|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
9.12.2010 10:14:40   
SUPER MAMA
IZVORNA PORUKA: šarolta

Hvala Super Mama na odgovoru, puno si mi pomogla, i moje cure nose antivarus cipele... Malo ću biti off ali reci mi ko kog fizijatra idete?

Mi idemo u Institut za majku i dete kod Dr. Tatjana Jevtic
Ja sma prezadovoljna
.A sto se tice ove uloske nema sanse da se prave odvojeno, jer antivarus cipele se prave po meri to nije kao ravne tabane pa moze iz jedne u druge cipele da se stavlaju.To su posebne cipele koje se prave prema nogucu, nije samo ulozak bitan nego i sama cipela nadvoresno dzon i sl.Zato se pravi kontrola na svaka 3-4 meseca i menjaju se.

< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 9.12.2010 10:15:46 >

(odgovor članu šarolta)
Direktna veza do poruke: 351
9.12.2010 10:22:10   
šarolta

[/quote]

Mi idemo u Institut za majku i dete kod Dr. Tatjana Jevtic
Ja sma prezadovoljna
.A sto se tice ove uloske nema sanse da se prave odvojeno, jer antivarus cipele se prave po meri to nije kao ravne tabane pa moze iz jedne u druge cipele da se stavlaju.To su posebne cipele koje se prave prema nogucu, nije samo ulozak bitan nego i sama cipela nadvoresno dzon i sl.Zato se pravi kontrola na svaka 3-4 meseca i menjaju se.

[/quote]
Znam za ovo gore navedeno i slažem se. Mi u tiršovu idemo... Ima i nekih uložaka za cipele, ali ne znam detalje, drugom prilikom ćemo o njima.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 352
9.12.2010 10:56:30   
marince1
Ja sam juce dobila (tacnije David) iz Knjazevca,naturino cizmice prelepe za kisu i sneg i k''kanadjanke''.
Sve zajedno 3500 dinara.Ultra povoljno,a kvalitetno  user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu šarolta)
Direktna veza do poruke: 353
11.12.2010 8:04:24   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Dino je visok 90 cm

Jecika jesi li mjerila visinu Lukinu???

Vule, evo izmerila sam ga sad user posted image  97cm je visok

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 354
11.12.2010 15:49:20   
Anoniman
Ovo je nasa obuca za zimu user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 355
11.12.2010 17:49:19   
Shishica
E ja bi da vas pitam .. Kad Ema bude prohodala bice prolece.. i ubrzo leto.. i sta ja onda njoj da kupim? Koliko oni nose taj jedan par? Treba da budu duboke jel' tako? A kako letnja duboka obuca? A ako treba malo da klampcu kako onda legne lepo nogica u taj anatomski djon? Nikako mi nije jasno kako i sta i da li traju jednu sezonu...

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 356
11.12.2010 17:54:46   
SUPER MAMA
Shishice za prolece obavezno zatvorene cipele sa cvrstu petu.Inace u pocetku najcesce nose na najvise do 4 meseca a i ortoped nas je rekao da na svaka 4 meseca se menja obuca sem ako dete nogu raste jos brze sto po njihovoj proceni to nije moguce.
Postoji samo jedan izuzetak ako mama i tata kupe recimo knap a to znaci najvise za mesec dana.Uvek kad se kupuju cipelice nikad se nemeri dzon prema nogici jer to nije validno vec kad obuce cipelica otpozadi iza pete gurnes polako tvoj mali prst da njena nogice dodje skroz napred to znaci da je pravilna velicina i dobar izbor.
ovo su meni rekli i fizijatar i ortoped.
sto se tice leta opet onaj deo kod pete da bude zatvoren i cvrst jer su tako stabilniji i ne moze da dodje do deformiteta, a prednji deo polu zatvoren.
nadam se da sam ti pomogla bar malo.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 357
11.12.2010 18:04:23   
Shishica
Pomogla si mi puno, a ne malo user posted image
Hvala ti user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 358
11.12.2010 23:23:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ribizla

user posted image

Ovo sam htela prošle godine da kupim Luki, i dok sam se dvoumila između ovih i jednih drugih, manje glomaznih čizmi, prišla mi je jedna dokona teta u Cicibanu i mom mužu napunila glavu kako je ona kupile te čizme ćerki taj dan prepodne i detetu hladne noge, pa se vratila da kupi i drugi model (manje glomazan) da dete ne zebe! Jasno vam je ih nismo kupili. user posted image
Kontam, ovaj moj šeprtljavi Luka, ne znam dal bi znao da hoda u tome. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 359
11.12.2010 23:28:52   
Snelle
A šta obuti sad detetu koje još uvek ne hoda?
Pri tome nemamo skafander nego odvojeno zimsku jaknu i debele pantalone, koje su od istog materijala kao skafander.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 360
11.12.2010 23:30:43   
Anoniman
Luka je prvu imu imao 6 meseci, i oblačila sam mu skafander, sa onim nazuvcima što idu uz skafander.
Možda postoje neke nehodajuće čizme?

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 361
11.12.2010 23:35:04   
sneza24
Ja nisam ništa obuvala (a imali smo isto takav dvodelni skafander) jer mu je bio malo veći pa mu nogice nisu virile napolje a pokrivala sam ga ćebetom obavezno.
A možes neke nehodajuće cipele,malo dublje.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 362
11.12.2010 23:35:27   
Snelle
Našla sam neke Jungle nehodajuće čizme od 4-8 meseci ali su joj male, a i posle pročitam da bebama koje ne hodaju ne treba obuvati duboku obuću, da ne bi došlo do deformiteta stopala user posted image Preostaju mi samo neke nehodajuće postavljene cipele, ali na njih nisam naišla!

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 363
11.12.2010 23:36:56   
Anoniman
Ja sam kupila u C&A (Mađarska), postavljene krznom, plitke, 17ica, ali Maretu su veeeelike. user posted image Bili su i veći brojevi. 

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 364
11.12.2010 23:40:20   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Tash

ali Maretu su veeeelike

Pa ništa ti ih onda pošalji meni poštom da se ne bace user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 365
11.12.2010 23:41:29   
Anoniman
17 vam je dobro? Ustvari, i Luki sam sa nešto manje od 6 meseci kupila prve cipe. user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 366
11.12.2010 23:44:03   
Snelle
Pojma nemam koja veličina nam odgovara user posted image U prodavnici obuće nam je prodavačica, čini mi se, rekla da bi br. 19 trebalo da odgovara detetu od 7 meseci. Ako nisam pogrešno razumela.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 367
11.12.2010 23:48:28   
Anoniman
To je individualno. Moj Luka ima malu nogu. Sa 4,5 god nosi 25. 

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 368
11.12.2010 23:50:54   
sneza24

IZVORNA PORUKA: Snelle

a i posle pročitam da bebama koje ne hodaju ne treba obuvati duboku obuću, da ne bi došlo do deformiteta stopala user posted image

Pa ne hodajuće cipele su lagane neće opterećivati zglob i ne vidim kako bi tu došlo do deformiteta.Šta još neće izmisliti?

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 369
11.12.2010 23:54:02   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Tash

To je individualno. Moj Luka ima malu nogu. Sa 4,5 god nosi 25. 

Potpuno logično! Što ne razmišljam kad mi se spava, užas jedan user posted image
Al ajde što ja ne razmišljam noću, al ona prodavačica ne razmišlja ni danju user posted image

IZVORNA PORUKA: sneza24

Pa ne hodajuće cipele su lagane neće opterećivati zglob i ne vidim kako bi tu došlo do deformiteta.Šta još neće izmisliti?

Ne znam Snežo, ali da znaš da mi sad nije svejedno. Možda misle na to što im stopala još uvek nisu normalno postavljena, još uvek idu ka unutra, pa im je zglob fiksiran u tim dubljim i to ih onda opterećuje user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 11.12.2010 23:56:28 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 370
12.12.2010 13:25:41   
sneza24
Snelle sad sam se setila da sam imala dvoje nehodajuće patofnice koje su bile kao i druge patofnice samo su na gore od zgloba bile kao čarapice.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 371
12.12.2010 15:22:48   
marince1
Ja imam 4 para nehodajucih.
I patike i cizme.I nosili smo ih zimi.Ali licno ne verujem da nehodajuce uticu na stopala.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 372
12.12.2010 21:50:20   
gagana83
IZVORNA PORUKA: marince

Ja imam 4 para nehodajucih.
I patike i cizme.I nosili smo ih zimi.Ali licno ne verujem da nehodajuce uticu na stopala.

Pa kako mogu lose da uticu na stopala ako dete ne gazi u njima?Nema mi logikeuser posted image

Mi kupili cizmiceuser posted image

user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 373
12.12.2010 21:53:27   
magnetic
Gagana jakooooooo su slatkeuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 374
12.12.2010 21:56:08   
SUPER MAMA
gagana prelepe su cizmice.

Inace sto se tice nehodajuce patikice cizmice i sl.nema sanse da deformisu nogu.Ja licno znam jer kao sto sma vec pisala Monika je rodjena sa deformitetom na oba stopala kad je prolsa zima doslo prolece morala sma da joj nesto stavim na nogicama i naravno pitala fizijatra tada zena mi je rekla da mogu da joj stavim nehodajuce patikice i da ne brinem oni ne uticu na deformitet niti mogu da pogorsaju stanje, niti mogu da naprave deformitet.Jednostavno oni se nose zbog eto da bebi nebude hladno.
Slobodno nosite nehodajuce patikice cizmice i sl.

< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 12.12.2010 21:58:00 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...
Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here