Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:24:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Odes na prvu stranu i citas sta sme, sta ne sme
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:43:22
|
|
|
|
lanajelena
|
Psttttttttttt ja sam mislila da ce doci konkretno Mina ili jos neko ko je upucen i kaze danas jedi to,sutra to...necu da se bunim,samo da sama ne kombinujem onda uvek ubacim nesto sto ne sme
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:45:54
|
|
|
|
minavb
|
Mina ce da okaci broj tekuceg racuna pa ce po primljenij uplati da pise detaljno
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:49:22
|
|
|
|
lanajelena
|
...seti se Exit...Novi Sad....tetka Jelena cuva decu
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:52:35
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena ...seti se Exit...Novi Sad....tetka Jelena cuva decu Vec je Nedja bezecovala
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:53:17
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: lanajelena ...seti se Exit...Novi Sad....tetka Jelena cuva decu Vec je Nedja bezecovala Nedja ni ne zna da ove godine i ona ide na Exit
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:53:19
|
|
|
|
minavb
|
Hahaha, pa ovo uopste nije lose. Neko cuva dete, sd da nadjem ko ce da mi cisti kucu povremeno, ko ce da me fenira, ...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:54:07
|
|
|
|
minavb
|
Alexx bi mogla da mi napravi softver za planiranje kolektivne ishrane.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:55:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Vala, ja necu nista od toga. Dok drugi rade, ti i ja cemo na pivce Ja tebi pivce, ti meni recept. Spojimo lepo i korisno.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:55:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Alexx bi mogla da mi napravi softver za planiranje kolektivne ishrane. E, ovo moze. I da uvaljujemo okolo. Eto biznisa!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:56:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja cu da Vam vodim knjige
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:57:19
|
|
|
|
minavb
|
Nego sta! Jos ako nadjemo nokeoga da to iz ministrastav progura kao must have svim ustanovama, lova ce da pada! Au, ne ovde o tome.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:57:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja cu da Vam vodim knjige Jbg, moja mama je knjigovodja
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:59:48
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja cu da Vam vodim knjige Jbg, moja mama je knjigovodja Ona nije na forumu i ne moze da se ubaci u biznis
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:01:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nije na forumu, ali nece da naplati
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:02:58
|
|
|
|
Olga75
|
ako ne dobijem procenat sve cu bre da vas prijavim , ako dobijem dacu vam pecat
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:03:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
Olga, ne javno, cutiiii
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:05:16
|
|
|
|
Jeca*
|
a da se vi vratite temi, za promenu?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:05:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja čuvam Vanju, i hoću te recepte- nemo' da se svađamo LJ, nećem na exit i tačka
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:06:41
|
|
|
|
lanajelena
|
E tako te volim Jeco e neka si pecnula Alexx dosta ona nas pecka a sad kad ima profit samo pici off topic
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:07:31
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ja čuvam Vanju, i hoću te recepte- nemo' da se svađamo LJ, nećem na exit i tačka Ti ga cuvaj ja cu da ga hranim,znas kako je on komplikovan ipak moraju dvoje
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:14:13
|
|
|
|
Jeca*
|
ja mogu da vas peckam na ovoj temi koliko mi volja, jer sam ja minu davno ulovila i odlicno napredujem sa dijetom. A vi se sad slihtajte
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:17:08
|
|
|
|
Anoniman
|
I to što kažeš Jeco, ja se tu šlihtam, a sve savete sam od nje dobila još onomad dok je bila trudna i imala vremena Mada, čuvanje Vanje bi i meni bilo zadovoljstvo
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:17:46
|
|
|
|
viking
|
A vi sad žene napadnite Jecu, ona zna! IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja mogu da vas peckam na ovoj temi koliko mi volja, jer sam ja minu davno ulovila i odlicno napredujem sa dijetom. A vi se sad slihtajte
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:18:10
|
|
|
|
Jeca*
|
i samo da kazem...nije beba Vanja komplikovan nego ove tete sto bi da ruckaju lepo i da mrsave
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?