Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 15:15:40
|
|
|
|
marija32
|
Snelle, ja samo se nadam da nisu meni drage forumasice salim se
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 15:19:00
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Brano, lepotice a ja se nadam da nisu meni suprotno od dragog salim se u vecini su sve super
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:04:14
|
|
|
|
Dada81
|
Auuu,ovde pravi chat Sve sam propustila Ma,sigurno,moraju biti dobre,razumne,neka su dobrim delom kao naše bivše mod.i biće nam lepo kao i do sad a,dok ja dođem i šta napišem,ljudi možd aveć imaju mod ispod imena
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:05:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Jos nista, a? Pih a ja se pnadala da se vec zna, pa novi modovi da inesu meze i tako to Nista idem da jedem, vidi koje je doba, ne mogu da cekam
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:06:48
|
|
|
|
Jele
|
Al' smo sve znatiželjne i ja reko' garant su prilepili nekome već RR, kad ono ćorak
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:09:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Uuu , bre , al' se ova primopredaja moderaja zahuhtala . Obrni , okreni , meni to sve isto . Forum k'o forum , mod k'o mod . Ako si ok - tako će ti i biti . Prosto k'o boranija Btw , ja bih volela da mod bude ova što viri gore . To bi bio pun pogodak .
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:11:38
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Btw , ja bih volela da mod bude ova što viri gore . To bi bio pun pogodak . Slažem se!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:11:41
|
|
|
|
Dada81
|
Choopa Pa,da znaš,Bubo,''stojalo''bi joj to ispod imena,iskreno
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:15:22
|
|
|
|
Anoniman
|
... a ako me posle bude pržila po forumu - sipaću joj ricinus u kafu sledeći put kad dođe
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:16:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Juuuu, pa ova tema popularnija od problema u braku i usvajanja medju homoseksualcima zajedno
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:17:12
|
|
|
|
IVA 11
|
Kad ce objave, da znamo ko ce da nas pecka? Ela Choopa, i ja sam jela, cekala sam mezu.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:17:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Juuuu, pa ova tema popularnija od problema u braku i usvajanja medju homoseksualcima zajedno Ćuti, još se ne svađamo
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:18:18
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Juuuu, pa ova tema popularnija od problema u braku i usvajanja medju homoseksualcima zajedno
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:18:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Juuuu, pa ova tema popularnija od problema u braku i usvajanja medju homoseksualcima zajedno Ne podsećaj
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:19:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa čekamo nove flexibilne moderatore koji će odmah da nam se požale kako se non stop svađaju sa svojim homoseksulanim partnerom o tome da li da usvoje dečaka ili devojčicu
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:19:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Nedja Juuuu, pa ova tema popularnija od problema u braku i usvajanja medju homoseksualcima zajedno Ćuti, još se ne svađamo Da je otvorena kladionica verovatno bi i svađe bilo
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:21:32
|
|
|
|
Olga75
|
jos nije otvorena kladionica ja sve mislim pala lova , kad ono cvrc
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:23:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga ajde da otvorimo možda se oparimo
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:24:02
|
|
|
|
Olga75
|
i to sto kazes mada ajde da delimo , ja sam za saradnju
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:26:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Možeeee A čuj Bubicu šta ona čeka
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:29:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Kviskoteka RR Osoba A : " JA sam novi RR moderator ." Osoba B : " Ne slušajte je , JA sam novi RR moderator . " Osoba C : " Neee , JA sam novi RR moderator . "
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:30:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:31:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Blento
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:32:43
|
|
|
|
anajid
|
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 16:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?