|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nova rubrika "Porođajne priče"
21.7.2010 13:18:46   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Jele

Jao, sad sam pročitala Rivaninu porođajnu priču i plakala k'o kiša  user posted image Al' se žena namučila, majko moja. Što kaže, čime je to zaslužila??... I još je verovatno u pitanju greška doktora  user posted image   koja ju je za malo koštala života. Nemam reči.

Jos uvek nocu ponekad sanjam bolnicu....user posted image muka mi kad idem u Visegradsku na preglede...svega se setim user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 576
21.7.2010 14:36:34   
Jele
IZVORNA PORUKA: Rivana
Jos uvek nocu ponekad sanjam bolnicu....user posted image muka mi kad idem u Visegradsku na preglede...svega se setim user posted image

Mogu misliti... I sad treba žena da se odluči na drugo dete... Da li su na kraju ustanovili kada tačno i kako je došlo do propusta i koju bakteriju u materici si imala?
Stvarno treba imati ili neku vezu ili platiti debelo babicu, doktora, anesteziologa. Nije ni to nikakva garancija da će sve proći ok, ali računam da će bar tako obratiti više pažnje, pa samim tim da će i propusta biti manje..
Ja sam platila anesteziologa, a sa babicom sam na kraju imala neviđenu sreću, nazvala je na kraju sestrina svekrva i onda je babica stvarno obraćala pažnju na mene (a do tada sam dušu ispuštala).

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 577
21.7.2010 15:34:24   
New Mom
Pilence, mila... user posted image user posted image user posted image
Veliki ljubac tebi i malenoj Leni...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 578
22.7.2010 9:05:45   
Kvini
Pilence, prelepa prica, plakala sam na kraju...user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 579
22.7.2010 12:40:04   
Daca88
Na koju adresu se salje porodjajna prica,da li je sve ok,ja saljem na porodjajne.price@ringeraja.rs,ali nece da posaljeuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Kvini)
Direktna veza do poruke: 580
23.7.2010 11:53:31   
micketta

joj, Rivana, sinoc sam procitala tvoju pricu
uzas, uzas, horor kroz sta sve si morala da prodjes
drago mi je da je sve na kraju bilo ok
user posted image

zna baba

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 581
23.7.2010 11:54:52   
micketta
IZVORNA PORUKA: 2002m

Mickettauser posted image mislim da nisam trepnula, dok sam citala tvoju pricu.
user posted image user posted image user posted image

i nas dve tebe grlimo. evo -----user posted image user posted image

zna baba

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 582
23.7.2010 11:57:16   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Jele

Mogu misliti... I sad treba žena da se odluči na drugo dete... Da li su na kraju ustanovili kada tačno i kako je došlo do propusta i koju bakteriju u materici si imala?
Stvarno treba imati ili neku vezu ili platiti debelo babicu, doktora, anesteziologa. Nije ni to nikakva garancija da će sve proći ok, ali računam da će bar tako obratiti više pažnje, pa samim tim da će i propusta biti manje..
Ja sam platila anesteziologa, a sa babicom sam na kraju imala neviđenu sreću, nazvala je na kraju sestrina svekrva i onda je babica stvarno obraćala pažnju na mene (a do tada sam dušu ispuštala).

Nisu mi nista rekli cak ni na otpusnoj listi nista ne pise, onako nesto uopsteno pise na otpusnioj listi ali nista konkretno user posted image ja pred porodjaj sam uradila sve briseve i sve je bilo ok bez bakterija sta se desilo na porodjaju niko ne zna ili nece da kaze

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 583
23.7.2010 11:58:16   
Rivana

IZVORNA PORUKA: micketta

joj, Rivana, sinoc sam procitala tvoju pricu
uzas, uzas, horor kroz sta sve si morala da prodjes
drago mi je da je sve na kraju bilo ok
user posted image

Pravi horor ali kao sto kazes bitno je da je sada sve ok....

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 584
23.7.2010 17:31:55   
choopa choops
Rivana user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 585
23.7.2010 20:15:56   
Daca88
Na koju adresu se salje porodjajna prica,da li je sve ok,ja saljem na porodjajne.price@ringeraja.rs,ali nece da posaljeuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 586
23.7.2010 22:27:10   
New Mom
Daco, ja sam tu poslala user posted image  i dobila odmah od njih obaveštenje da je primljena.

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 587
26.7.2010 2:13:22   
lothroniell
Ja sam poslala pre nekih dve nedelje, niti sam dobila odgovor da je primljena ni nista... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 588
28.7.2010 0:48:14   
Tatamata
Maslinica je poslala svoju pororđajnu priču. Bravo Maslinice!! user posted image user posted image user posted image

Meni se na licu koliko je bilo moguće od bola prolama blaženi osmeh, beba stiže, izdržala sam. Krenuo je prvi napon, ništa, drugi guram još nema bebe, dr me bodri, bravo Drina, odlična si, odlično to radiš, samo tako nastavi. Ja sad puna samopouzdanja krećem da guram, kad osetim rez, epiziotomija, boli, vrisnem, joj jel baš mora, dr govori ajde, ajde sada, vidi se glavica i iz sledeća 2 napona je sve bilo gotovo. Moja srečica se rodila, krećem da plačem, da se tresem i smejem u isto vreme, sestra mi ga stavlja na prsa, on onako mali, plače, pomazi ga, poljubim i kažem mu nemoj plakati anđele mama je tu...

Pročitajte celu priču...

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 589
28.7.2010 0:55:44   
Tatamata
Draga Daco88 i Lothroniell,

Vaše porodjajne priče su primljene i uskoro će biti objavljene.
Oprosti Lothroniell, trebalo je da ti stigne automatski odgovor, ali je verovatno nešto zakazalo. user posted image user posted image

pozdrav + user posted image
vaš urednik

< Poruku je uredio Tatamata -- 28.7.2010 1:00:28 >

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 590
28.7.2010 4:41:19   
dijana1*
Maslinice user posted image user posted image user posted image user posted image
Auuu svaki put se rasplacem kada procitam porodjajnu pricu user posted image

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 591
28.7.2010 7:28:47   
New Mom
maslinice, curo, al' si se raspisala... user posted image user posted image user posted image
Šalim se! Draga, divno!user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 592
28.7.2010 10:18:26   
Kvini
IZVORNA PORUKA: dijana1

Maslinice user posted image user posted image user posted image user posted image
Auuu svaki put se rasplacem kada procitam porodjajnu pricu user posted image

I ja.user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 593
28.7.2010 12:42:05   
Unica
e moja maslinice, vidim slicno smo prosle... a i kod iste doktorke... ljubim Petra i tebe...

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu Kvini)
Direktna veza do poruke: 594
29.7.2010 10:46:55   
maslinica
ljubim vas sve do nebauser posted image user posted image user posted image ....ja sad citala i ja se rasplakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 595
29.7.2010 11:04:06   
lanajelena
Maslinice divna prica user posted image

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 596
29.7.2010 23:46:04   
Tatamata
Lothroniell nam je poslala svoju porođajnu priču koju vam sa zadovoljstvom predstavljamo!
Bravo Lothroniell!! user posted image user posted image user posted image

Jedva dižem glavu, vidim u sestrinim rukama nesto malo skvrčeno, odnose ga, brišu i dolazi taj momenat spuštaju mi ga na grudi prelep osećaj, ne postoje reci koje mogu da ga opišu, diže glavicu i gleda me- kupio me je za ceo život!

Pročitajte celu priču...

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 597
30.7.2010 18:37:32   
anajid
Loth draga,bas dirljivo!Kako si smirena!Bravo za tebe i tvog malog misica!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 598
30.7.2010 18:47:08   
Ana RR
Divne su vam priče user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 599
30.7.2010 18:59:52   
dijana1*
Lot user posted image
i opet suze, neverovatno user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here