Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 13:43:53
|
|
|
|
Anoniman
|
micketta
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 14:33:54
|
|
|
|
ana77
|
micketta Svaka ti cast, stvarno ali bas stvarno!!!!! To je sve trebalo preziveti!!! Uzivaj u svojoj bebici !!!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 15:16:53
|
|
|
|
bebablue
|
Sve price su da se "smrznes", redovno mi je knedla u grlu, sva se uzivim u citanje, kao da sam ja prisutna! Veliiiikiiiiiii pozdrav svim mamama!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 15:49:54
|
|
|
|
micketta
|
hvala vam, dobre zenice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 18:22:59
|
|
|
|
LillyT
|
Mic
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 19:04:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Micketta, draga ... okupala sam se u suzama. Samo kad je sve ok...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 22:45:44
|
|
|
|
Modessty
|
MIcketta naježila sam se čitajući tvoje muke. Ja nisam evo ni do danas uspela da napišem deo moje priče koji se baš tiče muka nakon porordjaja. Počela sam i odustala. NE mogu da sve ponovo preživljavam
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.6.2010 23:32:38
|
|
|
|
micketta
|
posebno bih htela da zahvalim maslinici, unici i lillyt, koje su me svakodnevno obavestavale o svemu sto se ovde zbiva, tesile me i prenosile vase poruke. ljubim vas, cure kaliopi, mod, ja svako vece kad sklopim oci prezivljavam sve to iznova i iznova i ne prodje dan a da ne isplacem turu... jbg, nisu to male stvari... volela bih da i ti podelis sa nama svoje iskustvo. pa, najbitnije je da je sada sve ok didy, ima li tvoje porodjajne price negde?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 1:29:32
|
|
|
|
Tatamata
|
Naša Pretty78 je imala filmski porođaj, David je stvarno prava zvezda od rođenja! Trenutno su oboje u bolnici zbog bronhitisa. Držimo im palčeve da David što pre ozdravi i da ih puste kući Stiže i treći napon...ajde, ajde, ajde! BRAVOOOOOOOOOOO! RODIO SE MOJ DAVID U 16:41h, 3960g i 51cm, i plače! Plače on, plačem ja, plače komplet ekipa emisije. Opšti plač. Odvode ga na kupanje. Prvo pitanje je bilo da li sam sečena? Nisam! Dobro je! A da li sam pukla? Nisam! Još bolje. Ma bolje ne može biti! Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 8:32:12
|
|
|
|
LillyT
|
Mic Ne mogu da ispratim sve price, mozda da ipak sacekate par dana sa objavljivanjem. Ovako ste ih sve natrpali, svaki dan neka nova...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 10:19:47
|
|
|
|
NadaR
|
Pretty zeno ... suze su mi krenule ...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 13:09:06
|
|
|
|
anajid
|
pretty sva sam se najezila,da ne pricam da sam suze ronila kada sam gledala emisiju!ti si jedna draga hrabra zena,svaka ti cast,ja ti se divim.ljubi svoje male pilice
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 14:21:20
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: micketta didy, ima li tvoje porodjajne price negde? Ima negde pri početku... Pretty, sjajna priča! Vesela i razdragana. Ja nisam gledala emisiju.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.6.2010 16:07:49
|
|
|
|
Nensi*
|
Preety prelepa je prica
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 25.6.2010 23:00:05
|
|
|
|
micketta
|
didy, sad sam procitala tvoju pricu. au! evo placem danasnju turu i ja, k'o i ti, verovala da im je to posao, nisam nikog jurila... ljubi malishana mnogo
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.7.2010 15:05:10
|
|
|
|
Shishica
|
E pa stvarno! Moje jos nema TataMato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 5.7.2010 23:05:41
|
|
|
|
Pretty78
|
hvala svimaaaaaaaaaaaaaa divne ste
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 5.7.2010 23:06:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Shishica E pa stvarno! Moje jos nema TataMato!!!!!!!!!!!!!!!!!!! draga ja sam ubeđena da sam tvoju čitala........
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.7.2010 12:42:48
|
|
|
|
Shishica
|
Ma nisi..nema je.. a dva puta sam je slala
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.7.2010 14:16:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica E pa stvarno! Moje jos nema TataMato!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ja čekam ovu priču , draga ...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 20:08:04
|
|
|
|
Tatamata
|
Anck Su Nmaun je sa nama podelila svoju porođajnu priču!! Bravo!! Jedna sestra legla svom snagom na moj stomak, zatvorila sam oči i dajem od sebe posledni atom snage... i eto je...moj mali anđelak... kao da sve nestaje oko mene, ne osećam ni trunku bola, ništa, samo olakšanje i sreću ...i gledam mog malog anđela! Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 20:14:28
|
|
|
|
Tatamata
|
Samo bez brige i guranja drage moje, sve priče će biti objavljene! Voli vas vaš Tatamata
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 20:51:04
|
|
|
|
bebablue
|
Anck hrabrice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 21:01:27
|
|
|
|
buhla
|
Anck sva sam se najezila!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.7.2010 21:45:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo ja sam upravo videla link na fejsbuku i procitala...bravo anck
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?