Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 31.7.2010 0:17:18
|
|
|
|
Tatamata
|
Smeshkica nam je poslala svoju priču! Bravo Smeshkice!!! Sledeće čega se sećam da sam u nekoj zamračenoj sobi... i vidim dežurnog lekara i sestru... doktor tada primećuje da sam budna i govori mi "sve je u redu, dobili ste dve zdrave devojčice 2400 i 1800 grama) ... štaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!? Jesam li dobro čula 1800, stalno mi se to vrtelo po mozgu... mora da nešto nisam dobro čula... Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 1:47:26
|
|
|
|
Tatamata
|
Lanajelena nam je poslala svoju priču!! Bravo Lanajelena!! Zovem muža da mu javim jer nisam stigla da mu kažem za salu... Na pitanje: ljubavi je l te jako boli, počinjem da se smejem i kažem da sam se već porodila! Čujem galamu i prekidam vezu. Neka se oni raduju a ja ću da uživam u tišini sa svojom bebicom Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 5:15:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Lanajelena Kako u tvojoj prici izgleda brzo i lako Divna prica
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 6:59:58
|
|
|
|
New Mom
|
-"Milenče, mislim da nema ništa od današnje šetnje." -"Što?" -"Ja sam se porodila." Pamtiću ovo ceo život! Lanajelena, ako sam među onim dole u zahvalnici, hvala ti (hihihi, ala sam skromna...) Smeshkice,
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 8:57:34
|
|
|
|
lanajelena
|
...naravno da sam na tebe mislila i na jos neke devojke
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 9:07:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Divno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 9:10:26
|
|
|
|
Anoniman
|
LJ , hvala ti na divnoj , ohrabrujućoj priči za sve nas kojima porođaj tek predstoji ... Ja ga se plašim , ali kad pročitam kako je tebi bilo brzo i lako - odmah mi je lakše
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 9:24:50
|
|
|
|
lanajelena
|
Miro pre porodjaja se nadjemo na kafici,kakva skolica kakvi bakraci ja ti samo u dve reci kazem kako da dises(kao meni moja komsinica)i brzo sve prodje...jos cu da mojoj mami dam tvoj br jer me je ona zvala na tri min pa nisam ni stigla da razmisljam o bolu ...ono kad mi je pukao vodenjak pricala sam sa njom jedva sam je otkacila
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 9:26:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja mama bi tražila ginekologa na telefon da mu ona objasni kako on to da odradi da me što manje boli
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.8.2010 9:28:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Onda ti je sve jasno
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.8.2010 8:36:45
|
|
|
|
dijana1*
|
New Mom, subota 15 maj Jaooo pa nikada taj dan necu zaboraviti Prica je predivna, svaka cast na hrabrosti, ipak peglati ves I opet sam malo Blizancici nasi
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.8.2010 13:30:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Maslinice tek sad citam tvoju pricu ..al mi je bilo smesno ..necemi mi jos neeee Kako je to cudno... takvi boliovi su bili i kod mene i skoro svake zene a posle kao rukom odneseno..i sad kad pisem i citam o tome....
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.8.2010 14:27:04
|
|
|
|
lanajelena
|
Now mom da sam znala da ces peglati da ti i moj ves donesem . ..salim se divna pricica...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.8.2010 15:39:12
|
|
|
|
New Mom
|
Ha,ha,ha... Jao, I'm happy - objavili mi priču!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.8.2010 15:44:48
|
|
|
|
LillyT
|
New Mom, tako sam se i ja izvinjavala doktroru, jer sam prilikom poslednjeg napona rekla: Laro, sunce ti žarko izađi napolje više. A on će meni: Ijuuu, pa nemojte tako. Živ blam me je posle pojeo. A za peglanje nemam reči
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.8.2010 16:31:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
New mom ...supe rprica bas si me nasmejala ... odoh u dnevnu sobu da peglam, a kad budu na 5, budim te da idemo... Ma super si
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.8.2010 21:14:11
|
|
|
|
Tatamata
|
New Mom nam je poslala svoju porođajnu priču!! Bravo New Mom!! Doktorka i sestra naležu na moj stomak i osećam kako se olakšanje širi telom. Gledam moju bebi kako se rađa. Plače. 11.31h. Stavljaju mi je na grudi i ona pronalazi moj pogled i, za nepoverovati, smiruje se u momentu. Kažem joj: “Hej, pa zdravo ti!”. Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.8.2010 21:49:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
new mom
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.8.2010 10:38:04
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala devojke! dijana, poseban za naše blizančiće! Šta da vam kažem, možda sam malo luda bila. Moja keva mi maltene zamera eto što sam bila toliko hladnokrvna, što nisam više paničila. Ma, balvan sam ja izgleda.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.8.2010 10:40:28
|
|
|
|
lanajelena
|
Milence ja sam sa prvim igrala jamb moja mama je pila lekove jer ja nisam htela da prekinem partiju da idem u porodiliste
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.8.2010 23:44:08
|
|
|
|
Tatamata
|
Daca88 je imala težak postporođajni oporavak, ali je sve podnela junački! Bravo Daco88!! Donose Alena, daju mi ga u naručje, ima vunenu kapu na glavi, pitam ih, zar mu nije tako vruće, oni mi kažu da je bebama posle porođaja hladno. Slede 2 sata ostajanja u porođajnoj, posle su me odgurali na odeljenje. Alen je dobio žuticu pa smo ostali duže jer je bio na fototerapiji, a ja sam dobila mastitis. Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 14.8.2010 21:39:03
|
|
|
|
anajid
|
Daco bas dirljivo,bravo hrabra zeno!Alen je kao andjelak,dusa mala!Sve bude i prodje ali nam nasi andjeli ostaju!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.8.2010 12:57:46
|
|
|
|
bebablue
|
za sve hrabre mamike!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.8.2010 23:16:42
|
|
|
|
Tatamata
|
Ivana.Stosic je jedne neobične porođajne noći u trudovima dozivala babicu i dozivala... na sreću imala je i telefon. Bravo Ivana!! Dodje babica, dere se što zovem telefonom, pa kad ja dreknem na nju, pa počnem da psujem, reko m... ti ja tvoju, sad kad te do`vatim ovako gabaritna i plus trudna neće ostati od tebe, zovi doktorku. Dođe dežurna doktorka, da vidi koliko sam otvorena. Pročitajte celi priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.8.2010 23:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Oh Bože... Svaka čast!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?