Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:04:45
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam dete navrat na nos okupala da bih došla ovde da vidim novosti, kad ono još se debatuje.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:05:26
|
|
|
|
Anoniman
|
E, NM, jesi prestala da dojiš?
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:06:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja moje nisam ni okupala prvi put je ostao ne okupan...Guppy imas li dusu
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:07:17
|
|
|
|
New Mom
|
Nicht još. Što? (ode ova tema i na dojenje Granice slobode rastuuuuu!)
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:09:42
|
|
|
|
mama76
|
ovdje je napetije nego u 1001.noci,veceras se ne spava dok se ne sazna ko si ti famozni modovi
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:10:37
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja moje nisam ni okupala prvi put je ostao ne okupan...Guppy imas li dusu
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:11:31
|
|
|
|
lanajelena
|
Gupika je napisala ovih dana a mi napeli danas pa to ti je
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:14:44
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:21:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Nicht još. Što? (ode ova tema i na dojenje Granice slobode rastuuuuu!) Mislila sam da tome težiš, pa reko da ti kažem da sam ja zaustavila mleko.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:21:37
|
|
|
|
jance
|
no.. i kad se konacno ocekuje izjava za javnost?
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 4.3.2011 22:23:08
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: New Mom Nicht još. Što? (ode ova tema i na dojenje Granice slobode rastuuuuu!) Mislila sam da tome težiš, pa reko da ti kažem da sam ja zaustavila mleko. Odoh da vidim tu temu.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 9:39:37
|
|
|
|
prolece
|
šta sam noćas propustila?
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 9:50:53
|
|
|
|
ivaj
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja sam dete navrat na nos okupala da bih došla ovde da vidim novosti, kad ono još se debatuje. Jadno dete! Ko zna mozda si ga i osurila sa vrelom vodom
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 9:53:43
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: ivaj IZVORNA PORUKA: New Mom Ja sam dete navrat na nos okupala da bih došla ovde da vidim novosti, kad ono još se debatuje. Jadno dete! Ko zna mozda si ga i osurila sa vrelom vodom
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 11:51:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
boooze, sta sam ja sve propustila... ne smem vise da izlazim iz kuce
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:27:08
|
|
|
|
Dada81
|
Da nisam ja ''pukla'' ili malo pre u razgovoru videh mod kod Lu,sledeći trenutak je nema,nego je kod Ane
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:28:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Dado, zavisi u kom forumu pišemo. Ako se nalazimo u delu foruma koji uređujemo onda nam piše moderator.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:29:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Dado nepotpaljuj temu
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:29:19
|
|
|
|
dunja RR
|
nisam baš skapirala šta tačno pitaš, ali oznaku moderatori imaju samo na delu foruma za koji su zaduženi - ako si na to mislila IZVORNA PORUKA: Dada81 Da nisam ja ''pukla'' ili malo pre u razgovoru videh mod kod Lu,sledeći trenutak je nema,nego je kod Ane
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:30:43
|
|
|
|
Lu
|
Lu se nećete tako lako riješiti
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:31:03
|
|
|
|
Dada81
|
nisam to znala,stvarno,rekoh ja nisam u redu.Malo duže nađem vremena da se družim,pa rekoh možda je do toga Meni je stvarno svejedno
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:32:50
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Dado nepotpaljuj temu Joj,to mi nije namera,ni sekundu,kao što sam već i ranije malo pisala ovde,svi su mi super,važno da se družimo kao i do sad.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:38:04
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: lanajelena Dado nepotpaljuj temu Joj,to mi nije namera,ni sekundu,kao što sam već i ranije malo pisala ovde,svi su mi super,važno da se družimo kao i do sad. Pa normalno, ne znam što je bitno ko su moderatori, meni je to sasvim svejedno, modovi ionako samo ispravljaju greške i brišu duple teme...i to im je neki pos'o
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 15:42:03
|
|
|
|
Dada81
|
Pa normalno, ne znam što je bitno ko su moderatori, meni je to sasvim svejedno, modovi ionako samo ispravljaju greške i brišu duple teme...i to im je neki pos'o ___________________________ Baš tako,ne znam ni što dođoh ovde ,nego me zbuni,sad ga ima,sad nema, mada na to pre nisam ni obraćala pažnju do ove teme...
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 16:25:06
|
|
|
|
ksenija81
|
Jel to Nensi 27 novi moderator ili je bila ranije???
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?