagledala...spolja su skroz sherene...i vidim da su ojachane...ali nisam gledala unutra...a ono shto me shokira je cena... 400 din!!! user posted image

Jesu li hodajuće ili nehodajuće? Ne znam... nisam sigurna koliko je kvalitetno za te pare. Ako su nehodajuće, onda je manje-više svejedno kakvog su kvaliteta, ja sam nehodajuće Andreju ionako obuvala samo kad smo išli napolje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
2.12.2010 9:52:44   
Jeca*
ma da...prakticno kao malo deblje carapice. SAmo je vazno da nisu teske zbog zglobova tj da takoreci nemaju pravi djon i da su tople user posted image  

Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 341
2.12.2010 9:55:27   
Vučko.ba.
Dino je visok 90 cm

Jecika jesi li mjerila visinu Lukinu???

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 342
2.12.2010 10:26:55   
Anoniman
Hodajuce...skroz chvrste...lagane su...ali nisu mekane kao nehodajuce...imaju redovan djon...

I meni je sumnjivo bash zbog cene... jer sam onda trazila neke nehodajuce cipelice...i sve su oko 800-1000 din...a to mi puno da dam zbog onog x2....a ove hodajuce 400 din...nema mi nikakve logike...

Svakako nam je josh rano za hodajuce cipelice...ali to planiram da kupim neshto provereno...

(odgovor članu Vučko.ba.)
  Direktna veza do poruke: 343
2.12.2010 10:44:52   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Dino je visok 90 cm

Jecika jesi li mjerila visinu Lukinu???

oko metar user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 344
3.12.2010 16:23:28   
Jele
Uroš je visok oko 92 cm (poslednji put na kontroli, pre jedno mesec i po dana) i nosi 25, 26, zavisi od proizvođača.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 345
9.12.2010 8:41:33   
šarolta
Joooj žene, treba mi savet. Naime, moje cure od rođenja imaju deformitet stopala i zbog toga nose ortopedske cipele. ALi... Stiže zima, ortopedske cipele su duboke ali nisu vodonepropusne. Kako u tim cipelama da ih pustim u sneg? One imaju 18 meseci, ne mogu ih zatvoriti u kuću i reći im nema napolje. Zanima me da li da smem da im uzmem neke čizmice, tipa onih gumenih čizmica koje su postavljene nekom bundicom? Kontam da im neće ništa biti ( valjda) ako provedu u nekim čizmicama sat-dva. I zanima me da li uopšte ima čizmica br. 19-20 koje ne propuštaju vodu?

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 346
9.12.2010 8:48:13   
SUPER MAMA
Sarlota posto i moja mala je rodjena sa deformitetom stopala i nosi Antivarus cipele, prosle zime pre nego sto je pao sneg bili na kontroli kod fizijatra i zena nam je rekla da moze da nosi Monika cizmice za napolje mislim na ove u prodavnici, ali ne vise od dva sata.
Po kuci non stop je u cipelama.
Prosle godine mi smo u Alpini uzeli lepe cizmice sa vunom unutra nisu propustali a bili su 2000 dinara.Bitno je da su nove novcate nikako nasledjene.
Da dodam da ima cizme 19-20
Nadam se da sam ti pomogla.

< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 9.12.2010 8:50:20 >

(odgovor članu šarolta)
Direktna veza do poruke: 347
9.12.2010 9:29:00   
*Alexx*
Šarlota, da li pomaže da im kupite obične čizmice, a da napravite uloške? Ne znam ništa o deformitetima stopala, pričam napamet.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 348
9.12.2010 9:38:37   
šarolta
Hvala Super Mama na odgovoru, puno si mi pomogla, i moje cure nose antivarus cipele... Malo ću biti off ali reci mi ko kog fizijatra idete?

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 349
9.12.2010 10:00:33   
šarolta
Alexx, mislim da ima uložaka koji se prave po meri i potrebi deteta, ali ne znam da li se prave za ovako mala stoplala. Čini mi se da ih prave tek od br.25. No, ima tu i finansijskih poteškoća, jer recimo da čizmice koštaju 3000 din + ulošci isto koštaju toliko ( puta sve to 2 ), a sad u decembru moramo im kupiti i ortopedske cipele, jer su im ove već knap ( 1 par ortopedskih cipela košta 6500 din, znači samo za njih mi treba 13000 din ). Ne znam odakle da stvorim 25-30000 din samo za obuću, ostalo da i ne spominjem...

(odgovor članu šarolta)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here