Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.7.2010 13:18:46
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Jele Jao, sad sam pročitala Rivaninu porođajnu priču i plakala k'o kiša Al' se žena namučila, majko moja. Što kaže, čime je to zaslužila??... I još je verovatno u pitanju greška doktora koja ju je za malo koštala života. Nemam reči. Jos uvek nocu ponekad sanjam bolnicu.... muka mi kad idem u Visegradsku na preglede...svega se setim
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.7.2010 14:36:34
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Jos uvek nocu ponekad sanjam bolnicu.... muka mi kad idem u Visegradsku na preglede...svega se setim Mogu misliti... I sad treba žena da se odluči na drugo dete... Da li su na kraju ustanovili kada tačno i kako je došlo do propusta i koju bakteriju u materici si imala? Stvarno treba imati ili neku vezu ili platiti debelo babicu, doktora, anesteziologa. Nije ni to nikakva garancija da će sve proći ok, ali računam da će bar tako obratiti više pažnje, pa samim tim da će i propusta biti manje.. Ja sam platila anesteziologa, a sa babicom sam na kraju imala neviđenu sreću, nazvala je na kraju sestrina svekrva i onda je babica stvarno obraćala pažnju na mene (a do tada sam dušu ispuštala).
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.7.2010 15:34:24
|
|
|
|
New Mom
|
Pilence, mila... Veliki ljubac tebi i malenoj Leni...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.7.2010 9:05:45
|
|
|
|
Kvini
|
Pilence, prelepa prica, plakala sam na kraju...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.7.2010 12:40:04
|
|
|
|
Daca88
|
Na koju adresu se salje porodjajna prica,da li je sve ok,ja saljem na porodjajne.price@ringeraja.rs,ali nece da posalje
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.7.2010 11:53:31
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Jos uvek nocu ponekad sanjam bolnicu.... muka mi kad idem u Visegradsku na preglede...svega se setim joj, Rivana, sinoc sam procitala tvoju pricu uzas, uzas, horor kroz sta sve si morala da prodjes drago mi je da je sve na kraju bilo ok
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.7.2010 11:54:52
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Micketta mislim da nisam trepnula, dok sam citala tvoju pricu. i nas dve tebe grlimo. evo -----
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.7.2010 11:57:16
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: Rivana Jos uvek nocu ponekad sanjam bolnicu.... muka mi kad idem u Visegradsku na preglede...svega se setim Mogu misliti... I sad treba žena da se odluči na drugo dete... Da li su na kraju ustanovili kada tačno i kako je došlo do propusta i koju bakteriju u materici si imala? Stvarno treba imati ili neku vezu ili platiti debelo babicu, doktora, anesteziologa. Nije ni to nikakva garancija da će sve proći ok, ali računam da će bar tako obratiti više pažnje, pa samim tim da će i propusta biti manje.. Ja sam platila anesteziologa, a sa babicom sam na kraju imala neviđenu sreću, nazvala je na kraju sestrina svekrva i onda je babica stvarno obraćala pažnju na mene (a do tada sam dušu ispuštala). Nisu mi nista rekli cak ni na otpusnoj listi nista ne pise, onako nesto uopsteno pise na otpusnioj listi ali nista konkretno ja pred porodjaj sam uradila sve briseve i sve je bilo ok bez bakterija sta se desilo na porodjaju niko ne zna ili nece da kaze
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.7.2010 11:58:16
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: micketta IZVORNA PORUKA: Rivana Jos uvek nocu ponekad sanjam bolnicu.... muka mi kad idem u Visegradsku na preglede...svega se setim joj, Rivana, sinoc sam procitala tvoju pricu uzas, uzas, horor kroz sta sve si morala da prodjes drago mi je da je sve na kraju bilo ok Pravi horor ali kao sto kazes bitno je da je sada sve ok....
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.7.2010 17:31:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Rivana
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.7.2010 20:15:56
|
|
|
|
Daca88
|
Na koju adresu se salje porodjajna prica,da li je sve ok,ja saljem na porodjajne.price@ringeraja.rs,ali nece da posalje
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.7.2010 22:27:10
|
|
|
|
New Mom
|
Daco, ja sam tu poslala i dobila odmah od njih obaveštenje da je primljena.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.7.2010 2:13:22
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja sam poslala pre nekih dve nedelje, niti sam dobila odgovor da je primljena ni nista...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.7.2010 0:48:14
|
|
|
|
Tatamata
|
Maslinica je poslala svoju pororđajnu priču. Bravo Maslinice!! Meni se na licu koliko je bilo moguće od bola prolama blaženi osmeh, beba stiže, izdržala sam. Krenuo je prvi napon, ništa, drugi guram još nema bebe, dr me bodri, bravo Drina, odlična si, odlično to radiš, samo tako nastavi. Ja sad puna samopouzdanja krećem da guram, kad osetim rez, epiziotomija, boli, vrisnem, joj jel baš mora, dr govori ajde, ajde sada, vidi se glavica i iz sledeća 2 napona je sve bilo gotovo. Moja srečica se rodila, krećem da plačem, da se tresem i smejem u isto vreme, sestra mi ga stavlja na prsa, on onako mali, plače, pomazi ga, poljubim i kažem mu nemoj plakati anđele mama je tu... Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.7.2010 0:55:44
|
|
|
|
Tatamata
|
Draga Daco88 i Lothroniell, Vaše porodjajne priče su primljene i uskoro će biti objavljene. Oprosti Lothroniell, trebalo je da ti stigne automatski odgovor, ali je verovatno nešto zakazalo. pozdrav + vaš urednik
< Poruku je uredio Tatamata -- 28.7.2010 1:00:28 >
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.7.2010 4:41:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Maslinice Auuu svaki put se rasplacem kada procitam porodjajnu pricu
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.7.2010 7:28:47
|
|
|
|
New Mom
|
maslinice, curo, al' si se raspisala... Šalim se! Draga, divno!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.7.2010 10:18:26
|
|
|
|
Kvini
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Maslinice Auuu svaki put se rasplacem kada procitam porodjajnu pricu I ja.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.7.2010 12:42:05
|
|
|
|
Unica
|
e moja maslinice, vidim slicno smo prosle... a i kod iste doktorke... ljubim Petra i tebe...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 29.7.2010 10:46:55
|
|
|
|
maslinica
|
ljubim vas sve do neba ....ja sad citala i ja se rasplakala
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 29.7.2010 11:04:06
|
|
|
|
lanajelena
|
Maslinice divna prica
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 29.7.2010 23:46:04
|
|
|
|
Tatamata
|
Lothroniell nam je poslala svoju porođajnu priču koju vam sa zadovoljstvom predstavljamo! Bravo Lothroniell!! Jedva dižem glavu, vidim u sestrinim rukama nesto malo skvrčeno, odnose ga, brišu i dolazi taj momenat spuštaju mi ga na grudi prelep osećaj, ne postoje reci koje mogu da ga opišu, diže glavicu i gleda me- kupio me je za ceo život! Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 30.7.2010 18:37:32
|
|
|
|
anajid
|
Loth draga,bas dirljivo!Kako si smirena!Bravo za tebe i tvog malog misica!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 30.7.2010 18:47:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Divne su vam priče
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 30.7.2010 18:59:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Lot i opet suze, neverovatno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?