Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 24.3.2011 18:47:30
|
|
|
|
isidora88
|
sto mora tako dugo da se ceka,kad treba samo da je ubace ovde?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 18:24:59
|
|
|
|
Tatamata
|
Bojanica7 nam priča kako je bilo na porođaju: Guraj, stani, guraj, stani, guraj, stani – gotovoooo!!! (šta, to je to? juu, pa baš je bilo lepo) Pokazuju mi bebu, a ona crnu dugu kosu... Daju mi je da je poljubim, ljubim je i nije mi gadno ni što je sluzava ni sirasta ni krvava, ma ništa. Pročitajte celu priču... Bravo Bojanice7!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 18:28:06
|
|
|
|
nencydrew
|
Auuuu, bravo za porođaj, hoću i ja!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 18:37:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
bojanice, prelepa prica
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 18:54:30
|
|
|
|
Tatamata
|
Isidora88 nam je opisala svoj porođaj!! Bravo Isidora88! Oko 18 h sam vec bila luda od bolova, bili su neizdrživi, došlo mi je da vrištim (malo sam pustila glasa da se ne lažemo ) i zvala sam doktora da me vodi na carski jer ja više ne mogu a on sve vreme viče samo jos malo. Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 19:28:34
|
|
|
|
jelenadunja
|
ja sam poslala moju,al je nema?
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 21:29:54
|
|
|
|
Tatamata
|
Molim za strpljenje, sve priče će biti objavljene
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 21:50:07
|
|
|
|
nencydrew
|
Jel Isidori to 1.porođaj? Drugi će biti sigurno lakši
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 21:53:23
|
|
|
|
Nensi*
|
Isidora,Bojanice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 22:16:23
|
|
|
|
isidora88
|
jupi moja prica je objavljena nencydrew prvi mi je porodjaj i opet bih sve prosla,nije uopste strasno kao sto mi je delovalo u nekim trenucima
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 22:17:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Isi!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.4.2011 22:20:13
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 jupi moja prica je objavljena nencydrew prvi mi je porodjaj i opet bih sve prosla,nije uopste strasno kao sto mi je delovalo u nekim trenucima
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.4.2011 22:32:20
|
|
|
|
maslachak
|
bravo Isa,bravo Bojanice sad ce i moja...mada sam se ja pre porodila
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.4.2011 22:47:04
|
|
|
|
New Mom
|
isi - hrabro! bojanice, podseti me na mene samu! Divno devojke!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.4.2011 23:12:48
|
|
|
|
MarijaBg
|
Prelepe su vam price Na mene su delovale ohrabrujuce, bas su podstrek za nas koje iscekujemo porodjaj
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.5.2011 21:47:40
|
|
|
|
Tatamata
|
"Ujutru sam se probudila, odmah ustala da bi mi sto pre doneli bebu, a onda je dosla sestra odvela me u sobu gde su me cekali muz, ginekolog i pedijatar i rekli da sa bebom postoji jedan problem." U Porođajnim pričama smo već objavili nekoliko priča koje su zbog problema kroz koje su porodilje i bebe prolazile izazvale kod čitalaca reakcije sa osećajem teskobe, saosećanja i tuge. Porođaji se uglavnom završavaju uobičajenim tokom, ali nekada život priredi neočekivani obrt od kojeg zanemimo i ne znamo kako da se nosimo... Potrebno je jako mnogo snage da se krene u borbu sa ograničenjema koja će dete pratiti kroz život. Jedino što u tom trenutku pruža nadu je neograničenja i bezuslovna roditeljska ljubav. Ivavr je na Ringeraja forumu pronašla majke čija se deca suočavaju sa sličnim problemima. Ukoliko ste trudni ili vas ovakvi događaji jako uznemiruju, preporučujemo vam da priču pročitate tek kada budete spremne za to. Nastavak porođajne priče...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.5.2011 22:32:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ivavr
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.5.2011 22:20:06
|
|
|
|
Tatamata
|
Ivavr, samo hrabro! Imate ljubav, a ona je najvažnija za predivno i neponovljivo odrastanje koje je pred vama!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.5.2011 11:54:29
|
|
|
|
anajid
|
Ivavr,saljemo vam puno i poljubaca za bebu!Ti si jedna hrabra zena i verujem da ces svojom ljubavlju pobediti sve predrasude drugih prema tvojoj bebi.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.5.2011 1:04:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Ivavr, sve najbolje mila vam želim
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.5.2011 1:30:53
|
|
|
|
Cekili
|
Ivavr ljubi bebicu
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.5.2011 21:24:46
|
|
|
|
jovicaa
|
ne bih da delim svoje iskustvo da ne plasim omladinu i buduce porodilje ne mislim da je moje porodjaj bio nesto spektakularno, ali nikad sebi necu oprostiti sto nisam uzela epidural, ne znam da li cu se usuditi ponovo...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.5.2011 21:28:56
|
|
|
|
bokicans
|
O hoces,hoces.....moŠmo se kladiti Ja sam plakala kada sam išla na porođaj jel sam znala sta me ceka .ali....sve to prođe
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.5.2011 21:36:34
|
|
|
|
jovicaa
|
okaci pricu zeno
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.5.2011 21:37:43
|
|
|
|
bokicans
|
E pa poslala sam je,bice sigurno uskoro.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?