Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:43:20
|
|
|
|
minavb
|
STa ko danas ima na meniju? Jeco za tebe znam, ti ne moras da pises.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:43:59
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja jos nista...čekam
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:45:25
|
|
|
|
minavb
|
Imas ideju na temi integralni pirinac.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:23:03
|
|
|
|
gagana83
|
Hej evo i mene sa vama Ja odavno praktikujem ovaj rezim ishrane,ne striktno ali se uglavnom pridrzavam.Omakne mi se po neki vocni jogurt i neki slatkis.Hleb nisam skroz izbacila,ali sam ga svela na minimum,i kad pojedem to bude uglavnom integralni hleb ili dvopek. Kad pomislim da sam ranije cesto jela recimo pomfrit sa majonezom,hlebom i jogurtom Meni ovaj rezim ishrane prija a i kilice idu dole,polako ali sigurno.Do leta cu se,nadam se,srediti. Kod mene je problem sto cesto ne stignem da skuvam sebi nesto pa onda improvizujem.Kuvam posebno za dete,posebno za muza i posebno za sebe.Ne izlazim iz kuhinje Upravo sam rucala pljeskavicu sa barenim brokolijem, sargarepom i 2 kasicice ajvara. Pljeskavica je od teleceg mesa,jedan nas komsija prodaje teletinu.Odem kod njega,izaberem parce i on mi to samelje.Pecem je na teflonu sa par kapi ulja. Nisam stigla da doruckujem,samo sam pojela jednu krusku. Pojela sam i nekoliko lesnika. Za veceru ce biti neko povrce.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:25:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja danas jedem hladnu celer čorbu sa pavlakom, jer ne mogu ništa da žvaćem i ne smem ništa toplo, poludeću više
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:26:25
|
|
|
|
minavb
|
Da te pecnem za ajvar. Jeste ukusan ali pazi, papiku, namirnicu najbogatiju vitaminom C su ispekli, pa onda uprzili sa gomilom ulja. Tu nema niceg korisnog a pun je ulja i soli. Nedjo sta je sa tobom? Zeudac boli?
< Poruku je uredio minavb -- 18.2.2011 14:29:02 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:28:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina, zavisi kakav je ajvar, moja mama ga pravi bukvalno sa par kapi ulja. Jeste da nije zdrav u smislu vitamina, al ja sam ga oduvek jela u sklopu dijete jer bi mi mnoge namirnice bile totalno bljutave bez njega
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:30:11
|
|
|
|
minavb
|
Ja ga ne jedem, jednom u sto godina, jer me ubiju creva od njega. Volim svezu papriku i tako je i jedem, grickam uz rucak
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:30:35
|
|
|
|
Jeca*
|
što bi rekla jedna dr, ginekolog, ajvar nije jelo! nego prilog jelu
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:32:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kod mene je dorucak i prva uzina standardna - pahuljice sa jogurtom i voce. Jedino me jos kolje to sto ponekad uzmem vocni jogurt umesto obicnog ali i to cu srediti. Rucak - pirinac sa povrcem. Imala sam ga i juce, ali sam skuvala previse pirinca pa da iskoristim danas. Najgora mi je druga uzina i vecera. Tu nemam ama bas nikakve ideje. Problem je u tome sto sam uzasno gladna oko 5, i ako ne jedem kako treba pocne migrena Learned that the hard way.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:32:23
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: minavb Da te pecnem za ajvar. Jeste ukusan ali pazi, papiku, namirnicu najbogatiju vitaminom C su ispekli, pa onda uprzili sa gomilom ulja. Tu nema niceg korisnog a pun je ulja i soli. Nedjo sta je sa tobom? Zeudac boli? Znala sam da ces me pecnuti I znam da je tu malo sta od vitamina ostalo. Ali pojedem kad kad samo po 2-3 kasicice,cisto da malo da ukus. A u bareno povrce ne stavljam ni trunku soli.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:32:43
|
|
|
|
viking
|
Mislim da je zbog zuba koji je operisala juče, prekjuče... IZVORNA PORUKA: minavb Nedjo sta je sa tobom? Zeudac boli?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:33:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja volim papriku na sve načine, pa i u ajvaru, a koristila sam ga tako što bih presuvo belo meso sa roštilja namazala tankim slojem ajvara i tako jela Operisala sam umnjak pre dva dana, mina, boli kao đavo, natečena sam, izdeformisana, i ne mogu da žvaćem ništa
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:33:25
|
|
|
|
Jeca*
|
uh...bareno povrce bez soli....e ja to ne mogu
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:33:27
|
|
|
|
minavb
|
Mm i ja nekad napravimo obrok od mazalica-ajvar, pasirani luk i sir sa susamom, pesto...sve to mazemo na mali ovsi keks i uz to jedemo salatu od paradajza.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:33:52
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja ga ne jedem, jednom u sto godina, jer me ubiju creva od njega. Volim svezu papriku i tako je i jedem, grickam uz rucak Ja volim svezu papriku da napunim sirom,sto bi rekli-leskovacki sladoled Paprika mi je inace omiljena namirnica.
< Poruku je uredio gagana83 -- 18.2.2011 14:34:52 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:33:59
|
|
|
|
Jeca*
|
pa jel to dijetalno, majQmu?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:34:20
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: minavb Ja ga ne jedem, jednom u sto godina, jer me ubiju creva od njega. Volim svezu papriku i tako je i jedem, grickam uz rucak Ja volim svezu papriku da napunim sirom,sto bi rekli-leskovacki sladoled sladoled? Nedjoooooo
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:34:42
|
|
|
|
minavb
|
Jeco, daj Alexx onu tvoju uzinu, mozda joj se svidi.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:35:00
|
|
|
|
Jeca*
|
hocuuuuuu
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:35:05
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR uh...bareno povrce bez soli....e ja to ne mogu Isto.. za vreme ručka milion puta dosolim paradajz, nikako mi nije dovoljno slan
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:37:18
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam sad rucala mnogo ukusnu boraniju-donela od kuce. Skuvala sam frikom smrznutu. Onda sam na par kapi ulja proprzila beli luk, dodala boraniju, i malo vode i ostavila da se to krcka 15min. Dodala sam persun, vegetu, origano i majcinu dusicu. Sjajno!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:37:32
|
|
|
|
gagana83
|
E a taj ovsi keks koji spominjete da kupujete u Maxi-ju,jel se nalazi na onom delu gde je zdrava hrana ili medju slatkisima?Ja u onaj deo gde stoje slatkisi ne zalazim
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:38:56
|
|
|
|
Jeca*
|
a jel te ne mame detetovi slatkisi? mene ubise ali ne dam se tako lako inace, na zdravoj hrani je obicno ili tamo gde su tostovi i sl
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 14:40:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 E a taj ovsi keks koji spominjete da kupujete u Maxi-ju,jel se nalazi na onom delu gde je zdrava hrana ili medju slatkisima?Ja u onaj deo gde stoje slatkisi ne zalazim Ja sam viđala tamo gde je dijetalna hrana.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?