|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako uspavljujete bebu?
5.3.2011 22:48:47   
Snelle
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Snelle  sta bi sinoc? user posted image i sta si radila nocas?

Choopo, posustajem user posted image Lana još ne spava iako joj je odavno prošlo vreme za spavanje. Nemam snage da je ubacim u krevetac i da slušam plakanje user posted image Već sam rekla mm da ne mogu ja to više. Sa druge strane mi žao jer što sam je onda cimala ovih nepunih 24huser posted image Nisam pametna user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 376
5.3.2011 22:50:10   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Ja Vuku pred spavanje dajem AD,jer nemam vise toliko puno mleka,a i toliko se puta budi nocu da to u grudima "stekujem" za noc...

i ja isto ovako, samo sto dajem rizine pahuljice. Ali on se svejedno budi nakon 3 sata, a nekad i ranije. I kad se probudi, mogu da ga zavaram nunajuci jednom, ali vec sledeci put je haos i onda moram da dam sisu. A i ne mogu da ga pustim da se dere radi L. Zato cu kad budem probala ovu Cry it out, nju da posaljem kod bake na spavanjac user posted image

Vuk odmah sledeci put trazi sisu,ne pomaze nikakvo zavaravanje...Evo budi se user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 377
5.3.2011 22:52:55   
minna
E a sad ja pametnica opet sa pametnim pitanjemuser posted image A sta ako krenes sa ovim metodom i onda se probudi nocu? Isto ga pustas da place i da se sam uspava ili kako?

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 378
5.3.2011 22:54:18   
Snelle
I ja sam se to pitala minna. Mislim da se isto primenjuje user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 379
5.3.2011 22:55:46   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Snelle

Snelle  sta bi sinoc? user posted image i sta si radila nocas?

Choopo, posustajem user posted image Lana još ne spava iako joj je odavno prošlo vreme za spavanje. Nemam snage da je ubacim u krevetac i da slušam plakanje user posted image Već sam rekla mm da ne mogu ja to više. Sa druge strane mi žao jer što sam je onda cimala ovih nepunih 24huser posted image Nisam pametna user posted image

jao a tamo pise kako treba biti doslijedan. Da se ne odustaje. Ali tacno znam kako se osjecas user posted image user posted image user posted image Ovo je uzas. Ali probaj izdrzati koliko mozes.

minna valjda isto treba pustiti da place/ Ne znam, ja cu prvo dobro da iscitam sve zavrzlame, pa tek onda da se upustim u cijeli slucaj.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 380
5.3.2011 22:56:35   
madre
IZVORNA PORUKA: minna

E a sad ja pametnica opet sa pametnim pitanjemuser posted image A sta ako krenes sa ovim metodom i onda se probudi nocu? Isto ga pustas da place i da se sam uspava ili kako?

a je l inace koristite cucu?

< Poruku je uredio madre -- 5.3.2011 22:58:35 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 381
5.3.2011 22:58:01   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: madre

a je l koristite cucu?

Mi ne i to mi je najveci problem user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 382
5.3.2011 23:01:13   
madre
a da li ste probali?bogdan kada kmekne u toku noci ja mu dam cucu i on nastavi da spava...
a koliko dugo je beba spremna da place kada se probudi u toku noci? ja stvarno nemam tih problema, pa ne znamuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 5.3.2011 23:03:53 >

Direktna veza do poruke: 383
5.3.2011 23:01:15   
minna
Pa to mi je i najgore sto ne znam koliko bih tako izdrzala, cini mi se da ne bih mogla da budem dosledna, a onda bismo se za dz izmucili i nista ne bi postigli.
A tek ako se isto radi i nocu, a logicno mi je da da, onda tek ne verujem da bih mogla.

Evo i sad umesto sto kukam i kuckam ovde mogla sam da odspavam...nocas cu da se ubijemuser posted image

Ali zato kad bude bio veci pa ga budem budila za skolu u 7 ujutru a on kaze - Mama jos samo 5min.... ja cu da kazem E ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeee, sto nisi spavao kad si bio bebauser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 384
5.3.2011 23:02:25   
Nensi*

Da,i nocu treba da se pusti da place inace ovo nista ne vredi...

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 385
5.3.2011 23:02:52   
minna
Madre, koristimo, bas je voli, ja mu je uguram u usta, pomazim ga i nekad nastavi da spava a nekad ne...uglavnom ne

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 386
5.3.2011 23:03:16   
Nensi*

a da li ste probali?bogdan kada kmekne u toku noci ja mu dam cucu i on nastavi da spava...

Ja probala ali nece i nece...Prvo sisa,a posle moze duda...Ali prvo duda nikako...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 387
5.3.2011 23:03:57   
IVA 11
Ja sam oko drugog Lukinog mjeseca prelomila i pustila ga da place. Spavao je na meni non-stop, ide mi se u wc- trpim, gladna sam-ne jedem, tusira mi se-ne mogu od njega, itd.itd. Jednu noc sam odlucila. Posla sam na balkon koji je od sobe najudaljeniji da ne bih slusala plac jer bi me to slomilo i natjeralo me da podjem da ga uzmem u ruke. Mm je nadgledao Luku i ulazio na par minuta u sobu, prvu noc je plakao mnooogo, drugu isto ali manje, treci dan najmanje, cetvrti je bio druga beba. Otprilike svi posle par dana "shvate" da nema mame da svako malo dolazi, nina ga, nosi itd. Od tad, kod nas je sve drugacije, i lakse je sve. Treba malo istrpjeti, ali lakse je i za mamu i za bebu. 

Direktna veza do poruke: 388
5.3.2011 23:04:19   
minna

Da,i nocu treba da se pusti da place inace ovo nista ne vredi...

Znaci orila bi se cela zgrada... mislili bi da ga koljemouser posted image ma bas me briga sta bi oni mislili, nego treba to izdrzati

Ana vama svaka castuser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 389
5.3.2011 23:04:30   
Nensi*

Pa to mi je i najgore sto ne znam koliko bih tako izdrzala, cini mi se da ne bih mogla da budem dosledna, a onda bismo se za dz izmucili i nista ne bi postigli.
A tek ako se isto radi i nocu, a logicno mi je da da, onda tek ne verujem da bih mogla.

Evo i sad umesto sto kukam i kuckam ovde mogla sam da odspavam...nocas cu da se ubijemuser posted image

Ali zato kad bude bio veci pa ga budem budila za skolu u 7 ujutru a on kaze - Mama jos samo 5min.... ja cu da kazem E ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeee, sto nisi spavao kad si bio bebauser posted image user posted image

E ovo ti je dobro user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 390
5.3.2011 23:04:58   
madre

Ja probala ali nece i nece...Prvo sisa,a posle moze duda...Ali prvo duda nikako...

a zavarati sa malo cajica pa cuca?

< Poruku je uredio madre -- 5.3.2011 23:06:56 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 391
5.3.2011 23:06:05   
Snelle

a je l inace koristite cucu?

Odbacila ju je samoinicijativno pre mesec dana tako da nema dude. Kod nje ništa ne pomaže, ni sisa, jer se nekad ne uspava nakon podoja. Ipak sam ostala dosledna metodi i stavila je u krevetac user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 392
5.3.2011 23:07:32   
Nensi*
Vuk nece caj ni danju a kamoli nocu...Slabo pije tecnost,najbolje pije na kasicicu,ali ne mogu nocu da mu dajem na kasicicu user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 393
5.3.2011 23:07:41   
choopa choops

user posted image odlicna ideja, tako cu i ja user posted image user posted image

Iva nisam znala da ste vi tako user posted image

madre, ja sam probala M da dam sest razlicitih duda i stalno sam mu nudila, nema sanse user posted image Jer ja sam i sa L imala problem oko njenog nespavanja, ali ona je htjela dudu uvece i ja bi joj je dodala i ona bi nastavila user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 394
5.3.2011 23:09:10   
Snelle
A beše ne sme da se uspava u mom prisustvu, nego sama? Jesam li dobro razumela? Ona bi se u mom prisustvu uspavala za 2 minuta user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 395
5.3.2011 23:09:46   
choopa choops
Snelle drzi se user posted image Evo vidis Iva, Ana user posted image Tako ces i ti za noc, dvije user posted image Uz tebe smo. Pa da nam budes ohrabrenje kad i mi pokusamo user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 396
5.3.2011 23:10:07   
Nensi*
Pa poenta je da nauce da se uspavaju sami.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 397
5.3.2011 23:10:20   
madre
nemoj snele brinuti, ali stvarno!! nerviranje ne pomaze... kazi odlucno sebi da si resila da ucinis dobro i za sebe i za svoje dete i PUSTI JE DA PLACE (koliko god to bilo kontradiktorno)... nece joj nista biti, a vidis da su mnoge majke uspele u tome i sada uzivaju, a bebe zadovoljneuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 398
5.3.2011 23:11:01   
choopa choops

A beše ne sme da se uspava u mom prisustvu, nego sama? Jesam li dobro razumela? Ona bi se u mom prisustvu uspavala za 2 minuta user posted image

Ja koliko se sjecam, smije da zaspe u tvom prisustvu ukoliko je u tim vremenskim granicama?user posted image Ali nisam bas sto posto sigurna, davno sam ovo citala user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 399
5.3.2011 23:11:51   
madre

ja bogdana i dalje uspavljujem i u tome ne vidim problemuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...
Neverovatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne tačkice ...
Najlepša imena za decu rođenu na Božić
Ako je vaša beba rođena na Božić ili na drugi datum oko praznika, možda biste želeli da proslavite ovaj period godine ta...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here