Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 18.1.2011 11:15:25
|
|
|
|
viking
|
Po meni jeste u redu, mora čovek nekako da proslavi, a u našoj kulturi alkohol gotovo da nema alternativu... Kad sam se ja rodila, moj ćale je od sreće išao po ulici i ubacivao novac u sve parking satove pored kojih je prolazio (to je u to vreme još postojalo) i sve te silne ljude koje ni ne poznaje častio produženim parkiranjem!
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 18.1.2011 23:28:45
|
|
|
|
smeško
|
xm!!!! Ćale ti baš pravi probleme kada popije!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 18.1.2011 23:35:54
|
|
|
|
Pretty78
|
pa i meni je ok..nek se napije........cak mi je ti i slatko kad se naojiu sto su postali tate...strava mi je....mogu da mislim koliko im je srce tada moram da vam ispricam kad je moj brat postao tata prvi put, napio se ko majka....pola se ne seca sta je bilo...spavao je u kadi samo u pantalonama...a nasa mama stoji nad kadom i kuka :" umrece mi dete, umrece mi dete" a mi ostali placemo od smeha i dodje komsinica , vidi ga tako obeznanjenog i kaze : -sva sreca pa je dobio cerku a ne sina , da se ne muci tako kao on na porodjaju
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 18.1.2011 23:39:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma skroz je ok Verovatno bi se i ja tad napila posle porodjaja samo da mogu...
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 13:52:45
|
|
|
|
smeško
|
Tata Smeško Tata se sinoć napio pošto mu je mama Smkeško rodila divnog dečaka, Nikolu! 54cm 4.100kg
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 13:53:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Naravno da treba dase napije! Pa to je jedini put da ima opravdani razlog za to!!!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 13:54:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Tata Smeško Tata se sinoć napio pošto mu je mama Smkeško rodila divnog dečaka, Nikolu! 54cm 4.100kg Čestitam tataaaaaaa da je živ i zdrav, izljubi nam Smeška
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 13:56:40
|
|
|
|
smeško
|
Hvala puno! Hoću naravno!!!!!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 13:59:10
|
|
|
|
caca81
|
Po meni nije u redu da se napije da ne zna za sebe i da sutradan ne može da mi dođe u posetu, jer mu je loše. Bila sam baš besna i tužna!!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 14:00:25
|
|
|
|
Olga75
|
cestitam tata Smesko i sad je red da nas castis pozdravi mamu Smesko i naravno bebu Smesko , lepog Nikolu
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 14:00:30
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: smeško Tata Smeško Tata se sinoć napio pošto mu je mama Smkeško rodila divnog dečaka, Nikolu! 54cm 4.100kg ČESTITAM I LJUBI NAM MAMU I MALOG NIKOLU!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 15:55:50
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 pa i meni je ok..nek se napije........cak mi je ti i slatko kad se naojiu sto su postali tate...strava mi je....mogu da mislim koliko im je srce tada moram da vam ispricam kad je moj brat postao tata prvi put, napio se ko majka....pola se ne seca sta je bilo...spavao je u kadi samo u pantalonama...a nasa mama stoji nad kadom i kuka :" umrece mi dete, umrece mi dete" a mi ostali placemo od smeha i dodje komsinica , vidi ga tako obeznanjenog i kaze : -sva sreca pa je dobio cerku a ne sina , da se ne muci tako kao on na porodjaju Ajoj
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 16:01:48
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa IZVORNA PORUKA: Pretty78 pa i meni je ok..nek se napije........cak mi je ti i slatko kad se naojiu sto su postali tate...strava mi je....mogu da mislim koliko im je srce tada moram da vam ispricam kad je moj brat postao tata prvi put, napio se ko majka....pola se ne seca sta je bilo...spavao je u kadi samo u pantalonama...a nasa mama stoji nad kadom i kuka :" umrece mi dete, umrece mi dete" a mi ostali placemo od smeha i dodje komsinica , vidi ga tako obeznanjenog i kaze : -sva sreca pa je dobio cerku a ne sina , da se ne muci tako kao on na porodjaju Ajoj E ovo je najace! mm nije pio nego je plakao od srece,posto on nije pio,a meni kada krenuse bolovi posle porodjaja ne bi bilo lose da sam drmnla jednu ljutu i odmah nista ne bih osecala!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 27.1.2011 16:13:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Cestitam!
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 28.1.2011 16:15:59
|
|
|
|
smeško
|
Tata S Hvala vam svima. Smeško vas sve pozdravlja i ljubi!!!!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 28.1.2011 16:26:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je to ok, nek slave jako mi je zao sto i ja nisam otisla na slavlje jer sam posle porodjaja bila u formi,ma k'o avion nisu mi dali
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 29.1.2011 20:51:09
|
|
|
|
smeško
|
Tata S Hvala vam puno!!!!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 3.2.2011 20:36:49
|
|
|
|
lenaa
|
Mm se nije napio kad smo dobili bebicu, on uopste nikada ne pije jer ima neku alergiju na alkohol i cim malo popije odmah se zacrveni i pocne telo da ga svrbi e a tek sto mu je zao sto ne moze da pije, svaki dan resava da ode kod dr da se leci
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 3.2.2011 20:44:50
|
|
|
|
marija32
|
Naravno da je ok da se napije, i ja bih se napila
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 3.2.2011 20:55:06
|
|
|
|
limunada
|
Ok je da se napije,treba da proslavi al ne bas da nezna za sebe,u granicama.
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 9.2.2011 12:10:27
|
|
|
|
hocubaby
|
Ja sam mom puzu rekla da cu da se razvedem od njega ako se ne odsrafi od zivota kad postane tata Ne mora odmah ujutru da dodje u bolnicu al dda se napije MORA!!!! I on i moji roditelji, da baljezgaju Ja sam se napila kad mi se kumica rodila pa sta mi fali Bravo za tate koje su se napile kad su dobile tu titulu
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 9.2.2011 12:56:50
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
pre nego sto sam otisla na pregled u februaru,kaze meni mm moram da pocenm da skupljam pare...ja reko ne budi lud,cascavao si sve zivo kad se maja rodila ne moras bas i sad tako,kaze a sta ako bude musko?????? ja se vratim od lekara,i samo sam mu rekla,porucila ti je doktorica da skupljas pare,MUSKO!!!!hahahahah,tako da ocekujem da ce se odvaliti od zivota.....
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 9.2.2011 12:57:39
|
|
|
|
SareniVrabac
|
nek se napije i treba da proslavi, samo nek se otrezni kad bude dolazio po nas
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 9.2.2011 23:22:54
|
|
|
|
smeško
|
Tata Smeško: Ja sam sada potpuno siguran da je to opijanje ok, samo ne treba preterivati!!!!!
|
|
|
|
RE: Da li je uredu da se tata napije kada se ... 4.3.2011 20:04:05
|
|
|
|
VVVV
|
Malo kasnim sa odgovorom, pretpostavljam da se tata smesko vec davno napio i zalim mu svu srecu:) Medjutim, meni uopste nije u redu da se muz napije dok se zena poradja. U redu je da bude srecan, ali ne i da pije. To je vreme kada treba da bude najvise pribran a ljudi kad su pijani i maurni uglavnom nisu nizasta. Takodje, i zena je jednako srecna sto su dobili dete, i mislim da je mnogo bolje da se priceka neko vreme da se oporavka i onda da proslave zajedno. No, to je samo moje misljenje, vidim da sam u tome usamljena,, ali drago mi je sto je mm ispostovao moje zelje! a kome ne smeta, blago njihovim muzevima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?