Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 10:11:18
|
|
|
|
jekiki
|
Ne bih da vas plasim ali ako ima dosta priraslica, u zavisnosti od njihove velicine, moze da boli samo tako
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 10:27:53
|
|
|
|
m@j@25
|
Jajovod mi je unutra bio ok al spolja je bilo priraslica,a najgore od svega je kad sam dosla kod dr da zakazem, i u cekaonici nacula svega i svacega,tako da sam odlagala hsg maksimalno samo zbog straha.Na kraju kad sam otisla vreme na hsg mi proslo u nekom iscekivanju nekog velikog bola,dr je jako bio pazljiv i svo vreme je pricao sta ce da radi,a bol koji sam imala bio je kao bol kad treba da dobijem,od tada sam rekla da necu da slusam sve i svasta,zao mi je samo sto sam odlagala hsg zbog straha.Cak kad sam cekala da udjem na hsg jedna zena je rekla jednoj mladoj devojci ,,smej se smej sad ces da vristis"strasno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 10:37:08
|
|
|
|
sandrina 85
|
Ohrabrila si me zeno A super sto se u Visegradskoj odmah izlazi... Ja bi trebala to da radim u S Mitrovici, tamo se ostaje :( Ne znam kako mogu da dodjem do Visegradske da tamo odradim, kad nisam iz BG...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 12:01:13
|
|
|
|
m@j@25
|
Ne verujem da ces dobiti uput ako vec to rade kod vas koliko se ostaje dugo u bolnici,kad treba da radis ,u svakom slucaju kratko traje :),
< Poruku je uredio m@j@25 -- 23.2.2011 12:02:19 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 12:07:09
|
|
|
|
*Maki*
|
Sandrina, a zbog cega zelis da odmah izadjes? Nije valjda da ne mozes da izdrzis jednu nocu u bolnici? To je zbog tebe dobro, ne bi te oni zadrzavali tamo bespotrebno. Jedino sto mi pada na pamet zbog cega te bolnice u Bgd-u pustaju odmah kuci je mozda zbog prebukiranosti mesta...mozda nemaju slobodnih kreveta?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 12:16:10
|
|
|
|
m@j@25
|
Iskreno da ti kazem kad sam ja bila,bilo je mesta ,a i popodne sam otisla na posao,osecala sam se dobro, verovatno oni i zadrze pacijente kod koji mozda ima potrebe za ostajanje,u svakom slucaju ne sumnjam u njihovu strucnost:).Slazem se s tobom par dana ostajanja u bolnici nije toliko strasno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 13:03:49
|
|
|
|
moja ciklama
|
Joj, drage moje, meni uopšte nije bitno, koliko ću da se zadržim u bolnici. Meni je bitna stručnost doktora koji će to da uradi. Jer se greškom drugih doktora nalazim u ovoj situaciji, i baš sam puna ne poverenja . U Frontu, trebalo bi da mi radi Prof.Vasiljević, ali ukoliko mu iskrsne operacija, ko zna kome ću da padnem u šake . U Višegradskoj, treba da mi radi Dr.Dokić, koga mnogi hvale, i koji se meni čini OK. I, već danima razmišljam..Koja mi je opcija bolja. Plašim se da ne bude po onoj narodnoj, izbirač naidje na otirač!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 13:10:57
|
|
|
|
m@j@25
|
u frontu rade sa anastezijom ,a u visegradskoj ne ,sto se tice Dokica i njegove strucnosti reci cu ti samo da je moja drugarica ostala trudna zahvaljujuci njemu, a drugi lekar joj cak rekao da bi trebala da izvadi maternicu,u svakom slucaju dobro razmisli gde ces, neces pogresiti gde god odes,nemoj da odlazes :),sto pre to bolje
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 13:14:03
|
|
|
|
m@j@25
|
Ne znam da li si pacijent prof.Vasilj.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 9:25:31
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Pozdrav devojke! Ja sam HSG radila u Frontu sa anestezijom,Da ostala sam da prenocim jer imam nizak pritisak i dobro je sto jesam jer sam uvece bila jako lose sto se tice pritiska,Nisam iz BG,ali iako se u mom gradu radi HSG,ja sam dobila uput za hitno bolnicko lecenje,mala vezica nece da skodi.Inace rezultat mi je super nista ne boli sutra sam bila kao nova.Sada se pripremam za VTO.Puno vam srece zelim.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 11:20:23
|
|
|
|
m@j@25
|
Veza svakako moze sve:)
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 11:48:37
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: m@j@25 Ne znam da li si pacijent prof.Vasilj. Jesam!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 12:44:32
|
|
|
|
*Maki*
|
Sesilija83, dobrodosla! Zelim ti puno srece za VTO
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 13:45:55
|
|
|
|
m@j@25
|
da sam na tvom mestu ipak bi isla kod njega,posto si mu pacijent,valjda nece imati operacije kad budes isla
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 16:09:08
|
|
|
|
*Maki*
|
Ja sam radila kod mog Dr, doduse njegov sam pacijent privatno jer ne radi u ambulanti, samo na odelenju gde su porodjaji i operacije... Cim je bio slobodan, oko 10h mi je radio HSG, ipak to ne traje puno 5-10 minuta..tako da bi taj doktor ugrabio vremena i za Moju ciklamu. Samo treba da se dogovori sa njim
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 18:29:24
|
|
|
|
m@j@25
|
bas tako
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 21:01:05
|
|
|
|
ksenija81
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 21:14:55
|
|
|
|
Alexis79
|
Koliko ja znam ovo je ok jer kako mi je dr objasnio ako ima ovog kao "dima" to znaci da ima prohodnost ne valja kad sve izgleda zatvoreno kao u nekoj cauri. Sta su ti rekli?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 21:35:48
|
|
|
|
ksenija81
|
Aha dobro je, cak sta vise! To sam radila pre god dana ali sam htela da stavim sliku kako to izgleda kad je ok Samo sam preskocila da stavim objasnjenje
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.2.2011 22:26:20
|
|
|
|
*Maki*
|
Meni su dali nekakav snimak, nista se ne vidi na njemu Ali sam ja gledala na monitoru dok su mi radili HSG
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.2.2011 0:12:29
|
|
|
|
Alexis79
|
Pa je li ti rekao lekar kakav je nalaz?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.2.2011 11:38:56
|
|
|
|
*Maki*
|
Da da, jeste, dobila sam i papir na kome sve pise...nego mi samo snimak nije jasan... a bas sam gledala na net-u razne snimke, sve lepo vidi..
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.2.2011 13:39:45
|
|
|
|
Alexis79
|
Evo prvog snimka ,totalno neprohodno I evo drugog kad je sve"produvano"
< Poruku je uredio Alexis79 -- 26.2.2011 13:41:38 >
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 11:31:32
|
|
|
|
moja ciklama
|
žene moje, ja sutra na HSG..u Višegradsku..bez anestezije.. ..skupljam snagu..danas..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2011 11:42:52
|
|
|
|
mika79
|
Ciklamo držimo fige da su prohodni.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Menstrualni ciklus nakon pobacajaJAmyNakon pobacaja moji menstrualni ciklusi su...regularni kao i prije pobacaja (
50%)
neregularni kao i prije pobacaja (
5%)
potpuno poremeceni a bili su normalni prije pobacaja (
7%)
doveli se u red (
10%)
blago poremeceni ali u granicama podnosljivog (
12%)
redovni ali izmijenjenog trajanja (
17%)
Ukupan broj glasova: 42Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!