Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:45:52
|
|
|
|
moja ciklama
|
Ja, neću da budem moderator, ja hoću da budem RR PR Pa, za to sam se školovala.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:48:35
|
|
|
|
jekiki
|
Ala ti pucas na visoko
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:54:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ciklamo , je l' to imaš Brenu na avataru ?
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:22:31
|
|
|
|
moja ciklama
|
da Brenu, čije pesme obožavam ŠTO? jekiki, ne pucam ja visoko, poznajem svoje sposobnosti
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:27:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ništa , ništa , samo pitam . Uđi slobodno .
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:31:50
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Uđi slobodno . mada ja više preferiram: Sitnije, Cile, sitnije, pokaži mi najbitnije!
< Poruku je uredio moja ciklama -- 4.3.2011 17:37:31 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:34:57
|
|
|
|
lanajelena
|
Koje ste Vi lujke jel smem da kazem na koga ja sumnjam
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:38:03
|
|
|
|
prolece
|
kaži, kaži... ja nemam predstavu
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:43:04
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Koje ste Vi lujke jel smem da kazem na koga ja sumnjam Kazi I ja bi da znam
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:46:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Nisam dobila dopustenje ...BM mi je sumnjiva vec se uobrazila ...Mina ovako kao svestrana ili Nedja koja okonca svaku raspravu (svaka joj zlatna)
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:46:13
|
|
|
|
Dada81
|
Zar se sme ovde ''oplesti ''ovako hoću,hoću i ja da znam
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:46:33
|
|
|
|
bratzz
|
Nemam mnogo vremna za net ali od juce samo mislim na to ko ce biti RR moderatori i svaki cas proveravam da li je bila primopredaja! Mnogo sam nestrapljiva! Cak mislim da nas guppy namerno drzi u neizvesnosti, cisto da vidi kako cemo da se ponasamo.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:47:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja znam da ja nisam . Ne bacajte pare na kladionicu .
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:48:57
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja znam da ja nisam . Ne bacajte pare na kladionicu . Cuj nje ti bi i pare da dam,iovako sam prva probila led treba Vi meni da platite
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:49:37
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Nisam dobila dopustenje ...BM mi je sumnjiva vec se uobrazila ...Mina ovako kao svestrana ili Nedja koja okonca svaku raspravu (svaka joj zlatna) E da moguce da ce biti Nedja. Mina ima bebu ne verujem da bi pristala zbog obaveza oko Vanje, mada sveje moguce
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:50:08
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Koje ste Vi lujke jel smem da kazem na koga ja sumnjam lena jos uvek cekamo nadamo se najboljem izboru
< Poruku je uredio Brana -- 4.3.2011 17:51:02 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:50:55
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja znam da ja nisam . Ne bacajte pare na kladionicu . otkud znas da nisi
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:52:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Guppy nije predvidela ovaku potraznju ...trebala je samo da zameni ja ne bi ni primetila i mislila bih da su jos uvek Alex i Jeca
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:53:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Čupo , nisu imali toliko para , zato znam . Btw , ja za sada vidim samo jednu osobu kao pravi izbor za moda (govorim u svoje ime) . Neđo , uđi i predstavi se deci .
< Poruku je uredio BubaMira -- 4.3.2011 17:56:14 >
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:55:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Nisam dobila dopustenje ...BM mi je sumnjiva vec se uobrazila ...Mina ovako kao svestrana ili Nedja koja okonca svaku raspravu (svaka joj zlatna)
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:56:27
|
|
|
|
choopa choops
|
guppy reci vise, znas da od 18h pa do nekih 21h imamo najvise obaveza i necemo bit tu guppy Mi
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:57:35
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Guppy nije predvidela ovaku potraznju ...trebala je samo da zameni ja ne bi ni primetila i mislila bih da su jos uvek Alex i Jeca ahahahhahah
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:58:00
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Mina ovako kao svestrana Dobro ne rece nastrana
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 17:58:04
|
|
|
|
Dada81
|
joj,Čupa,primetim da dođem samo da vidim tvoj komentar
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 18:01:35
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: lanajelena Mina ovako kao svestrana Dobro ne rece nastrana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?