|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
1.3.2011 14:01:27   
1111a
merimice ja mislim samo da mi trenira zivce
boli me stomak..ja u principu i nemam bolne menstruacije
mislim da je ovo sve od klomifena

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1776
1.3.2011 14:03:07   
Merimica
a jesi li ti radila test ovog meseca?

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1777
1.3.2011 14:10:24   
1111a
nisam....nema sanse da ga radim...ne smem...ja se nadam do zadnjeg...

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1778
1.3.2011 16:18:19   
*Maki*
Prosli ciklus sam 3 dana pred user posted image imala trag krvi na gacicama...mislila sam da je krenula, ali je dosla tek posle 3 dana, sto se meni nikada nije desilo do tada. Sacekaj sreco malo, mozda je user posted image , ako ne krene do sutra obavezno idi po test. Klomifen meni nije poremetio ciklus, stize na vreme, jedino sto me boli stomak vise nego ranije.. user posted image
Navijam da su to --oni--znaci user posted image

Temepraturu vise ne merim... i temperatura preko 37 moze da ukazuje na user posted image , samo da znas user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1779
1.3.2011 16:32:14   
1111a
nemam pojma...trenira mi zivce
nije ni krv nego vrlo  bledo...nesta izmedju zute i roze boje.kao da je samo kap krvi umesana u sekret. verovatno da ne buljim ne bih ni primetila. mozda ce verovatno sutra tek da krene
zakasnice mi jedan dan samo da me jos vise razocara
bem ti klomifen
temperatura da nisam pila klomifen bi me davala nadu a ovako i to pripisujem klomifenu

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1780
1.3.2011 16:33:59   
Merimica
meni to liči na user posted image , ali stvarnoooooooo

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1781
1.3.2011 16:37:00   
*Maki*
Nema veze Klomifen sa temperaturom, povisenu temperaturu bi trebala da imas samo dok pijes Klomifen... Zasto ne trknes po testic, da resis dilemu i da se ne nerviras puno...ni to nije dobro...

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1782
1.3.2011 16:49:41   
Merimica
IZVORNA PORUKA: *Maki*

Nema veze Klomifen sa temperaturom, povisenu temperaturu bi trebala da imas samo dok pijes Klomifen... Zasto ne trknes po testic, da resis dilemu i da se ne nerviras puno...ni to nije dobro...

podržavam predlog, hajde ženo pa da slavimouser posted image

M+M=??????

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1783
1.3.2011 16:59:46   
*Maki*
Mooooliiim te kuuupiii testtt user posted image user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1784
1.3.2011 17:05:22   
1111a
pokusajte da me shvatite..plasim se razocarenja
ovako postoji tracak nade
ako mi ujutu bude i dalje povisena temperatura ....onda super
al ako padneuser posted image
danas mi je 16 dan lutealne faze....odn povisene temp...
ziva nisam
ali videces da ce doci veceras ili ujutru......kazem vam samo se igra sa mojim zivcima

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1785
1.3.2011 17:07:04   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: 1111a

pokusajte da me shvatite..plasim se razocarenja
ovako postoji tracak nade
ako mi ujutu bude i dalje povisena temperatura ....onda super
al ako padneuser posted image
danas mi je 16 dan lutealne faze....odn povisene temp...
ziva nisam
ali videces da ce doci veceras ili ujutru......kazem vam samo se igra sa mojim zivcima
zeno batali test...lepse je nadati se i biti strpljen pa kada odmakne kasnjenje ..opali po testu...do tada nista...

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1786
1.3.2011 17:10:24   
1111a
anuks....nema sanse da uradim test

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 1787
1.3.2011 17:13:10   
anuksunamun
ja te kontam skroz ..imam fobiju od testova....skenjaju me do bola...mir sada ...meni kasni dva dana...ali sam strpljiva...daj Boze da ne stigne 9 meseci..a za test cemo lako ...ako je beba tu ...nece nikud pobeci bez testa :):)

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1788
1.3.2011 17:17:05   
1111a
jesi li isto pila klomifen. koji ti je dan posle ovulacije

Direktna veza do poruke: 1789
1.3.2011 17:18:01   
anuksunamun
nisam pila nista...samo regularan conzervativni boring sex :):):)

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1790
1.3.2011 17:20:28   
1111a
drzima na palceve....sutra cemo znati

Direktna veza do poruke: 1791
1.3.2011 17:33:21   
Slavija
1111a potpuno te razumem sto se testa tice...meni je lekar rekao da ga uradim 2 dana nakon dana kada bi trebalo regularno da dobijem kasnilo mi 2 dana....i uradila sam ga juce...i razocarala se nacisto opet,opet i opet nista....zapala sam u depresiju cele noci sam user posted image user posted image user posted image ...i evo malocas dodjeuser posted image neverovatno mi je tesko...prosto nisam vise sigurna kako cu podneti ako tako nastavi biti i narednih meseci...Iskreno mislim po tvojim simtomima da siuser posted image ...drzim ti palceve...obradovala bi me user posted image vest...A test kao test...bar meni ne donosi nikakvo olaksanje...i kada je negativan ja se i dalje nadam i ne verujem u njegovu tacnost i tako sve dok ne ugledamuser posted image ...

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1792
1.3.2011 17:40:43   
1111a
slavija razumem te. ali pretpostavljam da ti zivis sa svojim muzem. a ja moram da idem u afriku da bi pokusala da zatrudnim.momak mi radi tamo...onda se cimam za bolovanje a da ti ne pricam o trosku. sve mi je to dodatni stres. ali vi sto ste zajedno sa svojim muzevima, opustite se. evo jedna moja poznanica je ostala trudna nakon 5 godina i to kad je pocela da skuplja papire za vto. onda sam juce zvala curu koja je samnom u bila u bolnici na laparaskopiji... takodje je ostala spontano trudna i to kad je pocela da skuplja papire za vto
opustite se.....svaki mesec pokusavajte i bice
a sta cu ja, ja stvarno ne znam....

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1793
1.3.2011 17:41:05   
jelenadunja
Cao,jesi probala da pijes caj,,macina trava,,?ja sam uz pomoc njega ladno zatrudnela,regulisala cikluse?? pozzuser posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1794
1.3.2011 17:43:07   
1111a
verujte mi da najmanje 5-6 cura znam koje su ostale trudne posle uzimanja klomifena..nekoliko meseci kasnije....njegovo dejstvo se produzi...obavezno budite aktivne tih meseci....sigurno cete imati ovulaciju. i te su ovulacije kvalitetnije  od onih kad pijemo klomifen

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1795
1.3.2011 17:44:17   
1111a
e ja sam upravo razmisljala o macinoj travi. ako ovaj mesec ne bude. sledeci put cu da pijem taj caj

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1796
1.3.2011 17:46:29   
jelenadunja
Pila sam ga samo mesec dana........posle dva spontana i par godina pokusaja da ostanem trudna,nekoliko ginekologa koji pojma nemaju,uspela sam zahvaljujuci mojoj dr. koja mi ga je preporucila.Cena mu je smesna,a pomogao je mnogim devojkama.............. user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1797
1.3.2011 17:50:06   
jelenadunja
p.s.caj ima odvratan ukus,ali nije los kad je hladan i kad se doda malo meda,ali za buducu bebicu,verujte isplati se piti ga.Garantovali su mi da necu zatrudneti......i eto cajic je pomogao......Dunja je prelepa i danas je napunila 8 meseci user posted image  user posted image

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 1798
1.3.2011 17:51:13   
Slavija
1111a hvala ti za odg..malo si me utesila... i jelenadunja mozes li mi molim te reci gde mogu da nabavim ,,macinu travu,,???sada sam u stanju da probam svasta..da ne kazem sta bi pojela...ne bi li uspelo...Poolude vise....Sutra ce lekar najverovatnije da mi prepise jos jednu kutiju KLOMIFEN-a!!!od koga mi je uzasnooo lose...

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 1799
1.3.2011 17:56:37   
Slavija
hooooooooocu i ja jednuuuuu DUNJICU....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nek ti je ziva i zdrava...i da budem iskrena..bas ti zavidim...i mozda nije normalno ali postajem ljubomorna na sve zene koje vidjam sa bebama u narucju....od emisije ,,VREME JE ZA BEBE,,dobijam napaduser posted image ....DOOOOKLE CE BRE VISE TAKOOOOOOO...dokle Klomifen...?ne zelim da spomenem vise taj naziv leka...!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Da li vam se dopada ovo ime?
Tinana

Sta mislite o imenu Iskra ?????

Svidja mi se! (42%)

Ne svidja mi se! (58%)

Ukupan broj glasova: 364

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here