Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.11.2010 12:11:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Super su price
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.11.2010 9:06:58
|
|
|
|
Anoniman
|
nensi, šalješ sliku uz priču mail-om, pa je Tatamata ubaci.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.11.2010 9:07:50
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja poslala link sa slikom,valjda ce se snaci
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.11.2010 22:43:49
|
|
|
|
Tatamata
|
Bez brige Nensi, snaći ću se!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.11.2010 23:29:50
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.12.2010 20:33:41
|
|
|
|
Kostantin
|
BRAVO TASH.KAZI KAKO JE SVE LAKSE I LEPSE UZ EPIDURAL??MAMA OPUSTENA,SVESNA I NEIZMUCENA DOCEKA SVOJU BEBU.ZIVEO EPIDURAL
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.12.2010 22:12:25
|
|
|
|
isidora88
|
tash se porodila carskim rezom u spinalnoj anesteziji izgleda si je pomesala sa nekim
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.12.2010 9:34:17
|
|
|
|
Kostantin
|
Da jesam je pomesala sa prasetom.Desi se sve nama mamama
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 4.1.2011 12:04:08
|
|
|
|
prase
|
Ja sam tek sada videla da je objavljena moja druga porođajna priča Sećam se da sam je pisala i oči svoje isplakala, ali se ne sećam svih onih pravopisnih grešaka Pripisaćemo to hormonima... koji me izgleda još uvek ne puštaju, čitam sada ponovo svoju priču i druge priče i suza suzu sustiže I mi prasići imamo dušu, izgleda
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 4.1.2011 12:14:15
|
|
|
|
Nensi*
|
Kad ce biti objavljena moja prica? Poslala sam je pre mesec ipo dana,a pisalo je da ce objaviti u roku od mesec dana..
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 4.1.2011 12:21:47
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Kad ce biti objavljena moja prica? Poslala sam je pre mesec ipo dana,a pisalo je da ce objaviti u roku od mesec dana.. Ja sam svoju poslala krajem septembra i objavljena je krajem novembra - ne brini se, neće te zaboraviti
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.1.2011 16:34:57
|
|
|
|
strahinja11
|
Pricice su super
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.1.2011 14:30:47
|
|
|
|
bojanica7
|
napisala porodjajnu pricu, al mi gmail prijavljuje da nije u redu adresa porodjajne.price@ringeraja.rs. . na koju da posaljem? fala
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.1.2011 14:33:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
valjda cu je procitati, dok ne odem u porodiliste
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.1.2011 17:27:06
|
|
|
|
bojanica7
|
skapirala gresku. poslala. sanjice, mislim da tek za mesec i nesto objavljuju price, koliko sam izvalila. mogu ti poslati na mejl
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.1.2011 17:28:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, crvc Mislim da imas moj mail. Slala sam ti onu knjigu o uspavaljivanju. Ako nemas, evo poslacu ti u pp.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.1.2011 19:38:02
|
|
|
|
aleksandraz
|
Drage moje hocu i ja napisem moje dve price ali srpski mi je tako slab tako da nece te nista razumeti a oni mogu da vam bude bas utesne sa obzirom da ovde u makedoniji medicinski personal je daleko losiji od vas .
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 4.2.2011 17:57:12
|
|
|
|
isidora88
|
evo i ja sam poslala svoju pricu
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 4.2.2011 21:26:20
|
|
|
|
Nensi*
|
Moja jos nije objavljena a ima 2,5 meseca kako sam je poslala...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 4.2.2011 21:57:04
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja sam htjela moju da objavim, ali mi se ni mili cekati toliko vremena, premnogo je. Ni da je sa kineskog prevode, pa im treba toliko vremena za objavu.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 4.2.2011 22:07:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Ni meni nije jasno zasto to toliko traje,pa ne saljemo svaki dan po 100 prica pa da treba sve to procitati i srediti
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 4.2.2011 22:13:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Guppy nam je bolesna i dugo je odsutna i ceo RR tim je prosto preopterećen. Imajte malo strpljenja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.2.2011 16:28:03
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: aleksandraz Drage moje hocu i ja napisem moje dve price ali srpski mi je tako slab tako da nece te nista razumeti a oni mogu da vam bude bas utesne sa obzirom da ovde u makedoniji medicinski personal je daleko losiji od vas . srpski ti je super
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.2.2011 22:17:10
|
|
|
|
Tatamata
|
Evo konačno i priče koju nam je poslala Nensi27, a koju ste jedva čekale. Sledećeg trenutka čujem plač, plač MOJE bebe, počinjem da se smejem i plačem u isto vreme, neverovatan nalet emocija, tako nešto nikad nisam osetila. Pokazuju mi ga, sav je krvav i zgužvan, ali je najlepši na svetu. Odnose ga na merenje i kupanje. Pročitajte celu priču Bravo Nensi27!! PS: Draga Nensi27, hvala ti na strpljenju, priča je super! PPS: Drage moje, uskoro ide nova priča
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.2.2011 22:18:59
|
|
|
|
Nensi*
|
Mislila sam da ste me zaboravili
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?