Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:03:33
|
|
|
|
Nensi*
|
Mm se obeznanio,a rekao je da nece Sutradan kad mi je dosao u posetu,jos je bio pripit i promukao od pevanja... Ja mislim da je to ok,pa i ja bi se ubila da mm rodi bebu
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:05:05
|
|
|
|
liliana
|
A zašto ne bi bilo u redu?
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:05:58
|
|
|
|
IVA 11
|
TS, kad se tebi zena poradja?
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:06:27
|
|
|
|
smeško
|
Na žalost nemaju svi ista mišljenja!!!!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:07:57
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Mm se obeznanio,a rekao je da nece Sutradan kad mi je dosao u posetu,jos je bio pripit i promukao od pevanja... Ja mislim da je to ok,pa i ja bi se ubila da mm rodi bebu
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:08:57
|
|
|
|
Nensi*
|
Mm je toliko bio pijan da je celo vece prijateljima pokazivao sliku bebe nase drugarice koja mu je bila u telefonu A ta beba bila cupava na rodjenju,a Vuk skoro celav,i svi kad su videli Vukovu sliku pitali "pa zar on nije imao kosu?"
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:11:29
|
|
|
|
IVA 11
|
Hahahahahahaha! A joooj, ismijah se!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:13:29
|
|
|
|
bratzz
|
Mm se nije napio jer je bio u gipsu ine bimogo da sestara sam o sebi pijan,a prAVO DA VAMKAZEM NE VOLIM PIJANE LJUDE (CAPS LOOCK,SORY nisam vikala greskom se ukljucio) a narocitokad je mm pijan.
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:15:21
|
|
|
|
Nensi*
|
Ne volim ni ja pijane ljude,ali ovo je posebna prilika...
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:17:13
|
|
|
|
carobnicabc
|
Ih ja mislim da tj. znam da ce se moj oduzeti od zivota kada se porodim i mislim da se nece otrijezniti dok ne bude morao doci po mene... Ako uopste i bude znao da treba da dodje po mene i bebu... Ali, ako.... Vec sada sam mu oprostila to..... On je neko ko malo stidljivo pokazuje osjecaje, i znam da ce morati da se bas ludjacki napije da bi svima pokazao koliko je sretan... Tako je bilo i kada sam mu rekla da sam trudna... Na Badnjicu... Ubio se ko siroce..... Ma moraju i oni nekako ispoljiti svoju srecu i taj carobni trenutak, neko nekako... Ali u svakom slucaju oprastam tada sve.....
< Poruku je uredio carobnicabc -- 17.1.2011 1:18:39 >
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:19:39
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 TS, kad se tebi zena poradja? 21.01.2011
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:23:07
|
|
|
|
sneza24
|
Mm je popio malo to vece kad sam se porodila ali niej se napio tek posle 5 dana kad je ukapirao Salim se. Kuma nam se porodila 3 dana posle mene i on i kum su se napili tek sledece vece.
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:24:22
|
|
|
|
IVA 11
|
Ih, ma ti pocni vec da pijes! To je najvazniji momenat u vasem zivotu, mama slavi u bolnici i ceka svoju bebu, a tata se ne trijezni od srece!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 1:27:40
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ih, ma ti pocni vec da pijes! To je najvazniji momenat u vasem zivotu, mama slavi u bolnici i ceka svoju bebu, a tata se ne trijezni od srece! Poruka primljena!!!! Počinjem od sutra!!!!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 9:31:50
|
|
|
|
Anoniman
|
U redu je!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 9:53:36
|
|
|
|
Lu
|
Nije u redu da se napije onog trena kad se ja porađam ako ništa iz solidarnosti bi trebao da bude prisutan i proživi taj nezaboravni trenutak samnom! (Koji ja nikada neću zaboraviti iz raznoraznih razloga) E sad, mm nije mogao a ne bi ni htio prisustvovati porođaju, napio se i vozio do bolnice 50 km da nas vidi, sa po mojoj procjeni, 3,0 promila alkohola u krvi, tako da mi je dijete već prvog dana moglo ostati bez tate! MM inače ne pije nikada ali ne bi mi smetalo da je sutradan pozvao društvo u kuću i napio se k'o stoka (ako mu je to gušt) i legao spavati, e to mi ne bi smetalo
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 9:56:40
|
|
|
|
Nensi*
|
Moj je cekao ispred bolnice dok mi je radjen carski,i video i mene i bebu 10 minuta posto je zavrsen,a uvece se olesio,pisala sam vec gore
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 10:01:01
|
|
|
|
NadaR
|
Ajde dobro kada se tata napije , to je nekako i ocekivano ali sta kada se svekrva napije ???
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 10:02:11
|
|
|
|
Olga75
|
Matori je bio toliko zbunjen kad sam se porodila , jos su ga sestre pustile na odeljenje da me vidi pa je isao na neonatogiju i video zvercicu u inkubatoru sav se pomeo. K'o da nije znao odakle i kako izlaze bebe Onda su on i moj brat krenuli po rodbini da odnesu rakiju i sigurna sam da je sa svima nazdravio iako se i danas kune da nije nista popio Mislim da je ok proslaviti sa malo vise pica
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 10:03:16
|
|
|
|
Olga75
|
Nado , pa morala je da pravi sinu drustvo , ne dobija se unuce svaki dan
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 10:05:41
|
|
|
|
eni26
|
mm je vec isplanirao kako ce da se "naroka" !
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 10:08:12
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Nije u redu da se napije onog trena kad se ja porađam ako ništa iz solidarnosti bi trebao da bude prisutan i proživi taj nezaboravni trenutak samnom! (Koji ja nikada neću zaboraviti iz raznoraznih razloga) e ovdje se stoprocentno slažem s tobom Lu
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 10:10:23
|
|
|
|
morena
|
Joj, i moj je već sve isplanirao. I koga će zvat i kako će se napit. Ali, neka! MM ne radi gluposti, tj. rijetko pije, a za bebu je rekao da ide s nama na porod, kad bude siguran da je sve ok, da smo oboje dobro, onda ide feštat.
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 17.1.2011 10:11:06
|
|
|
|
Rivana
|
Iskreno, ne smatram da je vrhunac veselja i srece biti pijan.
|
|
|
Anketa
Vrticelenica4everKoji vrtic vise preferirate?Privatni (
25%)

Drzavni (
75%)
Ukupan broj glasova: 28Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!