Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 4.3.2011 20:07:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni smeta ovo sastavljeno "U" u "u redu" .
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 4.3.2011 20:07:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: VVVV Takodje, i zena je jednako srecna sto su dobili dete, i mislim da je mnogo bolje da se priceka neko vreme da se oporavka i onda da proslave zajedno. Ovako mm misli i baš mi je drago zbog toga
< Poruku je uredio Ana RR -- 4.3.2011 20:08:13 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 4.3.2011 20:57:45
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: VVVV Malo kasnim sa odgovorom, pretpostavljam da se tata smesko vec davno napio i zalim mu svu srecu:) Medjutim, meni uopste nije u redu da se muz napije dok se zena poradja. U redu je da bude srecan, ali ne i da pije. To je vreme kada treba da bude najvise pribran a ljudi kad su pijani i maurni uglavnom nisu nizasta. Takodje, i zena je jednako srecna sto su dobili dete, i mislim da je mnogo bolje da se priceka neko vreme da se oporavka i onda da proslave zajedno. No, to je samo moje misljenje, vidim da sam u tome usamljena,, ali drago mi je sto je mm ispostovao moje zelje! a kome ne smeta, blago njihovim muzevima Nisi pažljivo čitala predhodne postove
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 4.3.2011 22:08:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I ja bih se napila na njegovom mestu...ma napila bih se i odmah posle porodjaja da zaboravim one porodjajne muke
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 5.3.2011 9:50:24
|
|
|
|
prolece
|
a kad će ako ne tad?
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 5.3.2011 14:59:03
|
|
|
|
VVVV
|
sta tu smeta ? pa pise se 'u redu' ne 'uredu'
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 5.3.2011 15:00:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Meni smeta ovo sastavljeno "U" u "u redu" . Ja sam ispravila, u naslovu teme je bilo spojeno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 5.3.2011 15:00:48
|
|
|
|
VVVV
|
osim ako nemislis na naslov posta, sad videh da tamo pise 'uredu'
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 5.3.2011 15:01:04
|
|
|
|
Brand new mama
|
Moze,ali samo ako se mama napije kad se tata porodi Ja sam inace protiv toga,mada ce moj dragi i drugi put da bude sa mnom na porodjaju(varijanta-pijem da zaboravim ) Mada,sad mi je pao na pamet jedan crnjak koji se stvarno desio-jedan konj je odveo zenu da se poradja,pa je u povratku pokupio svoju kres varijantu i "proslavljao"(znam ih sve,na zalost)
< Poruku je uredio Brand new mama -- 5.3.2011 15:04:19 >
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 5.3.2011 15:01:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Moze,ali samo ako se mama napije kad se tata porodi
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 5.3.2011 15:20:34
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Brand new mama Moze,ali samo ako se mama napije kad se tata porodi A koja je situacija kad se mama napije u tatino zdravlje, možda kad preživi neku operaciju da supruga ode i slupa kafanu negdje
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 5.3.2011 15:21:12
|
|
|
|
Dada81
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 5.3.2011 15:23:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: VVVV osim ako nemislis na naslov posta, sad videh da tamo pise ''uredu'' Ispravila, opet.
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 5.3.2011 15:28:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni je to ok i sama bih uradila isto da je obrnuta situacija.. toliko puta sam postajala tetka zamalo da postanem alkoholicar
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 7.3.2011 20:45:15
|
|
|
|
jovicaa
|
mislim da to nije fer prema zeni. ja se raspadam tamo od bolova, a on da roka, e pa ne moze!
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 11:35:52
|
|
|
|
aster
|
Naravno da je u redu! I treba da se ucirka ako pije alkohol. To je povod za slavlje i to VEEEELIKOOOO. Meni je bzv razlog - nije fer prema ženi.Ja posle carskog reza nisam smela ništa ni da jedem, a i ni da pijem jedan dan. Jel to znači da nije treblo ni muž? Šalim se malko. To je moje mišljenje.
< Poruku je uredio aster -- 8.3.2011 11:36:55 >
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 14:28:43
|
|
|
|
Verus
|
I ja mislim da je ok, zasto da ne? Bilo bi mi cudno da ne ide da slavi i pije sa drugarima i da se veseli. MM je doduse isao kada smo se vratili iz bolnice, znaci 3 dan do drugara, nakupovao pica i slavili su i treba docekati tako nesto bitno u veselju i slavlju!
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 14:31:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam za jer bi se i ja napila Ne vidim nista lose u tome jednostavno muskarci na taj nacin izrazavaju svoju srecu ili tugu. Pa ako mu se pije nek pije
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 14:34:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Nek se napije . Pa šta ? Ne , nek sedi kući i nek veze goblen i slaže pasijans . Oni su , mukice , toliko isprepadani porođajem , više nego mi , tako da ja verujem da je njima pijanstvo potrebno ne samo da bi proslavili , nego da bi sprečili sebe da se upiške od uznemirenosti .
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 15:00:55
|
|
|
|
jekiki
|
Neka se napije, ja sam za. Mm, posto nikada ne pije, izjavio je da ce se posteno napiti, prvo kada budemo saznali da smo trudni ( valjda ce se i to cudo desiti uskoro ), a onda kada se bebac rodi
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 15:05:28
|
|
|
|
jovicaa
|
i mm se napio i ja sam ga podrzala, naravno, ali onako ideoloski gledano to nije fer. zivimo u sovinistickom svetu i jos vise sovinistickoj drzavi, pa nam je to normalno.
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 15:15:38
|
|
|
|
Anoniman
|
da li je uredu da samo mama drži, mazi, ljubi i bude sa bebom prvih pet-sedam dana a da je taja vidi samo na blic??? hmmmmm?
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 15:16:08
|
|
|
|
minna
|
Ja mislim da je ok...sto da ne...kad ce ako ne tad. MM se bas napio i zaspao to vece za stolom, nije cak ni do kreveta stigao
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 15:19:04
|
|
|
|
Jele
|
Meni je ok da se napije da proslavi ako ga to čini srećnim... Mislim, neka je bar jednom od nas dobro I ja bih da je obrnuto, naravno pošto se uverim da je sa 'majkom' i bebom sve u redu. E sad, ono što ja očekujem je da se oporavi do izlaska iz porodilišta. Mm je mamuran farbao vrata pred naš dolazak kako bismo kompletirali sobicu za Strahinju i super izgledaju s' obzirom da nije video na oči
|
|
|
|
RE: Da li je u redu da se tata napije kada se... 8.3.2011 15:19:17
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam stigla dan ranije iz porodilišta i zatekla stan u kom je atomska eksplodirala i konjica protutnjala.... tako da je, ponosni, mamurni tata stajao sa sinom u naručju na sred sobe dok sam ja usisavala...sklanjala... ribala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?