Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.8.2010 23:59:33
|
|
|
|
choopa choops
|
za mame i bebe!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.8.2010 9:50:11
|
|
|
|
ivana.stosic
|
IZVORNA PORUKA: Tatamata Ivana.Stosic je jedne neobične porođajne noći u trudovima dozivala babicu i dozivala... na sreću imala je i telefon. Bravo Ivana!! Dodje babica, dere se što zovem telefonom, pa kad ja dreknem na nju, pa počnem da psujem, reko m... ti ja tvoju, sad kad te do`vatim ovako gabaritna i plus trudna neće ostati od tebe, zovi doktorku. Dođe dežurna doktorka, da vidi koliko sam otvorena. Pročitajte celi priču... Pa jeste smesno sada, a kako mi je tada bilo.................
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.8.2010 11:58:19
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: ivana.stosic IZVORNA PORUKA: Tatamata Ivana.Stosic je jedne neobične porođajne noći u trudovima dozivala babicu i dozivala... na sreću imala je i telefon. Bravo Ivana!! Dodje babica, dere se što zovem telefonom, pa kad ja dreknem na nju, pa počnem da psujem, reko m... ti ja tvoju, sad kad te do`vatim ovako gabaritna i plus trudna neće ostati od tebe, zovi doktorku. Dođe dežurna doktorka, da vidi koliko sam otvorena. Pročitajte celi priču... Pa jeste smesno sada, a kako mi je tada bilo................. Auu ženo pa ja bi ih pobila sve!!! stvarno su bre kre_eni! Ako im se ne radi nek puste one koji hoće! Dobro je da se sve lepo završilo!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.8.2010 13:36:21
|
|
|
|
ivana.stosic
|
Hvala Modessty. Ipak je sve dobro, ona lepo napreduje i fala Bogu da je tako. Umalo ih stvarno nisam pobila.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.9.2010 0:42:59
|
|
|
|
Tatamata
|
Zoka81 je poslala svoju porođajnu priču. Saznajte kako izgleda porođaj u Nemačkoj. Bravo Zoko81!!! Počinjem da se tresem od sreće i uzbuđenja, ne puštam ga, ne dam da mi ga uzmu a babica viče samo na kratko ti ga kradem i odma ga vraćamo. On plače li plače a meni se srce kida došlo mi da ustanem i da im ga otmem. Moj muž je presekao pupčanu vrpcu. Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.9.2010 8:25:16
|
|
|
|
pepino
|
Joj Zoko divna prica,cestitam jos jednom!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.9.2010 12:34:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Zoko
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.9.2010 13:32:43
|
|
|
|
jelena038
|
Divne su vam price! Srocila bih i ja svoju, al ne znam je l se pika to sa zakasnjenjem od jedno 6 godina
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.9.2010 0:15:02
|
|
|
|
Tatamata
|
Keva je sa nama podelila svoje strašno iskustvo iz porodiljišta! Prošla si sa bebom kroz nešto nezamislivo. Želimo vam mnogo zdravlja i sreće. Izgubila sam već svu snagu i molim Boga da se napnem još jednom i uspevam da izguram bebu. Tada nastaje pravi haos. Beba ne plače, modra je i pluća su puna prljave plodove vode. Ocene su jezive 2 i 5. Bebu odnose i ništa ne govore. Pročitajte celi priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 1.10.2010 10:44:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Konstantin
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.10.2010 22:11:17
|
|
|
|
Tatamata
|
Lesicina porođajna priča je pred vama! Bravo Lesica!!! Prvi napon-pojavljuje se čupava glavica, odmaram par sekundi, novi udisaj novi napon i moja bebana je tu na mom stomaku... Divno malo stvorenje, lepa poput prozračnog tek izleglog leptira. Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 25.10.2010 14:33:53
|
|
|
|
LillyT
|
Uma Turman i mala Lenka
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.10.2010 9:12:49
|
|
|
|
pepino
|
Bravo Lesice,divno!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.10.2010 9:17:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Lesice, prelepa priča, potpuno smirujuća...svaka čast
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.10.2010 12:43:13
|
|
|
|
Shishica
|
Jao najezila sam se.... strasno... Ljubim vas
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.11.2010 18:37:36
|
|
|
|
Tatamata
|
Prase nam je poslala svoju drugu porođajnu priču: Bravo Prase!!! Dr mi kaže da se sad porađam i da mu kažem kad sam spremna, da će mi pomoći. Gurala sam, čini mi se, za rekord u ronjenju na dah i odjednom nema više pritiska. . . Vidim bebu kako je skliznula ispred mene. Babica nešto radi sa njom, a ja je ne čujem. Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.11.2010 18:45:49
|
|
|
|
Tatamata
|
Još jedna druga porođajna priča!! I Tash nam je poslala svoju drugu porođajnu priču: Bravo Tash!!! Onda je dr prebacio bebu preko paravana i rekao “Zdravo mama!”, i “Zdravo anesteziologu!” (da ne imenujem), što je bilo skroz simpatično, čak sam se i nasmejala. Bebu su pregledali, a mene šili, to već ništa nisam osetila. Vratili su bebu da je ljubim, onako musavu od onog belog, bila sam sigurna da nema teorije da ljubim takvu bebu, pa eto ipak... Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.11.2010 21:27:05
|
|
|
|
pepino
|
Bravo Prase,bravo Tash,divne price!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.11.2010 21:52:43
|
|
|
|
anajid
|
Tash i Prase,svaka cast,lepo ste to obavile a sad uzivajte u svojim andjelima!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.11.2010 8:16:35
|
|
|
|
lesica
|
Tash,Prase-bravo zene
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.11.2010 8:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne želim da mi se mm unervozi, u idealnom slučaju imamo vremena da okupamo dete, stavimo ga na spavanje, pri čemu imam nameru da se POSEBNO LEPO IZMAZIM SA NJIM jer je očigledno da sutra neću moći. Ni prekosutra. Ni dan posle toga. Suze. . . "Šta ti je?" - "Ništa, piljim ceo dan u TV, peku me oči". Vreme prolazi, a mm se zadržao oko sklapanja novokupljenog kreveta, hoće da završi pre nego što odemo na spavanje, da prespavamo u novom krevetu umesto u dnevnoj sobi. Odlučim da priznam da imam kontrakcije, nema rKaazloga za paniku, ali nemamo ni baš puno vremena za onaj moj plan. Friknuo je, naravno. Zašto se šalim sa takvim stvarima?! Čoveče, ne šalim se, nije vreme, daj okupaj mi dete da ga uspavam. Zovem brata dok je dete u kadi da dođe da ostane sa njim kada mi odemo. On kreće iz svog stana, dete je okupano, leži pored mene i pije mleko. . . Mukica ništa ne sumnja. . . Meni opet suze. . . Bože, zašto razmišljam isključivo o njemu iako je porođaj sa drugim detetom upravo krenuo? Hvata ga prvi san. . . Ne mogu da se odvojim od njega. . . Ljubim ga, šapućem ga ko ga sve najviše na svetu voli. Zvono na vratima, ujkin glas, on skače kao oparen. Ok, ništa od mog plana. Spremam se za polazak. Sinčina sedi kod ujke u krilu i opet gleda Nodija. Oči na pola koplja, ali gleda. Ujkina poseta se ne propušta. Vidi da uzimam tašnu, obluvam cipele i veselo kaže: "Tao mama!". "Ćao ljubavi moja najveća na svetu, brzo će mama doći. . . " dušu isplakah!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.11.2010 10:55:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Divno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.11.2010 10:59:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
Sjajne priče
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.11.2010 11:05:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Tasho , diiiivna pričica
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.11.2010 12:10:36
|
|
|
|
Nensi*
|
Divne price,Tasho,Prase A gde se postavlja slika? Konacno resih da i ja napisem svoju pricu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?