Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 8:36:19
|
|
|
|
Snelle
|
Uh Anck, kako si opisala kontrakcije, sve mi se vratilo
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 9:34:22
|
|
|
|
New Mom
|
Anck, draga Uh, kad se setim iščekivanja da javiš već jednom vesti...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 15:55:02
|
|
|
|
LillyT
|
Anck oteglo se tebi, nema sta
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 15:56:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
srecom sve se brzo zaboravi
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 21:07:15
|
|
|
|
maslinica
|
anck ....meni je odmah lakse, kad vidim da nisam preterala u opisu boli....sve prodjemo vise manje kroz isto, zato i jesmo zene, hrabre i ne zamenjive..bravo anck
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 21:08:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: maslinica anck ....meni je odmah lakse, kad vidim da nisam preterala u opisu boli.... Pa morala sam da docaram situaciju
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 21:12:42
|
|
|
|
Mishica 77
|
Jao žemske, što je mene sraaaaamoooootaaaaaaaa... Pa jasam skroz zaboravila da napišem svoju porođajnu priču!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 19:34:41
|
|
|
|
Shishica
|
Otvorim RR kad ono moje pace!! Mnogo ste me raznezili.. Hvala sto najzad dodje red i na moju pricu!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 20:12:47
|
|
|
|
buhla
|
joooooooooooooooj shishice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 20:18:24
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 20:51:48
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Otvorim RR kad ono moje pace!! Mnogo ste me raznezili.. Hvala sto najzad dodje red i na moju pricu! Ja nigde ne vidim tvoju pricu
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 21:18:20
|
|
|
|
2002m
|
Micketta mislim da nisam trepnula, dok sam citala tvoju pricu.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 8:22:18
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Shishica Otvorim RR kad ono moje pace!! Mnogo ste me raznezili.. Hvala sto najzad dodje red i na moju pricu! Ja nigde ne vidim tvoju pricu Pa eto je na naslovnoj strani RR Vrti se sa ostalim naslovima..
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 14:24:30
|
|
|
|
Tatamata
|
Da, objavljena je i priča koju nam je poslala Shishica. Donose mi moje zlato, stavljaju na grudi umotanu, kao kiflica. Govore pol, težinu, visinu. Gledam i kažem: "Heeej. pa gde si? Pa lepa si mi! Nisi mi ružna! Kao mali grašak." Gledam je: širom otvorenih očiju gleda levo, desno, otvara usta i plazi se pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 14:29:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Otvorim RR kad ono moje pace!! Mnogo ste me raznezili.. Hvala sto najzad dodje red i na moju pricu!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 14:32:11
|
|
|
|
bebablue
|
Shishice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 17:44:10
|
|
|
|
Mimče
|
Shishice jao bre zene ja se na svaku vasu pricu zaplacem, uh
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 19:01:48
|
|
|
|
Verus
|
Shishice! ONa mi taaako lici na tebe na toj slicici, ljubim vas mrvice dve!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.7.2010 14:42:51
|
|
|
|
Shishica
|
Jaaaaaa Kad neko kaze da je na mene, ja ko leptiric... Svi govore kako je na MM...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.7.2010 23:36:21
|
|
|
|
Tatamata
|
Nanica je poslala svoju porođajnu priču, bravo Nanice!! Još uvek mi je ta slika pred očima... Ružičasti dečačić, sav skučen kao da se još uvek nalazi u stomaku... Plakalo mi se tada ali glas koji sam ispustila nije ličio na plač... Bila sam isuviše omamljena i umorna za plakanje i jedino čega mi je žao je to što nisam čula prvi plač svoje bebice... Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.7.2010 8:01:51
|
|
|
|
bebablue
|
Nanice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.7.2010 13:36:32
|
|
|
|
lothroniell
|
Nanice ti i ja imamo potpuno drugacije iskustvo sa sestra s odeljenja... Poslala sam i ja moju pricu pa kad je objave videces, ja sam bila bas zadovoljna, jedino na koga sam kivna je babica.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.7.2010 23:15:37
|
|
|
|
Tatamata
|
Pilence81 nam je poslala svoju priču. Bravo Pilence! Budim se iz anestezije, povraćam, skačem sa kreveta "Bila sam pušac" i to nikad sebi neću oprostiti. Dolazi doktor a ja ne znam za sebe, kao da sanjam. “Čestitam dobila si prelepu čupavu devojčicu" a ja još uvek nisam pri sebi i ne registrujem. Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.7.2010 8:12:12
|
|
|
|
Jele
|
Jao, sad sam pročitala Rivaninu porođajnu priču i plakala k'o kiša Al' se žena namučila, majko moja. Što kaže, čime je to zaslužila??... I još je verovatno u pitanju greška doktora koja ju je za malo koštala života. Nemam reči.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.7.2010 13:15:59
|
|
|
|
lanajelena
|
i ja moju poslala...mozda nece biti tako lepa kao vase,jer nisam expert u pisanju a i deca me samo prekidaju pa zaboravim sta sam htela da napisem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?