Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 10:23:25
|
|
|
|
jekiki
|
NE, spavas znas kako slatko, budna si samo dok ti ubrizgavaju anesteziju koja malo boli, ali to je samo 3 sekunde i onda vise nista ne znas
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 10:24:40
|
|
|
|
sandrina 85
|
A jel taj dan dodjes, odrade ti to i ides kuci ili...?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 10:28:26
|
|
|
|
jekiki
|
U Frontu taj dan dodjes, odradis i ostajes da prenocis, mada mozes ti na svoju odgovornost i uz tvoj potpis da trazis da ides to popodne kuci, ja sam ostala doca mi je rekao da je tako bolje. Kod privatnika te pustaju posle par sati. Kad radis bez anestezije ides odmah kuci.
< Poruku je uredio jekiki -- 21.2.2011 10:29:24 >
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 10:32:11
|
|
|
|
sandrina 85
|
E super.... ja hocu odmah kuci, sto znaci da cu da radim bez anestezije i dobice moj autogram
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 13:26:15
|
|
|
|
*Maki*
|
Kad vam kazem zene da nije nista strasno i bez inekcije protiv bola...hocete li da mi verujete? Sandrina zlato, nije nista strasno...5 sekunde boli dok stave iglu kroz grlic, pisala sam napred o tome
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 20:39:14
|
|
|
|
plačljiva
|
Maki je skroz u pravu!!!Boli samo 5 sekundi!!!Ništa strašno bez anestezije!!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 21:22:18
|
|
|
|
m@j@25
|
Sljivancanin radi na odeljenju gde se radi hsg,tako da verovatno on radi,ja sam radila u visegradskoj kod dr Vilendecica prezadovoljna sam sa doktorom,jako je ljubazan i posvecen pacijentu ,njegov sam pacijent vec 2 godine
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 21:24:34
|
|
|
|
m@j@25
|
Sto se tice dr u visegradskoj ja sam prezadovoljna sa dr Vilendecicem ,a za Dokica isto provereno dobar lekar
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.2.2011 22:25:50
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: m@j@25 a za Dokica isto provereno dobar lekar Hvala
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 9:51:57
|
|
|
|
plačljiva
|
Evo,da pohvalim i ja doktorku koja mi je radila hsg dr Vesna Stojanović sa KBC"Zvezdara".Odličan,savestan i zaista stručan doktor!!!Zaista mi hsg nije bio bolan,ležala sam jedan dan u bolnici,a doktorka je 3-4 puta došla do sobe da me pita kako sam.Zaista divna osoba!!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 17:20:16
|
|
|
|
sandrina 85
|
Bravo... Ja htedoh da pitam.. kakva je ta igla i gde se to stavlja, tj. jel bodu kroz meso ili samo uguraju... Inace ja se igle bojim vise nego icega
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 17:23:44
|
|
|
|
Alexis79
|
Nemoj da brine to je vise kao neki pipak ,ustvari sve lici na levak pa ti onaj uzi deo "gurnu". Nista ne prolazi kroz meso
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 17:25:06
|
|
|
|
sandrina 85
|
E to sam htela da cujem... Moram sve da znam da tamo ne bi pobegla sa onog stola Jos samo kad bi nasla neki video da vidim kako to izgleda, lakse cu podneti
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 17:26:15
|
|
|
|
mika79
|
Sandrina imaš pp
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 17:28:04
|
|
|
|
sandrina 85
|
Evo ga... jeste animacija ali sad mi je jasnije HSG video
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 17:28:38
|
|
|
|
*Maki*
|
Igla prolazi kroz grlic, boli kao kad te bocnu u guzu...da to slikovito docaram
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 17:32:25
|
|
|
|
sandrina 85
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Sandrina imaš pp I ti...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 17:33:36
|
|
|
|
sandrina 85
|
IZVORNA PORUKA: *Maki* Igla prolazi kroz grlic, boli kao kad te bocnu u guzu...da to slikovito docaram to nije strashno... izdrzacu, samo da ne moram tamo da prenocim
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 21:31:03
|
|
|
|
m@j@25
|
u visegradskoj izlazis za 2 sata
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 22:14:44
|
|
|
|
*Maki*
|
Mislim da je totalno neozbiljno primiti pacijenta, ubrzo mu odraditi HSG i pustiti ga odmah kuci... Ipak mora da prodje par sati posle zahvata da se vidi da li je sve u redu, da li ima krvarenja i slicno. Mene su prili ujutro, onda su me do veceri 3 puta ispirali jodom, merili mi pritisak, temperaturu...tek sutradan ujutro mi je radjen HSG a pre intervencije su me jos 2 puta isprali, jednom sestra jednom doktor pre neposredne intervencije...i opet mi merili i pritisak i temperaturu... I kada je Dr rekao da bi mozda bilo bolje da ostnem jos jednu noc ja sam ga zamolila da me pusti kuci jer sam umirala od dosade-bila sam sama u sobi.... i posto je bilo sve ok, pustili su me na moj potpis. Zato izdrzi sve sta traze, to je za tvoje dobro.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 22:33:08
|
|
|
|
m@j@25
|
da li si radila sa anastezijom ,i gde si radila
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 22:35:22
|
|
|
|
*Maki*
|
Bez anestezije i bez inekcije za bol. Anestezija je zaista nepotrebna, a inekcija protiv bola bi mogla da se da... da ne bi bolelo puno ako ima priraslica p.s. nisam iz bgd-a
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 22:38:37
|
|
|
|
m@j@25
|
u visegradskoj se radi bez anastezije ,ujutru pre 8 si tamo,rade bez anastezije , a sto se tice ispiranja jodom to rade na stolu kad krenu sa intervencijom,ja sam lezala 2 sata zato sto je intervencija radjena u 1,i osecala sam se dobro tako da sam imala neke probleme sigurno bi se vratila
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2011 22:40:35
|
|
|
|
m@j@25
|
isto mislim da nema potrebe za anastezijom,meni nije bilo strasno ,a naslusala se raznih prica ,ocekivala sam da cu u najmanju ruku pasti u nesvest,al nije bilo tako jos sam imala priraslice
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.2.2011 9:20:52
|
|
|
|
*Maki*
|
m@j@25, bravo I ja sam bila prestravljena jer sam pre intervencije googlala kao luda i trazila informacije da li boli. Svasta sam procitala i dobre i lose komentare, ali je prevagnulo ono lose i bila sam mnogo uplasena. ali kad je doktor poceo da mi peva i da me gleda onako --nista ne brini, sve je u redu, opusti se-- malo sam se opustila. Doduse nisam imala priraslice, mozda zato nije uopste bolelo ali i da neko ima priraslice mislim da je to trenutna bol i da nije nista neizdrzivo...cela intervencija traje jako karatko, mozda 5 minuta.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
koje ime vam najbolje ide uz Natasa?pisuljicaSara (
31%)
Sofija (
28%)
Helena (
20%)
Anastasija (
21%)
Ukupan broj glasova: 96Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!