Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 13:43:53
|
|
|
|
Anoniman
|
micketta
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 14:33:54
|
|
|
|
ana77
|
micketta Svaka ti cast, stvarno ali bas stvarno!!!!! To je sve trebalo preziveti!!! Uzivaj u svojoj bebici !!!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 15:16:53
|
|
|
|
bebablue
|
Sve price su da se "smrznes", redovno mi je knedla u grlu, sva se uzivim u citanje, kao da sam ja prisutna! Veliiiikiiiiiii pozdrav svim mamama!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 15:49:54
|
|
|
|
micketta
|
hvala vam, dobre zenice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 18:22:59
|
|
|
|
LillyT
|
Mic
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 19:04:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Micketta, draga ... okupala sam se u suzama. Samo kad je sve ok...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 22:45:44
|
|
|
|
Modessty
|
MIcketta naježila sam se čitajući tvoje muke. Ja nisam evo ni do danas uspela da napišem deo moje priče koji se baš tiče muka nakon porordjaja. Počela sam i odustala. NE mogu da sve ponovo preživljavam
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 23:32:38
|
|
|
|
micketta
|
posebno bih htela da zahvalim maslinici, unici i lillyt, koje su me svakodnevno obavestavale o svemu sto se ovde zbiva, tesile me i prenosile vase poruke. ljubim vas, cure kaliopi, mod, ja svako vece kad sklopim oci prezivljavam sve to iznova i iznova i ne prodje dan a da ne isplacem turu... jbg, nisu to male stvari... volela bih da i ti podelis sa nama svoje iskustvo. pa, najbitnije je da je sada sve ok didy, ima li tvoje porodjajne price negde?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 1:29:32
|
|
|
|
Tatamata
|
Naša Pretty78 je imala filmski porođaj, David je stvarno prava zvezda od rođenja! Trenutno su oboje u bolnici zbog bronhitisa. Držimo im palčeve da David što pre ozdravi i da ih puste kući Stiže i treći napon...ajde, ajde, ajde! BRAVOOOOOOOOOOO! RODIO SE MOJ DAVID U 16:41h, 3960g i 51cm, i plače! Plače on, plačem ja, plače komplet ekipa emisije. Opšti plač. Odvode ga na kupanje. Prvo pitanje je bilo da li sam sečena? Nisam! Dobro je! A da li sam pukla? Nisam! Još bolje. Ma bolje ne može biti! Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 8:32:12
|
|
|
|
LillyT
|
Mic Ne mogu da ispratim sve price, mozda da ipak sacekate par dana sa objavljivanjem. Ovako ste ih sve natrpali, svaki dan neka nova...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 10:19:47
|
|
|
|
NadaR
|
Pretty zeno ... suze su mi krenule ...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 13:09:06
|
|
|
|
anajid
|
pretty sva sam se najezila,da ne pricam da sam suze ronila kada sam gledala emisiju!ti si jedna draga hrabra zena,svaka ti cast,ja ti se divim.ljubi svoje male pilice
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 14:21:20
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: micketta didy, ima li tvoje porodjajne price negde? Ima negde pri početku... Pretty, sjajna priča! Vesela i razdragana. Ja nisam gledala emisiju.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 16:07:49
|
|
|
|
Nensi*
|
Preety prelepa je prica
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 25.6.2010 23:00:05
|
|
|
|
micketta
|
didy, sad sam procitala tvoju pricu. au! evo placem danasnju turu i ja, k'o i ti, verovala da im je to posao, nisam nikog jurila... ljubi malishana mnogo
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.7.2010 15:05:10
|
|
|
|
Shishica
|
E pa stvarno! Moje jos nema TataMato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 5.7.2010 23:05:41
|
|
|
|
Pretty78
|
hvala svimaaaaaaaaaaaaaa divne ste
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 5.7.2010 23:06:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Shishica E pa stvarno! Moje jos nema TataMato!!!!!!!!!!!!!!!!!!! draga ja sam ubeđena da sam tvoju čitala........
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.7.2010 12:42:48
|
|
|
|
Shishica
|
Ma nisi..nema je.. a dva puta sam je slala
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.7.2010 14:16:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica E pa stvarno! Moje jos nema TataMato!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ja čekam ovu priču , draga ...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 20:08:04
|
|
|
|
Tatamata
|
Anck Su Nmaun je sa nama podelila svoju porođajnu priču!! Bravo!! Jedna sestra legla svom snagom na moj stomak, zatvorila sam oči i dajem od sebe posledni atom snage... i eto je...moj mali anđelak... kao da sve nestaje oko mene, ne osećam ni trunku bola, ništa, samo olakšanje i sreću ...i gledam mog malog anđela! Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 20:14:28
|
|
|
|
Tatamata
|
Samo bez brige i guranja drage moje, sve priče će biti objavljene! Voli vas vaš Tatamata
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 20:51:04
|
|
|
|
bebablue
|
Anck hrabrice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 21:01:27
|
|
|
|
buhla
|
Anck sva sam se najezila!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 21:45:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo ja sam upravo videla link na fejsbuku i procitala...bravo anck
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?