Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:01:45
|
|
|
|
anajid
|
Ju sta se ovde desava???Dobro zna li se ista?I ja sam bas nestrpljiva!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:03:25
|
|
|
|
lanajelena
|
Gupika je prisutna ali cuti bar da dodje da nas pecne
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:05:00
|
|
|
|
isidora88
|
evo otkricu vam ko je jedan od modratora ako hocete
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:05:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Neeeećemo
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:06:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Please allow me to introduce myself
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:06:28
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 evo otkricu vam ko je jedan od modratora ako hocete zezas nas
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:07:34
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam novi modrator ahahahahahahaha
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:08:14
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja sam novi modrator ahahahahahahaha cestitam
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:08:47
|
|
|
|
minna
|
hehe znala sam, jer sam i ja htela da napisem to
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:08:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Snelle vidim te,necu moci kasnije da se ukljucim pa pusti mi mesage kad se sazna (sto volim sto sam tako radoznala)
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:10:11
|
|
|
|
minavb
|
Dobro je sto ja nisam, mnogo sam stroga.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:10:24
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: isidora88 ja sam novi modrator ahahahahahahaha cestitam fala,fala sad se vratite na temu da vas ne bi pec pec
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:11:12
|
|
|
|
Brana
|
O tek si postala moderator a vec tako opasna
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:12:15
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Gupika je prisutna ali cuti bar da dodje da nas pecne Bar nesto da kaze IZVORNA PORUKA: Nedja Please allow me to introduce myself Je l' jesi stvarno??? da pocnem sa ulizivanjem?
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:13:01
|
|
|
|
isidora88
|
mora se zavesti red ovde
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:13:22
|
|
|
|
lanajelena
|
Choopo vec ti vire samo noge
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:14:08
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops da pocnem sa ulizivanjem? a sa tim se pocinje ranije da skupis poene
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:14:11
|
|
|
|
isidora88
|
krunisanje ce se obaviti u ponoc,budite prisutni
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:14:35
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 mora se zavesti red ovde
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:15:34
|
|
|
|
Brana
|
Nov moderator prvo kada se krunise treba da promeni smajlice i da uvede nove
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:15:54
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Choopo vec ti vire samo noge
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:16:56
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Brana Nov moderator prvo kada se krunise treba da promeni smajlice i da uvede nove primljeno k znanju,molim malo strpljenja
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:17:25
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: choopa choops da pocnem sa ulizivanjem? a sa tim se pocinje ranije da skupis poene E hbg Kad nisam znala
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:17:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Čupo, ja to samo odgovaram na Bubine prozivke, ništa više
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:18:59
|
|
|
|
minavb
|
Gde si Nedjo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?