Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:24:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Odes na prvu stranu i citas sta sme, sta ne sme
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:43:22
|
|
|
|
lanajelena
|
Psttttttttttt ja sam mislila da ce doci konkretno Mina ili jos neko ko je upucen i kaze danas jedi to,sutra to...necu da se bunim,samo da sama ne kombinujem onda uvek ubacim nesto sto ne sme
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:45:54
|
|
|
|
minavb
|
Mina ce da okaci broj tekuceg racuna pa ce po primljenij uplati da pise detaljno
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:49:22
|
|
|
|
lanajelena
|
...seti se Exit...Novi Sad....tetka Jelena cuva decu
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:52:35
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena ...seti se Exit...Novi Sad....tetka Jelena cuva decu Vec je Nedja bezecovala
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:53:17
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: lanajelena ...seti se Exit...Novi Sad....tetka Jelena cuva decu Vec je Nedja bezecovala Nedja ni ne zna da ove godine i ona ide na Exit
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:53:19
|
|
|
|
minavb
|
Hahaha, pa ovo uopste nije lose. Neko cuva dete, sd da nadjem ko ce da mi cisti kucu povremeno, ko ce da me fenira, ...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:54:07
|
|
|
|
minavb
|
Alexx bi mogla da mi napravi softver za planiranje kolektivne ishrane.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:55:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Vala, ja necu nista od toga. Dok drugi rade, ti i ja cemo na pivce Ja tebi pivce, ti meni recept. Spojimo lepo i korisno.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:55:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Alexx bi mogla da mi napravi softver za planiranje kolektivne ishrane. E, ovo moze. I da uvaljujemo okolo. Eto biznisa!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:56:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja cu da Vam vodim knjige
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:57:19
|
|
|
|
minavb
|
Nego sta! Jos ako nadjemo nokeoga da to iz ministrastav progura kao must have svim ustanovama, lova ce da pada! Au, ne ovde o tome.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:57:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja cu da Vam vodim knjige Jbg, moja mama je knjigovodja
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 12:59:48
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja cu da Vam vodim knjige Jbg, moja mama je knjigovodja Ona nije na forumu i ne moze da se ubaci u biznis
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:01:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nije na forumu, ali nece da naplati
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:02:58
|
|
|
|
Olga75
|
ako ne dobijem procenat sve cu bre da vas prijavim , ako dobijem dacu vam pecat
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:03:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
Olga, ne javno, cutiiii
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:05:16
|
|
|
|
Jeca*
|
a da se vi vratite temi, za promenu?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:05:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja čuvam Vanju, i hoću te recepte- nemo' da se svađamo LJ, nećem na exit i tačka
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:06:41
|
|
|
|
lanajelena
|
E tako te volim Jeco e neka si pecnula Alexx dosta ona nas pecka a sad kad ima profit samo pici off topic
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:07:31
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ja čuvam Vanju, i hoću te recepte- nemo' da se svađamo LJ, nećem na exit i tačka Ti ga cuvaj ja cu da ga hranim,znas kako je on komplikovan ipak moraju dvoje
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:14:13
|
|
|
|
Jeca*
|
ja mogu da vas peckam na ovoj temi koliko mi volja, jer sam ja minu davno ulovila i odlicno napredujem sa dijetom. A vi se sad slihtajte
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:17:08
|
|
|
|
Anoniman
|
I to što kažeš Jeco, ja se tu šlihtam, a sve savete sam od nje dobila još onomad dok je bila trudna i imala vremena Mada, čuvanje Vanje bi i meni bilo zadovoljstvo
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:17:46
|
|
|
|
viking
|
A vi sad žene napadnite Jecu, ona zna! IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja mogu da vas peckam na ovoj temi koliko mi volja, jer sam ja minu davno ulovila i odlicno napredujem sa dijetom. A vi se sad slihtajte
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.2.2011 13:18:10
|
|
|
|
Jeca*
|
i samo da kazem...nije beba Vanja komplikovan nego ove tete sto bi da ruckaju lepo i da mrsave
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?