Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 11:55:37
|
|
|
|
jekiki
|
Ciklamice super samo ti to odradi, nije nista strasno u vecini slucajeva posle HSG u roku od par mesici mnoge su ostale trudne prirodno
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 13:52:43
|
|
|
|
sonyasha
|
Ciklama, držim fige da sve prođe savršeno
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 15:43:27
|
|
|
|
*Maki*
|
Drzim fige, videces, nije toliko strasno kao sto mislis!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 19:15:47
|
|
|
|
drjole
|
Odlični su nimci. Na prvom i ne želimo da vidimo jajovode već samo šupljinu materice, a ako se vidi još nešto-super. A na DRUGOM snimku se u stvari dodavanjem još nekoliko mililitara kontrasnog sredstva ide na vizualizaciju jajovoda. I to je dakle ok! Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 19:17:46
|
|
|
|
drjole
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Evo prvog snimka ,totalno neprohodno I evo drugog kad je sve"produvano" Odlični su nimci. Na prvom i ne želimo da vidimo jajovode već samo šupljinu materice, a ako se vidi još nešto-super. A na DRUGOM snimku se u stvari dodavanjem još nekoliko mililitara kontrasnog sredstva ide na vizualizaciju jajovoda. I to je dakle ok! Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 19:23:56
|
|
|
|
Alexis79
|
Hvala na objasnjenju drjole .(jel ovo dr od doktor Vi izgleda radite rentgenu ili ste samo dobro upuceni ?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 19:48:22
|
|
|
|
ksenija81
|
Bas sad i mene zanima da li je moj snimak dobar posto vidim da nije prokomentarisan
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 1:17:07
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Hvala na objasnjenju drjole .(jel ovo dr od doktor Vi izgleda radite rentgenu ili ste samo dobro upuceni ? Da li je doktor, ne znam, ali znam da radi na rendgenu u Visegradskoj on mi je bio kad sam radila hsg i mogu vam reci da se odlicno razume...pozdrav za dr.Joleta
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 15:39:06
|
|
|
|
moja ciklama
|
evo, vratila sam se.. HSG radio Dr.Dokić u Višegradskoj. Nalaz kaže ovako: Kavum uterusa sinistroponiran , jasnih ivica endometrijuma, homogeno ispunjen kontrastom ali naglašenih rogova . Obe tube se projektuju celom dužinom, tanke, evidentno propštaju kontrast u trbušnu duplju. Dr, rekao: jajovodi prohodni, materica, verovatno dvoroga. Mene nije bolelo skoro uopšte, samo neprijatan osećaj! Devojku posle mene je baš bolelo, sve je individualno! Snimke još nisam skenirala, ali hoću..pa da vidimo šta Dr.Jole kaže.. A šta drage moje, Vi kažete..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:01:48
|
|
|
|
Alexis79
|
Nesto me zeza post
< Poruku je uredio Alexis79 -- 4.3.2011 16:04:28 >
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:03:32
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Kavum uterusa sinistroponiran , jasnih ivica endometrijuma, homogeno ispunjen kontrastom ali naglašenih rogova . Obe tube se projektuju celom dužinom, tanke, evidentno propštaju kontrast u trbušnu duplju. Ovo (sinistroponiran) bi trebalo da znaci da ti je materica pomerena ulevo . Kod mene je pomerena udesno.Sto bi rekao moj dr. da nismo bas sve "centrirane" Odlicno sto te nije puno bolelo i sto su ti oba jajovoda prohodna. Kod Hsg-a je dobro sto je i dijagnostika i neka vrsta terapije,posto ako si imala neke sitne priraslice sve se to "ocisti" kad se radi Hsg. Sto se tice dvoroge materice ,moja sestra je ima i bez problema je ostala dva puta. Samo je za vreme prve trudnoce imala cesta krvarenja valjda zbog tog drugog roga pa je cesce isla na konrtrole i pila je neke lekove ,ali je rodila zdravu i pravu bebu.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:04:22
|
|
|
|
jekiki
|
Cikalamice super, da se ne ponavljam, Alexis je sve rekla
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:16:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja drugarica ima dvorogu matericu i prirodno je ostajala dva puta trudna i obe trudnoće su bile uspešne- sad ima seku i batu, jedino je prvu trudnoću od trećeg meseca morala da održava tj da leži, ali mislim da je to bilo zbog grlića! Ciklamice držim palčeve da uskoro sve bude ok!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:35:33
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Ovo (sinistroponiran) bi trebalo da znaci da ti je materica pomerena ulevo . Kod mene je pomerena udesno.Sto bi rekao moj dr. da nismo bas sve "centrirane" i meni je ovo moj Dr. rekao ulevo hvala Vam drage moje
< Poruku je uredio moja ciklama -- 4.3.2011 16:36:17 >
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:38:19
|
|
|
|
m@j@25
|
Da li zadovoljna sa dr Dokicem,isto je meni bilo vise neprijatno nego sto je bolelo
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:41:53
|
|
|
|
moja ciklama
|
jesam, zadovoljna!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:56:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: m@j@25 Da li zadovoljna sa dr Dokicem,isto je meni bilo vise neprijatno nego sto je bolelo Blago tebi! Meni nije bilo baš lepo, želim da to što pre zaboravim, ali može da se izdrži! Devojke koje to tek čeka nek stisnu zube i nek budu hrabre! Nije to baš tako strašno!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 16:59:56
|
|
|
|
jekiki
|
zato ja nisam rizikovala, nego sam HSG radila sa plitkom anestezijom
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 17:12:43
|
|
|
|
moja ciklama
|
Lola 56, pa jel tebi Dr.Dokić radio HSG?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 17:18:22
|
|
|
|
*Maki*
|
Ciklamice bravooo Rekla sam ti da nece biti strasno Nalaz ti je super
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 17:20:08
|
|
|
|
moja ciklama
|
hvala Maki, divne ste devojke..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 17:21:07
|
|
|
|
*Maki*
|
Je l da da ti je sad lakse?? Sad ces biti opustenija kada znas da ne postoji neka velika prepreka Ljubim te puno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 17:24:53
|
|
|
|
moja ciklama
|
pa jeste, ali ja, ni jednom rezultatu ne verujem, dok ne zaljuljuam zdravo . neverni Toma jbg
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2011 17:27:49
|
|
|
|
*Maki*
|
Ih, pa nemoj tako... Kako smo sve zapele iz petnih zila...mora da se desi svakoj bar po jedan
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 6.3.2011 18:57:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Lola 56, pa jel tebi Dr.Dokić radio HSG? [/quote Nisam redovna na ovoj temi... Nije on, meni je HSG radjen bez anestezije i bilo je... bilo bi mi lakše da sam bar pre toga popla neki lek protiv bolova! Doktor mi ih nije sam preporučio a ja se nisam setila da pitam da li mogu da ih uzmem sama! Važno je da je prošlo! Još nedelju dana i proveravam da li mi je uspela inseminacija!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
sta biste uradile?pisuljicada li ostati sa momkom koga obozavate i koji je predivaaaaaaan prema vama ako sa njim nikada niste doziveli oragazam, iako veoma uzivate u sexu? veza je godinu i po...ostala bi i nadala se... (
88%)
ostavila bi ga (
12%)
Ukupan broj glasova: 90Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!